Dodaj do ulubionych

Jagna Marczułajtis w CKM-ie

• Gość: piramidon NAWET PHOTOSHOP NIE POMAGA... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.02.06, 02:21
      przyyykra sprawa...
    • Gość: pershing Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.gci.net 11.02.06, 04:14
      no fajna mialem dupeczke, i jak ladnie jezdzi :)
    • Gość: xaliemorph Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.icpnet.pl 11.02.06, 04:18
      No przepraszam bardzo, ale niestety zdjęcia bez retuszu (na pewno tak
      chamskiego), są znacznie bardziej interesujące, ponieważ oglądając te po,
      odnoszę wrażenie jakbym oglądał jakąś lalkę o bliżej niesprecyzowanej twarzy
      anieżeli konkretną modelkę. Przecież jak to w makijażu, mistrzostwem makijażu
      jest zrobić go takim by był jak najmniej widoczny, jednocześnie jak najbardziej
      podkreślając zalety, czyli widok prawie że naturalny z minimalnymi zakłamaniami.
      Tyle że niestety w pochodzie ku próżniaczej piękności niektórzy się zapominają,
      już nie wspominając o retuszach by PS w CKM'ie bo to czysta tandeta. Gdyby
      zrobili zdjęcie dmuchanej lalki zrobionej na wzór modelki i porównali je ze
      zdjęciem z CKM'a obawiam się iż nie doszukalibyśmy się różnicy.
    • Gość: L Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:46
      Ależ to nie są zdjęcia - to są grafiki na motywach zdjęć ;) Z chęcią
      porównałbym metodą teleszopową "przed" i "po" gigaretuszu.
    • Gość: kramarz Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.06, 08:57
      Czy dlatego kapelan nie pozwolił jej dźwigać polskiej flagi na Igrzyskach w
      Turynie!?
    • Gość: eryk Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 09:44
      a ja bym chciał zobaczyć Agatkę Wróbel!!!
    • Gość: jancio Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.02.06, 10:26
      to juz wiemy, na co zachorowala Jagna wczoraj i nie mogla niesc flagi..... Ta
      choroba to sesja w CKM
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Przecież ona naprawdę wygląda tak: 11.02.06, 10:42
      Przecież ona naprawdę wygląda tak:
      www.fit.pl/grafika/lydki/1/jagna1.jpg

8-O

→ → → → → → → → → → → →
      Nadchodzi Era Mohera!
      ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ←
      • Gość: rollo Czyli przeciętnie. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 11.02.06, 12:25
    • Gość: retusz! RETUSZ, RETUSZ, RETUSZ!!!! IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.02.06, 10:57
      Bardziej tych zdjęć przerobić się już chyba nie dało. Ona wygląda jak jakiś
      plastikowy odlew, mogliby ją postawić w muzeum figur woskowych, pasowała by jak
      ulał.
      Tak obrzydliwy retusz może swiadczyc tylko o tym, ze w rzeczywistosci ona nie
      nadaje sie do żadnego magazynu.
    • Gość: Marson Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.cable.wanadoo.nl 11.02.06, 11:15
      O co chodzi z Niemczykiem? Oswieccie mnie,prosze!!!
    • mahir Onaniści 11.02.06, 12:39
      to mają dobrze! O ich dobre samopoczucie działa sztab grafików z wielu redakcji.
    • Gość: koko Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 13:01
      Strrrrasznie zrobiona i plastikowa- koszmar.
    • Gość: bodo Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: 80.48.73.* 11.02.06, 13:14
      I bardzo dobrze!!! Jak jest co pokazać, to niech pokazuje!! Brawo Jagna!!!
    • feliks-50 W sumie niezła laska !! 11.02.06, 14:16
      Nieźle ją podrasowali.
      Mnie się podoba.
    • marekgdan mnie sie podoba! 11.02.06, 14:54
      co sie czepiacie kiedy bedzie pokazywac cialo?jak bedzie miala 50 lat?a makijaz,
      szminki, kremy i inne farby kobiety juz w jaskiniach stosowaly!fotoshop to
      najnowsza technologia kosmetyczna!
    • Gość: elka Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.piotrkow.net.pl 11.02.06, 15:14
      juz nie sa malzenstwem a ona ma coreczke Jagodke
    • kamilar Czy CKM ma jakąś umowe o współpracę z 11.02.06, 15:15
      Wyborczą??
    • Gość: parasol Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:10
      łaaaał ! dla mnie wypas
    • Gość: Dr Grubosc uda dzieki PhotoShop software. IP: *.bu.edu 11.02.06, 16:23
      To juz zarty. Tak wogole to mogliby zatrudnic operatora programu ktory umie
      robic nogi sportsmenek a nie modelek. Wycial ze zdjkecia ze 3 kilo miesni.
      Trzeba bylo wyciac, tylko ksztalt zachowac. Nedzny "specjalista".
    • jada9 Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie 11.02.06, 16:23
      I co w tym złego?
      - Nie wiedziałem, że ma taki piękny brzuch, - Brawo!
    • Gość: Melma Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:25
      O jeny. Gdzie takie fajne buty mozna kupić?
    • Gość: maxim Ale te kobiety są głupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:36
      Ale te kobiety są głupie, najpierw płaczą,że faceci je poniżają a potem się dla
      nich rozbierają.Nie wiem czy to przyjemne jak jacyś zboczeni panowie ślinia się
      nad gazetą. Przykre to, ale kobiety są same sobie winne, że się tak dają facetom
      wrabiać.
    • Gość: pan autor Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:33
      Photoshop - Twoja dziewczyna go polubi ;)
    • slayer_fan A czy Renata Beger też pozowała ? 11.02.06, 20:15
      Photoshop to potęga :)
    • 1951j Re: Jagna Marczułajtis w CKM-ie 11.02.06, 21:40
      a jednak Jaguś kaska; chyba że to nie Ty .Bo wyglądasz jak srający baca przed
      halniakiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka