Gość: Rafterr Pyton na podwórku w Pabianicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:29 Ludzie piszcie poważnie takie materiały sprawiają że terrarysci w polsce mają przesrane, nie można normalnie sie przyznac sasiadom że ma się w domu weża bo zaraz panika a całe osiedle. 80cm pyton nie mogł zagrozić nawet dziecku!! Ten wąż byłna pewno bardziej przestraszony tą sytuacją niż ludzie, Odpowiedz Link Zgłoś
nienautyzm XXX 10.09.05, 16:31 i w ogole, podobno kto pyton, nie bladzi. widac nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
annika.h 80 CM I MAŁO W GACIE NIE NAROBIŁA-ALE NEWS 10.09.05, 17:00 CZASEM NIE MOGĘ WYJŚĆ Z PODZIWU ,CZEGO TO SIĘ LUDZIE NIE BOJĄ.ROZUMIEM ,ŻEBY TEN PYTON MIAŁ 8 M,ALE 80 CM I PANIKA.DOBRZE ,ŻE NIE TOWARZYSZYŁY MU MYSZY BO WRZASK BYŁOBY SŁYCHAC NA CAŁĄ OKOLICĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: 80 CM I MAŁO W GACIE NIE NAROBIŁA-ALE NEWS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:42 wierzę że potrafisz odróżnić pytona od każdego innego węża ale 90% ludzi nie odróżnia żmii od zaskrońca i wolą każdego wieża traktować jak śmiertelnie niebezpiecznego (i prawidłowo) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Myślałem, że miał z 800 cm... 10.09.05, 20:56 Gość portalu: Slawek napisał(a): > wierzę że potrafisz odróżnić pytona od każdego innego węża ale 90% ludzi nie > odróżnia żmii od zaskrońca i wolą każdego wieża traktować jak śmiertelnie > niebezpiecznego (i prawidłowo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Myślałem, że miał z 800 cm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 01:05 Takie hodowle powinny być karane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Myślałem, że miał z 800 cm... IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 11.09.05, 12:26 no ludzie... "takie hodowle powinny byc karane" wiec niech rowniez beda karane hodowle psow - bo dlaczego nie? ile agresywnych dobermanow lata bez kaganca i bez smyczy po ulicach? no ale... przeciez nasza dzielna policja sie boi takich psow i nie pojedzie na miejsce ( widzialem na oczy taka sytuacje z komentazem policji " my sie takimi sprawami nie zajmujemy" hmmm jesli nie polska policja to kto? a potem media rozglasniaja sprawe ze doberman zagryzl dziecko :/ a taki malutki pyton by krolika niezjadl... i po co tyle krzyku? widze ze ludzie naprawde nie maja z czego sensacji robic... Odpowiedz Link Zgłoś
at_work O nic nie pytom 10.09.05, 22:23 Bo tyż oglondom te programy. Najbardziej podchodzom te z Wiejskiej. _ Psiekrwie!? Odpowiedz Link Zgłoś
basiakoz Re: O nic nie pytom 10.09.05, 23:15 Ale ten nie był z Wiejskiej, to był po prostu Monthy Pyton... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo 80cio centymetrowy?! A TO CI bestia. HEHEHE IP: *.toya.net.pl 11.09.05, 00:04 ile on miał - 3 m-ce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytong Re: Pyton na podwórku w Pabianicach IP: *.lub.net.pl 11.09.05, 01:25 E tajm 80cm co to za pyton, to ja mam 90 cm pytonga w gaciach :P. Jak by ta pani zobaczyła mojego pytonga to by dopiero uciekała, a moze wręcz odwrotnie, leciala by w prost do niego z odwartymi ustami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Pyton na podwórku w Pabianicach IP: *.wroclaw.mm.pl 11.09.05, 09:03 dobre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr No Re: Pyton na podwórku w Pabianicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.05, 10:14 Cool ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartekpawel Re: Pyton na podwórku w Pabianicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:19 Brawo Maciek ! Rano łapie węża, wieczorem internweniuje w ogródkach piwnych, bo są zbyt głośne dla okolicznych mieszkańców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_triste Re: Pyton na podwórku w Pabianicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:51 Prawie jak Strażnik Tekasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo skąd babka miała wiedzieć że jest niegroźny IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 11.09.05, 15:16 nie każdy musi znać się na wężach, a są odmiany jadowite które przy takiej wielkości potrafią być niebezpieczne myślę że zareogowała prawidłowo, dobrze że go ktoś nie podrzucił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X 80ciocentymertowy pytong :D Taki to ma chyba tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:22 Pudzian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żywiec Re: Pyton na podwórku w Pabianicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 00:41 "Prawie" robi wielka roznice ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onwiekto Re: Pyton na podwórku w Pabianicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:21 W Pabianicach jest możliwe wszystko!!! UWAGA NA GOŚCIA, KTÓRY ZWIE SIE PAWEŁ KUCZYŃSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Pytonik na podwórku w Pabianicach IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.09.05, 06:47 1. 80cm to zart a nie pyton, powiedzmu sobie: dziecie pytona 2. ciekaw jestem jakie to filmy "przyrodnicze" ogladal nasz dzielny policjant: po zalozeniu " petelki na szyje weza" nozna go bardzo latwo uszkodzic: weza lapie sie za ogon i do wora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsh Re: Pyton na podwórku w Pabianicach IP: *.dami.pl 12.09.05, 09:09 myslalem ze ten koszykarz z NBA. Gay Payton a tu jakies weze....ehh Odpowiedz Link Zgłoś
piozet Re: Pyton na podwórku w Pabianicach 12.09.05, 09:31 Jestem niestety z Pabianic. Korupcja na wszystkich szczeblach, bezrobocie, wrzechobecny syf i beznadzieja. Pytony na ulicach, to nasz najmniejszy problem. Odpowiedz Link Zgłoś