vaud 25.07.04, 16:31 Noc byla dosc bezsenna, ale zaowocowala moskalikiem: Kto powiedzial Archimedes Prysznic bral, a nie kapiele, Temu leb wetkniemy w sedes Na plebanii ( przy kosciele). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 16:37 Pomyslalam sobie, ze sie Morfeusz na mnie obrazil, bo pewnie czyta to forum. Satd moje calonocne gapienie sie w sufit. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 16:40 Czesc, Vaud. Dawnosmy sie nie czytali:-) Masz obrazek za moskalika. polityka.onet.pl/galeria.asp?PGNUM=37&M=ML Ja juz na posterunku. Dobrze sie z Vaumi godo. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 16:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=10818211&a=10818298 dla przypomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 16:57 Kto powie ze siarczek miedzi Chetnie sie rozpuszcza w wodzie Ten w areszcie rok posiedzi W swietym chramie, w Osterodzie Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 17:35 Ty chemia, ja -starozytnosc: Kto powiedzial Hipokrates To byl znachor i konowal Temu w dziub wetkniemy szmate W slawnym Tyncu (kolo Krakowa) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud poprawka 25.07.04, 17:36 vaud napisała: > Ty chemia, ja -starozytnosc: > > Kto powiedzial Hipokrates > To byl znachor i konowal > Temu w dziub wetkniemy szmate > W Tyncu (tuz obok Krakowa) > Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 17:41 Kto powiedzial Sokratesa Zona zmogla, nie cykuta Z tego zrobim sztuke miesa Nie pomoze mu pokuta! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 17:58 Ten kto powie ze w Palermo Wciaz sypana kawe slawia Temu zrobie ja inferno Pod swietym Dominikiem Savio Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 18:06 Kto mi powie ze w Modenie Wiecej maja bajty bitow Tego skopie ja szalenie W Como, kolo Jezuitow Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 18:09 brezly napisał: > Kto mi powie ze w Modenie > Wiecej maja bajty bitow > Tego skopie ja szalenie > W Como, kolo Jezuitow -----> o, i tu mi przypomniales niechcacy mojego mega-kota Byte'a, ktorego musielismy zostawic w Szwajcu, bo juz byl stary i schorowany. Nie smiem sie dowiadywac, czy jeszcze zyje ( mial 13 lat i cukrzyce). :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 18:13 Bokiem powiem, ze siedzacy obok Sycylijczyk orzekl wlasnie ze przez trzy dni pobytu w tym przybytku Wiedzy wie wszystko (tj. przeczytal wszystkie gazety dostepne w necie). Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Sycylijczyk 25.07.04, 18:26 Kto powiedzial, ze Sycylia To stolica jest wystepku Tego stuknie zbrodzien Ilia w Watykanu samym pepku. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sycylijczyk 25.07.04, 18:27 Vaud, czarownico, Ilia zarzadza ta nasza buda, ciiii.... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sycylijczyk 25.07.04, 18:29 brezly napisał: > Vaud, czarownico, Ilia zarzadza ta nasza buda, ciiii.... ----> Vaud wie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sycylijczyk 25.07.04, 18:38 vaud napisała: > Czy Ilja jest koniem trojanskim ( Ilion) ------> antycznie i/lub komputerowo Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sycylijczyk 25.07.04, 18:43 A jak taki nosnik tej komptenecji ma za duzo to czasami na nieznosnik wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Sycylijczyk 25.07.04, 18:47 brezly napisał: > Nie, nosnikiem kompetencji. ----> siedza mu one w brzuchu? A potem z niego wylaza? -To moze byc Trojanski, a nawet Trojanowski Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 18:00 cisza, to ja chemia: Kto powiedzial, ze arszenik To przyprawa jest do ryzu Temu zrobie z... uszu dzemik Na pielgrzymce do Asyzu. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 18:06 Kto powiedzial, ze Morfinka To dziewczyna Morfeuszka Temu wlejem w gardlo winka w obecnosci dusz-pastuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 18:11 Kto pisnie ze duszpastuszki Maja cos przeciw Mamonce Temu ja oberwe uszki W jej swiatyni, tj. "Biedronce". Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 18:13 brezly napisał: > Kto pisnie ze duszpastuszki > Maja cos przeciw Mamonce > Temu ja oberwe uszki > W jej swiatyni, tj. "Biedronce". -------> cudne! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 18:18 Kto by twierdzil, ze Termofor To bohater jest antyczny Ten zasluzyl na chloroform Twierdzi kodeks kanoniczny Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 18:23 Kto zezwoli by termopary Widnialy w miejscach publicznych Temu glowe wnet rozwali Legion panien mohairycznych * wiem.onet.pl/wiem/008e62.html** Obecnosc panien w/w uswieca kazde miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Ehem, tego 25.07.04, 18:28 brezly napisał: > wiem.onet.pl/wiem/008e62.html -----------> achaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 18:34 brezly napisał: > Kto zezwoli by termopary > Widnialy w miejscach publicznych ---> a czemu nie w publicznych? Bo z metali szlachetnych i ktos by sobie wypozyczyl? > Temu glowe wnet rozwali > Legion panien mohairycznych > > * > wiem.onet.pl/wiem/008e62.html** > Obecnosc panien w/w uswieca kazde miejsce > Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 18:42 vaud napisała: > brezly napisał: > > > Kto zezwoli by termopary > > Widnialy w miejscach publicznych > > ---> a czemu nie w publicznych? Bo z metali szlachetnych i ktos by sobie > wypozyczyl? Aha, bo mohair nie wie co to termopara, ale z nazwy sie domysla. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 18:49 brezly napisał: > vaud napisała: > > > brezly napisał: > > > > > Kto zezwoli by termopary > > > Widnialy w miejscach publicznych -------> taaa .. Ktos spiewal: para rozgrzana ledwie zakochana > > > > ---> a czemu nie w publicznych? Bo z metali szlachetnych i ktos by so > bie > > wypozyczyl? > > Aha, bo mohair nie wie co to termopara, ale z nazwy sie domysla. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 18:19 Zaczynam wizualizowac sceny malarstwa sentymentalistycznego z udzialem duszpastuszkow, yhyhyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Zadanie dla Fiori 25.07.04, 18:36 brezly napisał: > Zaczynam wizualizowac sceny malarstwa sentymentalistycznego z udzialem > duszpastuszkow, yhyhyhy. --------> Fiori utka arrasik Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 18:08 Globalnie i geostrategicznie: Kto mi powie ze Czuwasze Z Solonem w Rio bywali Tego w piwie upitrasze U szyitow, gdzies w Karbali Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moskalik 25.07.04, 18:40 Kto rzeknie ze poligloci Nie chca dzis zyc w dobrobycie Tego ja przedstawie Cioci Przy chrzcielnicy w Swietej Zycie Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 25.07.04, 18:45 Kto zaprzeczy, ze imc Tales Byl uczonym co sie zowie Temu w oko wsadze palec Przed oltarzem w Czestochowie Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 26.07.04, 08:44 Kto mi powie ze Homera Tylko sobie wymyslono, Temu zakon podoskwiera Razem z matka przelozona. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Moskalik 28.07.04, 11:43 Slicznie moskalikowaliscie, a mnie z odjazdem ostatnich gosci i odcieciem od sieci oraz splywajacym deszczem wena odplynela i poprosze was o przeslanie w ramach inspiracyjnych paczki z moskalikami w puszce Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Moskalik 28.07.04, 17:48 Jaaaa! Naturlich! Moskaliki w oleju najlepsze, tylko sprawdz prosze, czy bez glowek, bo jakos zarciu w oczy patrzec nie moge. Zawsze bulwersowalam panow w sklepach i stoiskach rybnych we Francji, prosba o dekapitacje nabywanych ryb... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Moskalik 29.07.04, 07:34 W Chinach mialabys problem, bo tam gosc honorowy dostaje najlepsza czesc czyli glowe. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Moskalik 29.07.04, 10:30 dzieki Opatrznosci, I keep the low profile i raczej wystepuje w roli osoby towarzyszacej, wiec by mnie ten zaszczyt zapewne ominal. Odpowiedz Link Zgłoś