pinkpanther 26.01.05, 15:26 służący wyłącznie do nabijania postów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkpanther Re: trafiony zatopiony/nt 26.01.05, 19:05 nabity w butelkę bo płyn już wypity Odpowiedz Link Zgłoś
columbia trafiony zatopiony 26.01.05, 21:08 pobity, zmęczony, trafiony...znudzony.... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: trafiony zatopiony 26.01.05, 21:28 zniszczony sterany zmartwiony zgoniony zgnojony śnieżący Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Wątek bezsensowny 26.01.05, 21:28 ależ ten wątek jak najbardziej ma sens!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 27.01.05, 11:14 wnoszę apel wątek nie spełnia swej funkcji proszę intelektualizować gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 27.01.05, 13:08 monitor w pracy jest beznadziejny! nic nie widzę i mnie oczy bolą.... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 27.01.05, 16:00 Powinni ci kupic nowy, oczywiscie najlepiej taki, ktory robi "plum". Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 27.01.05, 17:04 taki płaski : ) i robi plum, gdy go palcem dotknąć!...ale nie kupią!...nie maja pieniędzy! za to w tej drugiej pracy takie mają.....bo maja pieniądze!....życie jest takie skomplikowane! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 27.01.05, 18:04 życie jest ostatnio, niestety, bezseksowne... Odpowiedz Link Zgłoś
boom_bum nie taki on bezsensowny 29.01.05, 02:49 nabijanie postow ma sens a oto usmiech :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie taki on bezsensowny 29.01.05, 12:06 nasza walka osłabła...i zapał również... Odpowiedz Link Zgłoś
gorylwieloryb Re: nie taki on bezsensowny 29.01.05, 15:15 a o co walczyliście całe noce i dnie? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie taki on bezsensowny 29.01.05, 15:24 walczyliśmy o nieograniczone prawo do nudy! o nudę dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
gorylwieloryb Re: nie taki on bezsensowny 29.01.05, 16:15 ...można chyba odtrąbić zwycięstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie taki on bezsensowny 29.01.05, 16:22 no nie byłabym tego pewna... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: nie taki on bezsensowny 31.01.05, 12:20 wszyscy walczymy o uśmiech dla Kinii!! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: nie taki on bezsensowny 31.01.05, 12:22 boom_bum napisał: > nabijanie postow ma sens bo alternatywa: nabijanie sensów na post odpada; nie po weekendzie Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: nie taki on bezsensowny 31.01.05, 12:45 i nie po dwunastej w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Wątek bezsensowny 31.01.05, 12:46 puściłem se alien sex fiend już wyłanczam Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 31.01.05, 14:18 a łikend udany? bo mój bardzo : ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 31.01.05, 20:39 ja niestety też miałam kaca...zwłaszcza po południu Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 31.01.05, 21:14 A ja nie mam kaca i nawet nie mialam okazji by kaca zalapac, ale kidys mialam kaca trzydniowego, ktory byl okropny. Przez pierwszy dzien nie moglam nawet usiasc, bo od razu dostawalam choroby morskiej. To lezalam w lozku i ogladalam TV, ale w tefale ludzie caly czas cos jedli i popijali wiadomo czym i od tego robilo mi sie jescze bardziej niedobrze. Wiec juz nawet tefalu ogladac nie moglam.Brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 31.01.05, 23:05 mi czasami na kace nie pomaga nawet 2KC... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Zupelnie niepotrzebny wpis 01.02.05, 16:15 Aaaa wpisze sie tak bezsensu, bo i tak nie mam nic do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Zupelnie niepotrzebny wpis 01.02.05, 17:30 a ja mam tyle ciekawych pomysłów na posty, tyle interesujących spostrzeżeń i obserwacji no i nie mogę wpisywać, bo a. nie będzie nudno b. żywcem nie mam czasu ani ani no lecem Odpowiedz Link Zgłoś
boom_bum Re: to ja napisze brzydkie słowo 02.02.05, 08:42 slowo moze i brzydkie, ale nie w kazdym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 02.02.05, 18:16 Obok mnie siedzi Czech i gada z drugim Czechem, a moze to Slowacy? Nic nie rozumiem, co mowia, ale podsluchuje twardo. Lubie podsluchiwac zagraniczne rozmowy. kiedys mi sie zdazylo podsluchiwac w tramwaju rozmowe, ktora po dokladniejszym wsluchaniu okazala sie konwersacja dwoch poznanskich metow. Przepite glosy, urywana, zmieniona intonacja, metnosc wypowiedzi mnie zmylily. Oni siebie rozumieli, ja ich niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 02.02.05, 18:50 też tak czasem mam...z mieszkańcami niektórych kontrowersyjnych dzielnic Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Wątek bezsensowny 03.02.05, 13:25 wymien te dzielnice pewnie się zalice Odpowiedz Link Zgłoś
malinka2005 Re: Wątek bezsensowny 03.02.05, 15:48 to podziwiam bo ja zjadłam 3 i nie mogę już na pączki patrzeć :( znowu się w sobotę w dzinsy nie wbije!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 03.02.05, 15:49 a ja dopiero dwa!! pragnę jeszcze!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia mam plan 03.02.05, 15:54 dziś żywię się tylko pączkami...przepijam brandy....jutro leki wspomagające pracę wątroby! ale tego wymaga tradycja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: mam plan 03.02.05, 19:34 ja zjadłam właśnie trzeciego - od Bliklego, niezbyt dobry trza byłó postać w kolejce u Michałka. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: mam plan 04.02.05, 14:53 wczoraj zjadłam 10 pączków - czyli wyrobiłam normę ... ale w nocy udało mi sie zbić ...mam nadzieję, że ok. pieciu pączków ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe ma plan 04.02.05, 15:59 para buch! babe w brzuch! a nuż znik! kroił w mig! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 05.02.05, 17:22 eno chyba jednak wolę pączki.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 05.02.05, 17:33 zdecydowanie!! a u tatusia w lodówce Okocim Mocny Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 05.02.05, 17:51 ja póki co kanapkę z żółtym serem i ogórkiem kiszonym Odpowiedz Link Zgłoś
malinka2005 sobotnie spotkanie 05.02.05, 18:03 gdzie jest ten Pies o którym mowa i jak was można poznać????? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: sobotnie spotkanie 05.02.05, 18:10 pies jest na ul. Jana, w Krakowie, nie pamietam numeru...obok pubu pod papugami...charakterystyczne duze okno wystawowe....będziemy w sali z barem...a zaraz zapytamy Kinii, jak nas rozpoznać... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: sobotnie spotkanie 05.02.05, 18:12 ja dzisiaj będę miała na sobie brązową falbaniastą spódnicę chyba, że zmienię zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: sobotnie spotkanie 05.02.05, 18:15 a ja zakładam czarne spodnie i obcisła koszulkę z białym nadrukiem...i czarny żakiet..i amarantowe paznokcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: sobotnie spotkanie 05.02.05, 18:18 nonono! bedzie tez moja anglieska przyjaciolka, wiec kolejnym znakiem rozpoznawczym bedzie rozmowa in English Odpowiedz Link Zgłoś
malinka2005 Re: sobotnie spotkanie 05.02.05, 18:18 dziękuję za informację! Wychodzę właśnie z grupką przyjaciół do miasta. Oni przeważnie siedzą w Cieniu, więc chyba nie będzie dla mnie problemem wybrać sie do was i poszukać PSA skoro to ta sama ulica. Pewnie znam ten lokal i może tam nawet byłam, tylko teraz nie kojarze. Mam nadzieję, że uda mi się was dzisiaj spotkać!! Kiniu nie zmieniaj zdania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: sobotnie spotkanie 05.02.05, 18:22 pies jest po drugiej stronie ulicy, bliżej Rynku.... podaj jakiś charakterystyczny szczegół - może wtedy my Cie rozpoznamy... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: sobotnie spotkanie 05.02.05, 18:30 chyba już poszła do Cienia, wcześnie coś... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 14:02 A ja widzialam jak jeden czlowiek pomieszkiwal w budce od bankomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 14:06 miał stały dopływ gotówki..fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 14:16 Pewnie tak. Zwlaszcza, ze nie musial placic czynszu za mieszkanie, bo mial za darmo w banku, wiec pewnie sobie zaoszczedzil i po prostu chcial byc blisko swoich pieniadzow. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 14:42 Rozumiem cie doskonale. A bankomaty maja te dodatkowa zalete, ze sa w nie wsrubowane kamery i mozna sabie przed taka kamera stac i sie przed nia wdzieczyc, a kamera kameruje. I to calkiem za darmo, mimo ze bank instytucja finansowa i komercyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 15:52 I moze uda sie wyludzic od banku tasme. Film mozna przeslac na jakis konkurs. Wygrac duzo kasy, kase wplacic do banku i oczywiscie dalej mieszkac w budce od bankmatu w poblizu tego co drogie i ukochane, przy okazji krecac kolejne oskarowe produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 15:56 słusznie...tytuł? "szalik, zima i kasiora" Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 16:12 Obecnosc bankomatu, az kusi do wprowadzenia motywow kryminalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 16:18 "Kasiora i tajemnicze zniknięcie szalika" Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 16:21 Szalik zezarty przez bankomat!!! Policja w kropce! Nie wie jak wyjsc. Wyjascia brak. Dusza sie. Kropka mala. Ciasna. Akcja stop. Ciecie. A co, zgubilas szalik? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 16:23 nie zgubiłam...ale mogłam zgubić, biorąc pod uwage szaleństwa sobotniej nocy...poza tym jest zima i szalik jest pewniakiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 16:26 Chyba chcialas powiedziec "tajniakiem"? Pamietaj, ze krecimy film przed bankomatem. W hiszpani szale sa modne, zwlaszcza pasiaste, do sztruksowych zakietow w roznych kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 16:29 ona w sztruksowym żakiecie on w pasiastym szaliku ona patrzy na niego on na bankomat ona chwyta za szlik i ucieka on chwycony za serce wybacza jej i rozpoczyna poszukiwania dziewczyny w pasiastym szaliku... ona sprzedaje szalik i wyrusza na Karaiby, bo jej zimno on w rozpaczy popada w uzaleznienie od chusteczek higienicznych o zapachu rumiankowym ciecie! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 16:38 Akcja Pewnego dnia ujrzy ja ponownie. Bez szala. W zaciasnym na wielki, ciezarny brzuchol zakiecie. Znowu spotkaja sie przed bankomatem. On-lzy wzruszenia w oczach. Siega po chusteczke. Ona tez siega- po jego karte. "PIN podaj, chamie."- mowi. W dali: wiatrem niesiony pasiasty szal. Ciecie. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 16:42 Akcaj on oczywiście da kartę, bo miłość ci wszystko wybaczy... ona czyści konto i kopie go na odchodnym w krocze.. on łzy bólu i miłości.. ona wsiada do czarnego bmw prowadzonego przez osiłka z grubym karczychem... on cierpi, ale kończy studia i zdobywa intratne stanowisko w firmie zagranicznej ona szarpie się z bachorem porzucona przez osiłka z bmw Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 16:47 Akcja On podnosi znaleziony w kaluzy szal. Pierze go recznie w temperaturze 30 stopniz uzyciem najnowszej generacji odplamiacza, od ktorego nie blakna kolory. Wchodzi ona. Bachora ciagnie za reke. Bachor ryczy, wiec dostaje po mordzie. "Nie rycz, bachorze!"- krzyczy ona. "Wrocilam po szal i po milosc"-szepcze, oczy spuszczone. Ciecie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 17:01 akcja on wzruszony symbolicznie obwiązuje jej dłonie szalem ona wreszcie rozumie, że to jego szukała przez całe zycie bachor dłubie w nosie ciecie Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 17:07 Akcja "Nie dlub w nosie, bachorze, bo dostaniesz w ryj!"- krzyczy ona. "Kiedy wreszcie bede mial imie?"-ryczy bachor. Nie slysza. Symboliczny wezel juz zasuplany wokolramy lozka. Ona naga w poscieli. On zrzuca ostatnia skarpetke. Bachor sie lampi. Ciecie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 17:48 akcja stoja przed bankomatem ona znowu z brzuchem on w starym szaliku bachor kopie kota ona wyrywa mu z reki kartę "nie szczyp się z kasą, ty [piiiii][piii]" on potulnie i z miłoscią patrzy na nią bachor kopie go w kostke cięcie Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 18:08 akcja wciaz przed bankomatem milcza bankomat milczy bachor po raz pierwszy tez milczy kasy brak ona-odplyw wod plodowych Ciecie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 07.02.05, 19:01 oskar!!!!! za scenariusz, reżyserię, montaż, zdjęcia....obsadę...dla bachora lizak Odpowiedz Link Zgłoś
tempe post post 07.02.05, 22:54 akacja! ona - nie ma w domyśle cięcie /cesarskie/ on przed bankomatem /na akacji/ wisi potem ścięcie bachor liże kałuże - plamy po benzynie złapał dwa gołębie cięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 10.02.05, 18:02 akcja on sie wiesza na akcji ona po cesarskim jak cesarzowa w wyrku lezy nowy bachor sie drze stary bachor sie drze a do tego bawi sie zapalkami benzynowy samozaplon starego bachora bankomat chwilowo nieobecny wyruszyl polowac na golebie nie wiadomo dlaczego scięcie rezysera Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 11.02.05, 13:08 Leonory Collins "Trabke do sluchania" kupilam za ponad 20 zeta w normalnej ksiegarni, a dwa tygodnie pozniej byla w taniej ksiazce za 4 zeta. Chamstwo! Po prostu chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Wątek bezsensowny 11.02.05, 14:53 Leonora Carrington? mała zielona książeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 11.02.05, 14:59 Zgadza sie. O pewnej starszej pani z brodka ktora sie sama gotowala w jakims francuskim rosole na literke "b". Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Wątek bezsensowny 11.02.05, 15:07 o starszej pani którą umieszczono w domu starców tego o rosole nie pamiętam ale może każda książka o takim tytule tej autorki była inna to tłumaczyłoby różnice w cenie i byłoby w duchu lektury Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 11.02.05, 15:25 Czyli kupiles za 4 zl??? To ja jedna na swiecie pewnie jestem taka leszczowa, co leci na pierwsza dostawe do ksiegarni i kupuje najdrozsze. Ta moja tez chyba byla w domu starcow, przynajmniej ja tam wysylali, i uciekla. Ta babcia to calkiem przebojowa byla i nic a nic sie brodka nie przejmowala. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 11.02.05, 16:43 Katastrofa, czyli calkiem za darmo. A ja te 20 zeta. Taki wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Wątek bezsensowny 11.02.05, 17:17 Ty wspierasz kulturę! większość moich zakupów jest z taniej książki gdyby jeszcze chlebuś tak można było jednak nie, trochę mi wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
columbia zimne stopy... 17.02.05, 15:40 ....cholera!...mam dość tej pogody...mam dość wszystkiego! żądam powrotu lata! ...albo przynajmniej Pana M. z podróży... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: zimne stopy... 17.02.05, 16:13 ...cokolwiek, kogokolwiek i czegokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Wątek bezsensowny 18.02.05, 13:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=20711386&a=20745542 może tu powinien być mirror każdego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Wątek bezsensowny 23.02.05, 13:38 Tempe napisal: "biorę w ciemno" Beanie wiosny w ciemno ryzykowne. Caly czas leje. Ciuchy za oknem schna mi juz 4 dzien. Wymienilabym taka wiosne na lato. Ale pewnnie nikt nie reflektuje... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 24.02.05, 15:22 pracuję nad siłą woli...lub siłą woli nad wyparciem zimy... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 03.03.05, 08:20 pomyślcie że za jakieś 4 - 6 tygodni będzie już cieplej i jaśniej i radośniej i foum nasze nudne się ze snu zimowego obudzi.. ach, rozmarzyłam się Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 03.03.05, 10:07 włosy nieelektryzujące i nieoklapłe Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka I zbieranie opalenizny! 05.03.05, 14:29 Co tam wiosna, przeskoczmy od razu do lata! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: I zbieranie opalenizny! 05.03.05, 17:07 a to z takich powodow to ja tez lubie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Re: I zbieranie opalenizny! 05.03.05, 17:32 Ale nie chodzi Wam chyba o taką opaleniznę przy "paleniźnie" fajek, bo to podobno teraz nie jest w modzie i jest niemile widziane w męskim towarzystwie. W ogóle to panowie nie lubią, gdy kobieta pije i pali. Lubią tylko, kiedy jesteśmy roznegliżowane i roześmiane. Prawda to, czy fałsz, panowie??? Są tu jacyś, czy odlecieli w nieznane z niez- nanymi bliżej istotami płci pięknej? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: I zbieranie opalenizny! 05.03.05, 17:42 absolutna nieprawda osoba kobiet tez to tyczy:) jak nie pije i nie pali to jest podejzana (jak palic swobodnie gdy ona nie pali...) Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Re: I zbieranie opalenizny! 05.03.05, 17:44 A może nie palić, tylko wspólnie zająć się zabijaniem nudy :) Są inne czynności, wymagające użycia rąk! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: I zbieranie opalenizny! 05.03.05, 17:46 ja niezbyt palę ale za to czasami zbyt piję właśnie teraz mam zęby przyczernione czerwonym winem a może przyczerwienione?? Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Re: I zbieranie opalenizny! 05.03.05, 17:49 Kinia, ja Cię bardzo proszę, nie pal teraz, bo ja jestem niepaląca i Twój dym szkodzi na moją cerę. Więc powstrzymaj się przez chwilkę :) A kieliszeczek dobrego czerwonego wina możesz mi podać przez monitor, chętnie skosztuję, ale tak do połowy kieliszka nalej. Zęby to masz przyczerwienione od tej czerwonej szminki, którą wzięłaś od Coli! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: I zbieranie opalenizny! 05.03.05, 18:01 ja nie mam czerwonej szminki.....narazie nie mam żadnej.....ale mogę mieć....w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: I zbieranie opalenizny! 05.03.05, 18:02 t6o może od twoich karminowych paznokci Colu?? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: I zbieranie opalenizny! 27.04.05, 22:06 Pinki napisala:"służący wyłącznie do nabijania postów" Pôdbiajam ten watek, bo powstal w slusznym celu Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: I zbieranie opalenizny! 29.04.05, 08:59 param pam pam ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Chi, chi nabijajace/nt 29.04.05, 19:12 a u mnie brak wanny, tylko prysznic, a ja lubie wanne Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Chi, chi nabijajace/nt 29.04.05, 19:20 ja wannę kocham bardzo czytam w niej jem pracuje i rozmawiam przez telefon oooooooo właśnei wpadłam na pomysł mogę postawić laptopa na stołku i oglądać filmy z wanny Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 01.05.05, 14:37 zrealizowałam dzisiaj pomysł z filmem obejrzałam z wanny Elizabeth w międzyczasie ogoliłam nogi zrobiłam peeling twarzy, maseczkę na włosy i nie pamiętam co jeszcze super-wypas Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 01.05.05, 14:54 jestem pełna podziwu...i zazdrości..... ja dzisiaj tylko szybki szałer, śniadanie i kawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 01.05.05, 14:56 ja śniadanie zjadłam przed półgodziną żle się czuję Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 01.05.05, 15:18 niech Ci Bury pomasuje brzuszek... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 01.05.05, 15:49 już go o to poprosiłam ale mu się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Wątek bezsensowny 01.05.05, 16:00 ależ to niewdzięczne stworzenia, te koty! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Wątek bezsensowny 01.05.05, 16:06 ano to pewnie zemsta za nieposprzątaną kuwete Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Wątek bezsensowny 04.12.05, 18:56 Los zakradł się pod Wasze drzwi?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wątek bezsensowny 04.12.05, 19:06 pod moje Carmencita, po moje. Zapukał, ale Mrug twierdzi, że nic nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Wątek bezsensowny 04.12.05, 19:54 Jeszcze tego by brakowało, żebym słyszał jak ktoś puka do Twoich drzwi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wątek bezsensowny 04.12.05, 20:06 skoro wszystko widzisz, to może i słyszysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Wątek bezsensowny 04.12.05, 20:09 Człowiek rozwija idealnie tylko jeden zmysł.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wątek bezsensowny 04.12.05, 20:34 ale pisałeś, że wydawało mi się z tym pukaniem Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wątek bezsensowny 04.12.05, 20:54 po Twoich postach coraz mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wątek bezsensowny 04.12.05, 22:47 a dopiero teraz dźwięki przez Was wydawane dotarły do uszu moich Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Wątek bezsensowny 05.12.05, 00:01 mateuszwierzbicki napisał: > a dopiero teraz dźwięki przez Was wydawane dotarły do uszu moich można by obliczyć odległość Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: podgrzewam starocia/nt 13.03.06, 22:51 na patelnię z nim bądź rożen Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: podgrzewam starocia/nt 13.03.06, 22:53 a gdy nastanie juz wiosna to bedzie mozna sobie nawet na grilu na balkonie w bloku to dopiero uciecha! Odpowiedz Link Zgłoś