Dodaj do ulubionych

Krem dla milionerów

IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.05, 13:37
Przypomina mi sie od razu "Ze smiercia jej do twarzy", to pewnie gadget w tym
samym stylu. A tak swoja droga, czego to ludzie nie wymysla i ile nie wydadza
zeby poczuc sie mlodszym i atrakcyjniejszym. Kiedys byly to kapiele w oslim
mleku, teraz kremiki za cztery patyki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tereska Re: Krem dla milionerów IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 10.08.05, 13:55
      znajda sie i u nas chetne baby bisnesmenow ciezko na nie pracujacych te
      bezmuzgi siedzace przed lustrem z sieczka we lbach
      • Gość: Tomek Re: Krem dla milionerów IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 10.08.05, 13:57
        tak racja glupich znuddzonych bab nie brakuje szczegolnie kupia te ktore na to
        nie zapracuja
      • Gość: gosc tv Re: Krem dla milionerów IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 10.08.05, 13:58
        he he ale racja znam tez takie kol zona i jej siostra
    • bobasq Re: Krem dla milionerów 10.08.05, 14:30
      W Nigrze dzieci umierają z głodu podczas gdy japońskie panny smaruja twarzyczki
      kremami za 3700 złotych za 40 gram. Żenada.
      • Gość: ja Re: Krem dla milionerów IP: 217.67.220.* 10.08.05, 15:16
        Kupno "cudownego" kremu za 4K zł to jedno, ale debilne teksty o umierających
        dzieciach to co innego - czy temu winne są japońskie panny ? Jasne, że pomoc w
        krajach afrykańskich (i nie tylko) jest potrzebna, ale czy z tego powodu
        wszyscy, którym jest lepiej muszą być od razu piętnowani.
        • Gość: Fundamentalista Re: Krem dla milionerów IP: *.mogilno.com.pl 10.08.05, 15:27
          Zgadzam się - nie można piętnować bogaczy za to jest jest głód w Afryce. Pomoc
          dla głodujących dzieci w Afryce jest wysyłana, ale sam transport jest
          niebezpieczny dla życia tych którzy ją dostarczają. W Afryce w państwach,
          szczególnie tych gdzie jest głód grasują bandy które rabują transporty i
          zabijają lub porywają kierowców, przyczyna głodu jest taka że tych państwach
          jest anarchia, wojny domowe, państwa te podzielone są miedzy zwalczające się
          klany lub gangi.
          • Gość: kup se krem KUP SE KREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 15:32
            KUP SE KREM
        • Gość: TAO Re: Krem dla milionerów IP: *.net.ircam.fr 10.08.05, 15:45
          kiedy sa bogacze,beda istniec i biedni
    • Gość: Ania Nie wierzę w to, że taki krem może być dobry IP: *.chello.pl 10.08.05, 15:24
      Może i jestem idealistką, ale naprawdę wierzę, że Bóg pozwala kupować naprawdę
      dobre rzeczy pierwszej potrzeby ludziom mniej zamożnym, bo wg. Ewangelii tacy
      bardziej Mu odpowiadają. Dlatego też nawet gdybym miała forsy jak lodu,
      kupowałabym rzeczy ze średniej półki, oczywiście sprawdzone.
      Parę razy nadziałam się już na rzecz "luksusową" (chodzi o kosmetyki).
      Jeśli taki drogi krem ma komuś wygładzić zmarszczki, to chyba na zasadzie
      autosugestii.
      • Gość: me Re: Nie wierzę w to, że taki krem może być dobry IP: 217.67.220.* 10.08.05, 15:36
        Pierwsze 4 linijki normalnie mnie załamują, czy w tym głupim kraju wszyscy muszą
        na wszystko patrzeć przez pryzmat waszego boga - wlasny rozum i system wartości
        wam poodbierało na rzecz "wielkiej księgi".
        Do drugiej części części całkowicie się zgadzam, że tutaj to głównie płaci się
        za ew. markę i świadomość, że ma się coś najdroższego.
        • Gość: Ania Re: Nie wierzę w to, że taki krem może być dobry IP: *.chello.pl 10.08.05, 15:58
          To była moja prywatna opinia i nie wszyscy muszą, ba - nie wszyscy MOGĄ -
          patrzeć na świat przez pryzmat naszego Boga. Ale człowiek na poziomie powinien
          uszanować opinie i wartości innych, nawet jeśli jest niewierzący.
          • Gość: me Re: Nie wierzę w to, że taki krem może być dobry IP: 217.67.220.* 10.08.05, 16:13
            Tolerancja - jasne, ale ile można czytać tego typu opinie, których wartość
            merytoryczna jest w okolicach zera, a służy jedynie afiszowaniu się swoją
            religią i sławieniem własnego "wspaniałego" i "opiekującego się nami" boga.
            • Gość: speev [...] IP: *.chello.pl 10.08.05, 17:38
              najlepszą koncepcję boga miał Yossarian.
            • Gość: elka wartosc "merytoryczna" IP: 62.111.174.* / *.crowley.pl 10.08.05, 21:25
              Pan inżynier? ( Nie obrażając porządnie wykształconych inżynierów). Według
              jakich to kryteriów " merytoryczności" określamy tę " merytorycznośc"
              wypowiedzi o wierze ( lub niewierze) w istnienie Boga?
              Trzeba było lepiej uważać na metodologii nauki i filozofii ; jeśli takimi
              wykladami Pana oświecano.
    • agnieszka_ka Re: Krem dla milionerów 10.08.05, 15:25
      Hahahaha, a w srodku Nivea :D
      Ale jak ktos nie ma co z kasa robic to i w takie cos uwierzy.
      • agnieszka_ka Re: Krem dla milionerów 10.08.05, 15:28
        Aha, i zgadzam sie z osoba ktora napisala ze najchetniej kupia ten krem ci
        ktorzy na niego sami nie zarobili.
    • Gość: yeeeeeee Re: Krem dla milionerów IP: *.net.ircam.fr 10.08.05, 15:41
      firma "NIE ZALUJ SOBIE" proponuje krem wydluzajacy czlonka! tylko 22000zl!!!
      ZAPRASZAM :-)
    • Gość: Kuba Re: Krem dla milionerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 15:58
      A co z Nigrem ? - 5 mln ludzi zagrożonych śmiercią głodową
      • Gość: speev Re: Krem dla milionerów IP: *.chello.pl 10.08.05, 17:39
        to wyslij im paczke kretynie, a nie pisz glupie komentarze.
    • Gość: na zimno A ja jestem ciekawy, kiedy kolorowe czasopisma IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.08.05, 16:59
      "zapodadza" sensacje, ze to wlasnie zona pana ..... (Kowalskiego, naturalnie)
      kupila !

• Gość: observatorka Re: Krem dla milionerów IP: *.eastlink.ca 10.08.05, 17:00
      fajne jestescie polaczki, mowa o kremie a wy o niebie:-)))

ponadto, nie sadze,zeby japonska firma wyprodukowala jakis bubel, wiec musi to
      byc dobrze dzialajacy produkt...w Polsce roznych podrobek widzialam miliony:-),
      ale jeden produkt, ktory macie jest naprawde wspanialy. Jest to Collagen
      Beauty, wlasnie tym sie odmlodzilam a i cena dosc przystepna :-)))... babki
      dbajcie o cere:-)
      • Gość: na zimno Re: Krem dla milionerów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.08.05, 17:05
        Wcieralas to w cere ?
        Podobno po dwoch miesiacach ..... zobaczysz prawdziwy efekt.
      • Gość: ja Re: Krem dla milionerów IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.05, 17:28
        Skoro my Polaczki, to ty glupia, nadeta krowa. Kolejna co to przyjechala z
        jakiejs pipidowy w poszukiwaniu roboty, a teraz struga jasnie pania. Natrzyj sie
        tym cudem porzadnie, moze zapomnisz tez rodzimy jezyk. Pytanie tylko jakim
        bedziesz sie poslugiwac, a zreszta do roboty ze szmata i sciera w dloni tych
        kilka poznanych slow ci pewnie wystarczy.
        • Gość: observatorka Re: Krem dla milionerów IP: *.eastlink.ca 10.08.05, 18:51
          zapomnialas jeszcze wyepitowac moja rodzine, mojego psa i tych ludzi co ponoc u
          nich sprzatam...prymitywizm straszny!
          • Gość: ja Re: Krem dla milionerów IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.05, 19:01
            Rzeczywiscie, straszny, ale z twojej strony. I naucz sie dziecinko pisac, jesli
            juz probujesz, bo ni w zab nie wiem co oznacza uzyte przez ciebie slowko
            "wyepitowac". Chyba faktycznie pochodzisz z jakiejs dziury a edukacje
            zakonczylas na szkole podstawowej. I tacy nam pozniej robia marke, W S T Y D.
      • Gość: Ina Re: Krem dla milionerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:52
        Gość portalu: observatorka napisał(a):

> fajne jestescie polaczki, mowa o kremie a wy o niebie:-)))
        > ponadto, nie sadze,zeby japonska firma wyprodukowala jakis bubel, wiec musi
        to byc dobrze dzialajacy produkt...

Spadaj debilko do szorowania kibli, bo cię z roboty wywalą; a od polaczków
        odczep sie idiotko, bo wstyd nam wszystkim za takie dno jak ty
      • Gość: PIOTREK CZY MOWA O TYM KOLAGENIE Z RYB?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.08.05, 07:54
        OBIŁO MI SIĘ O USZY A Z WYKSZATAŁCENIA JESTEM KOSMETOLOGIEM. POWIEDZ SZCZERZE,
        CZY TO DZIAŁA TAK REWELACYJNIE JAK ZACHWALAJA?? I NA DODATEK TO POLSKI PRODUKT!
        ODZEW!! PIOTREK
        • Gość: observatorka Re: CZY MOWA O TYM KOLAGENIE Z RYB?? IP: *.eastlink.ca 11.08.05, 15:45
          Piotr:-)
          Tak, to jest ten product o ktory pytasz. Ja juz go uzywam od kilku dobrych lat.
          Wlasnie bedac w Gdynii (calkowicie abstrachujac od atakaujacych mnie powyzszych
          wypowiedzi) oraz majac kontakt ze szwajcarskim kosmetologiem dobrnelam do tego
          swietnego Collagen. Zel ten zawiera niesamowita ilosc bialka, ktory bardzo
          szybko wchlania sie w skore i dziala niesamowcie skutecznie. Ten bardzo tani
          product ( 300 zlotych za 200 ml) jest juz duza konkurencja na tutejszym rynku
          np, dla Lancome czy Shiseido. Mozna go wlasnie uzywac z kombinacja tych wlasnie
          firmowych kosmetykow. Kiedys wyczytalam w Times, ze nawet gwiazdy filmowe sa
          zainteresowane tym rewelacyjnymm polskim produktem. Mozna juz go nabyc on line
          na amerykanskim kontynencie. Pozdrawiam ... zycze powodzenia oraz sukcesow :-)

zalaczam link :-)
          www.neovita.pl/cbi/zele.htm
    • Gość: kosmetologia ta firma to chyba Kanebo? IP: *.derbynet.waw.pl 10.08.05, 17:07
      sensai ex-la creme kosztuje 2200 PLN, to więcej niż moja miesięczna pensja:)))
      A ten za 3700 to około 2 moje pensje, jakbym miała tyle kasy to chyba
      zrobiłabym sobie lifting zamiast kupować krem;)
      • heureka7 Polki sa dziwnie nerwowe ;) 10.08.05, 19:34
        to glownie do "ja" i "observatorki" ;)
      • Gość: dona Re: ta firma to chyba Kanebo? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.08.05, 19:36
        kremów używam różnych, czasem droższych czasem tańszych, ostatnio takiego za 4
        pln firmy Ziaja bo akurat mi służy , ale szminki kupuję zawsze za ok. 100 pln,
        są bardo dobre, a ich wartość psychologiczna jest nie do przecenienia
    • Gość: Yoga Re: Krem dla milionerów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.08.05, 19:33
      Niezly chwyt reklamowy. Pewnie beda kolejki po ten cudowny krem. Jak mozna
      zrobic kaske na ludzkiej naiwnosci i proznosci.
      • Gość: Ewa Re: Krem dla milionerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:38
        I o co ta cala dyskusja ,o glupie 3700 pln.Pozostalo mi to w pamieci do dzis -
        kilka lat temu p.Dowbor ?chyba ja znacie /w jakims luznym wywiadzie
        telewizyjnym oswiadczyla ze ona za mniej niz kilka tysiecy pln nie podejmie
        pracy ,bo na sam krem do twarzy wydaje 5000 pln.Proponowano jej wtedy jakis
        nowy stolek ,chyba w TVN/po urlopie macierzynskim/
    • Gość: el_bigos jakby namieszali gó.. z lawendą i wycenili na IP: 82.160.7.* 10.08.05, 21:50
      5000 zeta to również by się znalazła klientela. Sporo nowobogackich cfaniaczków
      właśnie takich jest-nieważne co, byle drogo.
    • Gość: Tofu Re: Krem dla milionerów IP: *.bbtec.net 11.08.05, 00:59
      Wszyscy oburzeni ceną tego kremu zapominają o jednym - dla zarabiającego w
      Polsce 4 tysiące złotych to ogromne pieniądze. Dla zarabiającego w Japonii już
      niekoniecznie. Na przykład ja mieszkam i pracuję w małej miejscowości w Japonii
      i w mojej pierwszej po studiach pracy (ergo zero wysługi, premii etc.) dostaję
      co miesiąc na rękę około 200 tysięcy Yenów. Gdybym pracował w Tokyo, wypłata
      byłaby o jakieś 20-25% wyższa. Dla 40-50 letniej osoby (a do takich właśnie
      adresowany jest ten krem) wydatek 4 tysięcy złotych nie jest mały, ale nie jest
      też gigantyczny - porównywalny do Polaka kupującego perfumy Creed - 200-300
      złotych za butelkę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka