Dodaj do ulubionych

TV Trwam obrzydliwie zniekształca

18.10.05, 09:59
Wybiorcza tez znieksztalca, jestescie siebie warci
Obserwuj wątek
    • Gość: W. TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.cern.ch 18.10.05, 10:02
      Wreszcie ktos zaczyna probowac dobrac sie temu sekcie Rydzyka do d... Obawiam
      sie tylko, ze moze nie byc latwo..
      • Gość: Obserwator "antychryst" IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 18.10.05, 13:01
        Czy nie tak właśnie zachowywał by się "antychryst" jak postępuje ks.Rydzyk?
        • Gość: elvis TRWAJcie z Kaczyńskim. PiS da wam wszystko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:49
          • Gość: Babilon ZAMIAST KLĄĆ RYDZYKA IDŹ NA WYBORY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 01:49
            Nie mów, że masz dość polityków. Nie ty jeden.
            Głosować można także - przeciwko.
            • Gość: anhj Re: ZAMIAST KLĄĆ RYDZYKA IDŹ NA WYBORY. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:13
              ta, jeszcze trzeba mieć na kogo głosować·
              który z aktualnych pretendentów na stanowisko prezydenta istotnie sie nadaje i
              ma odpowiednie predyspozycje? - otóz, ZADEN.. :F

modlmy sie wiec, zeby za piec lat zdazyl sie odpowiednio wyksztalcic ktos
              godny. godny i stanowiska i naszych, Polakow, glosow.

a kaczy niech sie kaczy :F
      • jadwigab5 Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 22:07
        Nareszcie kolejna osoba dobiera się do szatana tadzia rydzyka. próbował juz pan
        Lech Wałęsa ale dał sobie spokój , zostawił to opatrzności , buntuje się i
        stawia zarzuty prezydent Polski Pan DONALD TUSK ale jakoś milczy Watykan i
        Episkopat , widzę że potrzebny jest egzorcysta !!!
        • Gość: franz Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 00:10
          Wyjatkowo trafny komentarz
      • oko21 Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 22:13
        owies ma w nosie tatka i jego nieszczęsną sektę nienawiści.
        nie trać nadziei - każde kłamstwo kiedyś padnie. i to bez strzału.
        wolność.
      • Gość: M@ROL V RP .. Państwem Prawa Katonoarodowców .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:36
        PiSory , Rydzyk , Leper ..
        Giertych , zMyller , Kwachu ..
        powoli odechciewa sie żyć w tey zaje..anej bananowej
        republice
        ..
        :/ a wybory cH ..dają .. Bo od 10 lat łaże ii cH !!
        sie ścierwo potasuje ..w inny sekwens i jazda ..
        kraść i aferować, w nowej skórce z inną metką ..
        smutek
        i nostalgia ..
        Vivat Lechu - Ubu króL ..
    • Gość: Marsel To poprostu zazdrość IP: *.allegro.pl 18.10.05, 10:03
      Że Rydzyk nie może wystawić namiotów na Przystanku jak Krisznowcy. Ale jak
      stawiali Przystanki Jezus tuż obok to też nie Owsiak robił syf.

smutna ta nasza organizacja kościelna.
      • Gość: Misiek Re: To poprostu zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:04
        Moze Rydzyk da koncert na najblizszym W. ??
      • Gość: Anty_Rydzyk Re: To poprostu zazdrość IP: *.tczew.net.pl 18.10.05, 11:43
        Ludzie popierajacy Radio Maryja i Rydzyka to najwieksze wiesniaki na
        ziemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: szatan Re: To poprostu zazdrość IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 12:14
          ...nie obrażajmy wieśniaków, to po prostu sekta - taka V kolumna czarnej mafii
          • Gość: Anty_Rydzyk Re: To poprostu zazdrość IP: *.tczew.net.pl 18.10.05, 14:53
            Racja, zapedzilem sie (ze zlosci)
        • Gość: pigwa Ludziska uwielbiający bełkota Owsiaka to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:08
          kmioty
          • doggod Re: Ludziska uwielbiający bełkota Owsiaka to 18.10.05, 20:37
            Ludzie uwielbiajacy belkot kmioty to owsiaka
    • wrobel TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 10:10
      Nie wierzylam wlasnym oczom patrzac na ten pseudo dokument. Jakas niemrawa panienka z
      mlodziezy wszechwspanialej ostrzegala przed woodstokowa demoralizacja w scenerii zlozonej z
      puszek po piwie, butelek i zuzytych strzykawek. Makabra.
      • Gość: ewik Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:47
        A gdzie mozna zobaczyć ten film?
    • at_work Jak? Luxus Veritas? 18.10.05, 10:11
      Czy może Lexus Veritas?

Bo napewno nie Lux. To słowo oznacza przecież światło, a tego w tej
      obskuranckiej organizacji ze świeczką szukać,

_
      Pies na kaczki.
      • Gość: eloziom Re: Jak? Luxus Veritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:12
        chyba LEXUS:D
      • gadery Re: Jak? Luxus Veritas? 19.10.05, 09:51
        Sprawdź który z aniołów jest tym który niesie światło a zrozumiesz:)
        • Gość: maverick_84 Re: Jak? Luxus Veritas? IP: *.art / *.art-home.net 19.10.05, 10:23
          Dobre:-) Rzeczywiście między Rydzykiem a Luckiem mogą być jakieś powiązania:-)
    • Gość: oliwka Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 62.69.73.* 18.10.05, 10:26
      Chociaz nie widzialam tego filmu i po opisie moge sie domyslac jaka byl
      porazka! to niewiarygodne!
      A co do zacnego ojca rydzyka, nie przypomina sobie, jak nazwal
      internet"wymyslem szatana" a potem od zauroczonych nim babc zbieral pieniadze
      na wlasna strone internetowa????????????????????????? to jest biznesmen na
      swiatowa miare!!!
    • ascetic Widziałem ten film... 18.10.05, 10:27
      jest żałosny, delikatnie mówiąc, a po jego obejrzeniu znienawidziłem tę
      telewizję. Nie miałem nic do Trwam dopóki nie uświadomiłem sobie, jak swobodnie
      kreuje ona obraz zepsutej młodzieży. Wstyd. Zjednoczenie z Bogiem poprzez
      muzykę, zjednoczenie luzi tam przebywających... to było nieważne... brak mi
      słów, lepiej pójdę kawy zrobić.
      • Gość: MK Też to widziałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:41
        I wryło mnie w fotel. Nie wiedziałem, czy śmiać się czy płakać :/

Byłem dwa razy na Woodstocku i czułem się naprawdę bezpiecznie, jak na żadnym
        innym koncercie "pod chmurką".

Film jest ŻAŁOSNY. Najbardziej rozbawiło mnie jak przerobili przemówienia
        Owsiaka. Zwolnili tempo i obniżyli jego głos, tak żeby brzmiał jak szatan :D
        • Gość: wieśniak Też to widziałem... I też mnie zszokowało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:10
          mnie wogóle wszystko szokuje...
        • Gość: Szyderca Zwolnili jego wypowiedzi? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 14:15
          To ten film musiał trwać z pięć godzin...
        • Gość: hehe Re: Też to widziałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 00:56
          ..a jak brzmi szatan?:D:D
      • Gość: mjas Re: Widziałem ten film... IP: 83.238.13.* 18.10.05, 14:07
        W tym filmie fascynujące jest powiązanie wszech obecnej "PACYFKI"
        ze "SWASTYKĄ" i innymi "SYMBOLAMI" wyznawców szatana. Polecam! Wprost
        zadziwiające :-D przemyślenia i wywody. Istne pranie muzgu czystą nieprawdą ;-
        ), rewelacja. Jesli ktoś ma kopie filmu to poproszę. Teksty takie, że nie jeden
        film mistrza Bareji pada w przedbiegach.
        A czy ktoś zna @ do TV-Trwam, żeby móc im napisać dokształt, bo sami sobie nie
        radzą??
    • Gość: korektor Fajną macie sondę, można głosować, nie wybierając IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 10:28
      odpowiedzi :)
      przekręt-tekst + przekręt-sonda...
      • Gość: qnk Bo sonda to narzędzie dla inteligentnych,,. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:45
        ... a ci wiedzą, że przed zagłosowaniem wypadałoby wybrać odpowiedź...
    • Gość: MIXT Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:30
      JUREK! Puknij sie w głowę!
      Sam zrób dokumentalny film o Przystanku Jezus i puszczaj go gdzie sie da.
      A dokument dlatego,żeby Cie po sądach nie włóczyli.
      Z przyjemnością obejżę.
    • Gość: Aśka Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.c155.petrotel.pl 18.10.05, 10:34
      To jej nie czytaj, kto ci kaze? Ja ja czytam, bo lubie, a TV Trwam nie znosze i
      nie ogladam. I tyle.
      • Gość: adrian Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 217.153.82.* 19.10.05, 11:24
        ale to moga ogladac rodzice tych ludzi co tam chca jechac i przez glupote ksiezy
        z TV Trwam nie pojada. To jest fair wg Ciebie?
    • Gość: maciek Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.szczecin.mm.pl 18.10.05, 10:39
      Owsiak też nie mówi całej prawdy,zajście jakie miało miejsce na tegorocznym przystanku - nie ładnie straszyć ludzi powiązkami i pozwolić działać "niebieskim" w taki sposób.Wpadają między ludzi i leją jak popadnie nie patrząc czy to chłopak czy dziewczyna.I jeszcze jedno pytanie - czym wy ich karmiliście, że było w nich tyle agresji.
    • Gość: mr Lusiek gdyby Rydzyk "nie wyznawał WC" IP: *.smgr.pl 18.10.05, 11:00
      gdyby Rydzyk "nie wyznawał wartości chrześcijańskich " tylko inne to już by
      dawno temu siedział w pierdlu za przewodzenie sekcie jakiejś tam ...
    • Gość: Ola Propaganda komunistyczna się kryje przy tym filmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 11:10
      Ten film jest tak nieprawdziwy, że nawet jeśli ktoś Woodstock zna tylko z
      relacji, to musi być po prostu idiotą, że tego nie widzi.
      Czysta propaganda.

Poziom filmu i profesjonalizm redaktorów jest po prostu żałosny.
      W poprzednie wakacje puszczali ten film chyba kilka razy dziennie, bo co
      przełączyłam na Trwam to właśnie leciał.

Czy naprawdę nikt z KRRiT nie może zakazać pokazywania takich ogłupiających
      gniotów opinii publicznej?
      • janma46 Re: Propaganda komunistyczna się kryje przy tym f 18.10.05, 11:43
        A kto się odważy przeciwstawić tej czarnwj masie,ludzie zKRRiT robią w spodnie
        jak usłyszą ojciec Rydzyk.Przecież mamy państwo świeckie pod nadzorem
        czarnych.Przecież media publiczne są bardziej prokatolickie niż jakiekolwiek
        inne.A wystarczy popatrzeć na naszych polityków co wyprawiają jak pojawi się w
        ich obecności duchowny.
    • Gość: lolek Co ty wyprawiasz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.10.05, 11:41
      Panie Owsiak , nie masz na co juz pieniedzy wydawać?? wiecej wydasz na
      prawników niż to całe odszkodowanie. Zresztą na peno przegrasz i jeszcze
      będziesz musiał zapłacić koszty sądowe, a dodatkowo zrobisz darmową reklamę TV
      Trwam i temu filnmowi. Człowieku poprzewracało Ci sie juz w głowie??
      • Gość: LMB Nie jest prawdą jakoby IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 12:33
        > Panie Owsiak , nie masz na co juz pieniedzy wydawać?? wiecej wydasz na
        > prawników niż to całe odszkodowanie.

Nie jest prawdą jakoby. Koszty zastępstwa procesowego, czyli papugi, pokrywa
        przegrana strona.

> Zresztą na peno przegrasz i jeszcze
        > będziesz musiał zapłacić koszty sądowe,

Ah, czyli wiesz o kosztach. A manipulujesz...

> dodatkowo zrobisz darmową reklamę TV
        > Trwam i temu filnmowi. Człowieku poprzewracało Ci sie juz w głowie??

Tutaj akurat nie jestem przekonany.
    • mr.yez Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 11:53
      TV Trwam obrzydliwie zniekształca, a oprócz tego kpi ze swoich widzów. Oto przykład:
      W tym filmie jest wzmianka o "szatańskiej metalowej muzyce" na Przystanku. W tle oczywiście leci jakiś "szatański metalowy" kawałek. Jaki konkretnie? HOUK! Znaczy się maksymalnie chrześcijańska kapela, grająca ostro, ale śpiewająca teksty religijne. I w tym nieszczęsnym filmie słychać fragment piosenki HOUKa, słychać jej słowa o miłości i Jezusie, a jednocześnie głos lektora opowiada jakieś brednie o szatańskiej muzyce.
      Czy to nie jest żenujące?
      Tylko czy fani Rydzyka w ogóle zwrócili uwagę na ten "drobny szczegół"?
    • wiczewski TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 12:21
      Brawo Owsiak!
      Wreszcie ktos ma odwage w naszym panstwie koscielnym.
      • Gość: Zych Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.kornet.waw.pl 18.10.05, 12:26
        Jakby ktos nakrecil film o tym, co sie czasem dzieje na pielgrzymkach, to tez
        by cos takiego wyszlo
        • fuutott Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 13:30
          Mam wrażenie że film o pielgrzymkach byłby niezłym hitem.
          HEHEHEHE.
          --
          fuutott.net
          • krasnov Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 15:13
            fuutott napisał:

> Mam wrażenie że film o pielgrzymkach byłby niezłym hitem.
            > HEHEHEHE.
            > --

Ale od 18 lat!!! :D
            • Gość: KSI@DZ M@ROL Ruja .. i Modlitwa eehheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:51
              OD 21 .. TAM SĄ ELEMENTY
              SADO MASO ..
    • Gość: rex A mnie to wisi... Make peace not war!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:05
      • Gość: PiWi TrWam = RM = KK IP: *.erlm.siemens.de / *.erlm.siemens.de 18.10.05, 13:16
        Rydz ma poparcie KK. Gdy KK zdobedzie cala wladze - zaplona stosy
        • Gość: MK Na szczęście nie do końca IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 18.10.05, 22:27
          Część duchownych, na szczęście, odcina się od tego złodzieja, widząc w nim
          zagrożenie dla polskiego KK.
          Na zachodzie ma jeszcze mniejsze poparcie, a w Watykanie bliskie zero.
    • Gość: hardcore Ostry ale sprawiedliwy osąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:06
    • Gość: totenkopf Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 44,1.* / 193.193.181.* 18.10.05, 13:14
      A ja oglądam TV trwam. Bawią mnie ci debile w sukienkach do łez.
    • Gość: Waldemar Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 213.17.179.* 18.10.05, 13:16
      I Owsiak i Rydzyk są nawiedzeni, tacy psychole łasi na pochwały, obaj też są
      niezłymi zadymiarzami, niech się za łby biorą będzie ciekawie.
    • Gość: m Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 195.117.28.* 18.10.05, 13:20
      Nijak artykul nie pasuje na deser, za malo slodki, a raczej gorzki.
    • kermitek1 Re: CZYTAC W GW O RYDZYKU TO JAK O ZYDACH U GOEBB 18.10.05, 13:21
      rozumie ze Ich Dziennik jest jedynym obiektywnym medium ?
    • Gość: Mike Na pielgrzymkach jest większy hard-core IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:27
      Zgadzam się z przedmówcą.
      Ludzie z północy kraju zamiast iść 2 tyg do Częstochowy, już pierwszego dnia
      wsiadają w autobus i 2 tygodnie chleją na darmowym polu namiotowym pod Jasną
      Górą.
      Jedna wielka balanga, rozbijanie pustych butelek o pomniki drogi krzyżowej
      przez młodzież z koszulkami "Należę do Jezusa".
      Byłem, widziałem. Zapraszamy TV z kamerami ;)

Już nie wspominając o tym, że sprzedaż prezerwatyw w Częstochowie wzrasta o
      100% w trakcie pielgrzymek :)
      • Gość: Szyderca Znaczy, że młodzież katolicką IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 14:19
        uświadomioną mamy, a biedna GW ciągle o ciemnogrodzie...
    • maskulinapablo Obrzydliwy Rydzyk 18.10.05, 13:47
      Jak patrzę na tego ryja...obleśny,syfiasy,pazerny...po porstu rzygać mi się
      chce. Nie rozumiem jak Kościół Katolicki może pozwalać aby taki hipokryta,
      obłudnik i chciwiec mógł się z nim utożsamiać.Nie chodzę do Kościało i nie
      szanuję tej instytucji,ale episkopat powinien naprawdę sie nad tym zastanowic w
      obliczu zmniejszajacej sie liczby katolików. A może to jest ich sposób...mają
      zostać fanatycy i powrót do źródeł (wyprawy krzyżowe i palenie heretyków).
      Rzygać mi się chce jak patrzę na mordę tego Rydzyka.Nie rozumiem kto pozwala na
      to aby tak sie panoszyl.
    • Gość: grze zdaje się, że p. Owsiak zapragnął znaleźć się znów IP: *.stat.gov.pl 18.10.05, 14:14
      w mediach
      • Gość: Szyderca Kaska nie leci IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 14:18
        do puszeczek, to nie ma za co po świecie brykać.
        • Gość: MK Pytanie do Szydercy IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 18.10.05, 22:30
          Grasz w Hattricka? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka