ogabignac 25.06.05, 18:53 No to ja przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gertrruda Re: Forumowicze niedopisali. 25.06.05, 21:56 Ja się dopisałam, chociaż mi dziś nic nie dopisuje :( "To zabawne, ale dumą większości mężczyzn są dwie rzeczy, które każdy mężczyzna potrafi i robi dokładnie tak samo: upijanie się i spłodzenie syna." Gertruda Stein Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Forumowicze niedopisali. 25.06.05, 22:06 Ja tez nie,a co sie dzieje ,czy to juz wszyscy na wakacje wyjechali???:( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Forumowicze niedopisali. 25.06.05, 22:24 Ja nie wyjechalam. Gralam w Settlers 3:> Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Forumowicze niedopisali. 26.06.05, 22:23 A ja mieszkanie sprzątałem. Mam jakieś 33,333% za sobą;) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: do Ogabignac'a 27.06.05, 23:50 jutro o 20:40 w Arte bedzie film o Mazurach a o 21:45 "Na Wschodzie Europy" a z innej beczki jutro 38° w Lyonie,to nie tytul filmu:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Lyon 28.06.05, 01:20 janou napisała: > jutro 38° w Lyonie przezylam tam +35. Znacznie zabawniejsze bylo obserowanie mieszkancow tego miasta gdy spadl tam snieg. Samochody jezdzily z wielka czapa na dachach, nikt nie ma zwyczaju zgarniac sniegu w miescie, w ktorym snieg pada raz na milion lat. Woda lala sie po przednich szybach, wszyscy jezdzili z wycieraczkami, mnostwo stluczek, korki itp. A snieg popadal tylko jedna noc:) Przynajmniej nie musieli maki sypac przez okno, bo i tak bylo bialo. Nie pamietam jak to sie nazywa, ale lyonianie maja swoje lokalne swieto w grudniu - w oknach pala swieczki i sypia make przez okno na upamietnienie konca jakiejs zarazy. Z tego samego okresu pochodzi katedra Fourviere. Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Lyon 28.06.05, 12:43 Witam ,te swieto to "Fete des Lumieres" ,troche przesadzasz,w Lyonie nie pada duzo sniegu ale co rok troszeczke ,ale nigdy napewno nie widzialas sniegu na lazurowym wybrzezu i jak mieszkancy jezdza samochodem ,kompletna panika ,trzy godziny zeby dojechac do pracy i tyle zeby wrocic na jakies 5 km a czasem mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Lyon 04.07.05, 19:05 janou napisała: > Witam ,te swieto to "Fete des Lumieres" ,troche przesadzasz,w Lyonie nie pada > duzo sniegu ale co rok troszeczke Bylam tam jedna zime tylko, wiec nie przezylam wiecej. Mieszkancy mowili mi, ze to byly pierwsze opady od kilku lat, i do tego bardzo obfite. Istotnie - wies w ktorej mieszkalam (30 km od miasta w gore) przez kilka dni byla odcieta od swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: do Ogabignac'a 28.06.05, 05:37 Dziękuję za pamięć. Jak dojadę na czas do domu zobaczymy co tam na Mazurach. A u nas teraz (5.37)najlepiej, tylko 20 na termometrze. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Forumowicze niedopisali. 28.06.05, 12:11 A czym się różni pogoda od kelnera? Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Forumowicze niedopisali. 28.06.05, 12:44 t-800 napisał: > A czym się różni pogoda od kelnera? czym??? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Forumowicze niedopisali. 28.06.05, 12:49 Pogoda czasem nie dopisuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekok Re: Forumowicze niedopisali. 04.07.05, 11:52 to moze i ja sie tu dopisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Forumowicze niedopisali. 04.07.05, 20:04 W końcu i nam tutaj pogoda dopisała. Przewaliła się nawałnica, trochę popadało i już zdążyło odparować. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Forumowicze niedopisali. 04.07.05, 20:06 Jedynie w sygnaturce zostala kropelka :) Odpowiedz Link Zgłoś