marla8 22.07.05, 12:16 najbardziej na świecie z małych rzeczy nie lubię : 1. jak jakaś łajza mi nadepnie na mój japonek 2. pisać kwot słownie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma42 Re: nie lubię 23.07.05, 11:26 nie lubie stanowczo: - wpisywania w zawile druczki regonow, nipow, pinow, peseli,numerow klienta itd. - logowania :(( Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: nie lubię 23.07.05, 16:12 nie lubię: piwa Łomża, Whisky, komputera w pracy, wiezającego się Windowsa, stacji radiowej z Krakowa i z Torunia, jak coś się popsuje lub nie gra, wracać do rzeczywistości po wyjazdach, nietolerancji, schodów bez poręczy, czystego konta w banku, autobusów komunikacji miejskiej, tłoku, wystrzałów, reklam w radiu i TV, wirusów, spamu, chamstwa, gapiostwa, porysowanych płyt, zimy, śniegu, upadków, jak mnie szyją...., seriali brazylijskich, wolnego chodzenia (procesja), upałów, pisania odręcznie, CzyTaNIa cZegOś TAkiEgO, wstawania pdzed 7:00, mądrzenia się, Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: nie lubię 23.07.05, 20:58 nie lubie TP SA. Znow w ramach jakiejs chorej promocji wlaczyli mi bez mojej zgody poczte glosowa. Poczta glosowa telekomuny jest beznadziejna: oddzwania o roznych porach dnia, najczesciej wtedy gdy spie. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: nie lubię 04.08.05, 11:45 anahella napisała: > nie lubie TP SA. > > Znow w ramach jakiejs chorej promocji wlaczyli mi bez mojej zgody poczte > glosowa. Poczta glosowa telekomuny jest beznadziejna: oddzwania o roznych > porach dnia, najczesciej wtedy gdy spie. To prawdopodobnie nie poczta. Jest nowa usługa wysyłania smsów na telefony stacjonarne. Potem dzwonią do Ciebie z teksy i czytają Ci ten sms. I to żadna promocja, tylko europejski standard. Choć powinni pójść po rozum do głowy i wyłączać tę usługę między 22:00 a 6:00. Tak dla przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: nie lubię 05.08.05, 23:18 dla przyzwoitości, to chyba między 01.00 a 11.00? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: nie lubię 06.08.05, 19:53 freewolf napisał: > To prawdopodobnie nie poczta. Jest nowa usługa wysyłania smsów na telefony > stacjonarne. Potem dzwonią do Ciebie z teksy i czytają Ci ten sms. I to żadna > promocja, tylko europejski standard. Jak na razie jeszcze nie stracilam rozumu i wiem czym sie esemes glosowy rozni od poczty glosowej. Ciesze sie, ze ja - ciemniak mam mentora od europejskich standardow, ale tym razem walnales jak golab o parapet. > Choć powinni pójść po rozum do głowy i > wyłączać tę usługę między 22:00 a 6:00. Tak dla przyzwoitości. A ja uwazam ze europejski standard to mozliwosc ustalenia sobie samemu w jakich godzinach chce przyjmowac zgloszenia od automatow bez potrzeby kupowania sobie drogiego sprzetu, w ktorym ustawiam tryb dzienny i nocny. Jezeli uwazasz ze wstawanie o 6.00 w swiatek i piatek jest europejskim standardem, to ja dziekuje za taka Europe. Duch Philipa Dicka zza grobu chichocze zlowieszczo. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: nie lubię 08.08.05, 22:03 anahella napisała: > Jak na razie jeszcze nie stracilam rozumu i wiem czym sie esemes glosowy > rozni od poczty glosowej. Ciesze sie, ze ja - ciemniak mam mentora od > europejskich standardow, ale tym razem walnales jak golab o parapet. Z początku powitanie usługi smsowej było trochę mylące, potem je zmienili. Stąd moje stwierdzenie. Nie rozumiem Twojego zacietrzewienia. > Jezeli uwazasz ze wstawanie o 6.00 w swiatek i piatek jest europejskim > standardem, to ja dziekuje za taka Europe. Nie. To są ustawowo zdefiniowane godziny ciszy nocnej. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: nie lubię 08.08.05, 22:16 freewolf napisał: > Nie rozumiem Twojego zacietrzewienia. Nie zacietrzewiam sie. Po prostu meczy mnie gdy ktos mi wmawia ze wie lepiej, mimo ze nie ma pojecia. Pojecie ciszy nocnej reguluje stosunki miedzyludzkie a nie pomiedzy firma a klientem. Sasiad nie ma prawa wiercic dziury w scianie przed 6.00 rano. Firma nie ma prawa dzwonic do mnie w sobote przed poludniem, bo inaczej jej pracownik uslyszy co sobie o tym mysle. Sasiad nie musi dbac o mnie, bo nie ma ze mnie zadnych korzysci. Telekomuna - wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: nie lubię 09.08.05, 11:55 anahella napisała: > Nie zacietrzewiam sie. Po prostu meczy mnie gdy ktos mi wmawia ze wie lepiej, > mimo ze nie ma pojecia. Pokaż mi zdanie, w którym próbuję Ci cokolwiek wmówić. Ja takiego nie zauważyłem. > Pojecie ciszy nocnej reguluje stosunki miedzyludzkie a nie pomiedzy firma a > klientem. Pojęcie ciszy nocnej reguluje nie stosunki międzyludzkie, tylko generalnie stosunki między podmiotami prawa (chyba tak się to dokładnie nazywa), czyli firma ma również jak najbardziej prawo dzwonić do Ciebie między 6:00, a 22:00. Zresztą, prawnie cisza nocna ogranicza tylko poziom hałasowania, to dobre obyczaje przeniosły ją na telefonowanie. > Telekomuna - wprost przeciwnie. Oni nadal uważają się za monopolistę i mają takie maniery. I to jeszcze można zrozumieć (co nie znaczy lubić, ani tolerować, mi też wiele rzeczy w tepsie się nie podoba). :) Ale dam Ci inny przykład z pewnego komercyjnego banku (nie podam, o jaki chodzi, będę go nazywał bankiem C). Otóż moich rodziców nie było w domu. Przez tydzień. I przez tydzień odebrałem 3 telefony od trzech różnych pań z banku C w tej samej sprawie. Za każdym razem musiałem wyjaśniać, że rodzice będą w sobotę, a ja nie jestem osobą upoważnioną do podejmowania decyzji. Tylko moja wrodzona cierpliwość sprawiła, że ostatniej nie powiedziałem, aby spytała dwóch swoich koleżanek. Potem w sobotę tata odebrał telefon z banku C. Tym razem dzwonił jakiś facet. Tata załatwił sprawę. Po czym w ciągu dwóch następnych dni były jeszcze 2 telefony z banku C (kolejne 2 różne osoby dzwoniły) z propozycją załatwienia tej sprawy. Rodzice postanowili zmienić bank. Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: nie lubię 24.07.05, 22:42 nie lubię tracić weny i gdy mój Muz marudzi i gdy tracę pewność siebie i gdy okazuję się nie taka fajna jak myślałam... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: nie lubię 25.07.05, 23:51 Ad 2. A ja mam taki program, który robi z 354354354,43 - trzysta pięćdziesiąt cztery miliony trzysta pięćdziesiąt cztery tysiące trzysta pięćdziesiąt cztery złote i czterdzieści trzy grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: program 06.08.05, 18:46 t-800 napisał: > A ja mam taki program, który robi z 354354354,43 - trzysta pięćdziesiąt > cztery miliony trzysta pięćdziesiąt cztery tysiące trzysta pięćdziesiąt cztery > złote i czterdzieści trzy grosze. O, podzielisz się ? chociaż tytułem... tytułem programu :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Kaczmarski 25.07.05, 23:54 Kto pamieta? Nie lubie gdy mi mowia po imieniu, gdy w zdaniu jest co drugie slowo "brat" nie lubie gdy mnie klepia po ramieniu z usmiechem wykrzykujac "kope lat" Mimo, ze gdy pierwszy raz te piosenke uslyszlaam bylam gowniara, to od zawsze byla mi bardzo bliska Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: nie lubię 01.08.05, 18:11 Chodzic powoli i byc glodna, a juz te dwie rzeczy naraz doprowadzaja mnie do bialej goraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: nie lubię 05.08.05, 23:20 Spóźnione cześć Dori :) Chodzić wolno, o właśnie, i do tego być niewyspana. Głód szczególnie w niczym nie przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: nie lubię 04.08.05, 09:35 Jak nie mam możliwości dokończenie czytania bardzo wciągającej powieści (poza tym nie mam nic do Anachelli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: nie lubię 04.08.05, 09:41 czarnajagoda napisała: > Jak nie mam możliwości dokończenie czytania bardzo wciągającej powieści (poza > tym nie mam nic do Anahelli ;)) to tak powinno wyglądać, sorry za błąd Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: nie lubię 05.08.05, 23:18 Anahella, chodzą za Tobą. I coraz ich więcej. Doigrałaś się :( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: nie lubię 06.08.05, 19:55 to jeszcze dodam jedno "nie lubie" nie lubie nie miec weny, bo wtedy moi czytelnicy czekaja:( Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Nie traćcie nadziei :) 08.08.05, 22:45 Już blisko do nowego rozdziału :) Cierpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Nie traćcie nadziei :) 10.08.05, 09:28 aha, cierpliwość fanów została nagrodzona to lubię! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: nie lubię 06.08.05, 21:44 nie lubię deszczu za kołnierzem nie lubię mieć zimne dłonie nie lubię gdy ktoś robi coś 'dla mego dobra' nie lubię się bać ... ________________________________________ * nie mów, że wiesz, nie wierz... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: nie lubię 09.08.05, 02:00 Nie lubię lubić tego co lubi mój szwagier gdy akurat nie lubię a on lubi żebym i ja to polubił. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: nie lubię 09.08.05, 11:22 Marudzenia!!! Nie lubię, nie cierpię, nie znoszę... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: nie lubię 09.08.05, 11:41 "Nie cierpię nie cierpieć!" /Smurf Maruda/ Odpowiedz Link Zgłoś