Dodaj do ulubionych

Uwaga! Topi się!

02.03.05, 14:34
śnieg odchodzi w niepamięć. I bardzo dobrze - po co nam on. Panterka była na
nartach, troche się obtukła. A teraz klasyczny przegląd szafy: " ło jesu, nie
mam się w co ubraaaaać". Tak więc skieruję ją na szwalnię, niech się
podszkoli i coś sobie uszyje. Po co mam na ciuchy znowu wydawać, jak moim
zdaniem - te z zeszłego roku nadal się nadajo do noszenia. Jak ma fanaberie,
to niech se sama uszyje. Darz bór, Sz.P. Dziewiarzom.
Obserwuj wątek
    • ewakurz Re: Uwaga! Topi się! 02.03.05, 14:46
      Uoj Uosiu!
      A mozna na te czeladnicze godziny podrzucic Panterce poobrywane guziki do
      przyszycia i firanki co sie szczepiou?
      Jak sie szkolic, to sie szkolic, Pan Panter Ci kiedys podziekuje za wlazony
      wysilek pedagogiczny.
      Darz buk i dab SZ.P. Arzystokopytnym.
      • brezly Re: Uwaga! Topi się! 02.03.05, 14:57
        U kogo sie topi, u tego sie topi, prosze Uosia. A komu sypie na nos temu sypie.
        • cyber_moose fszelkie przeróbki weźmie 02.03.05, 20:11
          już ja jom zmusze. A i mnie guziki niech poprzyszywa, bo mnie się już
          poobrywały i nie mam komu sie tym zająć. Jeno apteczke przyszykuje, bo wiem jak
          to się skończy - będzie płacz, lament i pokłute paluchy...
          • vaud Re: fszelkie przeróbki weźmie 03.03.05, 05:12
            sie farbuje, sie tnie , sie znowu zszywa, sie skraca i przedluza. Sie zabiera
            ojcu ostatnio koszule i kalesony. Sie mu zdzera bokserki, bo wszystkie
            dziewczyny juz majo.
            • pinkpanther Re: fszelkie przeróbki weźmie 03.03.05, 08:27
              zabierzcie mnie już stamtąd! palce se p[okłułam i jakbym się starała to guzika
              nie przyszyję. U nas w miasteczku niedługo otwierajo taki sklep co się haiem
              nazywa i ja to wolę tam między wieszakami chodzić niż się z tą waszą kijowo
              maszyno męczyć
              • brezly Re: fszelkie przeróbki weźmie 03.03.05, 08:30
                Panterka, siedz. Posiedzisz, moze cie dezajnó przenioso. A tam w tym sklepie, to
                jak urosniesz, to sie miendzy temi wieszakamy nie przecisnierz.
                • cyber_moose maruderstwo 03.03.05, 09:19
                  nic, tylko marudzi ta młodzież!
                  • pinkpanther Re: maruderstwo 03.03.05, 09:22
                    bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                    oczy mnie bolą bo nitka cienka taka i wogle nie różowa
                    • cyber_moose Re: maruderstwo 03.03.05, 09:30
                      troche więcej dobrej woli! Ostentacyjnie okazywany młodzieńczy bunt nie godzi
                      się w macierzystym zakładzie pracy, który jest naszym wspólnym dobrem! hej!
                      • brezly Re: maruderstwo 03.03.05, 09:51
                        Spolecznym dobrem. Ale mlodosc musi wyszumiec. Moze Panter jakim sportem
                        zainteresowac, Uosiu? Na plywanie zapisac? Na krytym basenie maja jeszcze wolne
                        miejsca na 4.30 rano.
                        • cyber_moose Re: maruderstwo 03.03.05, 09:56
                          znów na narty się szykuje. Znów sine wróci i obite. Ale jak kce szumieć - nich
                          szumi! Byle nie za głośno, bo mnie potem głowa boli.
                          • brezly Re: maruderstwo 03.03.05, 10:02
                            No, cztery narty, to sie ma co rozjedzac, yhyhyhy.

Uos', co do tematu watku. Czy Uosia gdzies zanioslo na Poludnie ze ta sie juz
                            topi. Bo tu jakby ciagle sniegu przybywa.

Aha i ejscze chcialem zapytac jak u Uosia z obajdaniem sie jablkami. Sa skutki
                            jak u kazdego Uosia?
                            • cyber_moose Re: maruderstwo 03.03.05, 10:05
                              Zamieszkuje piekną Galicję. Od kilku dni słońce operuje pięknie na
                              nieboskłonie. Śniegu nie przybywa, topi sie powoli. Jest lekki mróz.
                              A po jabłkach miewam gazy, za pszeproszeniem.
                              • brezly Re: maruderstwo 03.03.05, 10:08
                                Tylko? Bo pobratymcy to jak sie najedzo owoacami to potrafia w ddlugim uosim
                                zoladku zacier se urzadzic i potem malpiego rozumu dostaja. Znaczacy problem dla
                                polciji tu i owdzie.
                                pub.tv2.no/nettavisen/english/article159629.ece
                                • cyber_moose Re: maruderstwo 03.03.05, 10:18
                                  ..no czasem problemy się zdarzają. Jak z kumplami w karty gramy, popijajac to i
                                  owo. Ale pedagogicznie Panterke wysyłam na noc gdzieś do rodziny ;-)
                                  • brezly Re: maruderstwo 03.03.05, 10:21
                                    Na pieniadze?
                                    • cyber_moose Re: maruderstwo 03.03.05, 10:29
                                      oczywiście!
                                      • brezly Re: maruderstwo 03.03.05, 10:35
                                        W zechcyka czy w cwancygiera?
                                        • cyber_moose Re: maruderstwo 03.03.05, 11:07
                                          nie mogę powiedzieć nie zdradzając naszej małej nieszkodliwej przestępczej
                                          organizacji
                                          • pinkpanther Re: maruderstwo 03.03.05, 21:22
                                            a mi łośku mówiłeś że biznesy załatwiacie
                                            no i jak to tak?
                                            • cyber_moose Maleńka, 04.03.05, 11:28
                                              nie musisz wiedzieć wszystkiego!
                                              • millefiori Nic sie nie topi, wrecz przeciwnie. 04.03.05, 12:29

• millefiori Re: Nic sie nie topi, wrecz przeciwnie. 04.03.05, 12:30
                                                  U mnie sypie snieg, bim bom, a Zawiej z Zamieciem sie bisurmania:)))
                                                  • cyber_moose Re: Nic sie nie topi, wrecz przeciwnie. 04.03.05, 15:10
                                                    u nas na południu - w Galicyji ciepłem już czuć. I dobrze, bo nam się ta zima
                                                    znudziła.
                                                  • pinkpanther Re: Nic sie nie topi, wrecz przeciwnie. 12.03.05, 10:32
                                                    no i widzisz łośku? znowu napadało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka