Gość: Myszkin IP: 155.91.64.* 07.11.05, 14:14 Eeee...a kto to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to jest aktor zartujesz chyba? IP: *.system.szczecin.pl 07.11.05, 14:29 jak mozna nie wiedziec? moze nie jestem fanem jego aktorstwa, ale slyszalem o nim dużo i zdarzylo sie obejrzeć kilka filmów z nim, jest dobry. a raczej był ;) skoro juz nie gra za bardzo. tak to jest jak sie oglada matrixa tylko i inne bzdety - tu akurat mowie o innych czesciach niz pierwsza, które byly stekiem bzdur, ale ładnie zrobionych :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romy Delon-Schneider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 14:51 nie przepadam za nim ze względu na Romy Schneider, niby pozostali do końca przyjaciólmi, ale unieszcęśliwił ta kobietę co do jego aktorstwa nie bedę sie wypowiadac, bo żaden ze mnie krytyk i autorytet ciekawi mnie tylko czy na prawde miał powiązania z świtem przestępczym i jak to było między nim a R. Schneider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ams Re: Delon-Schneider IP: 194.150.177.* 07.11.05, 15:12 Bylo tak jak z kazda slawna para aktorska. Ani on nie chcial byc tylko " tym mezem " Romy Schneider, ani ona nie chciala byc tylko " ta zona " Alaina Delona. Vide Pitt-Aniston. Kidnam-Cruise i wiele, wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allan delong Re: A IP: *.sympatico.ca 07.11.05, 18:29 a pies ci morde lizal! Odpowiedz Link Zgłoś
zlipa dzieci nie wiecie kto to 07.11.05, 19:53 żal mi was jak to mozna nie wiedzieć kto to kochałam go miałam galerię jego zdjec na slomiance był i jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: dzieci nie wiecie kto to 07.11.05, 20:01 No pewne rzeczy należy znać i o pewnych ludziach należy co nieco wiedzieć Ladny chłopak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: dzieci nie wiecie kto to 07.11.05, 20:12 Stare rozpadowy marza o swoim delonku hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
polska444 Jeden z przystojniaków wszech czasów... 07.11.05, 21:37 Zawsze przystojny. Faceci generalnie "ładniej" się starzeją niż kobiety - popatrzcie np. na Brigitte Bardot (albo lepiej nie). Choć bywają pozytywne wyjątki, jak np. Sophia Loren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sejl Re: Alain Delon kończy 70 lat IP: *.telpol.net.pl 08.11.05, 08:20 Gość portalu: Myszkin napisał(a): > Eeee...a kto to jest??? Paweł Deląg Odpowiedz Link Zgłoś