milimaniak 24.07.04, 20:53 Ktoś z Was ogląda ? Bo mnie ten jedyny serial, który ogladam, żeby nie wiem co, zawsze poprawia humor ! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Ally McDick 25.07.04, 01:12 milimaniak napisała: > Ktoś z Was ogląda ? Bo mnie ten jedyny serial, który ogladam, żeby nie wiem > co, zawsze poprawia humor ! :D Wspolczuje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nesz Re: Ally McBeal 25.07.04, 19:50 milimaniak napisała: > Ktoś z Was ogląda ? Bo mnie ten jedyny serial, który ogladam, żeby nie wiem > co, zawsze poprawia humor ! :D ja... czasami uwielbiam tego, który miał żabę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nesz Re: Ally McBeal 25.07.04, 20:10 janiolka napisała: > ziolek o właśnie Ziółko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ally McBeal 26.07.04, 08:52 a u mnie dziady polsat wylaczyly auuuuuuuuuuuuuuu ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Ally McBeal 05.08.04, 15:22 Oj, przepadalam za nimi, a kiedy powtarzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Ally McBeal 06.08.04, 07:06 all2 napisała: > Hi. A kto pamięta "Przystanek Alaska"? :D Ja pamiętam łosia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
irysek1 Re: Ally McBeal 06.08.04, 08:22 Ja pamietam:)"przystanek alaska" [łosia tez, a co:) ] Oczywiscie watki poszczegolne mi sie juz zatarly w pamieci , ot wiek, hehe, ale pamietam historyjke Maggi ( jedna z pierwszoplanowych postaci) , ktora miala wrazenie, ze sprowadza na swych owczesnych narzeczonych nieszczescie( kazdy z nich "znikał " "umierał" w dziwnych okolicznosciach. Szczegolnei ten, ktory zginal smiercia tragiczna , gdy spadl na niego...sputnik. w ogole bardzo "klimatyczny" serial. I "chris o poranku" czyli w porze , gdy chris mial nastroj na prowadzenie audycji :)))) Fajne Irys Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Ally McBeal 06.08.04, 18:43 A co wy tu o Alasce ?! Ally własnie przestali powtarzać... buu... nie mam juz co oglądać, ale za to rower ma kogo wozić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś