pinkpanther 01.05.05, 15:02 łosiek pojechał z wujkiem na weekend a mnie zostawił z ciotką z nudów zbieram wylinkę do worka - strasznie się z Ł obsypujemy.. ja nie wiem co się dzieje - ciocia twierdzi, że tęsknię za łośkiem sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieranka Re: Nudno mi 01.05.05, 15:10 zawsze możesz poprosić ciocię o korzec piasku z makiem do rodzielenia Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nudno mi 01.05.05, 15:45 dziękuję za inspirację to ja mak od popiołu pooddzielam juz tak chyba jedna dziewczynka robiła Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nudno mi 01.05.05, 15:50 aha, mak od popiołu łatwiej niż mak od piasku. eeenocośty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nudno mi 01.05.05, 15:52 ja myślę że mam depresję łosiek jest toksycznym opiekunem a ja jestem od niego uzależniona psychicznie tak twierdzi kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nudno mi 01.05.05, 15:55 ta co z nią na pole szłaś swego czasu? ahaaha, czytała ten bestseller dla młodzieży, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nudno mi 01.05.05, 15:57 no kaśka to moja najlepsza psiapsia ciotka zabiera nas dzisiaj na bołling do centra handlowego dżezi Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nudno mi 01.05.05, 16:05 czyli nie jest aż tak toksyczna. ciocia, mam na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nudno mi 01.05.05, 16:09 no, chyba nie ale nie wiem czy pozwoli nam zostać na disko o dziewiątej mówi że na fajfa by puściła, a tak to się jeszcze musi zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki strzalka, panter 01.05.05, 16:05 kurde...już nie dżezi...tylko si! znajoma z wawy mi powiedziała. ona wie takie zeczy, bo jej mama pracuje w jakimś piśmie ale si, ze nas Cola zabiera na krengle. może poznamy jakis facetow. A myśle ze on, twoj stary jets toksyczny bo ci na nic nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: strzalka, panter 01.05.05, 16:07 a w co się ubierasz? nie wiem, co będzie mi pasowało do tych wstrętnych trampków a ciotka Cola twierdzi, ze nie wilno grać w koturnach Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki Re: strzalka, panter 01.05.05, 16:09 matka mi kazała ubrac się cieplo, bo mowi ze bedzie lało. pomalowalam sobie paznokcie u nog na taki si kolor, a ona mi kaze ubrac połbuty! i dziny ubieram - te z turkusowym kwiatkiem na kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: strzalka, panter 01.05.05, 16:11 o kurde to jest problem bo ja też dzisiaj na turkusowo to obiecaj chociaż że nie założysz podkoszulka z Justinem Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki Re: strzalka, panter 01.05.05, 16:14 ok...mam taki turkusowy z myszką miki Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: strzalka, panter 01.05.05, 16:14 mogę ci pozyczyć turkusowe nadkolanówki Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki Re: strzalka, panter 01.05.05, 16:16 mam długie spodnie - nie bedzie widac ale przynies te klipsy z kołkami Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: strzalka, panter 01.05.05, 16:10 trzeba nie pozwalać na to czy tamto, by móc kontrolować bunt nieletnich. oj dziewczęta dziewczęta Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki Re: strzalka, panter 01.05.05, 16:11 ale bez przesady! nie jesteśmy przecież takie głupie. i naiwne. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: strzalka, panter 01.05.05, 16:12 to znaczy ja trochę jestem ale kaśka jest dwa miesiące starsza więc jest dla mnie ałtorytetem Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Ciotka mi właśnie powiedziała 01.05.05, 16:14 że przyjedzie też Aśka ze swoim starym nie wiem czy to prawda, ale on ma ponoć ponad CZTERDZIEŚCI lat! Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki Re: Ciotka mi właśnie powiedziała 01.05.05, 16:16 widziałam go. jest stary, ale przystojny nawet. aska mowiła, że zmienia dziewczyny, jak rękawiczki i zawsze wybiera młode! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ciotka mi właśnie powiedziała 01.05.05, 16:19 coś mi się wydaje, że kręci z ciotką Colą Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki Re: Ciotka mi właśnie powiedziała 01.05.05, 16:21 no co Ty!!! ale jaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki koncze 01.05.05, 16:21 bo mi matka suszy glowe i kaze mi już wychodzic to si ju Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: koncze 01.05.05, 16:22 si ju ja czekam aż ciotka się skończy upiększać dopiero co zacząła zdejmować elektryczne wałki z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Relacja z bołlingu 02.05.05, 09:04 było naprawdę si, nawet jedną kolejkę wygrałam jednym punktem z miszczem niejakim, kaśce szło znacznie gorzej, a ciotka Cola to wogle beznadziejna była, pewnie dlatego, że cały czas wgapiała się maślanymi oczkami w ojca Aśki. Aśce szło w miarę dobrze i chyba lubi ciotkę Colę. W każdym razie umówiłyśmy się na szoping. Kaśka nie wie, czy dzisiaj będzie, bo grała wieczorem w makao na kasę i powiedziała, że jak przegra, to jej stary z domu nie wypuści. I kto tu jest toksyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki Re: Relacja z bołlingu 02.05.05, 11:40 hejka po pierwsze chcę powiedzieć, że wcale nie szło mi znacznie gorzej, niż Pinki. A poza tym ona była czwarty raz na kręglach, a ja dopiero pierwszy. Zobaczymy, co powie, jak pójdziemy następnym razem. Wygrałam wczoraj 12 złotych w makao i odłożyłam sobie na kręgle w następnym miesiącu. Tata obiecał, że mi też da dwa złote na taką gierkę, co to się w nią tańczy. Spróbowałyśmy wczoraj z Panterką i bardzo szybko się skończyła, Aśka mówi, że beznadziejne jesteśmy, ale moim zdaniem ona popsuta była, no i cztery złote poszły na marne. Idę umyć tacie auto - powiedział, że da mi dziesięć złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Relacja z bołlingu 02.05.05, 12:18 a pójdziesz ze mna dzisiaj na pole? Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki Re: Relacja z bołlingu 02.05.05, 12:30 wporzo - umówiłam się ze Ślimaczkiem na rower o szesnastej Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Relacja z bołlingu 02.05.05, 13:12 no to do zobaczenia o czwartej przy drabinkach! Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaodpanterki Re: Nudno mi 03.05.05, 21:49 a mnie nie nudno. byłam ze sarymi w kinie. wiosna, lato, jesien...i cos tam...nudne na maksa! ale starzy uważaja, że powinnam oglądać takie filmy, bo mnie to wzbogaca. nudy! Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Nudno mi 04.05.05, 18:29 zebrała pokaźny worek. I tęskniła za mną...to mnie wzruszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nudno mi 04.05.05, 18:46 czyli coś jednak zrobiła pożytecznego, a nie robiła miny przed lustrem? Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Nudno mi 04.05.05, 18:57 Worek jutro przyniose na przędzalnię. Przeważa sierść rózowa, ale burej tez jest trochę. Co do min przed lustrem - pewnie też były. Bałagan w szafie z butami sugeruje obecność małego tajfunu. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nudno mi 04.05.05, 19:01 pod łóżkiem rozlany lakier do pazurków. brokatowy Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Nudno mi 04.05.05, 19:04 niedomyte slady szminki (rózowej perłowej) na szklankach Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nudno mi 04.05.05, 19:09 i ten wszędobylski słodki zapach lakieru do włosów(-ia) Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Nudno mi 04.05.05, 19:28 porozrzucane koszulki i skarpetki...w nieładzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nudno mi 04.05.05, 23:07 już ciotka pozbierała wszystkie skarpetki bo robiła różowe pranie a lakier mi się skończył niestety jak ja jutro się w szkole pokażę? Odpowiedz Link Zgłoś