brezly 02.01.05, 17:57 Co wiemy o nim? Dederon - folia, włókna, żyłki z poliamidu www.deutsches-strumpfmuseum.de/technik/garne/dederon/Bild_02.htm Bild_01 i _03 też o Nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakurz Re: Dederon 02.01.05, 18:07 a)Niesmialo spytam, czy to suestia, ze dederon z poliamidu, ale rowniez z dedeeru? Ino gwoli kultury, bo nie stosuje... b)Czy znane sa jakowes produkty z wlokien rododendronu? Bo posiadam. B. wloknisty. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dederon 02.01.05, 23:11 Mnie sie kojarzy z ob. nieistniejacego juz kraju , ale jednak istnejacego inaczej. Mam kontakty z ob. bylej dedeer i nie zawsze jestem pewna ,ze ten kraj juz nie istnieje. K. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dederon 03.01.05, 20:48 ewakurz napisała: > a)Niesmialo spytam, czy to suestia, ze dederon z poliamidu, ale rowniez z > dedeeru? No pewnie że sziur! Sicher sziur! > Ino gwoli kultury, bo nie stosuje... > b)Czy znane sa jakowes produkty z wlokien rododendronu? Rododederodan - poliamidowy ptak smierci? > Bo posiadam. B. wloknisty. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dederon 03.01.05, 21:06 Jej, moze dostaniemy takie sluzbowe? www.polwex.pl/f_dederon.html Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Dederon 04.01.05, 00:01 Oczywiście. A do tego elegencki obuw : www.sedyko.com.pl/img/d0b24.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dederon 04.01.05, 08:11 Te fartuszki i obow to na nadchodzacy sezon letni. Tu, Baloo, masz kreacje meska zimowa: www.polwex.pl/ubr_std_zimowe.html Zastanawia mnie termin spodnie do pasa. Dlaczego nie od pasa? Od pasa w dol sie przeciez standard spodniowy nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Dederon 04.01.05, 08:48 millefiori napisała: > Te fartuszki i obow to na nadchodzacy sezon letni. > Tu, Baloo, masz kreacje meska zimowa: > www.polwex.pl/ubr_std_zimowe.html > Zastanawia mnie termin spodnie do pasa. Dlaczego nie od pasa? Od pasa w dol sie > > przeciez standard spodniowy nosi? ---> a mogloby byc :do pol biodra. Seksownie, z kreska z tylu. Tu jednak zadna tam frywolnosc, tylko: wskakuj w galoty i do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Dederon 04.01.05, 08:46 baloo napisał: > Oczywiście. A do tego elegencki obuw : > > www.sedyko.com.pl/img/d0b24.jpg ----> wlasnie takich chcialam pod choinke, ale nie dowiezli do GeeSu. > Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Dederon 04.01.05, 08:45 Wypisz-wymaluj samurajska pizama dostana przez mojego syna od dziadkow ze Szwajcu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dederon 04.01.05, 10:31 Mnie w nocy przyszla na mysl postac ludzka odziana w dederon w rododendrony. Przepraszam ze sie powtarzam. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Dederon 04.01.05, 10:37 A dederon w androny ? Albo andronodederon - czyli rajtuzy dla facetuf ? Ze szfem dla szefuf. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Dederon 04.01.05, 10:44 Edredon kryty dederonem. Najcieplejszy. Poza puchem kaczki edredonowej sa inne do wyboru: www.puchland.com.pl/pol5.HTML Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dederon 04.01.05, 11:00 Fiori, smoook za erdedona ze dederonu. Dederon miekkopior. I wkladka ze stasiliny, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Dederon 04.01.05, 12:14 Puszysta dedeerowska primabalerina w bialych dederonach tancujaca "jezioro labedzie" w wersji egzotycznej (w rododendronach), antropologicznej i androgynskiej zarazem. Derekcja ustanowila sobotnie poranki kulturalne, ale tylko dla przodownikow pracy. I dla tych, ktorzy nalezeli do zuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dederon 04.01.05, 12:32 Pro baletnica w odróżnieniu od Pro sinfoniki Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dederon 04.01.05, 13:44 VEB DDR_balerinie w dederonach to bym zmierzyl testosteron bo to moze byc baleron. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Dederon 04.01.05, 15:24 To juz czysty Baron Munhausen sie robi. A filmuje go cameraman Cameron. Szczegoly w dzienniku telewizyjnym, dzial sport tuz przed prognoza pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Dederon 04.01.05, 15:28 ewakurz napisała: > To juz czysty Baron Munhausen sie robi. > A filmuje go cameraman Cameron. ---> palouc carmena na corridzie w Cordobie, cabron! > Szczegoly w dzienniku telewizyjnym, dzial sport tuz przed prognoza pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dederon 09.01.05, 18:45 A może tak: "Za rododendronem ukrył się pteranodon z dederonu. Film Dederki wprawiał jego dendryty w dodekafoniczne drgania." Odpowiedz Link Zgłoś