Gość: fuut IP: *.www-cache.demon.co.uk 11.10.05, 15:50 postury malysza to on nie ma, o co chodzi z ta grupa narciarska ? -- fuutott.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :))) no na ekonomi tez byl... IP: 81.19.200.* 11.10.05, 16:15 ale z powodu braku...czasu... nie udali sie chlopakowi.. a moze to nie czasu brakowalo..tylko..hmm..no...IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: "Pudzian" został studentem IP: 81.19.200.* 11.10.05, 16:15 no jakto o co chodzi..bedzie skocznie przesuwal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: "Pudzian" został studentem IP: 193.173.18.* 11.10.05, 16:16 A narciarstwo to tylko skoki? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_works Re: "Pudzian" został studentem 11.10.05, 16:37 bo jest ponadprzecietnie inteligentny :DDD Widzieliście, jak się podpisuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota751 brak słów... 11.10.05, 16:55 ... szkoda gadać, mam ochotę napisać co myślę o tym człowieku i o "sporcie" który uprawia, ale pewnie post zostałby skasowany. Wy wiecie o co chodzi :) Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
eljotem Re: "Pudzian" został studentem 11.10.05, 19:17 Czy przedstawiciele strongów są poddawani kontroli antydopingowej???? Bo jeżeli nie to czy to aby dobra reklama Akademii od wuefu??? J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:04 no comments :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krop Re: "Pudzian" został studentem IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 11.10.05, 17:23 Czepiacie sie jak cholera. Trzeba pochwalić człowieka że ma wewnętrzną chęć skończyć jakąś szkołę, nawet jeśli to tylko AWF, przecież nie musi. Chwali mu się to równie bardzo jak Michalczewskiemu zdana maturka. A co do IQ to sportowcy rzadko kiedy jakoś szczególnie błyszczą. Widziałem od Pudziana dużo głupszych. A co do koksu - to w sporcie zawodowym coś to wszyscy biorą, przynajmniej wszyscy którzy osiągają wyniki. Tyle że niektórzy dają sie złapać a niektórzy nie. Ciekawe czy którykolwiek sprinter, kolarz czy narciarz biegowy z czołówki przeszedł by rzeczywiście niezapowiedzianą i szczegółową kontrolę. Bardzo wątpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observatorka Re: "Pudzian" został studentem IP: *.eastlink.ca 11.10.05, 18:04 masz racje, Krop:-))) Podejrzewam, ze tylko Pudzianowski pokazuje sie na swiecie jako jedyny polak - sportowiec, a co On tam zjada to mnie nie interesuje. Najwazniejsze, ze jest mistrzem swiata w tych dzwiganiach, i na dodatek zyje ponad stan i zwiedza swiat... a rodacy z tej biednej polski....zazdroszcza, hihihi. Pozdrawiam zainteresowanych:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: "Pudzian" został studentem IP: *.244.81.adsl.skynet.be 11.10.05, 18:31 no i dobrze ze chce cos zrobic, jest tak naprawde jusz jedynym polskim sportowcem ktory prszynosi polsce wyniki.... wiec prosze sie nie czepiac, i jak wy jestesce tacy madrzy to powiecie co wy z waszym zyciem takiego super zrobiliscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sport owiec Re: "Pudzian" został studentem IP: *.iscnet.pl 11.10.05, 22:09 ...Tobie też się chyba dupa od koksu zakleiła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: "Pudzian" został studentem IP: 81.19.200.* 12.10.05, 09:04 > Czepiacie sie jak cholera. Trzeba pochwalić człowieka że ma wewnętrzną chęć > skończyć jakąś szkołę, :)) no checi to mozna miec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltek Re: "Pudzian" został studentem IP: *.ip.fastwebnet.it 12.10.05, 11:29 Akurat "Pudzian" specjalnie glupi nie jest - wypowiada sie w miare sensownie, czesto lepiej niz niejeden polityk. Ale ze sportem to strong-man niewiele ma wspolnego... choc w sumie na tej zasadzie to i lekkoatletyka i kolarstwo (i wiele innych) tez nie ma za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Surmacz Re: "Pudzian" został studentem IP: *.zab.nat.hnet.pl 11.10.05, 19:01 Brawo Mariusz! Za kilka lat doktorat w kieszeni:P Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Dobry bu był na saneczki, z taką masą to... 11.10.05, 19:20 ..by se śmigał że hoho ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: "Pudzian" został studentem IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 11.10.05, 19:30 Dlatego grupa narciarska, ze materiał studiów przerabiaja w okresie wiosenno- letnim i to pasuje do harmonogramu/etapów treningu strongmenów. Ot, cała filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: "Pudzian" został studentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:02 Brak słów na chamstwo niektórych tu obecnych. Poprostu zazdrość to ,że jest dobrze zbudowany i uprawia taki sport, a nie inny to nie oznacza, że nie może być inteligentny, a jest bo ja w przeciwieństwie do innych znam go trochę i wiem , że jest inteligentnym i szalenie sympatycznym człowiekiem za to go lubię. A ci co pisza te bzdury to nawet go nie znaja postukajcie się w czoło zamiat gadać rzeczy o jakich nie macie pojęcia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freak Re: "Pudzian" został studentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:42 Dobrze zbudowany? To chyba eufemizm. To mutant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk inteligentny i sympatyczny i popiera Leppera? IP: *.devs.futuro.pl 11.10.05, 21:59 sorryy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienki bo Re: inteligentny i sympatyczny i popiera Leppera? IP: *.iscnet.pl 11.10.05, 22:03 ...a może by tak od razu do Pałacu Namiestnikowskiego? I sam meble by poprzestawiał...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz medycyny sp Re: "Pudzian" został studentem IP: 83.168.106.* 11.10.05, 20:15 No i bardzo dobrze troche śmiesznie z tą grupą narciarską ale niech ma! Fajny facet który na pewno jako wykładowca będzie miał 100% frekwencję i ciszę na zajęciach co do wstudu dla Uczelni to myśle że to nieporozumienie-wstyd to przynosi UAM Poznan pewna Dama od ku..ków i owsa... Mario pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Teraz taka sylwetka dominuje w narciarstwie?:) 11.10.05, 20:55 Samych piątek Mariusz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriCzka Re: "Pudzian" został studentem IP: *.asternet.pl 11.10.05, 20:54 Ciekawe tylko co zrobi taki wykładowac, kiedy Pudzian obleje rok. Powie mu "nie zaliczyl Pan"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: "Pudzian" został studentem IP: *.internet.v.pl 11.10.05, 21:31 wyłozyć może, ale chyba lufę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rum Cajs A Gołota...? IP: *.acn.waw.pl 11.10.05, 22:10 Gołota w pryszłym roku ma za miar startować na warszawaską AWF. Idzie na wydział gimnastyki artystycznej - program z piłką i wstążką. Jeśli mu sie nie uda w trybie zaocznym przyjmą go ta łyżwiarstwo figurowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ędriu Re: A Gołota...? IP: *.iscnet.pl 11.10.05, 22:14 A później zostanie asystentem i... doktorat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: A Gołota...? IP: *.3.pl / *.3.pl 11.10.05, 23:50 > A później zostanie asystentem i... doktorat! Oczywiscie doktorat z psychologii sportu. Ten temat ma ekstra przerobiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze skoczkami? Re: "Pudzian" został studentem IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 11.10.05, 22:21 to znaczy ze pudzianowski bedzie studiowal z Bachleda, Dlugopolskim, Pochwala itd??no ladnie....niezle rozwiazanie. a tak na marginesie - czy on sie nadaje na studenta?? Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Re: "Pudzian" został studentem 11.10.05, 23:27 Szczere gratulacje dla naszego "Pudziana" Pewnie niektórzy nie zdają sobie sprawy jaką tacy zapaleńcy, a co dopiero taka osoba jak Mariusz, wiedzę posiadają na temat fizjologii człowieka, oraz reakcji na poszczególne bodźce jeszcze bardzo często podbudowaną własnymi doswiadczeniami z obserwacji własnego organizmu. Jest to wielce cenna wiedza, która choć co prawda poznana od innej strony anieżeli dydaktyka edukacyjna, wraz z nią połączona (AWF) może wytrwale zaprocentować a nawet może w późniejszym wieku (znając ambicje naszego kandydata) owocować wkładem do polskiej szkoły sporotowej. Wprawdzie jest to post ociekający optymizmem, lecz przekreślanie tylko z głupich powodów zazdrości czy uleganiu stereotypom nie jest raczej rozmyślne znając ambicje naszego siłacza. Oby tak dalej, ja życzę jak najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klemens Re: "Pudzian" został studentem IP: 193.28.239.* 12.10.05, 01:06 Dobre. Ale się uśmiałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: "Pudzian" został studentem IP: *.acn.waw.pl 11.10.05, 23:46 Wykładowca? Może będzie pomagał studentom zgłębiać tajniki koksowania. W końcu jest specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klemens Re: "Pudzian" został studentem IP: 193.28.239.* 12.10.05, 01:04 A matura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: "Pudzian" został studentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:18 jestescie zalosni.. ja tez znam Mariusza i wiem, ze poradzi sobie doskonale, jesli kogos nie znacie to po prostu nie oceniajcie, on juz sie niestety musiał przyzwyczaic do zawisci ludzkiej, sa całe szczescie tez ludzie po jego stronie... strongman to dyscyplina chyba najszybciej rozwijająca sie na swiecie w ostatnich kilku latach! Mariusz jest faktycznie dobrze zbudowany a nie mutant jak twierdza niektórzy, zapewne bardzo dobrze zbudowani od piwa i chipsów, pozatym on zapier**la kilka godzin dziennie zeby cos osiagnąc i osiągnął wszystko co było do zdobycia w swojej dziedzinie, a wy siedzicie na swoich grubych dupach i pomstujecie, żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: "Pudzian" został studentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:48 Kilka godzin? Pewnie w tym czasie poprostu je:) Zeby tak wygladac kilka kurczakow trzeba wciagnac:-) Ps Nie podoba mi sie, ze czlowiek ktory nie zaprzecza iz bierze sterydy ma chec wykladac na uczelni! Stongman nie jest sportem, mozna to traktowac jak niebezpieczna zabawe, ale prosze nie obrazajcie sportowcow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: "Pudzian" został studentem IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:46 ten facet chodził ze mną do średniej szkoły i nie bardzo umiał się podpisać jestem zdziwiony że trafił na studia ,ale które to już z kolei on nie jest w stanie żadnych studiów ukończyć bo jest tempy umysłowo nawet nie potrafi się płynnie wypowiadać itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky_luck Katedra dopingu i koksologii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.05, 10:09 Od kiedy strongmeństwo polegające na ładowaniu koksu gdzie się da ma coś wspólnego z "wychowaniem fizycznym" - przypominam, że to AWF ma w nazwie! Odpowiedz Link Zgłoś
eolson Re: "Pudzian" został studentem 12.10.05, 11:07 Mogę co nieco w tej sprawie powiedzieć . To chwyt reklamowo-marketingowy kolejnej uczelni . Mariusz Pudzianowski był/jest bowiem studentem Społecznej Wyższej Szkoły Przedsiębiorczoosci i Zarządzania w Łodzi . Pojawił się u nas na zajęciach kilka razy . Z niepotwierdzonych i zasłyszanych informacji wynika że jest na urlopie dziekańskim . Poprostu takie osoby nie mają zapału do nauki , sa dobrymi sportowcami a nie nawet miernymi studentami :) Odpowiedz Link Zgłoś
eolson Przeczytajcie mój wcześniejszy post :-) 12.10.05, 11:17 ... śmiechu warte , nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: "Pudzian" został studentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:04 od tych sterydow niewiele rozumu mu pozostalo chyba. nie wierze ze zaliczy rok studiow w 2 miesiace!!! chyba ze wylkadowcy bardzo beda chcieli mu pomoc. jak nie to inaczej sie z nimi policzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: "Pudzian" został studentem IP: 80.51.66.* 21.04.07, 01:17 Ale wy debile jesteście (za przeproszeniem). Sorry ale was się nie da określić inaczej. Proponował bym wprowadzić zakaz wypowiadania się przedszkolakom na Forum. Dzieci nasłuchają się bajek że sterydy, ćwiczenia itd. zmniejszają zdolność umysłową i później napier... jęzorami na lewo i prawo. To są mity. GŁUPI CZŁOWIEK NIE OSIĄGNĄŁ BY TYLE CO MARIUSZ W STRONG MAN!!! Odzywacie się a nie zdajecie sobie sprawy ile wiedzy trzeba mieć (głównie o organiźmie człowieka) żeby coś osiągnąć w kulturystyce i/lub Strong Man. A jak widać Mariusz osiągnął bardzo dużo więc trzeba być debilem żeby pisać iż jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marceli Re: "Pudzian" został studentem IP: *.bel.vectranet.pl 21.04.07, 12:55 Uff, ulżyło mi. "Pudzian" obiecywał, że będzie śpiewał. Podobno jakieś poczynania w tej sferze czynił. Bardzo wolę by pan "Pudzian" studiował (cokolwiek) miast śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś