brezly 17.01.13, 07:54 img515.imageshack.us/img515/3102/minecraftyi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakurz Re: Wątek durnot trudnych do przypisania 17.01.13, 10:32 A wiec nowa Xiega wch/wych powinna sie nazywac Majnkraft :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wątek durnot trudnych do przypisania 26.01.13, 11:15 Jadę pociągiem. Tunelem jedziemy, długim. Tzw. cichy wagon (nie rozmawiać, nie telefonować). Nagle rozlega się charakterystyczny głos sytemu nawigacyjnego: Proszę skręcić w prawo. Proszę skręcić w prawo. -Po około minucie: za sto metrów proszę skręcić w lewo. Przyszło mi do głowy że kiedyś usłyszę taki głos w publicznej toalecie. Ta miłość chłopców do zabawek... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Wątek durnot trudnych do przypisania 26.01.13, 17:43 ????????..... !!!!!!!!!!...... ?... ?.... www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J5jOMjcIeGc !..... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wątek durnot trudnych do przypisania 26.01.13, 18:47 No co, kupił sobie "nawi" to się nim bawił :-) Co do tego zuufilizmu. Ludzie są dziwni, jak śpiewał zespół Drzwi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Wątek durnot trudnych do przypisania 27.01.13, 00:12 Wspominalam juz kiedys o demencji gpsowej opisanej, bodajze 2 lata temu w tutejszych mediach? Tunel. Jednokierunkowy. W tunelu kamera. Ktora rejstruje, ze w pewnym miejscu samochody notorycznie sie zatrzymuja i zawracaja. Bo im GPS tak kazal. Bo nad tunelem byla droga w druga strone... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wątek durnot trudnych do przypisania 09.02.13, 12:05 kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,116163,13356752,Gomofobia___czyli_strach_przed_slubem.html www.psy-7.narod.ru/Gomofobia.htm Zatem: Homogomofobia - strach przed zawieraniem małżeństw przez pary homo Gomohomofobia - strach przed wstąpieniem w taki zwiazek małżeński przez osobę homoseksualną. Albo na odwrót, już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Wątek durnot trudnych do przypisania 09.02.13, 18:17 Tutejszy Dysydent przewiduje, ze nastepnym tematem Wielkiej Wagi bedzie sprawa slubow miedzy kimstam oraz jego zwierzeciem domowym ewentualnie odkurzaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Tragedia pralnicza 21.03.13, 12:42 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YO9ZY5V461c Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tragedia pralnicza 09.04.13, 20:35 Teraz to nawet jogurtu nie tknę. I seta do obiadu obowiązkowo. www.fronda.pl/a/swiadectwo-czlowieka-zniewolonego-przez-joge,27078.html Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Tragedia pralnicza 10.04.13, 09:34 Niepotrzebne takie obostrzenia. Rdzeń słowa jogurt tylko brzmi tak samo jak joga, ale to zupełnie inne znaczenia. No ale co do sportu przed obiadem to raczej tylko dla rentierów. Wątpię by znalazł Pan chętnego do gema,seta , nie mówiąc już o meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Poszycie z Modliszką 10.04.13, 15:37 Nieścisłość się wkradła. Pozwól,że cię ścisnę i uściślę. To poszycie to nie durnota trudna do przypisania ino level bardzo trudny do przypisania :-} www.youtube.com/watch?v=hh5ZdQrz4Qk Odpowiedz Link Zgłoś
izyrider Re: Poszycie z Modliszką 02.06.13, 12:53 ja znowu stracilem roznice miedzy jogami,jaki poziom gdy na stole burdel,kot chucha w pogryziona lapke(mogl nie drapac)a sasiadka probuje wymigac sie od smierci szukajac kolczykow w muszli klozetowej, te mam w zoladku ale nic nie powiem niech ja maz tlucze za przyciskanie kota do mojej twarzy..robie punkty.. chyba nie bedzie miala gdzie spac az jej staremu przejdzie i za kilka dni zapuka z przeprosinami i zabierze i ja i kota ..chlop ma zlote serce Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Poszycie z Modliszką 02.06.13, 15:24 ale fajny insight. na pewno wiec zapuka. bo milosc jest supremalna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Interaktywny grób 26.06.13, 10:47 www.interia.tv/wideo-stad-do-wiecznosci-czyli-interaktywny-grob,vId,1153926 Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Interaktywny grób 26.06.13, 12:03 To bardzo odważny, lecz nie do końca przemyślany zamysł z tymi kodami QR. Może się okazać bardzo ciekawym przedsięwzięciem, w wypadku gdy te kody opanują hakerzy i miłościwie pouzupełniają życiorysy nieboszczyków w opowieści dziwnych, aczkolwiek prawdziwych treści. Marzy mi się taki model : www.youtube.com/watch?v=L41S4H41wcc Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Interaktywny grób 26.06.13, 13:11 Miło Pana słyszeć pourlopowo :-} Na te cudne M-1 natknęłam się na ulubionym blogasie gościa, z którym to już ze dwa lata "podróżuję" po świecie. Ciekawią go miejsca właśnie takie jak i mnie, zupełnie nieturystyczne widoczki, ale nie mam takiej odwagi by je bardziej organoleptycznie doświadczać. Ostatnio zwiedzałam na przyczepkę te kraje afrykańskie, gdzieśmy jeszcze nie byli.Tu właśnie , z braku czasu, podrzucił cudzy materiał filmowy : zyalt.livejournal.com/2013/05/08/ Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Siekawostka 04.07.13, 09:17 "Okazało się, że w Hiszpanii uwielbiają szczupłe koty, a w Rosji grube. Albo, że do właścicieli owczarków niemieckich docierają całkiem inne komunikaty niż do tych, którzy mają spaniele. Dzięki temu udało się przygotować opakowania karm, które zachęcą do zakupu ich właścicieli - dla Rosjan z grubymi kotami, a na rynek hiszpański z chudymi." Odpowiedz Link Zgłoś