Dodaj do ulubionych

Biżuteria hand-made

04.08.14, 20:48
Zajmuję się zawodowo tworzeniem biżuterii handmade od kilku lat. Szczególnie rzeczami tworzonymi na szydełku. Zapraszam chętne osoby na www.lolly-art.pl gdzie można obejrzeć kolekcję mojej biżuterii ;-)
Obserwuj wątek
    • filip_100 Re: Biżuteria hand-made 22.07.15, 23:58

Hej!

Jeśli szukacie pomysłów do biżuterii to polecam puffmonster.com,
      znajdziecie sporo ciekawych rzeczy i można nabyć kontakt z wieloma blogerami zajmującymi się handmade, więc wszystko wedle Waszych życzeń i zachcianek! :)
    • yalla_28 Re: Biżuteria hand-made 13.09.15, 13:59
      @lolly-art zapraszam do naszej internetowej galerii artystów handmade'owych www.kuferart.pl
      • smartelk Re: Biżuteria hand-made 23.10.15, 21:29
        Od jakiegoś czasu zajmuję się tworzeniem biżuterii, często szukam inspiracji na różnych stronach. Sporo pomysłów zaczyna się od jednego koralika jakiegoś drobiazgu, ostatnio często zaglądam na ozdoby-dodatki.pl/
    • kingof Re: Biżuteria hand-made 09.02.16, 10:18
      Jeżeli szukacie biżuterii personalizowanej, ekskluzywnej, wysokiej klasy, ręcznie robionej to adres w stopce. Wykonujemy biżuterię na zamówienie klienta w technice 3D.
    • karmel82 Re: Biżuteria hand-made 02.03.16, 12:15
      a jakie są wasze opinie o serwisie dawanda? ja chce kupic kilka rękodzieł, ale nie znam tej platformy. znalazłam w necie to: bajdo.pl/forum/dawanda-prawda i przyznam, że troche mnie zaniepokily te sprzeczne informacje.. pomoze ktoras z was?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka