anahella 30.08.04, 19:17 Uroczyscie oswiadczam, ze wrocilam do cyberprzestrzeni. Sprzet naprawiony, siec jest, wiec heeeeraaaaataaaaa dlaaa wszyyyystkich!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Tadaaaam! 31.08.04, 17:28 kurna_felek napisał: > Czy ja mogę prosić z rumem? :) Byle bez rumoru. Bo mi łeb pęka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tadaaaam! 31.08.04, 20:06 ralston napisał: > Byle bez rumoru. Bo mi łeb pęka... ;) Czyzby za mala zawartośc herbaty w herbacie z rumem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tadaaaam! 01.09.04, 09:16 anahella napisała: > > Czyzby za mala zawartośc herbaty w herbacie z rumem?;) > :) No... mogło się zdarzyć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Tadaaaam! 02.09.04, 21:11 A u mnie calkiem nieprzypadkowo, bez dodatku herbatki, moldawski Kagor :) Ile mam kieliszkow przyniesc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tadaaaam! 03.09.04, 12:40 chatka_ napisała: > A u mnie calkiem nieprzypadkowo, bez dodatku herbatki, moldawski Kagor :) Ile > mam kieliszkow przyniesc? :) To zależy od tego, co to jest ten Kagor. I dlaczego akurat kieliszki? Jakby nie było szklanek... :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Tadaaaam! 05.09.04, 14:02 ralston napisał: > To zależy od tego, co to jest ten Kagor. I dlaczego akurat kieliszki? Jakby nie było szklanek... :) Nie to nie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tadaaaam! 05.09.04, 20:04 No ladnie.... Ja sie przywitalam a rozmowa zeszla na alkohol.... Niezle to o mnie swiadczy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Tadaaaam! 06.09.04, 10:00 anahella napisała: > No ladnie.... Ja sie przywitalam a rozmowa zeszla na alkohol.... (.....) Przy powitaniach i pożegnaniach tak bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tadaaaam! 06.09.04, 10:49 Hehe... swego czasu na FB nie było wątku, który by się nie skończył na piwie. A właśnie - gdzie się podział Marat? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Tadaaaam! 06.09.04, 11:05 Rals, a kiedy pigwa dojrzewa i ile tego trzeba? Bo wypatrzyłam na jednym trawniku takie krzaczki... hm... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tadaaaam! 06.09.04, 13:10 all2 napisała: > Rals, a kiedy pigwa dojrzewa i ile tego trzeba? Bo wypatrzyłam na jednym > trawniku takie krzaczki... hm... Pigwa dojrzewa jesienią. A ile trzeba? - moją ulubioną liczbę, czyli - DUŻO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Tadaaaam! 06.09.04, 11:06 anahella napisała: > No ladnie.... Ja sie przywitalam a rozmowa zeszla na alkohol.... Niezle to o > mnie swiadczy;))) No widzisz do czego na dłuższą metę prowadzi brak netu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Tadaaaam! 06.09.04, 22:40 Albo do czego jego nadmiar: tadaaam - otwarzylam nowe winko! :) Cabernet d'Anjou. Zdobycz z supermarmetu Makro, ale skrzetnie wyselekcjonowana i okupiona kawalkiem czasu spedzonych na poszukiwaniach! Oj oplacalo sie! www.castel.com.pl/castel/val_de_loire.html Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tadaaaam! 07.09.04, 14:09 A ja delektowałem się (w minniony weekend) hiszpańskim Lar de Lares. Ciężkawe czerwone wytrawne wino. Bardzo zacne... Odpowiedz Link Zgłoś