Dodaj do ulubionych

Eleganckie drobiazgi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:15
Paski za 845 zl - swietny pomysl. Kupie kazdemu mezczyznie z mojej rodziny.
Moze wezme specjalny kredyt?

Avanti to szmatlawiec dla cwiercintgeligentnych zon biznesmenow - oferta
drobiazgow swiatecznych utwierdza mnie w tym przekonaniu, choc na poczatku
ludzilam sie, ze to pismo ma JAKAS wartosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaaaaaaaa Re: Eleganckie drobiazgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:12
      debilizm, chetnie popracuje miesiac na kawalek skorki z klamra oh jeaah
      • woodstock Re: Eleganckie drobiazgi 14.12.04, 18:30
        Bardzo mnie drażni tendencja prasy do reklamowania artykułów, na które stać
        może co 100 Polaka, albo i mniej. To dotyczy nie tylko sugerowanych prezentów
        Świątecznych, ale też np porad odnośnie odzieży i makijażu w babskich
        magazynach. Czy ktoś mi może wytłumaczy, dlaczego chyba zadne czasopismo /
        gazeta / magazyn nie zabłyśnie oryginalnym i tanim, tj realnym pomysłem? Czy
        takie snobistyczne artykuły lepiej się sprzedają? Bo np czytelnicy lubią
        zajrzeć do świata luksusu, wyższych sfer?
    • Gość: merlin Re: Eleganckie drobiazgi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:05
      Kto jeszcze nosi koszule ze spinkami, hę ??
      • Gość: Przemeq "Kto jeszcze nosi koszule ze spinkami?" ?!? IP: *.cchbc.com 14.12.04, 14:25
        Zastrzeliło mnie to pytanie :-). Kto nosi? Eleganccy i modni faceci noszą. Co
        prawda wybór spinek u nas beznadziejny, a i koszul też nie za duży, ale dla
        chcącego nic trudnego...

Proponuję się nie ograniczać w wyborze stylu do bazarów :-). Nawet, jeśli kogoś
        nie stać na drogie rzeczy z drogich sklepów(tj. np. na spinki i koszule z
        odpowiednimi mankietami), to przynajmniej może je podpatrzeć w drogim sklepie i
        kupić coś tańszego...
        • Gość: kk może nie modne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:03
          może nie modne, ale jeśli ktoś nie jest pustym więskiem latajćym za ostatnim
          trędem mody, lecz eleganckim człowiekiem to z pewnością doceni nie banalny
          sposób zapiecia koszuli jakim są spinki i wywyijane mankiety koszul.

koszule z wywijanymi rękawami to koszt rzędu ok 140 zł wzwyż może nie najtańsze
          ale za zwyczaj b. wysokiej jakości i ładnie wykończone.
          • Gość: ortografia Re: może nie modne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:14
            Taki krótki tekst a tyle błędów !
      • Gość: Melkami Re: Eleganckie drobiazgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:13
        jak to kto?? moj Narzeczony! Razem te spinki kupowaliśmy.
        Prawdziwy mężczyzna z klasą nosi spinki i jest z tego dumny. Dodam tylko, że
        mimi 22 lat mamy dość klasyczny gust.
    • Gość: anna58 Re: Eleganckie drobiazgi IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 20:12
      Dlaczego nawet ta gazeta lansuje prezenty na kieszeń dla najbogatszych ??? Nie
      narzekam na brak pieniędzy, ale to jest nieprzyzwoite. Czy naprawdę nie Wiecie
      jak żyją przeciętni ludzie w naszym kraju ?
      Proponowanie drogich pomysłów to nie sztuka ! Pokażcie coś dla przeciętnego
      Polaka!
      • Gość: blabla Re: Eleganckie drobiazgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:45
        trudno się nie zgodzić
        nie jest wielką sztuką kupienie paska do spodni za 845 zł
        sztuką jest kupienie ładnego paska za 45 zł - i mając ogląd sytuacji finansowej
        przeciętnego człowieka należy doradzić tak żeby mógł kupić coś fajnego za
        niewysoką cenę - tu jest pole do popisu w doradzaniu
        bo za ceny na takim poziomie jak ten pasek dajmy na to - nie ma potrzeby
        doradzać - na tym poziomie po prostu trudno jest kupić totalne badziewie
    • Gość: ToSuPER WAS POJEB.....DLA KOGO ? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:51
      super, ja też biorę kredyt !!!
      • Gość: ,,tu radakcja,, Re: WAS POJEB.....DLA KOGO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:43
        publikujemy to na co nas stać, kasa płynie,,,
    • Gość: tequi Re: Eleganckie drobiazgi IP: *.kappa.com.pl / *.kappa.com.pl 23.12.04, 00:48
      tak, ja też. zdecydowanie. praktyczne ładne i nie drogie. biorę dziesięć :|||
    • Gość: marta Re: Eleganckie drobiazgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:47
      a dlaczego to wszystko takie tanie ??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka