pinkpanther 25.03.05, 21:50 składam wszystkim zawodnikom nudy najserdeczniejsze życzenia świąteczne. Cola bardzo was przeprasza za nieobecność, ale wciąż ma problemy z Internetem i bardzo cierpi z tego powodu. Z żalu musiała się udać dzisiaj do Psa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezar8 Pozdrawiam 26.03.05, 20:13 I zycze rowniez wszystkim spokojnych i slonecznych swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pozdrawiam 26.03.05, 20:20 och cezario, jak cię dawno u nas nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Pozdrawiam 26.03.05, 23:58 Fakt minelo sporo czasu, jednak wciaz pamietam. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: W imieniu Coli i moim 31.03.05, 16:56 jestem w pracy, więc mogę nadrobić trochę zaległości.. witam Cezarka naszegodługoniewidzianego... pozdrawiam wszystkich gorąco i wiosennie..... dziś też będę w Psie...późno.... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: W imieniu Coli i moim 01.04.05, 18:16 A tak przy okazji psa, to ostatno ogladalam film o czerwonym kapturku. Na okladce naposane bylo, ze surrealistycza wersja, co brzmi dobrze, chociaz jeszcze bardziej podobalo mi sie to,ze film kosztowal tylko jeden eur. Suurrealistyczny wilk byl w rzeczywistosci wilkopodobnym psem. Czerwony kapturek mial babcie i bis-babcie. is babcia byla dziwan i umarla kiedy umarl wilk, a babcia niebis zyla dluzej mimo zjedzenia przez wilka. W filmie wystapil tez polski aktor, ktorego nie lubie i ktory gral ojca czerwonej kapturki. Kiedy sie pojawil w po raz pierwszy w lesie myslalam, ze to pedofil a przynajmniej ekshibicjonista. W koncu po surrealistycznej bajce wszystkiego mozna sie spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: W imieniu Coli i moim 02.04.05, 09:14 nonono, musiałaś się strasznie bać oglądając tą bajkę miał cię kto trzymać za rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: W imieniu Coli i moim 03.04.05, 13:14 ogladalam ja z 3 letnim chlopcem, on sie nie bal Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: W imieniu Coli i moim 03.04.05, 17:13 bo ta dzisiejsza młodzież wychowana jest na jeszcze straszniejszych filmach! Odpowiedz Link Zgłoś