ksiezycowy_sekretarz 19.11.05, 13:49 Wróbla pomścimy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pewex Re: Rekord Guinessa w układaniu domino IP: *.185.broadband3.iol.cz 19.11.05, 14:01 na barykady.nie będzie wróbel s..ał nam w twarz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL ZA ŚMIERĆ KURY, LOS PONURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:58 Za: WróbeLka Elemelka .. Wasza kara będzie WieLka .. PS. Przecież WróbeLek w poprzednim wcieleniu .. napewno byŁ: Polakiem, Katolikiem, Narodowcem i Słuchaczem radia eM jak Maryjan .. .. jak Żałosne, nad czym Ludzie potrafią sie trząść .. kiedy tego samego dnia zdycha 1oo ludzi .. od tak .. od bomby .. ja p .. dokąd zmierza ten cały j .. cyrk .. ?? no dokąd ? .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Przypomina to trochę sypanie Mandali z piasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 10:56 Chociaż służy jedynie zabawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRT Re: Rekord Guinessa w układaniu domino IP: *.p.lodz.pl 19.11.05, 21:15 Gdzie jest Liga Ochrony Wrobelka Elemelka??? Słyszałem ze ten koles mial wykupiony bilet tylko przyleciał wczesniej zeby sobie miejsce dobre zajac, a ze najciemniej jest pod latarnia chciał przycupnac na jednej z kostek... noi stalo sie. Ale za to ludze od układania mieli dodatkowa fuche, noi strzelec wyborowy tez, wiec kasy im troche wpadło. Z dobrze poinformowanego źródłą bijacego w w gorach niedaleko Amsterdamu wiem że rzad wzamian za koordynowanie akcji "Dorwać małego" otrzymał z rezerw federalnych 100.000 dolarów USA!!! Wiec nie wiem o co to całe haloooo???? NIewazne... najwazniejsze ze klocki sie przewróciły i bedzie okazja zeby zarobic na nowym wydaniu Ksiegi Ginesa:)Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MistrzBo lepszy wróbel w garści..;) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.11.05, 14:46 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willows Re: Rekord Guinessa w układaniu domino IP: *.adsl.xs4all.nl 19.11.05, 21:03 Leeuwarden lezy ok 140km od Amsterdamu, co na holenderskie warunki wcale nie jest bliska odlegloscia, takze okreslenie "kolo Amsterdamu" jest niestety bledne. A biednego wrobelka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cln Re: Rekord Guinessa w układaniu domino IP: *.cable.casema.nl 20.11.05, 12:03 Tia, wszystkie współrzędne geograficzne w Holandii są w Polce opisywane jako "niedaleko Amsterdamu", "koło Amsterdamu", "w Amsterdamie". Odpowiedz Link Zgłoś
legato11 Re: Rekord Guinessa w układaniu domino 19.11.05, 21:44 zdjęcia jakieś pokarzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasznik Ostatecznie ptak został zestrzelony z wiatrówki. IP: *.atol.com.pl 19.11.05, 22:52 To jacys chorzy fanatycy. Gdyby ktos z publicznosci przypadkiem poruszyl kostki, to pewnie zostalby na miejscu zlinczowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewex Re: Kiedy pogrzeb ? IP: *.185.broadband3.iol.cz 19.11.05, 23:43 wróbelka. Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: Rekord Guinessa w układaniu domino 20.11.05, 00:23 Dobre... Zabojcy wrobelka juz grozono smiercia, kilka organizacji ochrony zwierzat zlozylo doniesienia na policje, bo wrobelek to ptak chroniony, o wrobelku piesni ukladaja, a w czasie transmisji o biednym meczenniku slowem nie wspomniano ( w Holandii bynajmniej) a domino bardzo mi sie podobalo. I Justyna w sama pore zdazyla filar mostu wybudowac i rekord uratowala. Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan i w Europie mowia ze jest kryzys... 20.11.05, 01:13 wroble sie zabija zeby sie bawic...domino sie uklada...a Irak Afganistan Afryka a co nas to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_comandante Re: i w Europie mowia ze jest kryzys... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:06 W rzeczy samej... Co to nas obchodzi? W******ją mnie ludzie, którzy wszystko sprowadzają do poziomu gruntu argumentem o biednej Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Gratulacje :) 20.11.05, 14:08 Gratulacje dla wszystkich budowniczych i każdej z osób, które dołożyły "swój klocek" do sukcesu. Ogromne gratulacje dla projektantów tego przedsięwzięcia, scenarzystów itp. Dobór klocków różnych kolorów, rozplanowanie tego wszystkiego... rewelacja! Pozdrawiam, VIPunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Śmierć wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:22 Śmierć wróbla oprotestowali posiadacze skórzanych pasków, skórzanych butów i konsumenci wołowych hamburgerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupek co tam głodne dzieci w Afryce IP: *.net.autocom.pl 20.11.05, 16:40 dla lewusów i ekoggejów ważniejszy jest wróbelek. Tym głupcom z "postępowej" UE do reszty odwaliło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepor Na glodne dzieci ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.05, 19:14 ... placa przede wszystkim tacy lewusy i ekogeje jak ich nazywasz .Glupcy z postepowej EU placa co roku miliony Euro - dobrowolnie . Sami Niemcy zebrali 60 mln € dla ofiar Tsunami - nie obrazaj tych ludzi ! Nie wiem dlaczego jakis idiotyczny " rekord " niewinne niczemu zwierze ma przyplacac smiercia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Rekord Guinessa w układaniu domino IP: *.chello.pl 20.11.05, 20:27 Widowisko było ekstra a dyskusja powyżej świadczy o poziomie wszelkich dyskusji na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
annah15 Re: Rekord Guinessa w układaniu domino 20.11.05, 22:12 kto pobil rekord?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Rekord Guinessa w układaniu domino IP: *.BleBleBle.com.pl / *.netia.com.pl 21.11.05, 07:38 uczcijmy pamięć wróbelka - świeć Panie nad jego duszą - MORDERCY !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb zemsta IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 21.11.05, 08:25 teraz 4 miliony wróbli zaatakuje fabryke domino, a na Domino Day 2006 bedziecie mieli takie Ptaki, że Hitchcock sie chowa! Odpowiedz Link Zgłoś
morlokiusz Re: zemsta 21.11.05, 08:48 Ludzie no co wy... Jeden wróbel... Przecież ich są miliony na całym świecie... A że akurat na imprezie... a co ? mieli pod lamperią za nim latać i prosić aby sobie poleciał ??? A Swoją drogą, żebyście wiedzieli ile wróbli lub innego ptactwa ginie przez GOŁĘBIARZY... każdy ma wiatrówkę i odgania niechciane sztuki strelając do nich... a jak trafi to trudno... A jak tak komuś szkoda wróbelków, to niech złapie jakiegoś i trzyma w klatce w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdb Re: zemsta IP: 145.48.179.* 21.11.05, 09:11 a ja sobie mieszkam w Holandii i widzialem to jedynie w telewizji co prawda ale jednak :P Odpowiedz Link Zgłoś