kamel_leon 18.10.05, 09:59 Wybiorcza tez znieksztalca, jestescie siebie warci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W. TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.cern.ch 18.10.05, 10:02 Wreszcie ktos zaczyna probowac dobrac sie temu sekcie Rydzyka do d... Obawiam sie tylko, ze moze nie byc latwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator "antychryst" IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 18.10.05, 13:01 Czy nie tak właśnie zachowywał by się "antychryst" jak postępuje ks.Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis TRWAJcie z Kaczyńskim. PiS da wam wszystko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babilon ZAMIAST KLĄĆ RYDZYKA IDŹ NA WYBORY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 01:49 Nie mów, że masz dość polityków. Nie ty jeden. Głosować można także - przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anhj Re: ZAMIAST KLĄĆ RYDZYKA IDŹ NA WYBORY. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:13 ta, jeszcze trzeba mieć na kogo głosować· który z aktualnych pretendentów na stanowisko prezydenta istotnie sie nadaje i ma odpowiednie predyspozycje? - otóz, ZADEN.. :F modlmy sie wiec, zeby za piec lat zdazyl sie odpowiednio wyksztalcic ktos godny. godny i stanowiska i naszych, Polakow, glosow. a kaczy niech sie kaczy :F Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigab5 Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 22:07 Nareszcie kolejna osoba dobiera się do szatana tadzia rydzyka. próbował juz pan Lech Wałęsa ale dał sobie spokój , zostawił to opatrzności , buntuje się i stawia zarzuty prezydent Polski Pan DONALD TUSK ale jakoś milczy Watykan i Episkopat , widzę że potrzebny jest egzorcysta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 00:10 Wyjatkowo trafny komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
oko21 Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 22:13 owies ma w nosie tatka i jego nieszczęsną sektę nienawiści. nie trać nadziei - każde kłamstwo kiedyś padnie. i to bez strzału. wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL V RP .. Państwem Prawa Katonoarodowców .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:36 PiSory , Rydzyk , Leper .. Giertych , zMyller , Kwachu .. powoli odechciewa sie żyć w tey zaje..anej bananowej republice .. :/ a wybory cH ..dają .. Bo od 10 lat łaże ii cH !! sie ścierwo potasuje ..w inny sekwens i jazda .. kraść i aferować, w nowej skórce z inną metką .. smutek i nostalgia .. Vivat Lechu - Ubu króL .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsel To poprostu zazdrość IP: *.allegro.pl 18.10.05, 10:03 Że Rydzyk nie może wystawić namiotów na Przystanku jak Krisznowcy. Ale jak stawiali Przystanki Jezus tuż obok to też nie Owsiak robił syf. smutna ta nasza organizacja kościelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: To poprostu zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:04 Moze Rydzyk da koncert na najblizszym W. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_Rydzyk Re: To poprostu zazdrość IP: *.tczew.net.pl 18.10.05, 11:43 Ludzie popierajacy Radio Maryja i Rydzyka to najwieksze wiesniaki na ziemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatan Re: To poprostu zazdrość IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 12:14 ...nie obrażajmy wieśniaków, to po prostu sekta - taka V kolumna czarnej mafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_Rydzyk Re: To poprostu zazdrość IP: *.tczew.net.pl 18.10.05, 14:53 Racja, zapedzilem sie (ze zlosci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa Ludziska uwielbiający bełkota Owsiaka to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:08 kmioty Odpowiedz Link Zgłoś
doggod Re: Ludziska uwielbiający bełkota Owsiaka to 18.10.05, 20:37 Ludzie uwielbiajacy belkot kmioty to owsiaka Odpowiedz Link Zgłoś
wrobel TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 10:10 Nie wierzylam wlasnym oczom patrzac na ten pseudo dokument. Jakas niemrawa panienka z mlodziezy wszechwspanialej ostrzegala przed woodstokowa demoralizacja w scenerii zlozonej z puszek po piwie, butelek i zuzytych strzykawek. Makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:47 A gdzie mozna zobaczyć ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Jak? Luxus Veritas? 18.10.05, 10:11 Czy może Lexus Veritas? Bo napewno nie Lux. To słowo oznacza przecież światło, a tego w tej obskuranckiej organizacji ze świeczką szukać, _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloziom Re: Jak? Luxus Veritas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:12 chyba LEXUS:D Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Jak? Luxus Veritas? 19.10.05, 09:51 Sprawdź który z aniołów jest tym który niesie światło a zrozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick_84 Re: Jak? Luxus Veritas? IP: *.art / *.art-home.net 19.10.05, 10:23 Dobre:-) Rzeczywiście między Rydzykiem a Luckiem mogą być jakieś powiązania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 62.69.73.* 18.10.05, 10:26 Chociaz nie widzialam tego filmu i po opisie moge sie domyslac jaka byl porazka! to niewiarygodne! A co do zacnego ojca rydzyka, nie przypomina sobie, jak nazwal internet"wymyslem szatana" a potem od zauroczonych nim babc zbieral pieniadze na wlasna strone internetowa????????????????????????? to jest biznesmen na swiatowa miare!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ascetic Widziałem ten film... 18.10.05, 10:27 jest żałosny, delikatnie mówiąc, a po jego obejrzeniu znienawidziłem tę telewizję. Nie miałem nic do Trwam dopóki nie uświadomiłem sobie, jak swobodnie kreuje ona obraz zepsutej młodzieży. Wstyd. Zjednoczenie z Bogiem poprzez muzykę, zjednoczenie luzi tam przebywających... to było nieważne... brak mi słów, lepiej pójdę kawy zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Też to widziałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:41 I wryło mnie w fotel. Nie wiedziałem, czy śmiać się czy płakać :/ Byłem dwa razy na Woodstocku i czułem się naprawdę bezpiecznie, jak na żadnym innym koncercie "pod chmurką". Film jest ŻAŁOSNY. Najbardziej rozbawiło mnie jak przerobili przemówienia Owsiaka. Zwolnili tempo i obniżyli jego głos, tak żeby brzmiał jak szatan :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Też to widziałem... I też mnie zszokowało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:10 mnie wogóle wszystko szokuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Zwolnili jego wypowiedzi? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 14:15 To ten film musiał trwać z pięć godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Też to widziałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 00:56 ..a jak brzmi szatan?:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjas Re: Widziałem ten film... IP: 83.238.13.* 18.10.05, 14:07 W tym filmie fascynujące jest powiązanie wszech obecnej "PACYFKI" ze "SWASTYKĄ" i innymi "SYMBOLAMI" wyznawców szatana. Polecam! Wprost zadziwiające :-D przemyślenia i wywody. Istne pranie muzgu czystą nieprawdą ;- ), rewelacja. Jesli ktoś ma kopie filmu to poproszę. Teksty takie, że nie jeden film mistrza Bareji pada w przedbiegach. A czy ktoś zna @ do TV-Trwam, żeby móc im napisać dokształt, bo sami sobie nie radzą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Fajną macie sondę, można głosować, nie wybierając IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 10:28 odpowiedzi :) przekręt-tekst + przekręt-sonda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qnk Bo sonda to narzędzie dla inteligentnych,,. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:45 ... a ci wiedzą, że przed zagłosowaniem wypadałoby wybrać odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIXT Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:30 JUREK! Puknij sie w głowę! Sam zrób dokumentalny film o Przystanku Jezus i puszczaj go gdzie sie da. A dokument dlatego,żeby Cie po sądach nie włóczyli. Z przyjemnością obejżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.c155.petrotel.pl 18.10.05, 10:34 To jej nie czytaj, kto ci kaze? Ja ja czytam, bo lubie, a TV Trwam nie znosze i nie ogladam. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 217.153.82.* 19.10.05, 11:24 ale to moga ogladac rodzice tych ludzi co tam chca jechac i przez glupote ksiezy z TV Trwam nie pojada. To jest fair wg Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.szczecin.mm.pl 18.10.05, 10:39 Owsiak też nie mówi całej prawdy,zajście jakie miało miejsce na tegorocznym przystanku - nie ładnie straszyć ludzi powiązkami i pozwolić działać "niebieskim" w taki sposób.Wpadają między ludzi i leją jak popadnie nie patrząc czy to chłopak czy dziewczyna.I jeszcze jedno pytanie - czym wy ich karmiliście, że było w nich tyle agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Lusiek gdyby Rydzyk "nie wyznawał WC" IP: *.smgr.pl 18.10.05, 11:00 gdyby Rydzyk "nie wyznawał wartości chrześcijańskich " tylko inne to już by dawno temu siedział w pierdlu za przewodzenie sekcie jakiejś tam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Propaganda komunistyczna się kryje przy tym filmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 11:10 Ten film jest tak nieprawdziwy, że nawet jeśli ktoś Woodstock zna tylko z relacji, to musi być po prostu idiotą, że tego nie widzi. Czysta propaganda. Poziom filmu i profesjonalizm redaktorów jest po prostu żałosny. W poprzednie wakacje puszczali ten film chyba kilka razy dziennie, bo co przełączyłam na Trwam to właśnie leciał. Czy naprawdę nikt z KRRiT nie może zakazać pokazywania takich ogłupiających gniotów opinii publicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Propaganda komunistyczna się kryje przy tym f 18.10.05, 11:43 A kto się odważy przeciwstawić tej czarnwj masie,ludzie zKRRiT robią w spodnie jak usłyszą ojciec Rydzyk.Przecież mamy państwo świeckie pod nadzorem czarnych.Przecież media publiczne są bardziej prokatolickie niż jakiekolwiek inne.A wystarczy popatrzeć na naszych polityków co wyprawiają jak pojawi się w ich obecności duchowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Co ty wyprawiasz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.10.05, 11:41 Panie Owsiak , nie masz na co juz pieniedzy wydawać?? wiecej wydasz na prawników niż to całe odszkodowanie. Zresztą na peno przegrasz i jeszcze będziesz musiał zapłacić koszty sądowe, a dodatkowo zrobisz darmową reklamę TV Trwam i temu filnmowi. Człowieku poprzewracało Ci sie juz w głowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB Nie jest prawdą jakoby IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 12:33 > Panie Owsiak , nie masz na co juz pieniedzy wydawać?? wiecej wydasz na > prawników niż to całe odszkodowanie. Nie jest prawdą jakoby. Koszty zastępstwa procesowego, czyli papugi, pokrywa przegrana strona. > Zresztą na peno przegrasz i jeszcze > będziesz musiał zapłacić koszty sądowe, Ah, czyli wiesz o kosztach. A manipulujesz... > dodatkowo zrobisz darmową reklamę TV > Trwam i temu filnmowi. Człowieku poprzewracało Ci sie juz w głowie?? Tutaj akurat nie jestem przekonany. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 11:53 TV Trwam obrzydliwie zniekształca, a oprócz tego kpi ze swoich widzów. Oto przykład: W tym filmie jest wzmianka o "szatańskiej metalowej muzyce" na Przystanku. W tle oczywiście leci jakiś "szatański metalowy" kawałek. Jaki konkretnie? HOUK! Znaczy się maksymalnie chrześcijańska kapela, grająca ostro, ale śpiewająca teksty religijne. I w tym nieszczęsnym filmie słychać fragment piosenki HOUKa, słychać jej słowa o miłości i Jezusie, a jednocześnie głos lektora opowiada jakieś brednie o szatańskiej muzyce. Czy to nie jest żenujące? Tylko czy fani Rydzyka w ogóle zwrócili uwagę na ten "drobny szczegół"? Odpowiedz Link Zgłoś
wiczewski TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 12:21 Brawo Owsiak! Wreszcie ktos ma odwage w naszym panstwie koscielnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zych Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: *.kornet.waw.pl 18.10.05, 12:26 Jakby ktos nakrecil film o tym, co sie czasem dzieje na pielgrzymkach, to tez by cos takiego wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
fuutott Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 13:30 Mam wrażenie że film o pielgrzymkach byłby niezłym hitem. HEHEHEHE. -- fuutott.net Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca 18.10.05, 15:13 fuutott napisał: > Mam wrażenie że film o pielgrzymkach byłby niezłym hitem. > HEHEHEHE. > -- Ale od 18 lat!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSI@DZ M@ROL Ruja .. i Modlitwa eehheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:51 OD 21 .. TAM SĄ ELEMENTY SADO MASO .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex A mnie to wisi... Make peace not war!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiWi TrWam = RM = KK IP: *.erlm.siemens.de / *.erlm.siemens.de 18.10.05, 13:16 Rydz ma poparcie KK. Gdy KK zdobedzie cala wladze - zaplona stosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Na szczęście nie do końca IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 18.10.05, 22:27 Część duchownych, na szczęście, odcina się od tego złodzieja, widząc w nim zagrożenie dla polskiego KK. Na zachodzie ma jeszcze mniejsze poparcie, a w Watykanie bliskie zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardcore Ostry ale sprawiedliwy osąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totenkopf Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 44,1.* / 193.193.181.* 18.10.05, 13:14 A ja oglądam TV trwam. Bawią mnie ci debile w sukienkach do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 213.17.179.* 18.10.05, 13:16 I Owsiak i Rydzyk są nawiedzeni, tacy psychole łasi na pochwały, obaj też są niezłymi zadymiarzami, niech się za łby biorą będzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: TV Trwam obrzydliwie zniekształca IP: 195.117.28.* 18.10.05, 13:20 Nijak artykul nie pasuje na deser, za malo slodki, a raczej gorzki. Odpowiedz Link Zgłoś
kermitek1 Re: CZYTAC W GW O RYDZYKU TO JAK O ZYDACH U GOEBB 18.10.05, 13:21 rozumie ze Ich Dziennik jest jedynym obiektywnym medium ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Na pielgrzymkach jest większy hard-core IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:27 Zgadzam się z przedmówcą. Ludzie z północy kraju zamiast iść 2 tyg do Częstochowy, już pierwszego dnia wsiadają w autobus i 2 tygodnie chleją na darmowym polu namiotowym pod Jasną Górą. Jedna wielka balanga, rozbijanie pustych butelek o pomniki drogi krzyżowej przez młodzież z koszulkami "Należę do Jezusa". Byłem, widziałem. Zapraszamy TV z kamerami ;) Już nie wspominając o tym, że sprzedaż prezerwatyw w Częstochowie wzrasta o 100% w trakcie pielgrzymek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Znaczy, że młodzież katolicką IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 14:19 uświadomioną mamy, a biedna GW ciągle o ciemnogrodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
maskulinapablo Obrzydliwy Rydzyk 18.10.05, 13:47 Jak patrzę na tego ryja...obleśny,syfiasy,pazerny...po porstu rzygać mi się chce. Nie rozumiem jak Kościół Katolicki może pozwalać aby taki hipokryta, obłudnik i chciwiec mógł się z nim utożsamiać.Nie chodzę do Kościało i nie szanuję tej instytucji,ale episkopat powinien naprawdę sie nad tym zastanowic w obliczu zmniejszajacej sie liczby katolików. A może to jest ich sposób...mają zostać fanatycy i powrót do źródeł (wyprawy krzyżowe i palenie heretyków). Rzygać mi się chce jak patrzę na mordę tego Rydzyka.Nie rozumiem kto pozwala na to aby tak sie panoszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grze zdaje się, że p. Owsiak zapragnął znaleźć się znów IP: *.stat.gov.pl 18.10.05, 14:14 w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Kaska nie leci IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 14:18 do puszeczek, to nie ma za co po świecie brykać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Pytanie do Szydercy IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 18.10.05, 22:30 Grasz w Hattricka? :) Odpowiedz Link Zgłoś