Gość: ad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:46 najpopularniejszy - www.mieszanki.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiren Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:50 mam następny temat dla kaczyńskiego, wywieść Durczoka z TVP, bo jest zbyt popularny i szkodzi kaczpopularności Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 zaprosił Rakowskiego ?! 19.01.06, 12:10 wschodząca gwiazdka polskiej telewizji - Mieczysław Rakowski tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 MAMOŃ LUBI KOGO ZNA. Podaje znane nazwisko Durczok 19.01.06, 17:32 Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luter Re: zaprosił Rakowskiego ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:58 ty ciemniaku nie wiesz gdzie plujesz. W głupią gębę sobie pluj. A przy Rakowskim to nie tylko ty jestes kurduplem. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Dni Durczoka w państwowej TVP są policzone 19.01.06, 15:35 Niestety.Zadaje on zbyt trudne pytania giermkom Kaczyńskich i,jak tylko zrobią czystkę w Zarządzie TVP,pozbędą się nie tylko Durczoka ale też Moniki Olejnik. Alleluja i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermitowski Re: Dni Durczoka w państwowej TVP są policzone IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 16:38 Poliszynel mówił mi że jak tylko drobiowi przejmą media to Pan Kamil bedzie zdjęty. W IV RP będą tylko laurki, na temat Pana Kamasza i Pana Jacuzzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksantypa Re: Dni Durczoka w państwowej TVP są policzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:52 jurekpy napisał: > Niestety.Zadaje on zbyt trudne pytania giermkom Kaczyńskich i,jak tylko zrobią > czystkę w Zarządzie TVP,pozbędą się nie tylko Durczoka ale też Moniki Olejnik. > Alleluja i do przodu ciekawe ze jak w studiu sa kolesie z SLD lub platformy to juz takich zbyt trudnych pytan nie zadaje. nie jest i nie potrafi nawet udawac ze jest obiektywny i za to wlasnie powinien wyleciec z TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man-IEk Re: Dni Durczoka w państwowej TVP są policzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:11 I niestety jak podał Nowy Dzień sprawdziło się co do Durczoka Odpowiedz Link Zgłoś
fjona6 Re: Durczok najpopularniejszy 19.01.06, 11:08 Panie Kamilu...szalenie uwielbiam Pana... Pana zona to wielka szczęściara!!! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.NET / *.stella.net.pl 19.01.06, 14:42 zwłaszcz gdu Pana w domu nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan kammela Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 11:10 Kammela specjalnie nie lubie, ale sprawiedliwa jestem. W sondzie GW Kammela nie ma mimo ze po sasiedzku wystepuje, hm... Czy dziennikarzem w Polsce jest tylko ten kto zajmuje sie Polityką, albo prezentuje newsy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Durczok najpopularniejszy IP: 193.130.178.* 19.01.06, 13:35 sorry a kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy A ranking komentatorów? IP: 193.192.62.* 19.01.06, 11:22 Jaki jest wasz ulubiony komentator "objaśniacz"? Socjolog, politolog, ekspert ds. stosunków międzynarodowych, filozof? Ja wybieram dr Markowskiego z PAN - i tak pewnie nikt nie wie o kogo chodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever a niby dlaczego mielibysmy nie wiedzieć? IP: *.chello.pl 19.01.06, 12:11 tylko Ty czytasz Rzepę (ewentualnie inne dzienniki) czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Bo jest stosunkow niemedialny. IP: 193.192.62.* 19.01.06, 18:42 Tzn. mało go w środkach przekazu. W okienky tv pokazują go z rzadka (chyba najczęściej w tv Puls) i w ogóle od niedawna - a to znaczy, że ogół go nie kojarzy. Jesteś wyjątkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: A ranking komentatorów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:21 Gość portalu: marcy napisał(a): > Jaki jest wasz ulubiony komentator "objaśniacz"? Socjolog, politolog, ekspert d > s. stosunków międzynarodowych, filozof? > > Ja wybieram dr Markowskiego z PAN To chyba żart? To ten uczony, który upierał się na parę miesięcy przed wyborami, że jest ogromne niezagospodarowane centrum sceny politycznej (w domyśle PeDe zdominuje sejm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi beznadziejny jest!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.01.06, 12:20 Durczok jest beznadziejny, pełen pychy i dowcip na poziomie przedszkolaka. Rzygać mi się chce jak go widzę na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 Katarzyna Kolenda-Zaleska 19.01.06, 12:38 Moim zdaniem Katarzyna Kolenda-Zaleska (złapałam się na tym, że najpierw zrobiłam dwa błędy w jej nazwisku:-) Profesjonalizm, rzeczowa ocena, uczciwość (komentarz do zachowania Kurskiego po jakiejś audycji radiowej, Kolenda była przy tym jak Kurski poza anteną mówił za jakich ciemniaków uważa ludzi...) No i właśnie - dlaczego jest tu masa dziennikarzy i prezenterów (Smoktunowicz), którzy zajmują się polityką, a nie ma tych, którzy przygotowują korespondencje (Kolenda często jest na pierwszej linii - np. relacjonuje z sejmu). Jest tez taka fajna babka chyba w Polsacie, taki hmm męski typ urody, nie cukierkowa jak większość, ale nieźle przygotowuje różne materiały, nie pamiętam nazwiska ... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Katarzyna Kolenda-Zaleska 19.01.06, 12:42 Szkoda, że nie ma tu Rymanowskiego. Moim zdaniem jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Durczok najpopularniejszy 19.01.06, 12:43 Ops, sorry, w sondzie GW jest, w sondzie o której piszą, go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:26 "Nie lubię" p.Durczoka=przykro mówić ale zyskał na popularności chorobotwórczo.Jest butny i pewny siebie-za pewny!Co takiego odkrywczego robi??? DRAżni mnie jego "bizantyzm"łącznie z PANIA żoną!Ale za taką kasę jak bierze trudno nie być pewniakiem i faraonkiem.Tyko za co bierze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:02 w pełni podzielam, ani to profesjolnalista, ani osobowość, lizus jakich mało, liże wszystkich kogo trzeba w danym czasie za ogromne pieniądze, taki kupczyk, nie wiem skąd się biorą takie dane, 54%? - bo "ulica" mówi zupełnie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.autocom.pl 19.01.06, 20:36 jeżeli p.Durczok jest butny to co powiecie o Lisie??!! no chyba, że na temat jego buty, zarozumiałości i zadowolenia z samego siebie zabrakło Wam słów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olejniczyk Przecież to wyjątkowy buc !!y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:20 Dla mnie to wyjątkowo zadufany w siebie buc. Jedzie na tej swojej chorobie... najlepszy jest Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napierlska Co za bzdety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:29 a może 100% u mnie w biurze jest 8 osób i jedna go lubi, reszta nie cierpi...taka mala próba losowa..więc skąd te 58% te sondaże to bzdura. Kto to sprawdza? Ajaki sos kasują .... Kamel jaki to dziennikarz ? Czysty zapowiadacz jak Loska Krysia! Pohanke ma klasę , choć letko jej ostatnio uderza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiazwei Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:37 To chyba wszyscy wielbiciele SLD na niego przymusowo głosowali. Wiadomo jaką opcję polityczną reprezentuje Durczok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.NET / *.stella.net.pl 19.01.06, 17:03 Jaja sobie robicie, co to znaczy 54% Polaków. Mnie dla przykładu nikt nie pytał. A niby z jakiego powodu ten "....." ma zsługiwac na taką ocenę. Jak jest taki dobry to ciekawe dlaczego ŻADNA prywatna telewizja nie podkupiła go do tej pory z TVP, ale ... czego się mozna spodziewać po sondażach w GW, nawet to gazeta.pl mają na czerwono, zreszta poglądy też. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 Koszmarny żart. Pierwszy propagandzista!!!!!!!!!! 19.01.06, 17:24 No obciach na całego. Durczok błyskawicznie osiąga poziom szamba, w którym tapla się już redaktorek "o chytrym nazwisku". He, he zgadnij, robaczku, o kogo chodzi. Dwie świnie w jednym korycie, proszę, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikal Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.retsat1.com.pl 19.01.06, 18:26 Boże! A gdzie Pospieszalski? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Durczok najpopularniejszy wśród urbanoidów 19.01.06, 19:23 Szczególnie po wczorajszym "Forum", gdzie zaprosił jako recenzenta (!!!) obecnej sytuacji w PL premiera rządu stanu wojennego Rakowskiego, stareg aparatczyka PZPR, sowieckiej agentury na Polskę. To tak jakby ktoś w Niemczech Adenauera zaprosił do tamtejszej telewizji gdzieś w 55 roku byłego dygnitarza NSDAP i zapytał co sądzi o reformach ówczesnego premiera. No ale czego można było się spodziewać po pupilu Kwiatkowskiego. Kwiatkowski ściągnął dwóch takich "speców od mokrej roboty" Durczoka i jeneralskiego. Durczoka dalej spuszczają ze smyczy a ten drugi już jest w SLD-upie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRy Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.06, 21:42 No Sorry... Ten Pan z taka sama mina prowdzil material z Rzymu w kwietniu'05 jak wywiad z Lepperem. Lubilem go, nie powiem, ale po materiale w czasie smierci papieza ma u mnie gruubo przechlapane. Za to Pani Pochanke - to jest klasa swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama18 Re: Durczok najpopularniejszy IP: 212.75.100.* 19.01.06, 22:22 Cóz , w Wiadomościach jak Wiadomościach - nie jest sobą ! Natomiast w Debacie - znakomity ! Byb moze sprawia to tez poza jego osobowoscia także znakomita scenografia, muzyka, naprawdę warto oglądac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:48 ale te ludzie durne. tendencyjny karierowicz. najpocieszniejsze jest to ze jest taki zalosny kiedy nabija sie z "moherow" a nie zdaje sobie sprawy ze te slynne limitowane narty rossignola warte 10.000 zl zafundowały mu wlasnie te starsze kobiety bo tylko one jeszcze placa abonament. a jesli zdaje sobie sprawe to jeszcze gorzej bo znaczy ze szuja jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx DLACZEGO PAHANKE NIE ZAMYKA UST?? IP: *.crowley.pl 20.01.06, 02:39 Dlaczego Pohanke nie zamyka ust po skonczeniu zadnia? Przeciez to wyglada obrzydliwe. ...a zreszta to sa spikerzy a nie dziennikarze!!! Durczok? Nadety prostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.06, 03:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Lis + Smoktunowicz to razem juz prawie 20% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 07:57 Moze jakby sie 'połączyli' na wizji ranking nieco by się podniósł Przy pani redaktor każdy ranking idzie w górę Pal licho mowę-trawę o 18.45 Matematyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom67 Re;Tak sie zdobywa IP: *.telpol.net.pl 20.01.06, 08:46 uznanie.....uznanie na Ślasku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr jakby mi zaplacili tyle co jemu to tez bym zmienil IP: *.kgu.de 07.02.06, 22:45 ...pracodawce... ale z drugiej strony szkoda bardzo, co sie stanie z debata???? Odpowiedz Link Zgłoś