Dodaj do ulubionych

ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i

19.12.05, 15:24
nie będę tolerował żadnego sprzeciwu!
Obserwuj wątek
    • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:25
      teren juz oznaczyłem! Byłem pierwszy!
    • pinkpanther Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:25
      no to ja się zgadzam
      • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:26
        Hurrrrraaaa!!!!!!! jesteś Panterko kochana :)
    • jadzka42 Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:27
      A co mi zrobisz jak mnie złapiesz? ;-P
      • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:29
        wykorzystam bezwględnie swoje uprawnienia ;)
        • pinkpanther Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:34
          a czy ja mogę być alfa romeo??
        • jadzka42 Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:35
          A jakie to? Jesteś tu adminem i mnie wytniesz?
          • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:39
            Panterka może być czym tylko chce :)
            • pinkpanther Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:46
              mogę też nie być, co zaraz zresztą zacznę praktykować, choć wcale nie chcę!
            • jadzka42 Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:47
              Ciebie sie pytałam Mateuszu.
              • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:49
                jakie wycinanie? jak schwytam, to tylko uprawnienia samca alfa wykorzystam. To
                się nazywa wycinanie? ;)
                • jadzka42 Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:52
                  Hmmm...wycinka hmmm...też niegłupie ;)
                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:52
                    o to pytałas? ;)
                • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:52
                  To się nazywa sterylizacja...;)
                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:54
                    ależ Mrugu, a gdzie mi w głowie będzie sterylizacja jak dogonię ;)
                    pióra tylko będą fruwały!
                    • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:55
                      Miałem na myśli innych samców alfa.
                      Ich też będziesz wycinał?;)
                      • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:57
                        jakich innych, jakich innych!? samce beta i tak dalej do akcji będą mogły
                        przystąpić po mnie :)
                        • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 16:01
                          Skoro tak mówisz...;)
                    • jadzka42 Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 15:57
                      Sądzisz że ja kura? Całe życie pracuję.
                      • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 16:00
                        po co od razu kura? wystarczy, ze samiczka ;)
                        • cezar8 Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 17:17
                          VETO
                          • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 17:46
                            ja Ci dam veto!
                            • cezar8 Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 18:04
                              :-))
                              • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 18:21
                                :)))
                                • eexx Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 20:05
                                  biedny:) a myslalem ze lubie z ludzmi pogadac
                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:29
                                    nie rozumiem
                                    • eexx Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:38
                                      uzurpator i jeszcze nie rozumie:)
                                      • pinkpanther Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:40
                                        będziecie się bić??
                                        • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:42
                                          Nam, Kiniu, pozostaje tylko knucie...
                                          • eexx Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:43
                                            uzurpator knuje cos sobie przywlaszcza
                                          • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:44
                                            samiec alfa co jakis czas musi stawiać czoła młokosom czychającym na jego
                                            pozycję. Aaaaaaauuuuuuuuuu!!!!!!!!! a teraz biję się pięściami w klatę
                                            • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:46
                                              Uważaj, żeby się nie wpukliła...;)
                                            • eexx Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:46
                                              wilko-goryl?
                                              • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:49
                                                gorzej! samiec alfa :)
                                                • eexx Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 21:56
                                                  samica lfa?
                                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:13
                                                    eee... chyba zrezygnuję z samcowania :(
                                                  • eexx Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:17
                                                    to nielatwe zadanie
                                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:19
                                                    cholera, sytuacja bez wyjścia się porobiła :)
                                                  • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:30
                                                    Jak sobie nawarzyłeś piwa, to musisz go wypić do końca.;)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:39
                                                    nie przypuszczałem, że napotkam taki opór :(
                                                  • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:44
                                                    To silne stado jest.;)
                                                  • pinkpanther Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 20.12.05, 09:42
                                                    mrug napisał:

> Jak sobie nawarzyłeś piwa, to musisz go wypić do końca.;)

a jak nie będziesz mógł skończyć to mrug ci pomoże
                                                  • eexx Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:54
                                                    moze nie nadajesz sie do tej roli
                                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:55
                                                    widocznie
                                                  • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:57
                                                    mateuszwierzbicki napisał:

> widocznie

Eee...
                                                    Poddajesz się po paru godzinach walki?;)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 22:58
                                                    idę poszukać nowego terytorium :)
                                                  • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 23:00
                                                    Zaborczyś!;)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 23:03
                                                    nie przypuszczałem, że to nie przelewki :(
                                                    Ale teren oznaczyłem :)
                                                  • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 23:05
                                                    Troszkę jeszcze do oznaczenia zostało...;)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 23:06
                                                    co ja Jahwe zsyłający potop jestem? :)
                                                  • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 23:07
                                                    Odpowiednia podaż płynów i...;)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 23:12
                                                    ale potem musiałbym zostać stworzeniem brodzącym :)
                                                  • mrug Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 23:14
                                                    A co z nami?!;)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 19.12.05, 23:20
                                                    nie chcieliście zaakceptować mojego nowego statusu, to będziecie radzić sobie
                                                    sami :)
    • brezly Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 20.12.05, 12:08
      Oglaszanie kolejnosci dziobania dekretami? Jakos z WRONa mi sie to kojarzy.
      • gradufka Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 20.12.05, 14:08
        Mateusz, czy ty nie obawiasz sie,ze Twoje koncepcje samczego alfizmu są
        archaiczne? Teraz przecież moda na kopernikowski metroseksualizm (nawet flm o
        nim będzie), a Beckham nawet doczekał się miejsca w zeszłorocznej hiszpańskiej
        szopce bożonarodzeniowej, gdzie wystąpił w roli Józefa- ojca dzieworoda. A
        teraz zima i czas zacząć nosić rajtuzy, może z alfizmem lepiej byś poczekał do
        lata, kiedy to będziesz mógł wystawiać na promieniowanie ultrafioletowe porosłą
        alfim włosem klatę.
        • mateuszwierzbicki Re: ogłaszam się samcem alfa, takim dominującym i 20.12.05, 15:37
          nie obawiam się, bo ja sam jestem archaiczny :(
    • columbia akurat! 22.12.05, 17:44
      ja protestuję...brzydzę się wszelkim narzucactwem, nietolerowaniem i
      niemożnością sprzeciwiania się....jako anarchista (albo anarchistka - zgodnie z
      duchem czasu)...wystawiam język i fukam na Ciebie pogryzionym jabłkiem...
      • mateuszwierzbicki Re: akurat! 22.12.05, 17:48
        dlaczego Colu tak się niegrzecznie zachowujesz? Ja na ten przykład wszystko
        toleruję z wyjątkiem mi się sprzeciwiania :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka