pinkpanther 31.07.05, 11:27 proszę tu wpisywać drastyczne przykłady własnego skrajnego lenistwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 11:29 jakiś czas temu wylało mi sie trochę piwa na stół. starłam je po pięciu dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 11:31 Kiedyś, jak żyłem w szczęśliwej samotności, wychodowałem pleśń na niemytym garnku, wysoką na pół metra... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 11:33 regularnie segreguję śmieci - miesiącami zbieram wszystkie gazety, butelkio szklane i plastikowe, ale nie zawsze chce mi się z nimi iść do koszy, więc czasami wyrzucam to wszystko do zsypu... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 11:37 Tu mnie nie przebijesz. Tez to robię, a najbliższy pojemnik, do tego tego celu przeznaczony, mam w odległości 500 metrów. Konkluzja się sama narzuca. W związku z czym, mam pod zlewem jakieś kilkadziesiąt butelek po piwie... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 11:40 ja do pojemnika mam 200 metrów... to kiosku położonego w tej samej odległości jeżdżę autem, mimo że muszę objechać w tym celu pół osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 11:46 Bojler cieknął przez pół roku. Nie chciało mi się go naprawić... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 11:48 telewizor przez rok miał zepsute kolory - naprawiłam go dopiero wtedy kiedy warsztat naprawczy powiesił ulotkę na drzwiach do bloku (przyjeżdżali na miejsce, w przeciwnym razie byłby dalej zepsuty) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 11:52 Jak ścielę łóżko, to jakiś wewnętrzny głos mi mówi, że jednak będzie źle mi się spało na pofałdowanym prześcieradle, ale jednak zwalczam to przeczucie i nie rozprostowuję go... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:01 ja z zasady łóżka nie ścielę tylko zostawiam na sałe rozścielone wczoraj wyprałam pościel, ale jako że mi do wieczora nie wyschła, to zamiast sięgnąć po nową, spałam pod kocem i na poduszce bez poszewki! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:06 Jak byłem na ostatnim roku studiów, to przesunąłem sobie letnią sesję o pół roku. Nie żebym nie umiał, ale nie chciało mi się iść na egzaminy... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:07 ja regularnie oblewałam pierwszy termin, bo nie chciało mi się zacząć uczyć, dopóki nie miałam pały w indeksie Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:11 Ja na pierwsze terminy nawet nie szedłem... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:12 do obrony zaczęłąm się przygotowywać dzień wcześniej - w ciągu jednej doby przeczytałam tysiąc stron! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:13 Da się zrobić...Da się zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:14 czasami nie mam nic w lodówce ale wolę głodować niż wyjść do sklepu po zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:16 Czasami mi się piwo kończy, a mi się nie chce iść do sklepu po następne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:15 Przez rok nie odebrałem gwarancji na telefon komórkowy. Wystarczyło tylko iść do sklepu, który znajduje się 100 metrów od mojego domu... Ale jeszcze tylko rok użytkowania i mi nie będzie potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:20 zrobiłam to samo z żelazkiem, suszarką do włosów i tosterem. Póki co działają. Rok temu kupiłyśmy z siostrą wiatrak. Po złożeniu okazało się, że nie działa. Przez trzy miesiące woziłam go wraz z rachunkem w bagażniku, aż sklep został zamknięty, więc wiatrak wylądował w piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:23 Kurde, dobra jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:24 Wstaję rano, siadam do komputera i, uwierz mi, naprawdę bardzo, bardzo chce mi się iść do toalety... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:35 o nie! ja bym tak nie mogła! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:37 Ha! Ale nie przejmuj się, mężczyźni mają dłuższą cewkę moczową...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:40 przez trzy miesiące trzymałam rower w pokoju, bo nie chciało mi się zadzwonić do znajomego z pytaniem, czy mogę tenże rower przechować w jego garażu. Rower jest wyposażony w koszyczek, do którego zaczęłam wkładać papiery i segregatory... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:44 Toż to nieśmiałość, a nie lenistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:47 zdecydowanie nie nieśmiałość - znajomego mam od dziecka, a klucze do jego garażu mam od pięciu lat! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:55 To pewnie nie chciałaś go obciążać taką odpowiedzialnością, jaką jest rower z koszyczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 12:45 Hoduję pajęczyny nad drzwiami. Ostatnio, ze znajomymi pająkami, świętowaliśmy narodzenie ich trzydzieściorga potomstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 13:03 a ja nie wiem jak to możliwe, ale nie mam pajęczyn Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 13:08 To pewnie przez zaniedbanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 13:09 pewnie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:15 właśnie wróciłam ze sklepu strasznie się spieszyłam bo myślałam że jest czynny do 15 a tymczasem zamykaja go o czwartej. kupiłam podstawowe narzędzia nudziarza, czyli paluszki, migdały bez skórki i słonecznik (niestety niedojrzały) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:18 Takie marnotrawstwo energii... A mogłaś jeszcze poczekać jakąś godzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:20 no trudno. ale wazne że już wszystko mam. i nawet po drodze wyrzuciłam wczoraj przygotowane butelki szklane i plastikowe do odpowiednich koszy (a było tego dwie siatki - jeszcze tylko trzy reklamówki papieru i mogę zacząc segregować od nowa) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:29 No nie! Taka aktywność z samego rana... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:33 jestem wyczerpana, chyba będę musiała pooglądać telezakupy mango, żeby dojść do siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:38 Ja oglądam program o misiach baribalach. Wcząchają rybki z rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:40 ja nie oglądam bo mam telewizor w innym pokoju niż komputer Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:46 Ja mam telewizor w komputerze, więc nie mam takiego problemu... To się nazywa dopiero lenistwo! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:46 właśnie jem zimną zupę bo nie chce mi się jej podgrzać w mikrofalówce... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:52 No co Ty?! To przecież by później trzeba było naczynia myć... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:53 nie no bo jem w tej samej misce co przedtem ale fakt że już mis ię tych garów od wczoraj uzbierało Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 15:57 Ale jeszcze nie jesteś na takim etapie, że jesz z brudnych? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 16:03 tak nisko nie upadłam! mam odwrotny problem - do wszystkiego biorę nowa szklaneczkę, czy łyżeczkę i tak mi się zbiera kupka... a myję zazwyczaj po jakichś 3 dniach, kiedy już nie mam z czego jeść i pić. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 17:36 To standard. Ja już, niestety, wykorzystuję, od czasu do czasu, stare kubeczki z herbaty. Ale takie nie starsze niż dwie godziny...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 17:53 no ale przyznasz że jest to dość obrzydliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 17:57 Dość. Ale walczę ze sobą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 18:00 hie hie a ja sobie tak myślę, że może bym umyła te gary z dzisiaj, to jutro będę miała mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 18:04 Gary zawsze będą. Trzeba się z tym pogodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 18:10 mopże się przerzucę na papierowe? (plastikowe są nieekologiczne) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 18:13 Ale będziesz musiała chodzić 200 metrów do pojemnika na papierowe odpady. To Cię wykończy! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 18:15 poproszę któregoś niewolnika albo kangura pozyczę od norka Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 18:20 Norek chce kangura bez torby. A niewolnik do innych celów jest przeznaczony! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 18:25 no to kto ma mi wynosić makulaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 18:32 Sama się za kilkanaście lat rozłoży... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 18:54 chyba nie jest u mnie na tyle wilgotno chyba przestanę ogrzewać Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kajam się ze wstydu 31.07.05, 19:11 legły w gruzach pokazałam swoją prawdziwą twarz Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kajam się ze wstydu 31.07.05, 19:15 Kobieta zmienną jest, ale że aż tak?! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kajam się ze wstydu 31.07.05, 19:18 bo pod maską paskudnego lenia skrywa się prawdziwa pedantka! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kajam się ze wstydu 31.07.05, 19:25 To coś jak ze mną, ale ja to usiłuję zdusić. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kajam się ze wstydu 31.07.05, 22:04 raz dwa trzy zdusiłam mam już nowe garnki w zlewie po kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 23:30 ja to jestem taka leniwa, ze nawet nie chce mi sie tu o tym za bardzo pisac....jedyne na co mnie stac dzis to czytanie wypowiedzi poprzednikow;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 31.07.05, 23:56 to już jest oburzające! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 01.08.05, 17:02 Lenistwo do kwadratu! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 01.08.05, 17:43 nic dzisiaj nie zrobiłam oprócz obiadu nie poszłam do pracy po pensję bo mi się nie chciało nie wyszłam na spotkanie bo mi się nie chciało nie poszłam z siostrą do Galerii Kazimierz bo mi się nie chciało mam lenia Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 01.08.05, 20:56 To, na razie, prowadzisz, bo ja dzisiaj, wyjątkowo, byłem dość pracowity. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 01.08.05, 22:49 ha! wiedziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 02.08.05, 15:06 długo się z tego będziesz musiał tłumaczyć, gagatku! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 02.08.05, 17:20 Czy tylko my jesteśmy leniwi? Co jest, wpisywać się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 02.08.05, 21:14 nie mają szans. chyba cię za to awansuję ale jeszcze nie wiem na kogo. czekaj na info. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 02.08.05, 21:41 A będę lepszy do Gradufki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 02.08.05, 21:48 myślę że będziecie na podobnym poziomie lepszości Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio super! 02.08.05, 21:53 ludzie ten wątek po prostu Wymiata!!!! to taki mistrzostwo że z podniecenia ledwo moge to napisać. ja piurkuje no masakra na maxa supra mega turbo pałer!!!! czemu dopiero dzisiaj go dostrzegłem?? AAAAAAA gjenialne !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: super! 02.08.05, 21:55 kolega z akademika rozlał keczup na taboret i nie starł przez pół roku. po tym czasie keczup najzwyczajnie skamieniał że i usiąść i portek se nie upaćkać sie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: super! 02.08.05, 21:56 ja w wieku przdszkolnym, a moze i podstawówki w nocy odlewałem się przez balkon bo czasem spałem w dużym pokoju i było mi bliżej niż do kila Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: super! 02.08.05, 21:55 też mi miło (ojesu kto zadzwoni po karetkę? sercepana maksia chyba nie przetrzyma tych emocji) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: super! 02.08.05, 21:59 a pleśń też raz w akademiku zachodowałem (najlepsza na makaronie chyba rośnie) co prawda nie taka jak murgowa na poł metra, ale jak garnek sie na 1 sekundę otwarło to w pokoju capiło przez 2 minuty, taką siłę maiło Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: super! 02.08.05, 22:04 ło jezu ale ja mowię o lenistwie a nie o skrajnym syfilisie... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: super! 02.08.05, 23:13 no właśnie, ale granica jest czasem płynna i jedno o drugie trąca, thanx za poparcie murgu. baby to inaczej syfią i myślą że niby lepiej i czyściej. a guzik! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio sorY 02.08.05, 23:28 ja napisłem murg, a nie mrug jak powinno być, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
pan_maxio Re: sorY 03.08.05, 12:26 murg to jak z języka orków i troli, widze paskudnego zielonoskórego orkowego wojownika z wielkim toporem ociekającym krwią ludzi, gęba jego wykrzywiona w parodi uśmiechu, który też za oblicze furii robi. przy jego pasie czaszki kobiet, mężczyzn i dzieci. na jego czerepie liczne blizny grubymi nićmi zszywane, oczy od gniewu przekrwione, ręce od krwi mokre jeszcze. jego cel: zniszczeni za wszelką cenę, jego motorem pierwotna wściekłość i gniew niczym nie powstrzymane, jego marzeniem i tęsknotą: śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 03.08.05, 10:19 Mam do diaska 6 tygodni, by z rana powtarzać sobie: manana... W trybie stand baja się szkolę nudzić i milczeć wolę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 03.08.05, 11:16 tylko nie milczeć, pisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia 13 lat temu.... 03.08.05, 23:03 kupiłam telewizor....od początku szwankował mu odbiornik fal z pilota i trzeba było sie trochę wytężyć, żeby zmienic kanał....i tak jest do dzisiaj....a wystarczyło reklamować, jak był na gwarancji... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia a kiedyś... 03.08.05, 23:04 wprowadził sie do mnie jeden facet...i tak mieszkał przez dwa lata... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a kiedyś... 03.08.05, 23:22 jakoś mi się w końcu udało...jak mi sie zachciało nagle...i pomyślałam, co ON tu robi, do cholery!!???!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 10:32 no właśnie bo sami nigdy nie maja kablówki! Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 12:09 I mają czas tylko w przerwach na reklamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 12:10 Idą wtedy do lodówki po piwo [co można wybaczyć] ale tylko dla siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 12:12 no i to nieopuszczanie deski z toalecie, wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 13:07 A ONE się przywiązują do internetu... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 14:38 nie przywiązują, tylko przykuwają futrzanymi kajdankami! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 16:54 I wyrzucają kluczyki. Też futrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 17:35 jako że ostatnio zakupiłam takowe kajdanki w prezencie na wieczór panieński to wiem, że da się je otwprzyć bez kluczyków! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 17:57 tego jeszcze nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 17:59 Wystarczy mieć bardzo chwytny ogonek i dalej już prosta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 18:02 no ale jak mi się futerko zaklinuje w zatrzasku to co? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 05.08.05, 18:04 Trudno. Kiedyś odrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: przywiązują się do TELEWIZORA ;) 16.08.05, 14:49 ONE nie przywiązują się do internetu! ONE wpadają (przypadkiem) w sieci sieć i tracą sierść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 04.12.05, 11:57 od środy nie umyłam naczyń kuchnia wygląda strasznie może coś jednak z tym zrobię? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 04.12.05, 17:10 jak w 91 roku byłem w Brukseli i o 2 w nocy zaczeły drżeć szyby i metalowe łóżko rezonować. Teresa wyskoczyła do okna i woła: ,,Mateusz, wstawaj, ludzie na ulicę z domów wychodzą!" A ja na to: ,,kładź się spać, to na pewno tylko trzęsienie ziemi". Nastepnego dnia media podały, że było jakieś duże jak na ten rejon Europy tapnięcie, kilka chałup przy granicy z Holandią się rozpadło i ktoś nawet umarł z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 04.12.05, 19:06 oj widzę że mam konkurencję do nagrody! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 04.12.05, 19:08 takie leniwe to Panterko było z mojej strony? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 06.12.05, 15:17 no kiedy rozstrzygnięcie konkursu? lenistwo ogarnęło organizatorów? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 06.12.05, 15:18 konkurs trwa w nieskończoność Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 06.12.05, 15:25 to po co ja wziąłem w nim udział? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Konkurs na najleniwszego nudziarza 12.12.05, 17:40 konkurs ma tzw, deadline...ale żadnemu jurorowi nie chciało, jak dotad sprawdzic, kiedy to... wiele zgłoszeń jest ignorowanych, bo jurorom nie chce sie otwierac kopert ... Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Chciałam zgłosić swoją kandydaturę 17.06.06, 10:27 Jestem śpiąca, ale tak rozleniwiona, że nie chce mi się nawet wstać z krzesła, by udać się na krótki spoczynek. Nawet nie chce mi się zapalić, choć odczuwam taką chęć... W ogóle nic mi się nie chce... Myślicie, że pisać takie bzdury mi się chce! Otóż nie!!! Też nie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Chciałam zgłosić swoją kandydaturę 17.06.06, 10:48 konkurs trwa więc i ja zdążyłam.. kandydaturę zgłaszam - swoją oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Chciałam zgłosić swoją kandydaturę 17.06.06, 10:49 na uzasadnienie nic mi się nie chciało pisać, bo i tak nikt nie czyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Chciałam zgłosić swoją kandydaturę 17.06.06, 10:52 dziękuję za zgłoszenia. obie kandydatury mają wielkie szanse na wygraną, tyle że nie wiem, kiedy to będzie. nie chce mi się o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: ija 17.06.06, 14:13 od dawien dawna, jak na przykład coś czytałem (już nie czytam) albo siedzę przy kompie, to wstając na przykład w celu udania się do toalety albo zrobienia herbaty, nie prostuję się, tylko w zbliżonej do wyjściowej pozycji przemieszczam się do celu. No bo po co mam się prostować, żeby zaraz znowu się skulić? Odpowiedz Link Zgłoś