Dodaj do ulubionych

Dla fanów 4 kółek

18.09.15, 13:22
Fanom czterech kółek, ludziom lubiącym wyzwania i tym, którzy nudzą się w wolnym czasie mogę śmiało polecić ofertę w postaci vouchera na przejazd ekskluzywnym autem po torze wyścigowym xd Ceny nie są wygórowane a niewątpliwie można sobie zafundować tym niezapomnianą przygodę : ) Sam z tego skorzystałem, wrażenia niesamowite, dużo adrenaliny, czyli wszystko to czego potrzebuje młody człowiek xd Poniżej załączam link, który pokieruje cię na stronę z której możesz zakupić taki voucher i przy okazji lepiej zapoznać się z ofertą. Zachęcam do podawania innych pomysłów rozwijających pasję, łamiących bariery strachu i wprowadzających coś nowego w życiu każdego z was. : )

www.devil-cars.pl/?idpartner=honolulu
Obserwuj wątek
    • nothing-nic Re: Dla fanów 4 kółek 19.09.15, 21:41
      Popieram! Świetny pomysł! Kiedyś po znajomości przejechałem się po prawdziwym lotnisku.Wrażenia nie do podrobienia.Wyciągnąlem 250 km na godz...dalej elektr. blokada....Parę lat wcześniej gdy była gołoledż spróbowałem poćwiczyć poślizgi i.....szokujące doświadczenia....pas startowy o szerokości 60 m ledwie wystarczał.Po zerwaniu przyczepności, tył gwałtownie leciał do przodu. Kontra kierownicą musiała być strasznie szybka i nie zawsze wystarczała. Od tamtej pory na drodze ze zdwojoną uwagą unikam jakiegokolwiek poślizgu. Zazdroszczę Niemcom, że na autostradach nie mają ograniczenia prędkości, zazdroszczę Szwedom, że wycięli wszystkie przydrożne drzewa(wszak na nich ginie 15% kierowców),a także nie rozumię Anglików, dlaczego udają na drodze wymuskanych grzeczniaków, a w gruncie rzeczy wcale tacy nie są....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka