all2 10.02.05, 11:41 wrrrr wrrrrrrrrrr wRRRRRRRRRRRR wwwwwwwwwwwwrrr WWWWWWWWWWWWRRRRRRRRRRRRR WWWWWWWWWWrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Walka z techniką ;( 10.02.05, 11:56 Walka z techniką to pikuś w obliczu walki z samym sobą, żeby wziąć się do roboty. Łup......Dup.......Bęc.........Plask........Bang......Łubudu........ Przegrywam, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Walka z techniką ;( 10.02.05, 11:58 :) Walka z techniką jest doskonałym preteksem, żeby nie musieć brać się do roboty. Wrrrrrrrrwwwwwwwwwrrrrrrrrrrwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwrrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Walka z techniką ;( 10.02.05, 12:02 Ja wtedy robię porządek w szafach. Już poukładałam i teraz mam problem.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Walka z techniką ;( 10.02.05, 12:13 To zostaje Ci tylko kuchnia. Tam zawsze można od początku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Walka z techniką ;( 10.02.05, 12:49 No widzisz. W tym celu właśnie należy sobie zawsze zostawić jakieś biurko. Nigdy nie należy sprzątać od razu wszystkich szuflad, tylko pozwolić się wkraść bałaganowi tam gdzie już było sprzątane, zanim uprzątnie się nowe sektory. A ile później emocji, kiedy się szuka paszportu na godzinę przed odlotem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Walka z techniką ;( 10.02.05, 13:00 Rals, sztukę perswazji masz opanowaną do perfekcji :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Walka z techniką ;( 10.02.05, 20:24 Jakbysz szukala szafy do porzadkowania.... ja robie bardzo dobra herbate i podobno wychodza mi nalesniki;) Odpowiedz Link Zgłoś