Gość: gregpio IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.02.05, 11:55 No i to jest zawodnik! Kto da więcej? Proponuję dwa razy szybciej i jeszcze uciekać plus parę czerwonych świateł po drodze. Oczywiści pod prąd. około 50 pkt. gwarantowane... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazik kawał gnoja IP: *.it-net.pl 04.02.05, 11:56 Spoko, i tak najdalej za dwa lata znów będzie rozjeżdżał ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: 29 punktów za jednym razem IP: 150.254.84.* 04.02.05, 12:07 Chyba teraz prawo jazdy odbiera się po zgromadzeniu 24 punktów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Do pudła z nim...... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.02.05, 12:25 Powinni sqrwiela zamknąć za usiłowanie morderstwa, bo wcześniej czy później by kogoś zabił. Mała strata jeśli siebie, ale dlaczego przez takiego kretyna mają ginąć niewinni. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: 29 punktów za jednym razem 04.02.05, 13:15 Zabrać samochód,mandat i do paki na 5 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.aster.pl 04.02.05, 23:09 nie rozumiem skad to oburzenie ?? ja codziennie widuje ze 3 kierowcow jezdzacych podobnie jak nasz bohater ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rcl Re: 29 punktów za jednym razem IP: 81.219.103.* 05.02.05, 18:24 Oburzenie jak najbardziej zrozumiałe, co nie zmienia faktu, że kierowców tak jeżdżących widujemy na codzień. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.marbak Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 02:31 gwarantuję że po 10 minutach w W-wie nazbierasz więcej - jak kroś się uprze.... Więc po co to oburzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woznica Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 04.02.05, 14:19 gupki POLICJANCI dopuścili do zagrożenia życia niewinnych ludzi (albo tak wolno obsługuja fotoradar - wiadomo jak u nich z czytaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cop Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:04 Gosciu to nie był foto tylko video - radar. Baranie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: payatz Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.elb2.pl 04.02.05, 14:43 ja dostałem "tylko" 19 pkt. za wyprzedzanie na skrzyżowaniu, przejściu dla pieszych i linii ciągłej. zaznaczam że wyprzedzałem z prędkością poniżej 60 km/h oraz że było ciemno i na prostym odcinku gdy nagle "wyrosło" przede mną skrzyżowanie. niestety pan pała był wyjątkowo upartym osłem i nie chciał się zgodzić na ukaranie mnie za jedno wykroczenie 9 punktami, tylko je zsumował i powstało 19. nauczkę bym miał taką samą. niech go szlag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragg Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.acn.waw.pl 04.02.05, 15:52 > km/h oraz że było ciemno i na prostym odcinku gdy nagle "wyrosło" przede mną > skrzyżowanie. No co za niedobre skrzyżowanie. Może powinni ci jakieś odszkodowanie wypłacić, bo żeś się pewnie biedaku sestresował przez to skrzyżowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupek Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.visp.energis.pl 04.02.05, 20:06 pewnie wyskoczyło zza krzakow to skrzyzowanie:) no ale czasem tak bywa.... kiedys na mnie wyskoczylo rondo policjantow nie bylo... inna sprawa ze tylnej osi tez (głupek ze mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byniol Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:51 cała ta sytuacja ukazuje nam nowe dużo poważniejsze zagrożenie: POLICJANCI nauczyli sie dodawać , o zgrozo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cop Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:07 A jutro głąbie zgłosłbyś że policjant wziął 50zł, za niesumowanie wykroczeń!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cop Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:10 No tak a gdyby ci nie zsumował to byś pobiegł do prokuratury że policjant dostał 50 zł za to żeby nie sumować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal reszpondek Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 16:16 hipokryci albo pasażerowie autobusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.telia.com 04.02.05, 16:16 Brawo ! Videoradar to najskuteczniejsza bron policji drogowej i bardzo ekonomiczna. Jezeli tzw. "polskiego kierowcy" nie da sie wychowac to trzeba go steroryzowac i wyeliminowac z ruchu. Naturalnie wiekszosc skrzyzowan, przejsc, i innych znakow jest w bardzo niepasujacych nam miejscach, dlatego trzeba jezdzic ostroznie, aby nie byc zaskoczonym. Punktow nie bedzie i pewnie czas zycia kierowcy sie wydluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:09 najlepiej kopac lezacego, zastanawiam sie czy jest chociaz jeden kierowca ktory nie jachal 14 km za szybko, nie wyprzedzil traktora na podwojnej ciągłej, itp. wg mnie to jesli za kims jedzie wideoradar przez pol godziny to na pewno 50% kierowcow stracilo by prawko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.telia.com 04.02.05, 18:14 A jak ten lezacy teraz przed chwila chcial mnie zabic i tylko przez przypadek mu sie nie udalo ? To by bylo cudownie ! 50% wyeliminowanych, w tym wiekszosc durni. I co za luksus bezpiecznej jazdy dla reszty ! Tylko pomarzyc mozna. Ale starczy jak 5% straci prawka aby pozostale 95% jezdzilo jak ludzie. A czy z powodu kultury jazdy czy z powodu strachu przed utrata prawka, to nie ma zadnego znaczenia, byle jezdzili jak ludzie. Jednym slowem Ramzes, chcesz sie zabic, rob to z daleka od drogi publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cop Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:17 Słuchaj przepisy nic nie mowia ze mozna wyprzedzic ciagnik aby przekroczyc znak P-4!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: 29 punktów za jednym razem IP: 217.113.224.* 04.02.05, 17:42 na podkarpaciu są lepszi bo mieli więcej tj. ponad 40 Odpowiedz Link Zgłoś
kobinia Ciekawe 04.02.05, 18:30 czym się poruszał? bmw? audi? oplem vectrą? w bejsbolówce na jeżyku czy ciemnych okularach mimo słońca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBURZONY TO STRASZNE KTO JEST ZA KARĄ ŚMIERCI WPISYWAĆ SIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:59 NA DALEJ IDIOCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gum Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:49 Ghost Rider na odcinku Uppsala-Sztokcholm mial srednia ...275 km/h i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminus Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:28 I co dojechal na miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gum Re: 29 punktów za jednym razem IP: 212.160.172.* 05.02.05, 18:49 Pewnie,że dojechał. Zapraszam na stronę ghostridermovies.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniell_p Jestem ze Strzelina IP: 82.177.62.* 04.02.05, 19:50 Jestem ze Strzelina i powiem wam, że pikanterii sprrawie dodaje fakt, że trasa Strzelin - Wrocław to najbardziej niebezpieczna droga, jaką w życiu jeździłem, a przejechałem już ponad 400 000 kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Jestem ze Strzelina 05.02.05, 17:06 A mnie zastanawia jedno - skoro już popełnił jedno wykroczenie, to czemu od razu go nei zatrzymali, tylko dalej za nim jechali, stwarzając drugie zagrożenie (może facet widząc kogoś na ogonie chciał się pościgać?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.icpnet.pl 04.02.05, 20:21 Powinien utracić prawko na 1 rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knipser Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:41 Garażuje swój samochód w zespole garaży gdzie jest nas 100 sztuk. Od lat jedni i ci sami jakoś potrafią podjechać pod bramy swoich boksów, ale już wysiądź z samochodu to nie potrafią. Wiem, że mieli odbierane i prawa jazdy i dowody rejestracyjne, Jakoś żadnych zmian w korzystaniu z samochodu u nich nie widzę. Niejeden wg mnie ma już w swoim dorobku znacznie wiecej pkt. Nie ma mocnych, nasze przepisy prawne są do niczego, biorąc jeszcze i to, że w zależności do jakiego ugrupowania sie należy, to też ma i BĘDZIE MIEĆ znaczenie. Jak to jest na zachodzie, bo na wschodzie to lepiej zostawić bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 22:06 29 punktów to nic. Jak sobie podliczyłem ile bym zebrał punktów w tym roku gdybym nie "unikał" mandatu pisanego to wyszło by z 40 albo i więcej, a mam teraz 4:), a jeżdzę raczej bezpiecznie tj we wiochach nie przekraczam 80km/h i uważam na "miejsca" gdzie stoją. Ech z takim pechiem to chyba muszę zainwestować w cb radio bo autostrad to się nie doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avans Re: 29 punktów za jednym razem IP: 194.150.251.* 06.02.05, 00:12 Chamstwo !!!!!!!!!- po złamaniu pierwszego przepisu policja powinna zatrzymać kierowcę a nie jechać za nim aby go udupić na maksa. W ten sposób każdemu kierowcy w Polsce można zabrać prawko - wystarczy pojeździć za nim kilka godzin a na pewno coś się na niego zbierze. Czy jeżeli policja szuka mordercy i ma już podejrzanego to śledząc go pozwala na kolejne morderstwa aby mieć więcej dowodów? A tak w ogóle czy nie lepiej żeby policja poświęciłą swoją energię na łapaniu prawdziwych przestępców, nawet tych drobnych - niech łazi za nimi cały dzień i zbiera dowody - mniej meneli bęzie wówczas na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: wlasnie lazili -nie czujesz ze jestes menel:-p IP: 200.206.78.* 06.02.05, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.05, 16:49 "Chamstwo !!!!!!!!!- po złamaniu pierwszego przepisu policja powinna zatrzymać kierowcę a nie jechać za nim aby go udupić na maksa. " A jak gosc te wszystkie przepisy zlamal jednoczesnie: Z predkoscia 104 kmh wyprzedzil na trzeciego na przejsciu dla pieszych, ignorujac linie ciagla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na temat Re: 29 punktów za jednym razem IP: 81.185.90.* 06.02.05, 18:47 Zauwazam czesty watek w wypowiedziach: wlasne wykroczenia tlumaczy sie wykroczeniami innych: "w ten sposob kazdemu kierowcy mozna zabrac prawko". Mnie nie: za mna mozna jezdzic cale zycie i nie strace punktu. Ani jednego. Przeciez to jest w moim interesie by eliminowali jak najwieksza ilosc takich "bohaterow". Mniej bedzie samochodow na ulicach, beda jezdzic tak by swoja brawura i glupota nie ryzykowac moim zyciem. I budzet tez na tym zyska. Wiec do dziela milicjanci: naliczajcie punkty i zabierajcie prawka. Moze zaloze punkt szkolenia kierowcow i bede robil kursy na odzyskiwanie punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:12 dlaczego nie zatrzymali go po pierwszym wykroczeniu!!!. to prowokacja ze strony policji. Gdyby okazało się,że był nietrzeźwy i spowodowałby wypadek?. Policja mogła go zatrzymać wcześniej. Uważam, że takich bezmyślnych policjantów należy surowo karać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernas Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.daminet.pl 06.02.05, 12:37 Takiemu to konia i wóz przynajmniej nie przkroczy szybkości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowiec to jest ta nasza glupia p[olicja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:38 moim zdaniem policja powinna strzec bezpieczenstwa obywateli a nie czyhac na takich piratow drogowych zeby im dowalic jak najwiecej punktow. trzeba bylo go zatrzymac od razu po pierwszym przekroczeniu kodeksu a nie jechac za nim i naliczac kolejne punkty!! jesli wyprzedzal na przejsciu to bylo realne zagrozenie zycia! teraz moga sie chwalic ze naliczyli komus 29 pkt. bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: to jest ta nasza glupia p[olicja... IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.05, 16:47 trzeba bylo go > zatrzymac od razu po pierwszym przekroczeniu kodeksu a nie jechac za nim i > naliczac kolejne punkty!! " A moze on te wszystkie wykroczenia na raz popelnil: Z predkoscia 104 kmh wyprzedzil na trzeciego na przejsciu dla pieszych ignorujac linie ciagla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cope Re: to jest ta nasza glupia p[olicja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:20 Policjanci pisza tyle punktow ile przewiduje rozporzadzenie!? Odpowiedz Link Zgłoś
eksplorator30 policjanci!!! daję wam namiary na taki punkt! 06.02.05, 16:09 za przystankiem przystanek "Księżycowa", na ul. Arkuszowej w stronę Kampinosu....(Warszawa) podwójna ciągła, zebra i w miarę prosty odcinek....więc drajwerzy wyprzedzają autobusy bez spuszczania gazu! Widziałem to tam już ze 200 razy...... kiedyś na moich oczach koleś w beemce o mało nie przejechał babki na tym przejściu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrez Re: 29 punktów za jednym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:29 moj kuzyn zlapal 21 za jednym razem, bo wyprzedzila maluchem radiowoz na czerwonym swietle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Nienawidze takich świrów za kierownicą IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.02.05, 22:16 A szczególnie dużo ich jeździ seicento Odpowiedz Link Zgłoś