Gość: ania IP: *.kalisz.mm.pl 05.03.04, 11:19 Dziewczyny ratujcie jestem w ciazy i mam anemie co jesc zeby sobie polepszyc krew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Anemia!!!!! 05.03.04, 11:31 a jaka masz anemie? zwiazana z niedoborem zelaza czy krwinek czerwonych? jesli niedobor zelaza to natka pietruszki i kwas foliowy. chyba, ze masz duza anemie to do lekarza i niech on decyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Anemia!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 05.03.04, 12:09 Chodzi o zelazo, wiem ze lekarz da mi tabletki ale chce dostarczyc organizmowi naturalne zelazo cos co bede mogla jesc codziennie i nie zaszkodzi mojemu dzidziusiowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Anemia!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 05.03.04, 12:22 Dzieki za odpowiedz!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Anemia!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 14:06 Czesc -Anemia jest bardzo częstą dolegliwością w ciąży- niestety. Nie martw się jeżeli od lekarza dostałaś tabletki. Jednak jeżeli one nie pmogą to dostaniesz zastrzyki z zelażem- to nic strasznego! Aby ułatwić wchłanianie żelaza i kwasu foliowego jest dużo KIWI.Mi na anemię w ciązy niestety pomogły dopiero zastrzyki Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Anemia!!!!! 05.03.04, 14:22 Popijaj preapraty sokiem kwaśnym. Jedz mandarynki, pomarańcze, grejfruty Odpowiedz Link Zgłoś