Dodaj do ulubionych

Zakochana Nancy Reagan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:16
A litości korekto kochana! Daj żyć. Niech ktoś z redakcji to może przeczyta i
poprawi te wszystkie literówki
Obserwuj wątek
    • Gość: Jip Re: Zakochana Nancy Reagan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:22
      "...że ma wpływ na decycje" - hmm...co mam rozumieć przez słowo "decycja"? ;)
    • Gość: asanti Re: Zakochana Nancy Reagan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:43
      fajnie
      niech babka wychodzi za maz..
      jesli tylko ma za kogo to nie powinna byc sama...
      • kasicaaa Re: Zakochana Nancy Reagan 01.02.05, 15:32
        zdecydowanie trzeba wezwać pogotowie korektowe ;)
    • Gość: les paul Re: Zakochana Nancy Reagan IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 15:52
      mają rację, życie jest krótkie
    • Gość: gosc77 Re: Zakochana Nancy Reagan IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 16:57
      Mala poprawka.... cala Ameryka tym nie zyje.... hehehehe tu albo malo kto o tym
      wie albo to sobie olewa.... nie robcie z igly widel....
      • Gość: Louisana Re: Brukowe wiesci: w USA nieznane IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 17:16
        Nie wiem, skad ta "cala Ameryka"... Zalosne, bo to w koncu renomowana pol.
        gazeta, a takie wyssane z palca sensacyjki, jak niegdys w "Detektywie"... Poza
        tym redaktor chyba lekko napity, lub na haju, wiec moze stad nie tylko korekta
        ale i fakty nie sprawdzone? Czy dmuchal ostatnio pan redaktor w balonik i czy
        oddal mocz do analizy? .... Nie??? A przydaloby sie dzis, przydalo...
        • Gość: Ewcia zgadzam sie! IP: *.tmp1-4.27.200.244.tmp1.dsl-verizon.net 02.02.05, 01:46
          Ja wrecz nalogowo slucham lub ogladam wiadomosci i nigdy o tym nie slyszalam.
          Moze ta "nowosc" jeszcze nie dotarla na Floryde!
    • Gość: Anka LITERÓWKI itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:38
      Tez zauważyłam, ze od pewnego czasu w gazeta.pl teksty pisane są niechlujnie i
      z błędami: literówki, brak przecinków, polskich liter.
    • Gość: wap Re: Zakochana Nancy Reagan IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 18:17
      Wygląda to dość obrzydliwie: panna młoda ma urodę wprost do trumny. Chyba
      najwyższy czas, bo i głowa jej choruje.
      • Gość: koza ARTYKUŁ SIĘGNĄŁ BRUKU POD KAŻDYM WZGLĘDEM IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 01.02.05, 18:37
        BRAK MI SŁÓW
        • Gość: zuza Re: ARTYKUŁ SIĘGNĄŁ BRUKU POD KAŻDYM WZGLĘDEM IP: *.kv.is 02.02.05, 09:38
          Czy o siedemdziesieciodziewiecioletni m starszym panu mozna powiedziec "chlopak"?
          To brzmi jakos dziwnie. Moze lepiej brzmialoby przyjaciel?
          • Gość: transwestyta A co? BABA? IP: *.chello.pl 02.02.05, 11:42
      • Gość: Win Re: Zakochana Nancy Reagan IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 02.02.05, 03:16
        wap, ale ty jestes glupi!
    • Gość: dragoness Re: Zakochana Nancy Reagan IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 01.02.05, 20:40
      a ja Jej zycze szczescia, kto szybko ponownie wiaze sie z kims nowym po smierci
      poprzedniego partnera to znak ze byl szczesliwy w tamtym ziwazku i nie umie zyc
      w pustce uczuciwoej i samowtnosci
    • Gość: Agnieszka Re: Zakochana Nancy Reagan IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 01.02.05, 21:21
      ..."zyje tym cala Ameryka?"... w Ameryce gdzie ja zyje (San Diego)nie slychac o
      tym ani slowa...
    • Gość: Bobek Nic o tym Ameryka nie wie, wielkie klamstwo IP: 216.217.131.* 01.02.05, 21:42
    • Gość: Krociech Też mi milioner IP: *.sm-rozstaje.pl 01.02.05, 22:15
      Nasz spec od pasty BHP i cytowania z pamięci ma po przeliczeniu na dolary sześć razy tyle.
    • Gość: az DLA BOGATEJ STAREJ WDÓWKI ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ .. IP: *.devs.futuro.pl 01.02.05, 22:47
      DLA BOGATEJ STAREJ WDÓWKI ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ MŁODZIAN..hi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka