Dodaj do ulubionych

Radio Plus

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:24
Co sądzicie o Radiu Plus?
Obserwuj wątek
    • Gość: Yano słabo zakamuflowana propaganda ciemnogrodu IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 19:19
      Gość portalu: Mania napisał(a):

> Co sądzicie o Radiu Plus?

słabo zakamuflowana propaganda ciemnogrodu, coś jak Radio Maryja tylko "mniej".
      • Gość: Ewe Re: słabo zakamuflowana propaganda ciemnogrodu IP: *.gl-jp.digi.pl 20.10.01, 18:44
        Mysle, ze dales sie juz wczesniej zmanipulowac i to silom zgola innym...
        Twoj problem, twoja glowa - wcale nie musisz tego sluchac i ogladac.
        Ja "korzystam" z roznych stacji i w ten sposob wyrabiam wlasne zdanie na to co
        sie dzieje wokol. Najprosciej krytykowac nie myslac... Zycze wzrostu umyslowego
        i duchowego!
    • Gość: Traszor Re: Radio Plus IP: *.supermedia.pl 05.09.01, 09:04
      Oręż w rękach polityków prawicy.. swego czasu fajne radio- później zrobili sie tak skrajnie politycznym radiem
      ze
      słuchcze odeszli. Odszedł tez główny inwestor.. musieli szukac nowego.. znaleźli. A że ma dosc nowatorskie
      pomysły, jak na to radio, to teraz odeszli wlasciwie wszyscy ludzie ktorzy jeszcze trzytmali poziom tej firmy.. a
      tych co nie odeszli wywalili:).. takie to juz radio plus. warszwski plus- centrala.. bo plus w trojmiescie, jak byl
      jednyny byl superprofesionalny.. i wciaz niewiele sie zmienil..
      • Gość: Leszek Re: Radio Plus IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 22:22
        Radio PLUS i Telewizja PULS to (obok Gazety Polskiej) najlepsze "media" w tym
        kraju. Cieszy mnie jedno. Sadzac z analizy tekstow niechetnych "slabo
        zakamuflowanej propagandzie ..." ich autorzy sa ludzmi o slabo wyksztalconymi
        i niezbyt inteligentnymi. Boje sie powiedziec glosno jakich stacji sluchaja i
        jakie gazety czytaja. Sluchajcie "PULSU DNIA"!!! I nie tylko. Z najlepszymi
        zyczeniami,

Leszek
        • Gość: lokis Re: Radio Plus IP: *.pl 21.10.01, 01:23
          Gość portalu: Leszek napisał(a):

> Radio PLUS i Telewizja PULS to (obok Gazety Polskiej) najlepsze "media" w tym
          > kraju. Cieszy mnie jedno. Sadzac z analizy tekstow niechetnych "slabo
          > zakamuflowanej propagandzie ..." ich autorzy sa ludzmi o slabo wyksztalconymi
          > i niezbyt inteligentnymi. Boje sie powiedziec glosno jakich stacji sluchaja i
          > jakie gazety czytaja. Sluchajcie "PULSU DNIA"!!! I nie tylko. Z najlepszymi
          > zyczeniami,
          >
          > Leszek

Leszku ! Jako ludź mocno wykształcony i zbyt inteligentny, racz oświecić mnie (i
          całą resztę intelektualnych) pętaków w następujących kwestiach:

1. Dlaczego uważasz frańciszkańsko-państwową telewizję oraz episkopalne radio za
          najlepsze "media" w tym kraju (o gazetę się nie pytam, bo nie chcę jeszcze
          bardziej komplikować tego złożonego tematu) ?

2. Jakich to stacji słuchamy oraz jakież to gazety czytamy, których nazw i
          tytułów Ty boisz się nawet głośno wymawiać ? Nie chcę igrać z Twoim lękiem, więc
          nie żądam od Ciebie konkretnych nazw / tytułów, ale - będąc osobą wykształconą
          oraz inteligentną - potrafisz je chyba jakoś bliżej określić ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna