Dodaj do ulubionych

"Pudzian" został studentem

IP: *.www-cache.demon.co.uk 11.10.05, 15:50
postury malysza to on nie ma, o co chodzi z ta grupa narciarska ?
--
fuutott.net
Obserwuj wątek
    • Gość: :))) no na ekonomi tez byl... IP: 81.19.200.* 11.10.05, 16:15
      ale z powodu braku...czasu... nie udali sie chlopakowi.. a moze to nie czasu
      brakowalo..tylko..hmm..no...IQ?
    • Gość: :)) Re: "Pudzian" został studentem IP: 81.19.200.* 11.10.05, 16:15
      no jakto o co chodzi..bedzie skocznie przesuwal:)
    • Gość: x Re: "Pudzian" został studentem IP: 193.173.18.* 11.10.05, 16:16
      A narciarstwo to tylko skoki?
    • mini_works Re: "Pudzian" został studentem 11.10.05, 16:37
      bo jest ponadprzecietnie inteligentny :DDD
      Widzieliście, jak się podpisuje???
      • dorota751 brak słów... 11.10.05, 16:55
        ... szkoda gadać, mam ochotę napisać co myślę o tym człowieku i o "sporcie"
        który uprawia, ale pewnie post zostałby skasowany. Wy wiecie o co chodzi :)
        Dorota
      • eljotem Re: "Pudzian" został studentem 11.10.05, 19:17
        Czy przedstawiciele strongów są poddawani kontroli antydopingowej????

Bo jeżeli nie to czy to aby dobra reklama Akademii od wuefu???

J
    • Gość: :))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:04
      no comments :))))))))))))))))))))))
    • Gość: Krop Re: "Pudzian" został studentem IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 11.10.05, 17:23
      Czepiacie sie jak cholera. Trzeba pochwalić człowieka że ma wewnętrzną chęć
      skończyć jakąś szkołę, nawet jeśli to tylko AWF, przecież nie musi. Chwali mu
      się to równie bardzo jak Michalczewskiemu zdana maturka.

A co do IQ to sportowcy rzadko kiedy jakoś szczególnie błyszczą. Widziałem od
      Pudziana dużo głupszych. A co do koksu - to w sporcie zawodowym coś to wszyscy
      biorą, przynajmniej wszyscy którzy osiągają wyniki. Tyle że niektórzy dają sie
      złapać a niektórzy nie. Ciekawe czy którykolwiek sprinter, kolarz czy narciarz
      biegowy z czołówki przeszedł by rzeczywiście niezapowiedzianą i szczegółową
      kontrolę. Bardzo wątpie.
      • Gość: observatorka Re: "Pudzian" został studentem IP: *.eastlink.ca 11.10.05, 18:04
        masz racje, Krop:-)))

Podejrzewam, ze tylko Pudzianowski pokazuje sie na swiecie jako jedyny polak -
        sportowiec, a co On tam zjada to mnie nie interesuje.
        Najwazniejsze, ze jest mistrzem swiata w tych dzwiganiach, i na dodatek zyje
        ponad stan i zwiedza swiat... a rodacy z tej biednej polski....zazdroszcza,
        hihihi. Pozdrawiam zainteresowanych:)*
        • Gość: marek Re: "Pudzian" został studentem IP: *.244.81.adsl.skynet.be 11.10.05, 18:31
          no i dobrze ze chce cos zrobic, jest tak naprawde jusz jedynym polskim
          sportowcem ktory prszynosi polsce wyniki.... wiec prosze sie nie czepiac, i jak
          wy jestesce tacy madrzy to powiecie co wy z waszym zyciem takiego super
          zrobiliscie
        • Gość: sport owiec Re: "Pudzian" został studentem IP: *.iscnet.pl 11.10.05, 22:09
          ...Tobie też się chyba dupa od koksu zakleiła!
      • Gość: :)) Re: "Pudzian" został studentem IP: 81.19.200.* 12.10.05, 09:04
        > Czepiacie sie jak cholera. Trzeba pochwalić człowieka że ma wewnętrzną chęć
        > skończyć jakąś szkołę,

:)) no checi to mozna miec...

• Gość: zoltek Re: "Pudzian" został studentem IP: *.ip.fastwebnet.it 12.10.05, 11:29
        Akurat "Pudzian" specjalnie glupi nie jest - wypowiada sie w miare sensownie,
        czesto lepiej niz niejeden polityk.
        Ale ze sportem to strong-man niewiele ma wspolnego... choc w sumie na tej
        zasadzie to i lekkoatletyka i kolarstwo (i wiele innych) tez nie ma za wiele
    • Gość: Anna Surmacz Re: "Pudzian" został studentem IP: *.zab.nat.hnet.pl 11.10.05, 19:01
      Brawo Mariusz! Za kilka lat doktorat w kieszeni:P
    • rafikman Dobry bu był na saneczki, z taką masą to... 11.10.05, 19:20
      ..by se śmigał że hoho !
    • Gość: kot Re: "Pudzian" został studentem IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 11.10.05, 19:30
      Dlatego grupa narciarska, ze materiał studiów przerabiaja w okresie wiosenno-
      letnim i to pasuje do harmonogramu/etapów treningu strongmenów. Ot, cała
      filozofia.
      • Gość: onaa Re: "Pudzian" został studentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:02
        Brak słów na chamstwo niektórych tu obecnych. Poprostu zazdrość to ,że jest
        dobrze zbudowany i uprawia taki sport, a nie inny to nie oznacza, że nie może
        być inteligentny, a jest bo ja w przeciwieństwie do innych znam go trochę i
        wiem , że jest inteligentnym i szalenie sympatycznym człowiekiem za to go
        lubię. A ci co pisza te bzdury to nawet go nie znaja postukajcie się w czoło
        zamiat gadać rzeczy o jakich nie macie pojęcia !
        • Gość: freak Re: "Pudzian" został studentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:42
          Dobrze zbudowany? To chyba eufemizm. To mutant.
        • Gość: mk inteligentny i sympatyczny i popiera Leppera? IP: *.devs.futuro.pl 11.10.05, 21:59
          sorryy
          • Gość: cienki bo Re: inteligentny i sympatyczny i popiera Leppera? IP: *.iscnet.pl 11.10.05, 22:03
            ...a może by tak od razu do Pałacu Namiestnikowskiego? I sam meble by
            poprzestawiał...?
    • Gość: lekarz medycyny sp Re: "Pudzian" został studentem IP: 83.168.106.* 11.10.05, 20:15
      No i bardzo dobrze troche śmiesznie z tą grupą narciarską ale niech ma! Fajny
      facet który na pewno jako wykładowca będzie miał 100% frekwencję i ciszę na
      zajęciach co do wstudu dla Uczelni to myśle że to nieporozumienie-wstyd to
      przynosi UAM Poznan pewna Dama od ku..ków i owsa...
      Mario pozdrawiam
      • tipp01 Re: Teraz taka sylwetka dominuje w narciarstwie?:) 11.10.05, 20:55
        Samych piątek Mariusz!:)
    • Gość: patriCzka Re: "Pudzian" został studentem IP: *.asternet.pl 11.10.05, 20:54
      Ciekawe tylko co zrobi taki wykładowac, kiedy Pudzian obleje rok. Powie mu "nie
      zaliczyl Pan"?
    • Gość: M&M Re: "Pudzian" został studentem IP: *.internet.v.pl 11.10.05, 21:31
      wyłozyć może, ale chyba lufę!
    • Gość: Rum Cajs A Gołota...? IP: *.acn.waw.pl 11.10.05, 22:10
      Gołota w pryszłym roku ma za miar startować na warszawaską AWF. Idzie na wydział
      gimnastyki artystycznej - program z piłką i wstążką. Jeśli mu sie nie uda w
      trybie zaocznym przyjmą go ta łyżwiarstwo figurowe.
      • Gość: Ędriu Re: A Gołota...? IP: *.iscnet.pl 11.10.05, 22:14
        A później zostanie asystentem i... doktorat!
        • Gość: P Re: A Gołota...? IP: *.3.pl / *.3.pl 11.10.05, 23:50
          > A później zostanie asystentem i... doktorat!

Oczywiscie doktorat z psychologii sportu. Ten temat ma ekstra przerobiony ;)
    • Gość: ze skoczkami? Re: "Pudzian" został studentem IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 11.10.05, 22:21
      to znaczy ze pudzianowski bedzie studiowal z Bachleda, Dlugopolskim, Pochwala
      itd??no ladnie....niezle rozwiazanie. a tak na marginesie - czy on sie nadaje
      na studenta??
    • xaliemorph Re: "Pudzian" został studentem 11.10.05, 23:27
      Szczere gratulacje dla naszego "Pudziana" Pewnie niektórzy nie zdają sobie sprawy jaką tacy zapaleńcy, a co dopiero taka osoba jak Mariusz, wiedzę posiadają na temat fizjologii człowieka, oraz reakcji na poszczególne bodźce jeszcze bardzo często podbudowaną własnymi doswiadczeniami z obserwacji własnego organizmu. Jest to wielce cenna wiedza, która choć co prawda poznana od innej strony anieżeli dydaktyka edukacyjna, wraz z nią połączona (AWF) może wytrwale zaprocentować a nawet może w późniejszym wieku (znając ambicje naszego kandydata) owocować wkładem do polskiej szkoły sporotowej. Wprawdzie jest to post ociekający optymizmem, lecz przekreślanie tylko z głupich powodów zazdrości czy uleganiu stereotypom nie jest raczej rozmyślne znając ambicje naszego siłacza. Oby tak dalej, ja życzę jak najlepiej :)
      • Gość: klemens Re: "Pudzian" został studentem IP: 193.28.239.* 12.10.05, 01:06
        Dobre. Ale się uśmiałem!!!
    • Gość: ness Re: "Pudzian" został studentem IP: *.acn.waw.pl 11.10.05, 23:46
      Wykładowca? Może będzie pomagał studentom zgłębiać tajniki koksowania. W końcu jest specjalistą.
    • Gość: klemens Re: "Pudzian" został studentem IP: 193.28.239.* 12.10.05, 01:04
      A matura?
      • Gość: kika Re: "Pudzian" został studentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:18
        jestescie zalosni.. ja tez znam Mariusza i wiem, ze poradzi sobie doskonale,
        jesli kogos nie znacie to po prostu nie oceniajcie, on juz sie niestety musiał
        przyzwyczaic do zawisci ludzkiej, sa całe szczescie tez ludzie po jego
        stronie... strongman to dyscyplina chyba najszybciej rozwijająca sie na swiecie
        w ostatnich kilku latach! Mariusz jest faktycznie dobrze zbudowany a nie
        mutant jak twierdza niektórzy, zapewne bardzo dobrze zbudowani od piwa i
        chipsów, pozatym on zapier**la kilka godzin dziennie zeby cos osiagnąc i
        osiągnął wszystko co było do zdobycia w swojej dziedzinie, a wy siedzicie na
        swoich grubych dupach i pomstujecie, żałosne...
        • Gość: franz Re: "Pudzian" został studentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:48
          Kilka godzin? Pewnie w tym czasie poprostu je:) Zeby tak wygladac kilka
          kurczakow trzeba wciagnac:-)
          Ps Nie podoba mi sie, ze czlowiek ktory nie zaprzecza iz bierze sterydy ma chec
          wykladac na uczelni! Stongman nie jest sportem, mozna to traktowac jak
          niebezpieczna zabawe, ale prosze nie obrazajcie sportowcow!!!
    • Gość: abc Re: "Pudzian" został studentem IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:46
      ten facet chodził ze mną do średniej szkoły i nie bardzo umiał się podpisać
      jestem zdziwiony że trafił na studia ,ale które to już z kolei on nie jest w
      stanie żadnych studiów ukończyć bo jest tempy umysłowo nawet nie potrafi się
      płynnie wypowiadać itd...
    • Gość: lucky_luck Katedra dopingu i koksologii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.05, 10:09
      Od kiedy strongmeństwo polegające na ładowaniu koksu gdzie się da ma coś
      wspólnego z "wychowaniem fizycznym" - przypominam, że to AWF ma w nazwie!
    • eolson Re: "Pudzian" został studentem 12.10.05, 11:07
      Mogę co nieco w tej sprawie powiedzieć . To chwyt reklamowo-marketingowy
      kolejnej uczelni . Mariusz Pudzianowski był/jest bowiem studentem Społecznej
      Wyższej Szkoły Przedsiębiorczoosci i Zarządzania w Łodzi . Pojawił się u nas na
      zajęciach kilka razy . Z niepotwierdzonych i zasłyszanych informacji wynika że
      jest na urlopie dziekańskim . Poprostu takie osoby nie mają zapału do nauki , sa
      dobrymi sportowcami a nie nawet miernymi studentami :)
      • eolson Przeczytajcie mój wcześniejszy post :-) 12.10.05, 11:17
        ... śmiechu warte , nie ???
    • Gość: Harry Re: "Pudzian" został studentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:04
      od tych sterydow niewiele rozumu mu pozostalo chyba.
      nie wierze ze zaliczy rok studiow w 2 miesiace!!!
      chyba ze wylkadowcy bardzo beda chcieli mu pomoc.
      jak nie to inaczej sie z nimi policzy ;)
      • Gość: Ja Re: "Pudzian" został studentem IP: 80.51.66.* 21.04.07, 01:17
        Ale wy debile jesteście (za przeproszeniem). Sorry ale was się nie da określić inaczej. Proponował bym wprowadzić zakaz wypowiadania się przedszkolakom na Forum. Dzieci nasłuchają się bajek że sterydy, ćwiczenia itd. zmniejszają zdolność umysłową i później napier... jęzorami na lewo i prawo. To są mity. GŁUPI CZŁOWIEK NIE OSIĄGNĄŁ BY TYLE CO MARIUSZ W STRONG MAN!!! Odzywacie się a nie zdajecie sobie sprawy ile wiedzy trzeba mieć (głównie o organiźmie człowieka) żeby coś osiągnąć w kulturystyce i/lub Strong Man. A jak widać Mariusz osiągnął bardzo dużo więc trzeba być debilem żeby pisać iż jest głupi.
        • Gość: Marceli Re: "Pudzian" został studentem IP: *.bel.vectranet.pl 21.04.07, 12:55
          Uff, ulżyło mi.
          "Pudzian" obiecywał, że będzie śpiewał. Podobno jakieś poczynania w tej sferze
          czynił.
          Bardzo wolę by pan "Pudzian" studiował (cokolwiek) miast śpiewać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka