ralston 28.11.04, 22:35 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2417385.html Powstała taka inicjatywa w Zielonej Górze. Bardzo jestem ciekaw rezultatów. Mam nadzieję, że to wypali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Uniwersytet dla blokersów 28.11.04, 22:37 A dlaczego nie? Nawet gdyby im się szybko znudziło to trochę rozszerzą horyzonty. To nie jest wina tych dzieciaków, że mieszkają w blokowisku i nie mają perspektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Uniwersytet dla blokersów 28.11.04, 22:53 habitus napisała: > To nie jest wina tych dzieciaków, że mieszkają w blokowisku i nie > mają perspektyw. Habi, to nie dzieciaki. To ludzie po 20 lat. Jezeli nie zajmie sie ich czasu czyms wartosciowym, to pojda z nozami na ulice wycinac paniom w zatloczonych autobusach dziury w torebkach:( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Uniwersytet dla blokersów 28.11.04, 23:05 Dlatego mówię, że mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Dzisiaj boję się takich dwudziestolatków - wolałbym, żeby mieli szanse na jakąś uczciwą pracę i chcieli ją podejmować... Odpowiedz Link Zgłoś