brezly 16.11.12, 09:42 Bardzo mi się spodobało słowo :-) starereklamy.blox.pl/2012/11/Ordinatorium-sexologicum.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
immanuela Re: Płciownictwo 16.11.12, 11:48 rzeczywiście! a tak swoja drogą, to od kiedy pojawia się słowo seks? w średniowieczu zdaje się była pochędóżka Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Płciownictwo 16.11.12, 11:50 ha! dopiero w XX wieku! www.fil.us.edu.pl/ijp/poradnia/baza_archiwum.php?POZYCJA=160&AKCJA=&TEMAT=Etymologia&NZP=&WYRAZ= Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Płciownictwo 16.11.12, 12:27 Płciownictwo to tak trochę jak seksowanie brzmi ;-] Ja bym wolała do pana Reicha jednak się zapisać , co to wtedy też uleczał. "The sensual relations have subsided, what continues is a feel of utter satiety, and a tender attitude toward the partner, inspired by feelings of gratitude. By contrast, the orgastically impotent individual experiences a leaden exhaustion, disgust revulsion, or indifferrence, and occasionally,hatred toward the female. In the case of satyriasis and nymphomania, sexual excitation does not subside. The frequent occurrence of insomnia in women is an important indication of lack of gratification. Howewer, we should not necessarilly assume the existence of satisfaction in the patient reports falling asleep immediately after the sex act." ;] Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Płciownictwo 16.11.12, 17:50 Piśmiennictwo płciownicze. "Seksowanie" to brzmi jak "liberalizowanie". Ale mnie nieodmiennie zachwyca "wuefmen". Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Płciownictwo 16.11.12, 18:45 brezly napisał: > "Seksowanie" to brzmi jak "liberalizowanie" Że, z uwagi na chemię , można sobie ileś tam razy pozwolić na rozpustność ? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Po kryjomu 17.11.12, 22:24 Do kryjoma potrza rozpłodnika. Wtedy trzoda świetnie się chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Po kryjomu 18.11.12, 12:43 Wyobraziłem sobie właśnie taką wyjątkowo nieprzystoją, żeńską trzodę wołającą "kto się nie schowa, ten kryje" i przerażoną męską. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Po kryjomu 18.11.12, 14:06 A cala robota hodowcy polega na zgaszeniu swiatla. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Po kryjomu 18.11.12, 14:26 ewakurz napisała: > A cala robota hodowcy polega na zgaszeniu swiatla. Że niby po ciemku to się trzoda sama ... przykryje siankiem i pójdzie spać? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Po kryjomu 18.11.12, 14:31 Ze niby po ciemku trzoda lepiej sie chowa. I kryje. A jak sie ktora chce siankiem pokryc to juz jej wybor przecie. Czy tez sloma ogacic. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Po kryjomu 18.11.12, 16:14 Właśnie Chuck Norris w towarzystwie trzody renifer przyszedł do banku po sianko. Niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Po kryjomu 18.11.12, 17:32 Ciekawe . Jakim czekiem za nie zapłaci ? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Po kryjomu 18.11.12, 17:41 brezly napisał: "lotnik, kryj się!" A po cóż to "się" ? Tyle przecież wyjątkowo " nie przy stojącej", jako Zbyf rzecze . Sukcesywnie wszystko to można ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś