kanuk 11.06.05, 15:56 na Kasprowym spadlo wlasnie 45 cm sniegu. a w Zakopanem leje jak z cepra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Biale szalenstwo 11.06.05, 15:59 zacerowac niebo,kordonkiem w otokach najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: Biale szalenstwo 15.06.05, 17:12 a u nasz w gminie mamy DWA w JEDNYM naokoło topole i jak wiatr zawieje, a wieje dzisiaj nieźle.. to mamy wszędzie i..PEŁNO KOTÓW Z TOPOLI i BIAŁE SZALEŃSTWO... i kto to będzie sprzątał ja się pytam , kto za to wszystko zapłaci? Ja, pan, pani... społeczeństwo znaczy się... łatanie tu nie pomoże, trzebaby wrzucić do jakiego wora albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Biale szalenstwo 15.06.05, 23:26 kot sie w worku panoszy, malo miejsca zostalo, wszystkiego nie zmiescisz! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Biale szalenstwo 16.06.05, 00:55 drzejms napisał: > a u nasz w gminie mamy DWA w JEDNYM > naokoło topole i jak wiatr zawieje, a wieje dzisiaj nieźle.. > to mamy wszędzie i..PEŁNO KOTÓW Z TOPOLI i BIAŁE SZALEŃSTWO... > i kto to będzie sprzątał ja się pytam , kto za to wszystko zapłaci? > Ja, pan, pani... społeczeństwo znaczy się... > łatanie tu nie pomoże, trzebaby wrzucić do jakiego wora albo co? ----> takie topolowe koty, to moze od razu z deseczka...i nie poluja na ptaki? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: Biale szalenstwo 16.06.05, 14:21 chyba ktoś nas INWIGILUJE(trudne słowo) bo dzisiaj sssrana przyszli i wycieli wszystko w pień! ani kotów ani białego szaleństwa...ani nawet deseczki nie zostawili taka gmina! Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Biale szalenstwo 16.06.05, 15:24 moze ma licencje na zabicie listonosza ? dwa zera sugeruja ,ze departament ma setki potencjalnych mordercow. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Biale szalenstwo 20.06.05, 13:49 jeśli listonosz puka zawsze dwa..to ile razy musiał pukać casanowa? och, w filozoficznym nastroju dzisiaj jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Biale szalenstwo 20.06.05, 22:44 drzejms-buond napisał: > jeśli listonosz puka zawsze dwa..to ile razy musiał pukać casanowa? ----> to zalezy, czy mial pukawke, rzecz jasna, i jakiego rodzaju... ;-) > och, w filozoficznym nastroju dzisiaj jestem... > Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Biale szalenstwo 20.06.05, 13:51 brezly napisał: > O! Gdzie zgubiles buond, 007? pożyczyłem znajomemu, z moskwy...strasznie prosił o siódemkę bo mu po tych mgnieniach wiosny została tylko jedynka Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Biale szalenstwo 22.06.05, 04:53 drzejms-buond napisał: > brezly napisał: > > > O! Gdzie zgubiles buond, 007? > > pożyczyłem znajomemu, z moskwy...strasznie prosił o siódemkę > bo mu po tych mgnieniach wiosny została tylko jedynka ---> pozyczanie, to buond. Dobry zwyczaj: nie pozyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Biale szalenstwo 22.06.05, 16:47 przyjaźń polsko-radziecka zobowiazuje... i łączy na wieki Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Biale szalenstwo 23.06.05, 01:45 drzejms-buond napisał: > przyjaźń polsko-radziecka zobowiazuje... > i łączy na wieki -----> łączy na łące, w tej koniczynie buszujacych ... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Biale szalenstwo 23.06.05, 12:56 ale jeśli w koniczynie to konicznie czterolistnej i z widokiem na konin Odpowiedz Link Zgłoś