Dodaj do ulubionych

no i co?...i zima....

21.11.04, 12:29
i stała sie białość...mimo mych usilnych starań......i siłą woli
niedopuszczania jej nadejścia...
Obserwuj wątek
    • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 12:37
      a ja się wreszcie wyspałam!
      • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:06
        ja też...prawie...troche przeszkodziły mi w tym kocie wycieczki po moim body...
        • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:09
          ja wyrzuciłam go z pokoju kiedy zaczął miauczeć
          spałam chyba ze 13 godzin
          • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:11
            należało Ci się....poza tym zima sprzyja długim snom...i długiemu spaniu...ja
            nie moge zamknąć drzwi..Rudy niestety umie je otworzyć
            • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:14
              dobrze, że nigdzie wczoraj nie wyszłam... bardzo źle się czułam
              oglądałaś NH?
              • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:30
                ogladałam....może być...
                • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:34
                  ja bardzo lubię Hugh
                  • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:37
                    ..może być...wolę Keanu...oglądałam ostatnio "lepiej późno.."...fajne : )
                    • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:44
                      ja tez lubię keanu, ale jak w ogóle tych dwóch można porównywać?
                      ale chyba jednak najcudowniejszy jest Brad...
                      • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:51
                        Hugh Jackman......nawet mężowi mojej przyjaciółki sie podoba!
                        • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:57
                          jest niezły, a jak ładnie śpiewa (słyszałam u Parkinsona)
                          • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:59
                            jest moim faworytem ostatnio...zaraz za Keanu : )
                        • broton Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 13:59
                          ... Colu a na naleśniki dasz się wyciągnąć ...
                          • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:01
                            czytasz wszystkie fora? ze sloggim właśnie o tym gadamy... ; )

pewnie, że się dam wyciagnąć.....
                            • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:04
                              a ja to co mam zjeść?
                            • broton Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:08
                              ... a Ty Colu piszesz na wszystkich forach ...
                              • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:12
                                nie na wszystkich, ale ostatnio mnie sloggi zaprosił
                                do:forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11207

więc czasem tam zagladam
                                • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:13
                                  a ja już je sama znalazłam przez wyszukiwarkę
                                  konkurs - znajdźcie forum, gdzie przed chwilą miałam dyskusję z jednym głupim
                                  palantem
                                • broton Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:15
                                  ... właśnie przed kwadransem też dostałem takie zaproszenie - ciekawe czy to z
                                  woli slogga czy , jak pisze z automatu ...
                                  • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:16
                                    slogii uruchomił automat...który przesłał wiadomość...jak ktoś jest
                                    założycielem forum, może uruchomoć funkcję zapraszania znajomych na swojej forum
                                    • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:18
                                      ale fajne - górka się ucieszy!
                                    • broton Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:20
                                      ... to nie odpowaida na pytanie ...
                                      • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:21
                                        nowy watek?
                                        • broton Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:24
                                          ... nie mnóżcie dziewczyny tych wątków bo nie nadążam ...
                                          • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:26
                                            jest zima...jest zimno......nie ma mnie kto przytulić!
                                            • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:27
                                              otul się w pierzynę - nędzny substytut, ale też ciepły!!
                                              • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:28
                                                mam tylko kołdrę...też nędzny substytut..i pierzyny..i....
                                                • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:30
                                                  a ja to bym nie chciała żeby mi się tu jakiś chłop kręcił
                                                  odciągał by mnie od forum...
                                            • broton Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:29
                                              ... przytul się do mnie ...
                                              • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:31
                                                .....przytuliłabym się....gdybyś był troszke blizej.....
                                                • broton Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:33
                                                  .. więc coćby wirtualnie ...
                                                  • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:35
                                                    wirtualnie wtulam się mocno......i zasypiam....
                                                  • cedrowa_gorka Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:38
                                                    brotonku, gdzie jest teraz Twoja kobieta ? ;))))
                                                  • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:40
                                                    ...gotuje obiad ; )
                                                  • cedrowa_gorka Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:41
                                                    ;)))))
                                                  • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:43
                                                    poznałam panią Brotonową...bardzo miła i atrakcyjna kobieta
                                                  • broton Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:43
                                                    ... chcesz z nią pogadać ...
                                                  • cedrowa_gorka Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:45
                                                    pani Brotonowa :))))
                                                  • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:53
                                                    niech lepiej nie czyta, co tu wypisujemy, bo juz nigdy Cie na zadne spotkanie
                                                    nie puści ; )
                                                  • broton Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:54
                                                    ... czemu ...
                                                  • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:56
                                                    czemu?....no nie wiem......
                                                  • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 14:59
                                                    a ja nie poznałam pani B :(
                                                  • columbia Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 15:05
                                                    myślę, że jeszcze bedziesz miała niejedną okazje...
                                                  • pinkpanther Re: no i co?...i zima.... 21.11.04, 15:07
                                                    no właśnie
                                                    a co w końcu z tym mikołajem? mamy kupowac prezenty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka