Gość: Zosia Samosia IP: *.icpnet.pl 03.12.12, 13:09 Czy to dobry pomysl? W ramach prezentu wyjazd do spa Baginski w Miedzyzdrojach? Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakowskim_targiem Re: Pomysl na prezent 04.12.12, 23:48 wszystko zależy od miejsca... na przykład w głęboczku jest coś takiego jak winoterapia (własną winnicę mają), podejrzewam że w tym przypadku żaden facet marudził nie będzie, zwłaszcza że taka kąpiel wiąże się i z degustacją, zdaje się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thisday Re: Pomysl na prezent IP: *.play-internet.pl 29.11.13, 18:05 oo faktycznie może być to ciekawa opcja, żeby się wybrać do spa, ja bym na pewno nie pogardziła takim prezentem, a jakby mnie ktoś w ramach prezentu wysłał tutaj www.dworoliwski.pl/ byłabym w siódmym niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
minamony Re: Pomysl na prezent 07.12.12, 16:43 a dziwisz się , że go odstrasza? to pewnie Wampir :D one boją się werbeny ;p mnie bardzie podoba się (jesli chodzi o mydła) mydło shea-mleko albo kwiatowe mydło z Prowansji :) i takie kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
zarabianie.internet Re: Pomysl na prezent 16.12.12, 20:20 Super rzeczy za grosze szczerze polecam,tanio i można się obłowić że hej czasami ,troszkę ryzyka ,ale to dodaje pikanterii.Super Prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
bozenkakrk Re: Pomysl na prezent 21.03.13, 02:04 Myślę, że najlepszym prezentem będzie zakup bonu (vouchera) dzięki któremu będzie można sobie wybrać rzecz, która sprawi największą radochę!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Pomysl na prezent IP: *.181.96.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.12, 21:06 A jesli ma to byc prezent dla kobiety w ciąży to spokojnie polecam Wam na przykład bony prezentowe To bedzie moim zdaniem jeden z najlepszych pomysłów na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louie Re: Pomysl na prezent IP: 41.232.100.* 06.03.13, 12:15 Juz mozna obejrzec film Step Up 4 Revolution (2012) online! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telesfora Re: Pomysl na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 15:28 Numizmaty to super pomysł! Mój mąż zresztą ma podobnego fioła na ich punkcie co Twój :) Tak btw. polecam fanom monet tą stronę monetypolskie.wordpress.com/ wpadłam przez przypadek, ale myślę, że zainteresowanym tematem może się przydać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestcoslepszego Re: Pomysl na prezent IP: *.internetia.net.pl 20.03.13, 11:22 Polecam prezenty w formie przeżyć: jazda ekstremalna na torze wyścigowym prezentokracja.pl/Samochody_sportowe/katalog.html?sortMethod=price&pageNum=1& lot szybowcem prezentokracja.pl/wyszukaj.html?keyWord=szybowiec paralotnie, motoparalotnie prezentokracja.pl/wyszukaj.html?keyWord=paralotnia&http://prezentokracja.pl/wyszukaj.html?keyWord=paralotnia&sortMethod=price&pageNum=1& lot balonem prezentokracja.pl/wyszukaj.html?keyWord=balon skok ze spadochronem: prezentokracja.pl/Skok_ze_spadochronem_-_tandem/produkt.html Odpowiedz Link Zgłoś
mario_treore Re: Pomysl na prezent 21.03.13, 19:29 Super pomysłem mogą byc jakieś monety, w szczególności polskie www.cezar24.pl/monety-polskie-c-85.html W dodatku po jakimś czasie bardzo często zyskuja na wartości. Więc można powiedzieć, że taki prezent łaczy ze sobą dwie cechy: przejmne z pożytecznym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario_treore Re: Pomysl na prezent 21.03.13, 19:30 Super pomysłem mogą byc jakieś monety, w szczególności polskie www.cezar24.pl/monety-polskie-c-85.html W dodatku po jakimś czasie bardzo często zyskuja na wartości. Więc można powiedzieć, że taki prezent łaczy ze sobą dwie cechy: przejmne z pożytecznym:) Odpowiedz Link Zgłoś
galar-etka Re: Pomysl na prezent 22.03.13, 17:17 To zależy od osoby, która dostanie ten prezent. Mama mojej koleżanki dostała coś podobnego, ale nie była zadowolona, ze względu na to, ze nie lubi gdy ktoś koło niej skacze ;) Gdybym sama dostała taki prezent to bym sie ucieszyła, wreszcie jakiś relax ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_xx Re: Pomysl na prezent 19.05.13, 21:49 A może coś takiego - tinyurl.com/anllb54 ? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: Pomysl na prezent 21.05.13, 16:25 spa są fajne. byłam raz. super jest Odpowiedz Link Zgłoś