habitus 07.04.05, 12:50 Trzymajcie za mnie kciuki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
max39 Re: Jade˛ do Wo?omina 8-] 07.04.05, 16:48 Odpowiadasz na : poziomk napisał: > tylko uwazaj na mafie I zostaw BMW w garazu:) Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 17:34 A ile masz wolnych miejsc? Podesłałabym Ci towarzystwo z prośbą, aby zostawić całość NA ZAWSZE w Wołominie, najlepiej przed rezydencją pilnowaną przez potężne karczycha. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 17:44 Habi, dla kogo teraz pracujesz? :] Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 17:45 departament_dekoracji napisała: > A ile masz wolnych miejsc? > Podesłałabym Ci towarzystwo z prośbą, aby zostawić całość NA ZAWSZE w > Wołominie, najlepiej przed rezydencją pilnowaną przez potężne karczycha. ...czyżby dzieci? :> Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 17:49 :) Kolega kupił sklep w Wołominie i chciał się poradzić. To towarzystwo - to moim zdaniem albo zastarzali goście, albo szefostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 17:53 Kupił sklep w Wołominie i chciał się poradzić Ciebie? 8-} Chyba Cię jednak nie doceniałam ;> Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 17:53 habitus napisała: > :) Kolega kupił sklep w Wołominie i chciał się poradzić. > To towarzystwo - to moim zdaniem albo zastarzali goście, albo szefostwo. 50% skuteczności trafienia. Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 17:52 O matko, zadrżałam na myśl o Twojej przenikliwości. Czy jesteś wróżem, rentgenem, czy ciężko doświadczonym rodzicem? Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 18:00 all2 napisała: > zgadnij :> Eeee, nie zgaduję, zakładam, że naczytałeś się niewłaściwej literatury. Pewnie u dentysty czy fryzjera wpadła Ci PRZYPADKIEM w oko jakaś intelektualna pożywka typu "Z życia wzięte", względnie "Sukcesy i porażki". Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 18:21 :)) All, wiedziałam, że tylko udajesz intelektualistkę. Ty, ty...czytelniczko Gali, ty. A te książki to pewnie przepisałaś.... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 18:19 departament_dekoracji napisała: > Eeee, nie zgaduję, zakładam, że naczytałeś się niewłaściwej literatury. All, naczytany? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 18:32 wszystko się kiedyś wyda :( a intelektualistką i tak nigdy nie zostanę... nie spełniam kryteriów :( Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 18:33 Kurcze! To są jakieś? Łomatko... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 18:39 Jeśli nawet są, to się zniesie ustawą. Niech no tylko posłanka Begier z posłanką Łyżwińską się za to zabiorą. Zamiast się męczyć na tych studiach, mogą sobie przecież uchwalić, że magistrami som i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 18:45 są. ale posłanka Beger nie spełnia ich jeszcze bardziej niż ja :P i żadna ustawa na to nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jadę do Wołomina 8-] 07.04.05, 18:54 No wreszcie wiadomo po co się robi makijaż!!! Maluje się sobie MĄDROŚĆ na twarzy! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 18:35 Oooo, all2 to dziewczynka? To pardon za męskie końcówki. Gwoli wyjaśnienia - mam nadzieję, że rodzinne problemy znasz tylko z gazet, niekoniecznie tych inteligentnych inaczej. Akurat wróciłam od dentysty, stąd te tytuły i taki nastrój. A jak z wolnymi miejscami do Wołomina? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 18:42 aaa, rozumiem dentystów do Wołomina? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 18:44 all2 napisała: > aaa, rozumiem > > dentystów do Wołomina? ;) > Też, ale mają mieć pasażerów na kolanach (wybranych przeze mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 18:49 Na kolanach nie wolno. Muszą mieć foteliki i zapięte pasy. 5 miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 18:50 Na kolanach nie - ale na klęczkach tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 18:53 Ale laszego? Laszego na klęczkach do Wołomina? Tam nic takiego nie ma, zeby na klęczkach. Byłam i widziałam. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 19:03 A nie można towarzystwa potraktować jak towar i ulokować w bagażniku? (z tyłu i na dachu) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 19:05 departament_dekoracji napisała: > A nie można towarzystwa potraktować jak towar i ulokować w bagażniku? Taa. Po wołomińsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 19:07 Ja po wołomńsku się nie zgadzam. Nie jadę >:o] Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 19:07 aand napisał: > departament_dekoracji napisała: > > > A nie można towarzystwa potraktować jak towar i ulokować w bagażniku? > > > Taa. Po wołomińsku ;) I nich się "towar" przyzwyczaja. W końcu ma być wysłąny do Wołomina. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Płeć all2 i Wołomin 07.04.05, 19:56 > Taa. Po wołomińsku ;) po warszawsku to wiem jak..... ale po wołomińsku? jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś