Dodaj do ulubionych

Katarzyna Cichopek udawała miłość?

• Gość: JACELOWIE: Brawo F Jeśli to prawda Kaśka, to jesteś zerem... IP: 212.33.85.* 06.12.05, 12:36
      Do Kaśki:
      Zagrałaś na uczuciach mojej rodziny.
      Byliśmy podzieleni w głosowaniu na Małgośkę i Kaśkę (tj. Ciebie).
      Jak się okazuje fałszywy, aktorski romantyzm wziął górę...
      Jeśli to prawda, powiedziała moja córka, to nie będę oglądała już żadnego
      serialu z rolą Katarzyny Cichopek.
      Do Małgosi:
      Pani Małgosiu Foremniak, bardzo żałuję, że nie głosowaliśmy na Panią.
      Kaśka zatańczyła na dopingu (haju-uczuć). Totalna dyskwalifikacja!!!
      Pani Małgosiu, jest Pani dla nas Jacelów najlepszą aktorką=tancerką w Polsce.
      Pani, jako zwyciężyni składamy najserdeczniejsze gratulacje!!! HIP, HIP,
      HUUURRRRAAA!!!
      • joanna.gr Re: Jeśli to prawda Kaśka, to jesteś zerem... 06.12.05, 12:44
        Wy chyba nie jesteście normalni???
        To pytanie retoryczne.
        • Gość: amelka Re: Jeśli to prawda Kaśka, to jesteś zerem... IP: *.range86-135.btcentralplus.com 29.09.07, 20:29
          asia oni (jacelowie) napewno nie sa normalni. jakas zdesperowana
          rodzina chyba potrzebuja wsparcia psychiatry tylko zeby za pozno nie
          bylo.pozdrawiam.
      • Gość: ja JACELOWO! ZAPAKUJ SWOJĄ RODZINKĘ DO IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:52
        AUTOBUSU, WEŹ, CÓRKĘ, BABKĘ, STAREGO, CIOTKI, TRANSPARENT
        I JEDŹIE DO WARSZAWY PROTESTOWAĆ POD OKNAMI KASI CICHOPEK! ŻE WAS TAK STRASZNIE OSZUKAŁA!!!
        PROPONUJĘ TEŻ W RAMACH PROTESTU SPALIĆ TELEWIZOR W PORZE NADAWANIA M JAK MIŁOŚĆ Z KASIĄ CICHOPEK! :))))

SWOJĄ DROGĄ JAKAŻ TO BĘDZIE WIELKA STRATA DLA TELEWICJI POLSKIEJ, KIEDY JACELOWA Z RODZINĄ PRZESTANIE OGLĄDAĆ SERIAL Z KASIĄ CICHOPEK!
      • Gość: Ktoś Re: Jeśli to prawda Kaśka, to jesteś zerem... IP: 213.86.33.* 06.12.05, 12:56
        jezu, ludzie wy wymagacie opieki medycznej, wam powinno sie pozabierać
        telewizory, ja go nie mam i nie trace czasu na te bzdury, zacznijcie czytac
        interesowac sie swiatem a nie kto kogo i komu i tak dalej w swiatku aktorsko
        telewizyjnym.
    • anulka3112 Precz z chudzielcami 06.12.05, 12:38
      Ta anorektyczna foremniak teraz zazdrosci i wymysla bzdury - histeria
      zaglodzonej kobiety!!
      • Gość: Fiodor Precz z durnym społeczeństwem !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:44
        Nie dziwię się że w tymkraju wybory wygrywają matoły skoro społeczeństwo jest
        złożone właśnie z matołów. To jest prawdziwa żenada że ten temat wywołuje takie
        kontrowersje. Ogłaszam rodzinę Jacuków najgłupszą rodzinę w Polsce. Oglądając
        program dotyczący tańca nie patrzyli na taniec tylko na inne sprawy. To takie
        typowe polackie podglądactwo. Jeśli ktos sugerował się czyimś romansem to
        znaczy że ten program był dla niego za trudny. Proponuje więc takim osobom
        poprzestać na programach w stylu "Załóż się" i "śmiechu warte"
        • Gość: Fiodor Sorki nie Jacuków tylko Jacelów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:46
        • Gość: a... Re: Precz z durnym społeczeństwem !!!! IP: 195.150.233.* 06.12.05, 12:47
          ...Brawo!!! Popieram :)
        • Gość: ja Re: Precz z durnym społeczeństwem !!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:54
          popieram!
        • Gość: jacelowie Re: Precz z durnym społeczeństwem !!!! IP: *.rene.com.pl 06.12.05, 22:24
          my tez popieramy w 100% twoja wypowiedz!
          kaska zrobila z nas głupców! chcielismy wierzyc w romantyczne uczucie a okazalo
          sie ze to maskarada. zwykle oszustwo:(
          kaska jestes zerem!!!
          jestes dla nas skonczona!!!
          od dzis nie chcemy ogladac Cie w zadnym serialu.
          • Gość: magda Re: Precz z durnym społeczeństwem !!!! IP: *.range86-135.btcentralplus.com 29.09.07, 20:40
            jacelowie wy jestescie zerem skonczonym i moze nie piszcie juz
            takich glupot. bo kazdy sie z was smieje, cala polska a i moze swiat.
    • Gość: andygarcia Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.comarch.pl 06.12.05, 12:43
      aktorzy tak mają i nie ma się co dziwić. Zycie zmusza nas cały czas do
      odgrywania roli, a osoby publiczne tym bardziej. Tak sie dzieje na codzień
      kiedy pokazują się na przyjęciach, kiedy wpierają akcje charytwatywne itd.
    • Gość: maria Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 193.16.229.* 06.12.05, 12:54
      po prostu była lepsz od pani Koremniak i oczywiście te piękne ruchy biodrami.A
      przede wszystkimzwyciężyła młodość!!!!!!!!!
    • Gość: magda Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:55
      czy Wy nie macie się czym zajmować?
      • Gość: aa Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 213.86.33.* 06.12.05, 12:59
        Psychniczni ludzie, ale trzeba przyznac ze TVN zrobil wkstra robote,
        społeczeństwo ma wreszcie temat do dyskusji i to jaki, czy cichopek bzyka sie z
        tym klesiem czy z tamtym, najlepiej zadzwoncie do niej i spytajcie czy udaje
        orgazm i cy cycki sobie wypchała czy to naturalne no i do foremniak zadzwoncie
        i pogratulucie powrotu do oszołom biznesu dla szerokiego pospulstwa.
    • Gość: maria Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 193.16.229.* 06.12.05, 12:57

Przepraszam za wcześniejsze błędy.

Po prostu była lepsza od pani Foremniak i oczywiście te piękne ruchy biodrami.A
      przede wszystkim zwyciężyła młodość!!!!!!!!!
    • Gość: gosia Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:58
      Było super i to się liczy,a nie ploty.
    • matkaboskafatimska Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 12:58
      Jeeeeeeeeeezusie... co za news!!!
      Kiedy nastepny taki???

---
      Znajdz mnie na www.frappr.com/matkaboskafatimska
    • Gość: maxx A PANI FOREMNIAK UDAWAŁA, ŻE SZCZERZE IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:59
      CIESZY SIĘ ZE ZWYCIĘSTWA KASI CICHOPEK!?
      CZYZBY MENADŻERKI OBU PAŃ ZACZĘŁY ZE SOBĄ WALCZYĆ?
      • odoll To, co się stało, jest straszne! 06.12.05, 13:32
        Ktoś, kto zaproponował powołanie w tej sprawie komisji śledczej ma całkowitą
        rację! Tego typu skandale powinny byc ponadto ścigane przez Ministerstwo
        Sprawiedliwości, i z pewnością niebawem Prokurator Generalny Zbibniew Ziobro
        zajmie się tym. Postępowanie Katarzyny Cichopek było skandaliczne, wyrachowane,
        perfidne i zasługuje na najwyższe potępienie, czuję się oszukany i przerażony
        tym, że ktoś w podobny sposób bawi się moimi uczuciami! Trauma związana z
        ujawnieniem tej afery bardzo odbiła się na mojej psyche, jestem roztrzęsiony,
        rozżalony i rozgoryczony, nie wiem, jak potoczy się moje dalsze życie po tak
        druzgoczącym wydarzeniu, z pewnością będę zmuszony wydać fortunę na
        psychoterapeutów. A może to wszystko spisek tej grupy zawodowej, mający na celu
        zwiększenie popytu na jej usługi? Przecież profesjonalnej pomocy potrzebuję nie
        tylko ja i mkoja najbliższa rodzina, ale miliony telewidzów z całego kraju!

A tak na poważnie - nie wiem jak było, oglądałem jedynie urywki programu, a i
        to tylko dlatego, że był on dziwnie atrakcyjny dla mojej Pani. Ale przecież to
        był tylko kolejny komercyjny program w komercyjnej telewizji, i nie ma się czym
        emocjonować. A jeśli para, która zwyciężyła, rzeczywiście udawała, to tylko
        oznacza, że trafnie oceniła przynajmniej część publiczności, która miała
        głosować na tych, którzy lepiej tańczą, a głosowała na tandetną love story.
        Dziwny jest ten świat...
    • Gość: karina Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.gl.digi.pl 06.12.05, 13:01
      pani Kasi chodziło o partnerkę z którą Pan Marcin tańczy na konkursach Blankę
      Winiarską, a swoja drogą, jakie to płytkie, żeby menadżerka p. Foremniak
      wyciągała tak bzdurne wnioski,
      • Gość: haha NASZE GŁUPIE SPOŁECZEŃSTWO IP: 213.86.33.* 06.12.05, 13:05
        no to sie porobiło a kretyni maja temat do dyskusji
      • nowak30 Re:-Darujcie - Kasi -MAŁGOSIA GÓRĄ 06.12.05, 13:10
        Proszę dajcie spokój z tym oszustwem k.cichopek.
        -która z niezbyt ponętnych dziewoj nie kombinowała ?
        -np-grubośc "poszycia" biustonosza .
        -Małgorzata ma wszystko co powinna mieć KOBIETA.
        -niech więc odopuści odrobinkę NIEOPIERZONEJ
        GRUBASCE .
        -TO TYPOWE NADĘCIE od dawna znane
        jako WODA SODOWA która uderzyła do głowy.
        Poczekajmy aż coś zagra i pokaze -czy te "ponętne krągłości to coś więcej
        niż parę centymetrów słoninki.Małgorzatę chalę i podziwiam za naturalność
        nie uleganie SILIKONOMODZIE .
        • Gość: xxx Re:-Darujcie - Kasi -MAŁGOSIA GÓRĄ IP: 213.86.33.* 06.12.05, 13:14
          kasia jest naturalnie lekko zaokrąhglona,, a małgosia nientauralnie odchudzona,
          sara i pewnie się z nia utożsamiasz
        • Gość: ktos! Re:-Darujcie - Kasi -MAŁGOSIA GÓRĄ IP: *.166.wmc.com.pl 08.12.05, 21:20
          Ku.. mac! co Wy macie do tej Katarzyny co?! Ona jest spoko! bardzo ja lubie! a
          ta Goska to stara krowa! moze i nie tanczyla najgorzej,ale Kasia tanczyla o 100
          razy lepiej i bardzo dobrze ze to wlasnie ona wygrala!!
      • Gość: visenna Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.tele2.pl 08.12.05, 15:07
        czytałam ze dwa wywiady z panną Cichopek. W każdym opowiadała, ze przez całe
        życie miała problemy, bo wszyscy zwracają uwagę na jej duży biust. Siedzimy
        sobie parę dni temu z mążykiem na kanapie, czytamy wyborczą, a w tv- panna
        Cichopek. Mówię do mążyka - "mążkyku, ona zaraz opowie o tym, ze ma problem, bo
        wszyscy opowiadają o jej dużym biuście". Mązyk spojrzał z niedowierzaniem na
        biust panny Cichopek. A ona na to, że ma problem, bo wszyscy zwracają uwagę na
        jej duży biust...Mążyk był pod wrażeniem mojej rzetelnej wiedzy o tym, co zaraz
        powie panna Cichopek ;))
        **
        Ludzie, byłam jakiś czas temu w Portugalii. 100 osób z całej Europy, jeszcze
        tylko jeden Polak. W nocy organizatorzy imprezy zaciągnęli nas do jakiegoś
        klubu z muzyką.. no taką, jak z Izaury ;) I lokalne piękności i pięknisie
        tańczyli takie układy - po 30 - 40 osób naraz. Byłam w konstrenacji. Ludzie z
        naszej ekipy też trochę podrygiwali, ale raczej w kółeczku. Celowali w tym
        Finowie ;).
        No i w końcu ten chłopaczek i ja zaczęliśmy tańczyć.. Porto uderza do głowy i
        nóg, tańcowaliśmy do piątej rano, a reszta rozdziawiała paszcze i pytali, czy
        my sie wogole znamy /nie znamy sie, a poza tym- mój mążyk w Polsce!!), ale
        poprostu umiemy się bawić.
        Byliśmy królami balu!! Pubu, Porto, Guimaraes, Portugalii, Europy!! Byliśmy
        gwiazdami!!! Viva Porto!!!
        **
        Anyway, ludziki, ruszcie sie z kanap.
        Mój biedny mążyk musi ze mną tańczyć - bo to najlepszy sposób na pobudkę.
        Tańczymy sobie rano, a Szczepanik śpiewa - niegdy więcej..nie patrz na mnie
        takim wzrokiem.. Ale mi dobrze ;) Czego i Wam życzę !!!
      • Gość: ŻAŁOSNE!!!!!!!!!!! Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:10
        Masz racje Karina..Wydawało mi się, że kobieta starsza <mam na myśli Foremniak>
        po tylu sukcesach da sobie spokój i nie będzię oczerniać młodej i naprawdę
        utalentowanej dziewczyny...To jest na prawde żałosne...i przelewać wszystko na
        swoją menadżerke :/ Powiedzialaby sama, a nie wykorzystywała do tego
        innych...Poza tym przecież 2 miejsce jest też b. dobre...Nie wiem czy
        zazdrościła jej wygranej czy partnera i tego, że są z sobą bliżej..Foremniak i
        Maserak też wydawali się być z sobą blisko..nic dziwnego, bo Rafał jest
        przystojnym mężczyzną! Czy chodziło jej o to, że ona nie mogła pokazywać
        swojego uczucia?! Naprawde stracilam całkowicie sympatie do p. Foremniak, a
        szkoda, bo uważąłam ją za naprawdę świetna osobę zarówno z charakteu jak i z
        aktorstwa...
    • Gość: widz Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 06.12.05, 13:05
      Czy byli para czy nie, ja o tym nic nie wiedziałam i odbierałam ich tak jak
      tańczyli.w tańcu wyraża sie różne rzeczy a czy jest to rzeczywiste czy nie,
      niema znaczenia.
      • Gość: haha udawała IP: 213.86.33.* 06.12.05, 13:06
        a ona was wszystkich ma w d...e i sie cieszy ze jej popularnosc wzrosła i
        wiecej kasy zarobi, mali biedni kretyni
        • Gość: karina Re: udawała IP: *.gl.digi.pl 06.12.05, 13:08
          prosze mnie nie obrażać
          • Gość: haha Re: udawała IP: 213.86.33.* 06.12.05, 13:12
            nie obrażam, moze przepraszam za krtynów, raczej powinno być, mali biedni bez
            zainteresowań, hobby, puści, nieoczytani itd itp
            • Gość: jam ty pewnie haha jesteś jakiś mędrzec czy noblista IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:18
              jaki, co?
              Tylko, który???
              • Gość: haha Re: ty pewnie haha jesteś jakiś mędrzec czy nobli IP: 213.86.33.* 06.12.05, 13:26
                noblista? - nie, czy mędrzec? - pewnie też nie, ale śmieszy mnie taki temat, to
                jest żałosne, to jest TV, to jest reżyserowane, to jest sztuczne i takie ma
                być, tylko po co sie podniecać, jeżeli ktoś teraz wywołał taką dyskusje to
                tylko po to żeby dalej kreować i lansować to dziewczyne, to jest normalne
                działanie i najwyrażniej niezwykle skuteczne, jeżeli wywołało taki skutek, a
                ponieważ czymś takim się zajmuję stwierdzam że nie trzeba wysilać się , tylko
                najbrdziej banalne techniki wytsraczają żeby kogoś w tym kraju "stworzyć" a to
                znaczy że większość społeczeństwa jest GŁUPIA.
                • Gość: jam Re: ty pewnie haha jesteś jakiś mędrzec czy nobli IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:49
                  Gość portalu: haha napisał(a):

> noblista? - nie, czy mędrzec? - pewnie też nie, ale śmieszy mnie taki temat, to
                  >
                  > jest żałosne, to jest TV, to jest reżyserowane, to jest sztuczne i takie ma
                  > być, tylko po co sie podniecać, jeżeli ktoś teraz wywołał taką dyskusje to
                  > tylko po to żeby dalej kreować i lansować to dziewczyne, to jest normalne
                  > działanie i najwyrażniej niezwykle skuteczne, jeżeli wywołało taki skutek, a
                  > ponieważ czymś takim się zajmuję stwierdzam że nie trzeba wysilać się , tylko
                  > najbrdziej banalne techniki wytsraczają żeby kogoś w tym kraju "stworzyć" a to
                  > znaczy że większość społeczeństwa jest GŁUPIA.

JEST W TYM CO PISZESZ TROCHE RACJI! Z DRUGIEJ STRONY JESLI KTOS CZUJE POTRZEBĘ PODZIELENIA SIE SWYMI EMOCJAMI, NAWET JEŚLI ZOSTAŁ TROCHĘ ZMANIPULOWANY TO PRZECIEZ MA PRAWO!
                  I WYZYWANIE KOGOŚ OD GŁUPKÓW I KRETYNÓW JEST JEDNAK NIE NA MIEJSCU!!!!!!
                  NIE WSZYSCY MAJĄ WYRAFINOWANE GUSTA, NIE WSZYSCY MAJĄ PONADPRZECIĘTNĄ INTELIGENCJĘ!! NIE WSZYSCY CHCĄ ANALIZOWAĆ O CO TAK NAPRAWDĘ CHODZI W CAŁEJ SPRAWIE!
                  NIE MOZNA MIERZYC LUDZI WEDŁUG SWOJEJ MIARY!

ZRESZTĄ ZA KILKA DNI I TAK WSZYSCY ZAPOMNĄ O CO WŁAŚCIWIE CHODZIŁO Z TĄ FOREMNIAK I CICHOPEK - TAK WIĘC SPECE OD LANSOWANIA BĄDŹCIE CZUJNI!!!!

• Gość: haha Moze troche przesadziłem IP: 213.86.33.* 06.12.05, 14:14
                    Może troche przesadziłem, TAK WIĘC PRZEPRASZAM TYCH KTRYCH OBRAZIŁEM.
                • Gość: spoleczenstwo Re: ty pewnie haha jesteś jakiś mędrzec czy nobli IP: *.rene.com.pl 06.12.05, 22:34
                  a jak glupi ty musisz byc skoro niby cie temat nie intersuje, uwazasz ze ludzie
                  osmieszaja sie dyskutujac na ten temat ale pomimo tego wdajesz sie w dyskusje
                  jak reszta tego durnego spoleczenstwa??? poswieciles swoj cenny czas ktory
                  mogles przeznaczyc na rozwijanie swoich wyszukanych z pewnoscia zainteresowan
                  na czytanie opini na ten temat... dziwne. cos mi sie zdaje, ze to jest wlasnie
                  twoje hobby: gloszenie "mądrosci" na forach gazety:D ale masz hobby, to
                  najwazniejsze!
            • Gość: karina Re: udawała IP: *.gl.digi.pl 06.12.05, 13:21
              Mieć anonimową odwagę żeby obrażać, nie znaczy mieć rację.
              • Gość: haha Re: udawała IP: 213.86.33.* 06.12.05, 13:28
                bardzo mi przykro że anonimową ale niestety na forum nie moge podać swoich
                danych. Poza tym nie obrażam tylko stwierdzam fakt, a jeżeli Ciebie tak to
                bardzo zabolało tzn. że albo nie należysz do tej grupy, albo właśnie tak.
                • Gość: społeczenstwo Re: udawała IP: *.rene.com.pl 06.12.05, 22:42
                  a jeżeli Ciebie tak to bardzo zabolało tzn. że albo nie należysz do tej grupy,
                  albo właśnie tak.

o matko, co za przenikliwosc umysłu! jak na to wpadles, ze albo do tej grupy
                  nalezy albo nie??? z tylu mozliwosci wybrales akurat te dwie! jestes od dzis
                  moim Guru, moim Jedynym Mistrzem!
                • Gość: madzik Re: udawała IP: *.range86-135.btcentralplus.com 29.09.07, 20:55
                  haha
                  popieram cie brawo
    • Gość: Kasia Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.realitypump.pl 06.12.05, 13:21
      Przeciez Ona jest juz rzoną Piotrka Zduńskiego!!!! Jak może więc być z jakims
      Hakielem ?
    • groszeq Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 13:22
      koles tanczy zawodowo i normalne ze ma swoja partnerke a taniec z kasia byl
      tylko dl apotrzeb programu wiec ni ema co naskakiwac na nich ze sa "para na
      niby"

ludzie jacy wy potraficie byc podli-szukacie taniec sensacji ni eliczac sie z
      tym ze ranicie innych !!!!!

brawo Kasia ja bylem za toba i podobal mi sie twoj taniec.

• Gość: karina Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.gl.digi.pl 06.12.05, 13:29
        mam nadzieję, że Kasia i Marcin nie czytają tych zajadłych komentarzy.
        pozdrawiam fanów K&M :)
      • nowak30 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 13:34
        groszeq napisał:

> koles tanczy zawodowo i normalne ze ma swoja partnerke a taniec z kasia byl
        > tylko dl apotrzeb programu wiec ni ema co naskakiwac na nich ze sa "para na
        > niby"
        >
        > ludzie jacy wy potraficie byc podli-szukacie taniec sensacji ni eliczac sie z
        > tym ze ranicie innych !!!!!

============
        -CO TY RANIENIU .
        Przecież za to biorą duże pieniądze , po to pokazuja nie tylko tywarz i "duszę".
        Im więcej szumu tym więcej kasy.-Skandale produkuje się wedle potrzeb.
        Kasia jest trochę za gruba by jej pozwolili sie rozebrać to wymyśla
        łzawe historie w stylu Trędowatej.
    • Gość: hh Matrona foremniak IP: *.u.mcnet.pl 06.12.05, 13:30
      Matrona foremniak nie może pogodzic się, że przegrała bo była gorsza (a
      faktycznie była)..sama przed kamerami wzdychała i stroiła minki pod publikę
      (jaka ona była umęczona zawsze), a cichopek sie czepia....
      • nowak30 Re: SUPER-Matrona Foremniak 06.12.05, 14:07
        Gość portalu: hh napisał(a):

> Matrona foremniak nie może pogodzic się, że przegrała bo była gorsza (a
        > faktycznie była)..sama przed kamerami wzdychała i stroiła minki pod publikę
        > (jaka ona była umęczona zawsze),
        =======================================
        Więcej takich MATRON a świat będzie przynajmniej ładniejszy

kasia jak dojrzeje to niech pokaże czy mimo przewagi wieku
        jest "jędrniejsza"
        -po ocenę można wystąpić do forum "znanepolki.go.pl"
    • Gość: DO ROBOTY LAMERZY! Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:36
      Nie ma to jak sie jarać pojedynkiem dwóch tępych strzał. Do roboty wyrabiać PKB a nie qrwa siedziec cichcem przy służbowym kompie i wypisywać bzdury w godzinach pracy.
    • waclaw_grzyb Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 13:37
      Przecież na pierwszy rzut oka widać że ten koleś to gej. Dlaczego żadna gazeta
      o tym nie napisała?
      • gboy Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 13:45
        W końcu ktoś to napisał:)
      • Gość: ja wacław grzyb to chyba jakiś specjalista seksuolog IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:59
        wybitny znawca seksualności ludzi mediów?
        Już szeroko na forum komentował czego nie odczuwa np. p.Kazia Szczuka, teraz o gejostwie partnera Kasi Cichopek!?
        Czekamy na dalsze rewelacje!
        ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))
        waclaw_grzyb napisał:

> Przecież na pierwszy rzut oka widać że ten koleś to gej. Dlaczego żadna gazeta
        > o tym nie napisała?
    • Gość: ama18 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 212.75.100.* 06.12.05, 13:39
      czy to naprawde takie wazne, najwazniejsze ,ze zarobila TVN i to w pieknym
      stylu !
      • Gość: oleńka Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 83.31.223.* 06.12.05, 14:00
        zawsze jak widze artykul w stylu prasy plotkarskiej, brukowcow i ogolnie takiej
        ktora wiekszosc ludzi interesuje, czytam go zeby miec pojecie o co chodzi a
        potem rozkoszuje sie czytajac wypowiedzi na tym forum gdzie niektorzy sa chyba
        zbyt tepi zeby zauwazyc prowokacje-a nawet jeli jest to rzeczywisty poglad-to
        przymknac na to oko bo czasem mam wrazenie ze najbardziej blaznia sie Ci,
        ktorzy az tak biora sobie do serca co mowia na forach...
    • Gość: kiki Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.udn.pl 06.12.05, 13:41
      a ja caly czas mimo plotek twierdzilam,ze oni nie sa razem,oni do siebie nie
      pasowali.
    • Gość: leon Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 80.51.194.* 06.12.05, 13:50
      Okazała się lepszą aktorką niż Foremniak i wczym problem
      • Gość: LUGIO TRACISZ CZAS NA INNYCH ZAJMIJ SIE SWOIM ZYCIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:56
        Tracimy czas na innych, a brakuje nam go na nasze sprawy. Ten czas który
        czytasz te wiadomości pozwolilby na: poznanie kogos ciekawego , telefon do
        bliskiej osoby, wyjscie na zakupy, nauke itd....
        • joeef Sledz solony pod dzemem truskawkowym 06.12.05, 17:33
          Deser to dopiero mam kiedy czytam forum na tematy deserowe. Tylko czemu, mili
          forumowicze, tak sie nad tym deserem zapluwacie? Ani to smaczne ani apetyczne,
          slinic sie nad deserem. Chwala bogu, ze jednak pare osob widzi to co ja: deser
          w GW. A swoja szosa,obie Panie moga sie podobac: p. Kasie schrupalby na pewno
          jakis zarlok lub przynajmniej amator obfitosci (wzglednej!) zas p. Malgosia
          znalazlaby wzgledy u konesera. Tylko gdzie podzial sie cherme Polakow:
          wypominac KOBIECIE je wiek, tymbardziej, ze nie matrona? No chyba, ze z
          zazdrosci, ze taka mloda (to o p. Malgosi). O Kasi i jej wieku w ogole nie
          powinno sie wspominac, chyba ze chcialoby sie ponarzekac na mlodziez. Ale to
          tez na pewno z zazdrosci, ze mlodosc uplynela a jeszcze tyle grzechow bylo do
          popelnienia...Zal...

• Gość: zajmujacy sie soba Re: TRACISZ CZAS NA INNYCH ZAJMIJ SIE SWOIM ZYCIE IP: *.rene.com.pl 06.12.05, 22:50
          a nie przyszlo tobie do głowki, ze mozna miec czas na prace, poznawanie ludzi,
          zajmowanie sie rodzina, spotkania z przyjaciolmi, rozwijanie zainteresowan,
          nauke i zwykle leniuchowanie albo pogadanie od rzeczy na forum?
          piszesz: "tracimy czas na innych..."
          proponuje w zwiazku z tym zajac sie swoim zyciem i przestac gledzic od rzeczy!
          zamiast marnowac czas na napisanie tych odkrywczych słow i czytanie wypowiedzi
          innych forumowiczow moglbys wlasnie zrobic cos ze swoim zyciem: zadzwonic do
          kogos bliskiego albo isc na spoptkanie kolka rozancowego i tam poznac kogos
          milego...
    • Gość: Bart Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 213.223.113.* 06.12.05, 13:52
      Skandal!! Powołać sejmowa komisje sledcza!!
    • Gość: Mike Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:52
      Obydwie edycje tańca z gwiazdami były ustawione przez TVN. Zwycięzcami zostali
      ci, do których TVN ma własne plany i których chce wypromować. W pierwszej
      edycji był to Oliwer Janiak, który po zakończeniu programu prowadzi program, a
      teraz TVN zatrudni Katarzynę Cichopek, która już zrezygnowała z serialu "M ja
      Miłość" Zresztą głosowanie jury również było ustawione, gdyż od początku było
      wiadomo, że obie pary dostaną jednakową ilość punktów i nie przeszkodziła im
      nawet wpadka Cichopek przy podnoszeniu w ostatnim tańcu aby dac jej trzy 10.
      Jednak ja osobiście w tym ustawianiu nie widzę nic złego. w końcu to tylko
      telewizja, która ma zapwnić rozrywkę.
      • Gość: Rybcia Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:51
        Dać mu jeść bo dobrze gada!
    • Gość: ma Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 213.17.162.* 06.12.05, 13:59
      Wiadomo - Firemniak przegrała i teraz musi coś wymyśleć!!!!!!
      Gratuluję "wysokiego poziomu"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: m Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.library.tudelft.nl 06.12.05, 14:06
      I co z tego.Nie mamy wiekszych problemow?
    • zkhanna Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 14:09
      no właśnie. Pani Małgosia była NAJLEPSZA, a ostatni "biurowy" taniec - super
      pomysł i wykonanie, liczy się własny styl a nie zgapanie układu z tandetnego
      filmu...
      Wygrali nie ci co powinni...
      • Gość: KeRaD Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.246.jawnet.pl 06.12.05, 20:58
        moze i glupi film, ale muzyke mial swietna:)
    • Gość: tomas Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 83.9.3.* 06.12.05, 14:09
      ale wielkie halo!!
      przegrala i placze!!wstyd!!beksa,beksa!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka