Dodaj do ulubionych

Wywoływanie zdjęć

13.01.16, 17:02
Wszystkim, którzy lubią robić zdjęcia, nieważne czy amatorsko, czy profesjonalnie polecam usługi wywoływania zdjęć serwisu www.foto4u.pl/. Ceny są świetne, rozpoczynają się już od 0,22 zł! Ponadto zdjęcia można odebrać w wielu punktach w całej Polsce. Warto zapoznać się z ich ofertą, polecam!
Obserwuj wątek
    • lin74 Re: Wywoływanie zdjęć 16.01.16, 00:12
      Zawsze chciałam tego spróbować;)
    • darssa Re: Wywoływanie zdjęć 26.01.16, 12:42
      wywołane zdjęcia to co innego niż te na komputezrze :) ja mam już pełno albumów
    • bigammer Re: Wywoływanie zdjęć 28.01.16, 20:11
      Ja zdjęcia wywoływałam ostatnio na takiej stronce crazyfoto.pl nawet łatwe to było.
    • grimzkim Re: Wywoływanie zdjęć 04.02.16, 12:58
      Ja kiedyś miałem tradycyjną ciemnie fotograficzną. Droga, ale bardzo fajna zabawa. Potem człoweik już inaczej patrzy na zdjęcia
      • milusiaw Re: Wywoływanie zdjęć 29.02.16, 18:06
        Po powrocie z wakacji znalazłam fajny serwis, gdzie można wywołać zdjęcia i zrobić tanie odbitki, maja je już od 0,22 zł. Z ciekawością prześledziłam ich cenniki, a że zdjęć było sporo, szybko skalkulowałam ile zaoszczędziłam. Za oszczędności zdecydowałam się wykonać prezent dla babci obraz na płótnie - i to był strzał w dziesiątkę. Babcia zachwycona podobizna swojej wnusi. Pod koniec roku znowu skorzystałam z ich usługi tym razem kalendarz w roli głównej moja córeczka- był to wspaniały upominek dla rodziny pod choinkę.
        Różnorodność usług, atrakcyjne ceny, fachowość, mogę polecić- kogo?
        Tylko: www.foto4u.pl/promocje
    • medioland_pl Re: Wywoływanie zdjęć 01.03.16, 15:37
      Czasem warto samemu wywołać zdjęcia, daje to wielką frajdę :)
    • diabblo2 Re: Wywoływanie zdjęć 04.03.16, 00:01
      ja kiedys miałem swoją ciemnię fotograficzną i sam wywoływałem zdjęcia
    • izeczkka Re: Wywoływanie zdjęć 14.11.16, 19:58
      A wywoływał ktoś zdjęcia w empiku czy rossmannie ? Jestem ciekawa jakości zdjęć i czy warto ?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka