tempe głos w dyskusji 23.08.05, 19:31 chciałbym podeprzeć się autorytetem z forum moda "A co do wielu dziwnych opinii: noszenie rajstop nie ma nic wspólnego z homoseksualizmem, jest potrzebą czysto estetyczną, jest przyjemne. Jeśli kobieta twierdzi że to jest niemęskie tzn że ma dziwne pojęcie męskości. Kto jest bardziej męski? Mężczyzna owłosiony, niechlujny (ale ubrany "po męsku") - w brudnych skaprpetach i butach, któy traktuje kobietę jak sprzątaczkę czy też mężczyzna zadbany, wysportowany, delikatny i czuły dla partnerki ale noszący rajstopy a nawet (w domu) spódniczkę? Odpowiedź pozostawiam Wam. Pamietajcie że męskość tkwi w "głowie" a nie w ciuchach. Sam noszę rajstopy od wielu, wielu lat. Wiele kobiet o tym wie, w tym moja partnerka - nie dość że jej to nie przeszkadza to wręcz uwielbia dotykać moje nogi gdy są w rajstopach. A w nocy spimy obydwoje w damskich koszulkach nocnych... A mimo to, w Jej opinii, jestem bardzo męskim i troskliwym facetem... Współczuję tym, dla których męskość sprowadza się do pary spodni i skarpetek..." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=12257827&a=21676222 pan grek powiedział to co i ja chciałbym powiedzieć gdybym się tak nie wstydził - w polu i zagrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: głos w dyskusji 23.08.05, 19:40 Ja czasem noszę rajstopy i nie wydaje mi sie,zeby to świadczyło o moim homoseksualiźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: głos w dyskusji 23.08.05, 19:47 a co twoim zdaniem świadczy? aha, zapomniałem DODAć do poprzedniego postu grecy - wisła 1:3 Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: głos w dyskusji 23.08.05, 19:55 Makijaż chyba też nie... więc sama już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: głos w dyskusji 23.08.05, 20:00 a może śpisz w damskiej koszulce nocnej? chcę pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: głos w dyskusji 23.08.05, 20:05 Kurde, no... Głos mi odebrało, kurde... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: głos w dyskusji 23.08.05, 20:15 Mrugu z duchem czasu cza iść fajni tylko metroseksualni! no! <Dyzma mode on> Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: głos w dyskusji 23.08.05, 20:21 Mrugu, widzę że faktycznie Ci odebrało to ja na mecz idę w pończochach i damskiej koszulce nocnej a jakby co poszło nie po myśli to z kolegami spuścimy komuś wpierdol parasolkami buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: głos w dyskusji 23.08.05, 20:30 Nie śpię w damskiej koszulce nocnej, nigdy też nie wpierdoliłam żadnemu kibolowi parasolką, czy to znaczy, że nie jestem seksualna? Co zrobić, zeby należeć choć do jednej grupy społecznej na czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: głos w dyskusji 24.08.05, 10:22 ja moge pomóc - mam śliczną parasolkę w panterke żeby mi tylko oczko nie poszło w rajstopkach Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: głos w dyskusji 24.08.05, 10:30 A ja nie mam parasolki, a rajstopy mam tylko zwykłe. Żadnych wzorzastych wydziwiańców. Na forum moda tak wleźć bym nie mogła na pewno. Czuję się jak margines społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: głos w dyskusji 24.08.05, 10:36 wstydx się ja mam dzisiaj w paseczki ale póki co i tak jestem w piżamie Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Czy rajstopy mają stópki? 24.08.05, 13:34 Urodzilem sie w takich czasach kiedy wszyscy mezczyzni nosili rajstopy i nie rozumiem czemu wy teraz z tego robicie takie halo. Nie powiecie mi chyba ze zima nie nosicie pod spodniami kalesonow? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Czy rajstopy mają stópki? 24.08.05, 14:20 Kupernicku, lubię cię już z samego nicka, ale poglądy. które szerzysz to po prostu uwłaczają dobremu imieniu cżłowieka nauki. Dziwi mnie to, ze osoba tak wszechstronnie wykształcona, mimo swojego niewątpliwie imponującego wieku, będzie w stanie zauważyć, że człowiek, już nie mówię facet, ale po prostu KAŻDY człowiek, wygląda w rajtuzach jak pożal się boże, które bez rajtuzów nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Czy rajstopy mają stópki? 24.08.05, 18:10 jezu a mój nie tak dawny narzeczony IKzP nosił zimą obrzydliwe kalesony miał zakaz zakładania i zdejmowania ich przy mnie bleeeeee kupernicku, a nosisz też buty w szpic? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Czy rajstopy mają stópki? 24.08.05, 18:15 To trzeba mu było powiedzieć, żeby sobie ubrał gustowne rajstopki. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Czy rajstopy mają stópki? 24.08.06, 14:14 Mrugu - dalej się kłócisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Czy rajstopy mają stópki? 24.08.06, 15:52 Robi, odświeżanie rocznicowych wątków, czy jak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Czy rajstopy mają stópki? 24.08.06, 16:26 takie fajne daję do góry, aby się nie zarchiwizowały :) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: i przytulnie 24.08.06, 20:29 a nawet ciepło:) i herbatkę, w nowym, prawomyślnym czajniku przygotowaną, popijam:) chcesz też? Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: i przytulnie 24.08.06, 20:44 earl gray, cynamonową, rooibos czy zieloną? Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: earl gray z jedną łyżeczką cukru :) 24.08.06, 20:51 cukru nie mam...<wstydzi się> może być mniód, albo coś...? o! gruszkę na osłodę może?:) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: earl gray z jedną łyżeczką cukru :) 24.08.06, 20:53 Wystarczy mi Twoja obecność, dziękuje pycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: earl gray z jedną łyżeczką cukru :) 24.08.06, 20:55 :)) mi też lepiej smakuje w tym wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: earl gray z jedną łyżeczką cukru :) 24.08.06, 21:04 zapomniałem, że delicje szampańskie przytargałem :) Proszę się poczęstować :) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: earl gray z jedną łyżeczką cukru :) 24.08.06, 20:59 ... czarna i gorzka ... herbata ... ... sto lat temu moja mnie uszyła koszulę nocną ... łatwo było - "zadzieram ... i lecę" ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: i przytulnie 24.08.06, 20:55 cynamonowa please, bez cukru jakby ktos sie pytal --- nie oglądam telewizji rządowej zasada pierwsza:czytaj ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: i przytulnie 24.08.06, 20:56 prosze bardzo tylko uważaj bo jeszcze gorąca:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: i przytulnie 24.08.06, 20:57 dmucham jak tylko moge co by sie nie oparzyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: i przytulnie 24.08.06, 20:59 dobrze, że akurat dostałaś kubek z uszkiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: i przytulnie 24.08.06, 21:02 powiem nawet ze bardzo ładny... kolor...;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: i przytulnie 24.08.06, 21:10 o delicje, pod kolor mojego kubka i moich butow;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: i przytulnie 24.08.06, 21:13 to ja sie zabieram za konsumpcje bo zaraz ktos inny przyjdzie i mi jeszcze cos zje! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: i przytulnie 24.08.06, 21:15 wielkiego ruchu tu nie ma, ale jedz zanim się zeschną;) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: i przytulnie 24.08.06, 21:30 to ja okruszki z bluzeczki pozdejmuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: i przytulnie 24.08.06, 21:31 to wy zbierajacie okruszki, a ja jeszcze jedno zjem:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: i przytulnie 24.08.06, 22:03 to ja teraz papieroska zapale skoro sie objadlam;) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Czy rajstopy mają stópki? 24.08.06, 22:16 ... nie mają - odziewają ... Odpowiedz Link Zgłoś