zuzka848 23.10.04, 13:53 Witam, Poszukuję jakiegoś ciekawego wzoru do namalowania w swojej witrynce w kuchni. Jeżeli ktoś posiada jakieś i mógłby mi je przesłać to byłabym bardzo wdzięczna. Mogą być też wzory na butelki itp. z góry dziękuje zuza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika02 Re: wzory do malowania na szkle 23.10.04, 21:22 Wysłałam ci na gazetowy adres Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mroczna_panna Re: wzory do malowania na szkle 03.11.04, 18:10 A czy ja bym też mogła prosić?? Odpowiedz Link Zgłoś
megmegic Re: wzory do malowania na szkle 25.11.04, 21:25 ja tez bym bardzo prosiła, dopiero tu załozyłam konto i sie jeszcze nie rozeznaję:) meg Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: wzory do malowania na szkle 27.11.04, 13:33 ja też je chętnie przytulę do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ewana3 Re: wzory do malowania na szkle 25.11.04, 22:07 A czy ja też mogę prosić na mój @gazetowy:) pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewr Re: wzory do malowania na szkle 26.11.04, 08:33 Hej, Mam sporo wzorów, spakuję je i wyślę Wam wszystkim po kolei po południu ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek175 Re: wzory do malowania na szkle 26.11.04, 15:22 to ja tez grzecznie poproszę:-) z gory dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
myladygoha Re: wzory do malowania na szkle 27.11.04, 09:21 witam ! i ja tez bym prosila ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ebdytka Re: wzory do malowania na szkle 01.12.04, 18:24 Witaj!A czy ja też mogłabym się do Ciebie uśmiechnąć z wysłaniem tych wzorów.Od niedawna zajmuję się malowaniem na szkle i mało mam doświadczenia.Ale obiecuję,że jak sama cosik nabędę chętnie Ci podeślę.Z góry dziękuję i pozdrawiam.Elżbieta Odpowiedz Link Zgłoś
alexgemini Re: wzory do malowania na szkle 06.12.04, 00:30 Witam serdecznie! poszukując ciekawych wzorów do malowania na szkle trafiłam na jakąs gazetową rozmowę i na Twoją wypowiedź. Jeśli masz jeszcze te wzory to może zrobimy wymianę? pozdrawiam serdecznie Alex Odpowiedz Link Zgłoś
ewr Re: wzory do malowania na szkle 02.12.04, 08:56 Wzory poszły do wszystkich. Dojdą, o ile maile macie w gazeta.pl i odpowiadają nickom ;-) Pozdrawiam i przyjemnego malowania Odpowiedz Link Zgłoś
ewana3 Re: do ewr:) 02.12.04, 10:39 ewr! ja nie dostałam, a mam maila na gazecie:( ewana3@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ebdytka Re: do ewr:) 03.12.04, 17:29 Ja niestety też nie,a także mam konto:ebdytka@gazeta.pl,proszę wyślij jeszcze raz.Z góry serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
gooska Re: wzory do malowania na szkle 05.12.04, 17:56 Czy jeszcze jedna zablakana duszyczka moze prosic o wzory ;) dziekuje gooska Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa i jeszcze jedna b. prosi... 06.12.04, 12:40 :)))))))))) bardzo szeroko się uśmiecham i również proszę o jakies wzorki Odpowiedz Link Zgłoś
ewr Re: wzory do malowania na szkle 06.12.04, 13:47 Dzisiaj ciocia Ewa wyśle wzory także pozostałym ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewr darmowe wzory 06.12.04, 15:07 na forum -piękne ozdoby-własnoręcznie, koleżnaka o nicku "blondyneczka20" podała dzisiaj niezłe linki z darmowymi szablonami. Przekazuję je dalej: www.sweetnews.de/coloringbook/malvorlagen.htm www.buntefenster.de/frame.htm www.coloring.ws/coloring.html www.wyzlic.de/index2.htm www.hbeier.de/ www.merlinshop.ch/basteln/vorlagen/fruehling/index.htm www.free-window-color.de/Malvorlagen/Kategorien/kategorien.html www.windowbutterflies.citymaker.com/FreeWindowClingProjects.html a tutaj ciekawe pomysły: www.plaidonline.com/projectSearchResults.asp?cat1ID=5 Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka20 Re: wzory do malowania na szkle 07.12.04, 09:45 Na forum o ozdobach własnorecznych napisałam,że szablony i wzory, o których piszecie wykorzystuję do czego innego niż Wy :) a mianowicie służą mi jako kolorowanki dla dzieci :) Mam już troszkę w swojej kolekcji więc chętnie się podzielę. Zainteresowanych proszę o kontakt na blondyneczka43@wp.pl Zaznaczam,że większość zdobyłam dzięki Wam,więc pewnie macie :) Kto wie...Może skuszę się niedlugo na Window Color :D jak tylko farbki dostane :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: wzory do malowania na szkle 07.12.04, 12:28 cześć dziewczyny :) mogę podzielić się z wami moimi szablonami, jeśli jesteście zainyeesowane to piszczie :) Odpowiedz Link Zgłoś
drongal2 Re: wzory do malowania na szkle 07.12.04, 19:27 hej, jeśli możecie podzielić się szablonami, to ja jestem chętna.Niestety,nie mam żadnych na wymianę,ponieważ dopiero zaczynam zabawę z malowaniem. Będę wdzięczna.Pozdrawiam m oj mail to ewuncia2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś