Dodaj do ulubionych

Durczok najpopularniejszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:46
najpopularniejszy - www.mieszanki.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: wiren Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:50
      mam następny temat dla kaczyńskiego, wywieść Durczoka z TVP, bo jest zbyt
      popularny i szkodzi kaczpopularności
      • gobi03 zaprosił Rakowskiego ?! 19.01.06, 12:10
        wschodząca gwiazdka polskiej telewizji - Mieczysław Rakowski
        tfu!
        • robertw18 MAMOŃ LUBI KOGO ZNA. Podaje znane nazwisko Durczok 19.01.06, 17:32
          Pozdr.
        • Gość: luter Re: zaprosił Rakowskiego ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:58
          ty ciemniaku nie wiesz gdzie plujesz. W głupią gębę sobie pluj. A
          przy Rakowskim to nie tylko ty jestes kurduplem.
      • jurekpy Dni Durczoka w państwowej TVP są policzone 19.01.06, 15:35
        Niestety.Zadaje on zbyt trudne pytania giermkom Kaczyńskich i,jak tylko zrobią
        czystkę w Zarządzie TVP,pozbędą się nie tylko Durczoka ale też Moniki Olejnik.
        Alleluja i do przodu
        • Gość: kermitowski Re: Dni Durczoka w państwowej TVP są policzone IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 16:38
          Poliszynel mówił mi że jak tylko drobiowi przejmą media to Pan Kamil bedzie
          zdjęty. W IV RP będą tylko laurki, na temat Pana Kamasza i Pana Jacuzzi.
        • Gość: ksantypa Re: Dni Durczoka w państwowej TVP są policzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:52
          jurekpy napisał:

> Niestety.Zadaje on zbyt trudne pytania giermkom Kaczyńskich i,jak tylko
          zrobią
          > czystkę w Zarządzie TVP,pozbędą się nie tylko Durczoka ale też Moniki Olejnik.
          > Alleluja i do przodu

ciekawe ze jak w studiu sa kolesie z SLD lub platformy to juz takich zbyt
          trudnych pytan nie zadaje. nie jest i nie potrafi nawet udawac ze jest
          obiektywny
          i za to wlasnie powinien wyleciec z TVP
        • Gość: man-IEk Re: Dni Durczoka w państwowej TVP są policzone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:11
          I niestety jak podał Nowy Dzień sprawdziło się co do Durczoka
    • fjona6 Re: Durczok najpopularniejszy 19.01.06, 11:08
      Panie Kamilu...szalenie uwielbiam Pana...
      Pana zona to wielka szczęściara!!!
      powodzenia
      • Gość: fg Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.NET / *.stella.net.pl 19.01.06, 14:42
        zwłaszcz gdu Pana w domu nie ma....
    • Gość: antyfan kammela Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 11:10
      Kammela specjalnie nie lubie, ale sprawiedliwa jestem. W sondzie GW Kammela nie
      ma mimo ze po sasiedzku wystepuje, hm... Czy dziennikarzem w Polsce jest tylko
      ten kto zajmuje sie Polityką, albo prezentuje newsy?
      • Gość: kasia Re: Durczok najpopularniejszy IP: 193.130.178.* 19.01.06, 13:35
        sorry a kto to jest?
    • Gość: marcy A ranking komentatorów? IP: 193.192.62.* 19.01.06, 11:22
      Jaki jest wasz ulubiony komentator "objaśniacz"? Socjolog, politolog, ekspert ds. stosunków międzynarodowych, filozof?

Ja wybieram dr Markowskiego z PAN - i tak pewnie nikt nie wie o kogo chodzi :P
      • Gość: whatever a niby dlaczego mielibysmy nie wiedzieć? IP: *.chello.pl 19.01.06, 12:11
        tylko Ty czytasz Rzepę (ewentualnie inne dzienniki) czy jak?
        • Gość: marcy Bo jest stosunkow niemedialny. IP: 193.192.62.* 19.01.06, 18:42
          Tzn. mało go w środkach przekazu. W okienky tv pokazują go z rzadka (chyba najczęściej w tv Puls) i w ogóle od niedawna - a to znaczy, że ogół go nie kojarzy. Jesteś wyjątkiem :)
      • Gość: shocking truth Re: A ranking komentatorów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:21
        Gość portalu: marcy napisał(a):

> Jaki jest wasz ulubiony komentator "objaśniacz"? Socjolog, politolog, ekspert
        d
        > s. stosunków międzynarodowych, filozof?
        >
        > Ja wybieram dr Markowskiego z PAN

To chyba żart? To ten uczony, który upierał się na parę miesięcy przed
        wyborami, że jest ogromne niezagospodarowane centrum sceny politycznej (w
        domyśle PeDe zdominuje sejm :-)
    • Gość: adi beznadziejny jest!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.01.06, 12:20
      Durczok jest beznadziejny, pełen pychy i dowcip na poziomie przedszkolaka.
      Rzygać mi się chce jak go widzę na ekranie.
    • lidka_77 Katarzyna Kolenda-Zaleska 19.01.06, 12:38
      Moim zdaniem Katarzyna Kolenda-Zaleska (złapałam się na tym, że najpierw
      zrobiłam dwa błędy w jej nazwisku:-) Profesjonalizm, rzeczowa ocena, uczciwość
      (komentarz do zachowania Kurskiego po jakiejś audycji radiowej, Kolenda była
      przy tym jak Kurski poza anteną mówił za jakich ciemniaków uważa ludzi...)
      No i właśnie - dlaczego jest tu masa dziennikarzy i prezenterów (Smoktunowicz),
      którzy zajmują się polityką, a nie ma tych, którzy przygotowują korespondencje
      (Kolenda często jest na pierwszej linii - np. relacjonuje z sejmu). Jest tez
      taka fajna babka chyba w Polsacie, taki hmm męski typ urody, nie cukierkowa jak
      większość, ale nieźle przygotowuje różne materiały, nie pamiętam nazwiska ...
      • y.y Re: Katarzyna Kolenda-Zaleska 19.01.06, 12:42
        Szkoda, że nie ma tu Rymanowskiego. Moim zdaniem jest bardzo dobry.
    • y.y Re: Durczok najpopularniejszy 19.01.06, 12:43
      Ops, sorry, w sondzie GW jest, w sondzie o której piszą, go nie ma.
    • Gość: prawnik Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:26
      "Nie lubię" p.Durczoka=przykro mówić ale zyskał na popularności
      chorobotwórczo.Jest butny i pewny siebie-za pewny!Co takiego odkrywczego robi???
      DRAżni mnie jego "bizantyzm"łącznie z PANIA żoną!Ale za taką kasę jak bierze
      trudno nie być pewniakiem i faraonkiem.Tyko za co bierze???
      • Gość: Zosia Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:02
        w pełni podzielam, ani to profesjolnalista, ani osobowość, lizus jakich mało,
        liże wszystkich kogo trzeba w danym czasie za ogromne pieniądze, taki kupczyk,
        nie wiem skąd się biorą takie dane, 54%? - bo "ulica" mówi zupełnie inaczej
        • Gość: Kaśka Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.autocom.pl 19.01.06, 20:36
          jeżeli p.Durczok jest butny to co powiecie o Lisie??!!
          no chyba, że na temat jego buty, zarozumiałości i zadowolenia z samego siebie
          zabrakło Wam słów!!!!!!
    • Gość: Olejniczyk Przecież to wyjątkowy buc !!y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:20
      Dla mnie to wyjątkowo zadufany w siebie buc. Jedzie na tej swojej chorobie...
      najlepszy jest Kalisz.
    • Gość: Napierlska Co za bzdety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:29
      a może 100% u mnie w biurze jest 8 osób i jedna go lubi, reszta nie
      cierpi...taka mala próba losowa..więc skąd te 58% te sondaże to bzdura. Kto to
      sprawdza? Ajaki sos kasują .... Kamel jaki to dziennikarz ? Czysty zapowiadacz
      jak Loska Krysia!
      Pohanke ma klasę , choć letko jej ostatnio uderza.
    • Gość: rysiazwei Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:37
      To chyba wszyscy wielbiciele SLD na niego przymusowo głosowali. Wiadomo jaką
      opcję polityczną reprezentuje Durczok.
    • marai2 Wyniki plebiscytu na najdurniejszego 19.01.06, 15:19
      to by sie zgadzalo.
    • Gość: op Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.NET / *.stella.net.pl 19.01.06, 17:03
      Jaja sobie robicie, co to znaczy 54% Polaków. Mnie dla przykładu nikt nie pytał. A niby z jakiego powodu ten "....." ma zsługiwac na taką ocenę. Jak jest taki dobry to ciekawe dlaczego ŻADNA prywatna telewizja nie podkupiła go do tej pory z TVP, ale ... czego się mozna spodziewać po sondażach w GW, nawet to gazeta.pl mają na czerwono, zreszta poglądy też.
    • gandalf70 Koszmarny żart. Pierwszy propagandzista!!!!!!!!!! 19.01.06, 17:24
      No obciach na całego. Durczok błyskawicznie osiąga poziom szamba, w którym
      tapla się już redaktorek "o chytrym nazwisku". He, he zgadnij, robaczku, o kogo
      chodzi. Dwie świnie w jednym korycie, proszę, proszę.
    • Gość: jjj Anitka Werner rządzi! IP: *.wpia.uw.edu.pl 19.01.06, 18:17
      • Gość: x popieram!!! IP: *.crowley.pl 20.01.06, 02:37
    • Gość: wikal Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.retsat1.com.pl 19.01.06, 18:26
      Boże! A gdzie Pospieszalski?
      • gobi03 Pospieszalski non grata 19.01.06, 18:59
        na łamach GW
    • talking_head Re: Durczok najpopularniejszy wśród urbanoidów 19.01.06, 19:23
      Szczególnie po wczorajszym "Forum", gdzie zaprosił
      jako recenzenta (!!!) obecnej sytuacji w PL
      premiera rządu stanu wojennego Rakowskiego, stareg
      aparatczyka PZPR, sowieckiej agentury na Polskę.
      To tak jakby ktoś w Niemczech Adenauera zaprosił
      do tamtejszej telewizji gdzieś w 55 roku byłego
      dygnitarza NSDAP i zapytał co sądzi o reformach
      ówczesnego premiera. No ale czego można było się
      spodziewać po pupilu Kwiatkowskiego.
      Kwiatkowski ściągnął dwóch takich "speców od mokrej
      roboty" Durczoka i jeneralskiego. Durczoka dalej
      spuszczają ze smyczy a ten drugi już jest w SLD-upie
    • Gość: DRy Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.06, 21:42
      No Sorry... Ten Pan z taka sama mina prowdzil material z Rzymu w kwietniu'05 jak
      wywiad z Lepperem. Lubilem go, nie powiem, ale po materiale w czasie smierci
      papieza ma u mnie gruubo przechlapane. Za to Pani Pochanke - to jest klasa swiatowa.
    • Gość: ama18 Re: Durczok najpopularniejszy IP: 212.75.100.* 19.01.06, 22:22
      Cóz , w Wiadomościach jak Wiadomościach - nie jest sobą ! Natomiast w Debacie
      - znakomity ! Byb moze sprawia to tez poza jego osobowoscia także
      znakomita scenografia, muzyka, naprawdę warto oglądac !
    • Gość: hehe.he Re: Durczok najpopularniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:48
      ale te ludzie durne. tendencyjny karierowicz. najpocieszniejsze jest to ze jest
      taki zalosny kiedy nabija sie z "moherow" a nie zdaje sobie sprawy ze te slynne
      limitowane narty rossignola warte 10.000 zl zafundowały mu wlasnie te starsze
      kobiety bo tylko one jeszcze placa abonament.
      a jesli zdaje sobie sprawe to jeszcze gorzej bo znaczy ze szuja jest
    • Gość: xxx DLACZEGO PAHANKE NIE ZAMYKA UST?? IP: *.crowley.pl 20.01.06, 02:39
      Dlaczego Pohanke nie zamyka ust po skonczeniu zadnia?
      Przeciez to wyglada obrzydliwe.

...a zreszta to sa spikerzy a nie dziennikarze!!!

Durczok? Nadety prostak
      • Gość: y.y [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.06, 03:30
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: matematyk Lis + Smoktunowicz to razem juz prawie 20% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 07:57
      Moze jakby sie 'połączyli' na wizji ranking nieco by się podniósł
      Przy pani redaktor każdy ranking idzie w górę
      Pal licho mowę-trawę o 18.45

Matematyk
    • Gość: rom67 Re;Tak sie zdobywa IP: *.telpol.net.pl 20.01.06, 08:46
      uznanie.....uznanie na Ślasku!!!
    • Gość: grr jakby mi zaplacili tyle co jemu to tez bym zmienil IP: *.kgu.de 07.02.06, 22:45
      ...pracodawce...
      ale z drugiej strony szkoda bardzo, co sie stanie z debata????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka