Gość: piramidon NAWET PHOTOSHOP NIE POMAGA... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.02.06, 02:21 przyyykra sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pershing Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.gci.net 11.02.06, 04:14 no fajna mialem dupeczke, i jak ladnie jezdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaliemorph Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.icpnet.pl 11.02.06, 04:18 No przepraszam bardzo, ale niestety zdjęcia bez retuszu (na pewno tak chamskiego), są znacznie bardziej interesujące, ponieważ oglądając te po, odnoszę wrażenie jakbym oglądał jakąś lalkę o bliżej niesprecyzowanej twarzy anieżeli konkretną modelkę. Przecież jak to w makijażu, mistrzostwem makijażu jest zrobić go takim by był jak najmniej widoczny, jednocześnie jak najbardziej podkreślając zalety, czyli widok prawie że naturalny z minimalnymi zakłamaniami. Tyle że niestety w pochodzie ku próżniaczej piękności niektórzy się zapominają, już nie wspominając o retuszach by PS w CKM'ie bo to czysta tandeta. Gdyby zrobili zdjęcie dmuchanej lalki zrobionej na wzór modelki i porównali je ze zdjęciem z CKM'a obawiam się iż nie doszukalibyśmy się różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:46 Ależ to nie są zdjęcia - to są grafiki na motywach zdjęć ;) Z chęcią porównałbym metodą teleszopową "przed" i "po" gigaretuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kramarz Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.06, 08:57 Czy dlatego kapelan nie pozwolił jej dźwigać polskiej flagi na Igrzyskach w Turynie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 09:44 a ja bym chciał zobaczyć Agatkę Wróbel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.02.06, 10:26 to juz wiemy, na co zachorowala Jagna wczoraj i nie mogla niesc flagi..... Ta choroba to sesja w CKM Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Przecież ona naprawdę wygląda tak: 11.02.06, 10:42 Przecież ona naprawdę wygląda tak: www.fit.pl/grafika/lydki/1/jagna1.jpg 8-O → → → → → → → → → → → → Nadchodzi Era Mohera! ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retusz! RETUSZ, RETUSZ, RETUSZ!!!! IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.02.06, 10:57 Bardziej tych zdjęć przerobić się już chyba nie dało. Ona wygląda jak jakiś plastikowy odlew, mogliby ją postawić w muzeum figur woskowych, pasowała by jak ulał. Tak obrzydliwy retusz może swiadczyc tylko o tym, ze w rzeczywistosci ona nie nadaje sie do żadnego magazynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marson Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.cable.wanadoo.nl 11.02.06, 11:15 O co chodzi z Niemczykiem? Oswieccie mnie,prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mahir Onaniści 11.02.06, 12:39 to mają dobrze! O ich dobre samopoczucie działa sztab grafików z wielu redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 13:01 Strrrrasznie zrobiona i plastikowa- koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: 80.48.73.* 11.02.06, 13:14 I bardzo dobrze!!! Jak jest co pokazać, to niech pokazuje!! Brawo Jagna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 W sumie niezła laska !! 11.02.06, 14:16 Nieźle ją podrasowali. Mnie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan mnie sie podoba! 11.02.06, 14:54 co sie czepiacie kiedy bedzie pokazywac cialo?jak bedzie miala 50 lat?a makijaz, szminki, kremy i inne farby kobiety juz w jaskiniach stosowaly!fotoshop to najnowsza technologia kosmetyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.piotrkow.net.pl 11.02.06, 15:14 juz nie sa malzenstwem a ona ma coreczke Jagodke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parasol Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:10 łaaaał ! dla mnie wypas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Grubosc uda dzieki PhotoShop software. IP: *.bu.edu 11.02.06, 16:23 To juz zarty. Tak wogole to mogliby zatrudnic operatora programu ktory umie robic nogi sportsmenek a nie modelek. Wycial ze zdjkecia ze 3 kilo miesni. Trzeba bylo wyciac, tylko ksztalt zachowac. Nedzny "specjalista". Odpowiedz Link Zgłoś
jada9 Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie 11.02.06, 16:23 I co w tym złego? - Nie wiedziałem, że ma taki piękny brzuch, - Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melma Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:25 O jeny. Gdzie takie fajne buty mozna kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim Ale te kobiety są głupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:36 Ale te kobiety są głupie, najpierw płaczą,że faceci je poniżają a potem się dla nich rozbierają.Nie wiem czy to przyjemne jak jacyś zboczeni panowie ślinia się nad gazetą. Przykre to, ale kobiety są same sobie winne, że się tak dają facetom wrabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan autor Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:33 Photoshop - Twoja dziewczyna go polubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slayer_fan A czy Renata Beger też pozowała ? 11.02.06, 20:15 Photoshop to potęga :) Odpowiedz Link Zgłoś
1951j Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie 11.02.06, 21:40 a jednak Jaguś kaska; chyba że to nie Ty .Bo wyglądasz jak srający baca przed halniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś