a_iii_ty 05.01.22, 01:55 Forum dla zainteresowanych tematyka symboli i znakow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_iii_ty Re: Na wstepie ☯️ 09.01.22, 22:12 hahaha, wkleilem zanim przeczytalem z czym to sie je ... dobra zagadka, trzeba ja rozwiazac 🧐 Odpowiedz Link
elissa2 Re: Na wstepie ☯️ 10.01.22, 13:04 Nie wiem, co to jest, choć mam wrażenie, że już to kiedyś widziałam. I wygląda jakoś... złowieszczo. Coś mi chodzi po głowie... instytut medycyny nuklearnej, łódź podwodna o napędzie atomowym... Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Na wstepie ☯️ 10.01.22, 16:51 wyglada na tzw. Valknut symbol, symbol Odina. Ale dlaczego do gory nogami ? Odpowiedz Link
elissa2 Re: Na wstepie ☯️ 10.01.22, 21:09 Te to znam, ale wszystkie przeplatające się trójkąty są wierzchołkami ku górze. I w mitologii germańskiej i celtyckie, a nawet masońskie i zazwyczaj 3. A tu są 2 wierzchołkami w dół. Odpowiedz Link
elissa2 Re: Na wstepie ☯️ 10.01.22, 23:21 Kiedyś sobie zrobił, a teraz się martwi. "What does the valknut mean? The Internet says it's ambiguous but believed to be a symbol for fallen warriors. I'm hoping some Norse pagans can help me out. I got it tattooed when I was 18, before I got into the occult, except it's upside down. I don't want any adverse effects from it." Odpowiedz Link