Dodaj do ulubionych

"Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych M...

IP: *.azvu.nl 10.12.04, 14:27
Dzieki temu, ze nie mam zony, moge spokojnie ogladac SWOJ telewizor w SWOIM
fotelu i bawic sie do woli SWOIM samochodzikiem. Polecam wszystkim panom!
Obserwuj wątek
    • Gość: reni Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:34
      gratuluję
      • Gość: . kanapa na 1000 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:01
        .......
        openmind.desk.pl ekstrema dla każdego !
        • Gość: BALANGOWICZ A PRZECHOWALNIA DLA ŻON NA CZAS MOJEGO URLOPU?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:04
    • Gość: b Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: 217.8.186.* 10.12.04, 14:45
      mysle ze piwa to nie moga wypi8c bo nieszczesnicy zazwyczaj robia za kierowcow
      • Gość: zonaty Jango i SAM sobie obciagasz:) IP: 5.6.1D* / *.sbs.de 10.12.04, 15:02
        • Gość: JASKINIOWIEC To jest uzasadnienie twojego malzenstwa?Wspolczuje IP: *.azvu.nl 10.12.04, 16:55
    • Gość: ToM Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 15:02
      buahahaha... jak widze, tez sie kolega SAM w SOBIE kocha szalenie... :)))

Zabawiaj sie dalej SAM...
    • Gość: Profesor Gąbka a kiedy to będzie u nas????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:25
      Sieć handlowa, która wprowadzi ten pomysł jako pierwsza znajdzie we mnie stałego
      klienta!!!!!!!!! Tylko rurkę proszę zamontować i fajne dziewczynki przyjąć do tańca.
    • Gość: Zorro Samochodzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:31
      w SWOIM
      > fotelu i bawic sie do woli SWOIM samochodzikiem. Polecam wszystkim panom!

" bawić się do woli swoim samochodzikiem " he he he widocznie stoi tylko na
      "ręcznym" może dobrze że robisz to w swoim domu, bo nie mógłbym pić browarka
      koło gościa w markecie który się "bawi swoim samochodzikiem"
    • Gość: Ted Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:51
      Kiedy tak sobie siedzisz na kanapie możesz się sam pobawić "SWOIM".
      • Gość: jp odbierzcie swoje mozgi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:13
        z przechowalni bagazu ;o
    • swirus-bajerus DYSKRYMINACJA!!! Panowie jestesmy... 10.12.04, 16:55
      DYSKRYMINOWANI!!! Analogiczne przechawalnie dla kobiet powinny powstawac np. na
      stadionach a nie powstaja! Poza tym jestesmy ubeswlasnowolnani!!! Nie mozna juz
      w spokoju popijac piwka przed telewizorem w domu tylko trzeba isc z baba na
      zakupy(!!!)gdzie zzostaniemy zamknieci w przechowalni a ona sama wyda zarobiona
      miedzy innymi przez nas kase:))) ZYJEMY W SWIECIE DYSKRYMINUJACYM MEZCZYZNA:)
      • Gość: ichemek Re: DYSKRYMINACJA!!! Panowie jestesmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:01
        święta racja bracie, ale to już od lat, znacie ten bajer z opuszaniem deski jak
        się wychodzi, a dlaaczego one nie mogą podnosić?
        • Gość: bunny123 Re: DYSKRYMINACJA!!! Panowie jestesmy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:09
          Hehe, tez musze opuszczac, bo sie czepia. Zawsze zabiera mnie do kibla i pyta "czy o czyms nie
          zapomniales"? Dobre pytanie, dlaczego ona nie moze podniesc, dzisiaj specjalnie zostawie kibel po
          swojemu i ją zażyję.
        • swirus-bajerus Re: DYSKRYMINACJA!!! Panowie jestesmy... 10.12.04, 17:09
          Gość portalu: ichemek napisał(a):

> święta racja bracie, ale to już od lat, znacie ten bajer z opuszaniem deski jak
          > się wychodzi, a dlaaczego one nie mogą podnosić?

Co prawda to prawda... Czyli sa jednak meżczyzni myslacy podobmie jak ja, a nie
          tylko zahukane przez oficjalna propagande globalizmu baranki!!!
          To mi poprawiles humor:)))
    • Gość: kobieta Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:08
      a SWOIM skarbem tez SAM sie bawisz?
      lol
    • antithesis JA TAM SWOJA ZOSTAWIAM W PRZECHOWANI 10.12.04, 18:44
      Ona jest ekozofka i nienawidzi kupowania, a ja uwielbiam sie plawic w tych
      chinskich smieciach w hipermarketach. az mi sie oczy pala do tych swiecidelek
      i gadzetow. bizurerie jej kupuje co roku, a ona ostentacyjnie sprzedaje ja i
      pieniadze przeznacza na biedne dzieci. Troche sie jednak zaczelem niepokoic,
      bo kiedy ja buszuje po sklepie, ona wdaje sie w interesujace gadki w tymi
      mezami w przechowalni, a ze jest bardzo atrakcyjna, to mezczyzni leca do niej
      jak do miodu. Oj chyba musze pojsc na kuracje odwykowa od tego kupowania, bo
      moge ja stracic. Na razie jest tak, ze ja kupuje a ona wyrzuca. Czy mozna tak
      dalej zyc?
    • Gość: zygfryd Re: "Przechowalnia" dla mężów w domach handlowych IP: *.org 10.12.04, 18:49
      > Dzieki temu, ze nie mam zony, moge spokojnie ogladac SWOJ telewizor w SWOIM
      > fotelu i bawic sie do woli SWOIM samochodzikiem. Polecam wszystkim panom!

Tak to jest, jak nie ma sie kobiety, ze trzeba sie samemu bawic swoim 'samochodzikiem'.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka