janou 22.08.05, 23:07 w ostatniej srodze bylam w Warszawie i widzialam plastykowe kolorowe krowy co to znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 23.08.05, 04:06 janou napisała: > w ostatniej srodze bylam w Warszawie i widzialam plastykowe kolorowe krowy > co to znaczy ? Warszawiacy przeszli na hinduizm, ale tylko na niby, wiec krowy plastikowe, a nie prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 23.08.05, 12:46 "Cow Parade" impreza krążąca po stolicach. Widziałem jej wersję w Budapeszcie min krowę w jeansowym wdzianku, krowę w łuskach z z ichnich groszy. Polega to na dostarczenu chętnym ludziom krowy w jednej z 3 wersji pozycji do dowolnego pomalowania i ozdobienia. Potem te krowy stoją w różnych zakątkach miasta a na koniec mają być zlicytowane na cele charytatywne. W Warszawie stoi około 50 szt, niektóre naprawdę fajne i dowcipne. Gazeta jest jednym ze sponsorów imprezy więc napewno gdzieś będą jakieś linki na portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 24.08.05, 00:50 janou napisała: > w ostatniej srodze bylam w Warszawie I teraz o tym mowisz? Szkoda, bo TT ma calkiem sympatyczna reprezentacje w stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 24.08.05, 09:35 anahella napisała: > Szkoda, bo TT ma calkiem sympatyczna reprezentacje w stolycy. > Prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 26.08.05, 14:29 anahella napisała: > janou napisała: > > > w ostatniej srodze bylam w Warszawie > > I teraz o tym mowisz? Szkoda, bo TT ma calkiem sympatyczna reprezentacje w stol > ycy. > Odpowiem i opowiem w watku "podroz i wakacje w Polsce.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 28.08.05, 02:28 janou napisała: > Odpowiem i opowiem w watku "podroz i wakacje w Polsce.pozdrawiam Ha! Ja nie pozwole Ci sie dyplomatycznie wykrecic z tematu:) Chodzilo mi o to, ze pol godziny w kawiarni z warszawskimi forumowiczami nie zepsuloby wakacyjnej trasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 24.08.05, 11:21 janou napisała: > w ostatniej srodze bylam w Warszawie i widzialam plastykowe kolorowe krowy > co to znaczy ? A to nie chodzi o to, żeby każdy Stoliczek lub Stoliczka mogli sobie co rano świeżego mleka udoić? A, że świat idzie na przód, to plastikowe krowy dają od razu mleko w folii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 24.08.05, 13:41 to plastikowe krowy dają od razu mleko w folii. :) I sproszkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 24.08.05, 15:15 piotr_c napisał: > to plastikowe krowy dają od razu mleko w folii. :) > > I sproszkowane. Stąd rodzi się pytanie – co się uzyska po wydojeniu plastikowego byka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 24.08.05, 16:16 Myślę że coś zbliżonego do bezdźwięcznego głosu jednej klaszczącej dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 24.08.05, 16:23 piotr_c napisał: > Myślę że coś zbliżonego do bezdźwięcznego głosu jednej klaszczącej dłoni. Masz na myśli aromat próżni? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: pytanie do Warszawianek i Waszawiakow 25.08.05, 14:12 O to to , coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Nie tylko Łaciate 01.09.05, 03:28 images.google.com/images?q=cow%20parade&hl=en&lr=&rls=com.netscape:en-US&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nie tylko Łaciate 01.09.05, 09:29 Fajne. Sporo kolorytu wniosły na ulice :) Odpowiedz Link Zgłoś