freewolf 24.09.04, 16:25 Tylko nie mam pomysłu na treść. Czekam na Wasze oryginalne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Chcę założyć własną stronę www. 24.09.04, 16:56 Chyba tylko wtedy to ma sens, jeśli pokazuje własną pasję. Inaczej będziesz się męczył jak minie pierwsza faza tworzenia strony i przestanie Cię bawić samo jej budowanie. Dlatego konie wydają się być niezłą propozycją na jeden z działów. Drugi to bez wątpienia powinno być piwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chcę założyć własną stronę www. 24.09.04, 17:29 Dobre pomysły. Zwłaszcza Ralsa (piwo). A inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Chcę założyć własną stronę www. 24.09.04, 17:50 freewolf napisał: > Dobre pomysły. Zwłaszcza Ralsa (piwo). > A inne propozycje? A jeden pan założył stronę polonistyczno informatyczną. Konire i informatyka też się chyba nie pogryzą? venus.ci.uw.edu.pl/~milek/slow.htm Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 jak nie masz pomysłu na treść... 24.09.04, 21:02 ...to sobie możesz odpuścić pytanie podstawowe - skąd taka ochota ? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: jak nie masz pomysłu na treść... 25.09.04, 10:51 stoik1 napisał: > ...to sobie możesz odpuścić > pytanie podstawowe - skąd taka ochota ? Duża oglądalność przedkłada się na wymierny zysk z reklam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: jak nie masz pomysłu na treść... 25.09.04, 15:22 freewolf napisał: > Duża oglądalność przedkłada się na wymierny zysk z reklam. :) A poważniej, chcę wyładować się twórczo. Myślałem też o napisaniu książki (mam niezły pomysł na fabułę) ale tu też się waham, czy nie lepiej zrobić z tego grę komputerową. :) W sumie wiosna coraz bliżej, więc i energii w człowieku więcej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: jak nie masz pomysłu na treść... 25.09.04, 15:25 > A poważniej, chcę wyładować się twórczo. > Myślałem też o napisaniu książki (mam niezły pomysł na fabułę) ale tu też się > waham, czy nie lepiej zrobić z tego grę komputerową. :) > W sumie wiosna coraz bliżej, więc i energii w człowieku więcej. :) I pomyśleć, że ten sam człowiek jeszcze parę dni temu szlochał i życzył sobie przytulania :)))) No ale cóż, wiosna o te parę dni bliżej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: jak nie masz pomysłu na treść... 25.09.04, 17:16 habitus napisała: > I pomyśleć, że ten sam człowiek jeszcze parę dni temu szlochał i życzył sobie > przytulania :)))) No ale cóż, wiosna o te parę dni bliżej :)))) Mlodosc ma swoje prawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Stoik1 - mam pytanie 25.09.04, 16:59 Za pomocą jakiego programu robiłeś swoją witrynę ? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Stoik1 - mam pytanie 25.09.04, 18:09 awee napisała: > Za pomocą jakiego programu robiłeś swoją witrynę ? Pytanie nie do mnie, ale sie wtrącę. Ja używam Edytora Znaczników HTML (tzw. ezHTML) ezhtml.bydnet.com.pl/ Niezły jest pajączek: www.pajaczek.pl/ Zwykły Microsoftowy FrontPage (jest w każdym pakiecie Office) też sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Stoik1 - mam pytanie 26.09.04, 07:07 Nie grywam w gry komputerowe, ale w gre "Kunie i piwo" chetnie bym zagral. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Stoik1 - mam pytanie 30.09.04, 10:24 freewolf napisa?: >; Zwykly Microsoftowy FrontPage (jest w kazdym pakiecie Office) tez sie nadaje. i tu sie mylisz, nie polecam tego programu: po1 kodowanie polskich znakow -nie poprawne chyba , ze potem poprawisz na iso ale to wiecej zabawy po2 duzo smieci zostawia - przykladowo strona zrobiona w FP zajmuje 30 kilo, po oczyszczeniu 10 kilo. po3 mase bledow w kodach html (php) ja uzywam 2-ch jednoczesnie programow.....ezhtml i dodatkowo drimweaver4 i jeszcze raz ezhtl dla poprawienia i potem juz na serwer..... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Stoik1 - odpowiedź 26.09.04, 14:57 używam HomeSite 4.5, jakieś poprawki to nawet w notatniku można robić w ogóle to amatorszczyzna - nie znam się na php, cgi itd., tyle dobrze, że wiem, czego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś