Gość: JASKINIOWIEC IP: *.azvu.nl 10.12.04, 14:27 Dzieki temu, ze nie mam zony, moge spokojnie ogladac SWOJ telewizor w SWOIM fotelu i bawic sie do woli SWOIM samochodzikiem. Polecam wszystkim panom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reni Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:34 gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . kanapa na 1000 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:01 ....... openmind.desk.pl ekstrema dla każdego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BALANGOWICZ A PRZECHOWALNIA DLA ŻON NA CZAS MOJEGO URLOPU?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: 217.8.186.* 10.12.04, 14:45 mysle ze piwa to nie moga wypi8c bo nieszczesnicy zazwyczaj robia za kierowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonaty Jango i SAM sobie obciagasz:) IP: 5.6.1D* / *.sbs.de 10.12.04, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASKINIOWIEC To jest uzasadnienie twojego malzenstwa?Wspolczuje IP: *.azvu.nl 10.12.04, 16:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToM Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 15:02 buahahaha... jak widze, tez sie kolega SAM w SOBIE kocha szalenie... :))) Zabawiaj sie dalej SAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Gąbka a kiedy to będzie u nas????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:25 Sieć handlowa, która wprowadzi ten pomysł jako pierwsza znajdzie we mnie stałego klienta!!!!!!!!! Tylko rurkę proszę zamontować i fajne dziewczynki przyjąć do tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Samochodzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:31 w SWOIM > fotelu i bawic sie do woli SWOIM samochodzikiem. Polecam wszystkim panom! " bawić się do woli swoim samochodzikiem " he he he widocznie stoi tylko na "ręcznym" może dobrze że robisz to w swoim domu, bo nie mógłbym pić browarka koło gościa w markecie który się "bawi swoim samochodzikiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:51 Kiedy tak sobie siedzisz na kanapie możesz się sam pobawić "SWOIM". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp odbierzcie swoje mozgi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:13 z przechowalni bagazu ;o Odpowiedz Link Zgłoś
swirus-bajerus DYSKRYMINACJA!!! Panowie jestesmy... 10.12.04, 16:55 DYSKRYMINOWANI!!! Analogiczne przechawalnie dla kobiet powinny powstawac np. na stadionach a nie powstaja! Poza tym jestesmy ubeswlasnowolnani!!! Nie mozna juz w spokoju popijac piwka przed telewizorem w domu tylko trzeba isc z baba na zakupy(!!!)gdzie zzostaniemy zamknieci w przechowalni a ona sama wyda zarobiona miedzy innymi przez nas kase:))) ZYJEMY W SWIECIE DYSKRYMINUJACYM MEZCZYZNA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichemek Re: DYSKRYMINACJA!!! Panowie jestesmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:01 święta racja bracie, ale to już od lat, znacie ten bajer z opuszaniem deski jak się wychodzi, a dlaaczego one nie mogą podnosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunny123 Re: DYSKRYMINACJA!!! Panowie jestesmy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:09 Hehe, tez musze opuszczac, bo sie czepia. Zawsze zabiera mnie do kibla i pyta "czy o czyms nie zapomniales"? Dobre pytanie, dlaczego ona nie moze podniesc, dzisiaj specjalnie zostawie kibel po swojemu i ją zażyję. Odpowiedz Link Zgłoś
swirus-bajerus Re: DYSKRYMINACJA!!! Panowie jestesmy... 10.12.04, 17:09 Gość portalu: ichemek napisał(a): > święta racja bracie, ale to już od lat, znacie ten bajer z opuszaniem deski jak > się wychodzi, a dlaaczego one nie mogą podnosić? Co prawda to prawda... Czyli sa jednak meżczyzni myslacy podobmie jak ja, a nie tylko zahukane przez oficjalna propagande globalizmu baranki!!! To mi poprawiles humor:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:08 a SWOIM skarbem tez SAM sie bawisz? lol Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis JA TAM SWOJA ZOSTAWIAM W PRZECHOWANI 10.12.04, 18:44 Ona jest ekozofka i nienawidzi kupowania, a ja uwielbiam sie plawic w tych chinskich smieciach w hipermarketach. az mi sie oczy pala do tych swiecidelek i gadzetow. bizurerie jej kupuje co roku, a ona ostentacyjnie sprzedaje ja i pieniadze przeznacza na biedne dzieci. Troche sie jednak zaczelem niepokoic, bo kiedy ja buszuje po sklepie, ona wdaje sie w interesujace gadki w tymi mezami w przechowalni, a ze jest bardzo atrakcyjna, to mezczyzni leca do niej jak do miodu. Oj chyba musze pojsc na kuracje odwykowa od tego kupowania, bo moge ja stracic. Na razie jest tak, ze ja kupuje a ona wyrzuca. Czy mozna tak dalej zyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.org 10.12.04, 18:49 > Dzieki temu, ze nie mam zony, moge spokojnie ogladac SWOJ telewizor w SWOIM > fotelu i bawic sie do woli SWOIM samochodzikiem. Polecam wszystkim panom! Tak to jest, jak nie ma sie kobiety, ze trzeba sie samemu bawic swoim 'samochodzikiem'. Odpowiedz Link Zgłoś