marcus_crassus 09.02.06, 15:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szabepio to jest prawdziwa atrapa 09.02.06, 15:27 amerykanom w tamtych latach zależało na kosmitach zeby istnieli bo w ten sposób mogli umotywować w oczach społeczeństwa wydatki na zbrojenia i tyle, he, he.. Odpowiedz Link Zgłoś
fuutott Re: to jest prawdziwa atrapa 09.02.06, 15:40 Jednego można być pewnym. Słój był ze szkła. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu [...] 09.02.06, 16:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Wielkie mi co...! 09.02.06, 17:00 W mojej piwnicy mam kilka słoików z kosmitami, a pokoju w klatce z chomikiem mam nawet żywą ich parkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kustosz to zasuszona mumia Lenina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:03 Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Ale jaja, nadredaktorowi G..Wnianej zupełnie odbił 09.02.06, 18:52 o. W środku zimy zaczynaja sezon ogórkowy. A może biedaczek tak boi się represji w Polsce, że siedzi gdzieś skąd nie ma ekstradycji (Brazylia?), słonko mu przygrzało i myśli że to sierpień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ale jaja, nadredaktorowi G..Wnianej zupełnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:14 Z Izraela też nie ma ekstradycji Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: to zasuszona mumia Lenina 09.02.06, 22:29 Też mi... ja na swoim poddaszu znalazłem czaszkę napoleona gdy był dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kia Re: To trzeci, ten zaginiony, Brat Kaczynski!! IP: *.chello.pl 10.02.06, 01:14 Tak! Tak! To na pewno ON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprostuid Re: to jest prawdziwa atrapa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 16:01 wydatki na zbrojenia byly motywowane zimna wojna, nie kosmitami Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello W kosmosie jest zimno (straaaaasznie) i stąd ... 09.02.06, 18:00 prawdziwe pochodzenie słowa zimna w "zimna wojna" ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: to jest "prawdziwa" atrapa, a to mi 09.02.06, 16:01 brzmi jak "nieprawdziwe fakty" Lecha Kaczyńskiego (czy może tego drugiego gnoma ?). Odpowiedz Link Zgłoś
usaf Re: to jest prawdziwa atrapa 09.02.06, 17:53 a tobie zalezy aby kazdy wiedzial ze jestem ciemnym burakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobbb Re: to jest prawdziwa atrapa IP: *.bulldogdsl.com 09.02.06, 21:09 za duzo czytasz Don'a Browna pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor [...] IP: *.qc.sympatico.ca 09.02.06, 23:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu 09.02.06, 15:30 co to jest ;kosmita; nidy nie slyszalem takigo slowa czy jest odpowiednik inny? czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu IP: *.chello.pl 09.02.06, 15:48 > co to jest ;kosmita; nidy nie slyszalem takigo slowa czy jest odpowiednik inny? > > czekam na odpowiedz Nigdy nie jest za późno na naukę i poszerzenie ubogiego słownictwa. Słownik języka polskiego przychodzi w takich momentach z pomocą. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=26086 Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu 09.02.06, 15:52 kosmita to tyle samo co gey tylko troche inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lgbt Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu IP: *.lodz.mm.pl 10.02.06, 01:27 ... a vika411 to tyle samo co kretynka tylko troche inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu 09.02.06, 15:31 Lewacki kosmita? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Ja codziennie widzę kosmitów w TV TRWAM 09.02.06, 15:42 Ten kosmita to znajomy mojej babci ktorego zakonserwowali alianci za wspolparace z nazistami. On za zycia byl muzulmanskim terrorysta, ortodoksyjnym Zydem, przywodca masonerii swiatowej, sowieckim szpiegiem powiazanym z Watykanem o imperjalistycznych przekonaniach i zakomitym rowerzysta. Zakonserwowano go za kare, zeby pokazywac go motlochowi na jarmarkach ku przestrodze, ze zabawa w polityke to nie zarty i tak wlasnie sie wyglada jak wtyka sie nos w nieswoje sprawy. Dlatego wlasnie skonczyl w sloiku. No! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Ja codziennie widzę kosmitów w TV TRWAM 09.02.06, 15:51 To musisz bez watpienia byc kosmita z czerwonymi luskami! Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspany_pawian Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu 09.02.06, 15:35 Wszystkie armie świata mają jakieś swoje tajemnice. W 1976 r. na strychu domu w pobliżu Nowosybirska znaleziono parę śmierdzących onuc. Po długim śledztwie ustalono, że nie należały one do żadnego kosmity lecz do oficera Armii Czerwonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A jednak Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu IP: *.abhsia.telus.net 10.02.06, 02:12 Sytuacja zaistniala na strychu i mieszkancy majacy dostep do strychu byli zamieszani w afere kosmitow. Taka jest rzeczywistosc. LusiaP. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu 09.02.06, 15:36 marcus_crassus napisał: > hmmmmm...obstawiam jednak ze to jakis zakonserwowany lewak albo co gorsza - isl > amista :) Trujesz markus. Jasna sprawa, że to robota syjonistów. Wyraźnie napisali o "glinopodobnej sustancji". To ani chybi minigolem konstrukcji Jehudy Low ben Bezalela z Pragi wykorzystywany przez Pentagon w celach szpiegowsko-dywersyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu 09.02.06, 15:37 a może to robota Opus Dei? Odpowiedz Link Zgłoś
great.one i co za sensacja?? U nas rzadzi kosmita w dwoch 09.02.06, 15:41 osobach.Podobno ma dolaczyc trzeci,chwilowo zamaskowany jako kot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau te! kotów to mi w to nie mieszać IP: 83.238.225.* 09.02.06, 18:35 koty są ponad to, czym babrają się niektóre zwierzątka i inne grzyby Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Opus Dei? 09.02.06, 16:55 To całkiem mozliwe. Kosciół katolicki dysponuje wszystkimi dziełami kabały odką je przetłumaczono na łacine na zlecenie niejakiego Mirandoli (włoskiego carownika). Opud Dei może więc być w posiadaniu recepty na golema. Odpowiedz Link Zgłoś
manonfire Re: W. Brytania: Kosmita znaleziony na poddaszu 10.02.06, 05:11 wujcio44 napisał: > Trujesz markus. Jasna sprawa, że to robota syjonistów. Wyraźnie napisali o > "glinopodobnej sustancji". To ani chybi minigolem konstrukcji Jehudy Low ben > Bezalela z Pragi wykorzystywany przez Pentagon w celach szpiegowsko-dywersyjnyc > h. Jeśli glinopodobna substancja, to na pewno wolnomularze. Oczywiście związani z syjonistami. Nie można też wykluczyć udziału cyklistów w tym dziele. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk prosze o dokladniejszy przekaz 09.02.06, 15:41 w artykule jest mowa o <słynnym "incydencie z Roswell" filmie ukazującym sekcję zwłok kosmitów> nigdy nie slyszalem o tym filmie, czy to film fabularny, czy moze dokument? czyli sa dowody?? nie znam tematu wiec jestem zaciekawiony, Guardian, na ktorym opiera sie artkul z GW rozwiewa moja ciekawosc, jest w nim mowa o: <a hoax film of an autopsy of the infamous "Roswell incident"> czyli incydent byl 'slynny' w negatywnym sensie, bo cala sprawa byla oszustwem.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaajihad Re: To jest polska ATRAPA newsow z UK :))) n/t 09.02.06, 15:52 To niech rozbiją figurke albo przeswietla :) Bedzie wtedy wiadome co tam jest :p aaajihad.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna W. Brytania: kosmita znaleziony na poddaszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:52 Co jest do cholery z komentarzami - przy próbie wyswietlenia okazuje się, że "nie ma takiego wątku lub wiadomośc została skasowana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psq CTHULHU IP: *.wroc.one.pl 09.02.06, 15:52 nie znają się, to była figurka samego wielkiego, przedwiecznego Cthulhu Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: CTHULHU 09.02.06, 15:54 I co? Zakonserwowali go specjalnie bo byl niepewnym elementem politycznie? Czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nologo FAKT to czy nie jeszcze nie FAKT? IP: *.crowley.pl 09.02.06, 15:57 Czy Gazeta Wyborcza to już FAKT? Sądząc z przytaczanych tematów dogania powolutku niedościgniony wzór... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: FAKT to czy nie jeszcze nie FAKT? 09.02.06, 16:11 Gość portalu: nologo napisał(a): > Czy Gazeta Wyborcza to już FAKT? Sądząc z przytaczanych tematów dogania > powolutku niedościgniony wzór... Wiadomo, ze to jest FUCKT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYZYK ZAGADKA IP: 87.207.126.* 10.02.06, 00:29 co to za "gazeta" - na lewo od "Trybuny" i głupsza od "Facktu" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
msr78 zazdroszcze im troche 09.02.06, 16:01 zawsze zazdroscilem anglikom skali i rodzaju problemow z ktorymi sie borykaja. kosmici, futbol, celebritis.. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.chmura Re: zazdroszcze im troche 09.02.06, 20:41 i jeszcze cellulitis i hepatosis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WESOŁY W. Brytania: kosmita znaleziony na poddaszu IP: *.wzz.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:06 ale wiadomość i to ma byc gazeta ? toz to poziom nędznego brukowca gardze taka gazetą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: W. Brytania: kosmita znaleziony na poddaszu IP: *.aig.pl 09.02.06, 16:10 Nie wiem o co Ci chodzi. Wolę czytać o kosmitach w słojach niż o kolejnych reformach braci Kaczyńskich. Kosmici mniej szkodzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
ljblues1 W. Brytania: kosmita znaleziony na poddaszu 09.02.06, 16:18 tez mi nowina; moja zona od ponad 20-tu lat jest kosmitka , rowniez taka bardziej wojskowa - wydaje mianowicie rozkazy blooz Odpowiedz Link Zgłoś
macio666 Re: W. Brytania: kosmita znaleziony na poddaszu 09.02.06, 17:03 O k..wa ale LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
patman My jsme Borg. Odpor je marny, budete analovani... 09.02.06, 17:45 Dla jasności - spróbujcie sobie zinterpretować ostatni wyraz ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Lubicz To była pani Stanisława z Klanu!!! IP: *.e-wro.net.pl 09.02.06, 21:27 Bożesz ty mój toż to był jej zaginiony synek. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2221 ależ to był Jan Maria Rokita, widziałem tę figurkę 09.02.06, 16:21 wczoraj w telwizji stała obok lodówki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek SONDAŻ NA POZIOMIE OBECNEJ GW - żenujące IP: 83.238.88.* 09.02.06, 16:39 Od kiedy GW jest pismem satyrycznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 teraz juz wiecie dlaczego pan k polecial do usa.. 09.02.06, 16:57 a w torbie z domu handlowego zona miala wek ale z czym????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Ja alkoholik kak moja mat' i otiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:18 A moj brat na uniwersitietie! On tam preparat w spiritusie, potomu szto u niewo 4ty hooya! Odpowiedz Link Zgłoś
patman To jest sprawa dla Archiwum X 09.02.06, 17:25 Pamiętajcie - wszystko jest spiskiem Żydów, masonów i kosmitów. I jeszcze cyklistów. Teorie spiskowe wiele spraw w łatwy sposób wyjaśniają - zwłaszcza tym, którzy nie potrafią myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napletek_Rydzyka Re: To jest sprawa dla Archiwum X IP: 83.238.225.* 09.02.06, 18:39 wiec raczje to sprawa dla Rozmów Niedokończonych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... to na pewno był...Chuck Norris! IP: *.ctnet.pl / *.man.poznan.pl 09.02.06, 17:32 ... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Stopniowanie zniszczeń: 09.02.06, 17:40 Huragan Wilma, huragan Rita, huragan Kathrina, Chuck Norris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanibaal kto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:47 nieduże,szare.... mysza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiHHAAAA rolnik JEDNAK BOGA NIE MA . CO ZA ULGA iiHHAA . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Mad a Muhamad jest jego prorokiem (oczywiscie) IP: *.bulldogdsl.com 09.02.06, 20:44 a Ali jest zieciem Muhamada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichociemny Nareszcie tajemnica wyjaśniona IP: 212.106.22.* 09.02.06, 18:00 Jeśli nie jest to Chuck Norris to jest to napewno agent J-23. Gdzieś tam jeszcze powinien być zawinięty w "Trybunę Ludu" Bruner (ta świnia) Odpowiedz Link Zgłoś