Dodaj do ulubionych

Beckham nie umie liczyć

IP: 193.192.62.* 28.02.06, 13:25
Rozumiem, że miałby wyliczyć kąty, narysować wykres funkcji, czy nawet obliczyć pole jakiegoś wielokąta - można pozapominać.

Ale matematyka sześciolatka? Niemożliwe, zeby był aż takim 'dummy'.
Chociaż może jest, skoro o tym mówi.

"Kiedys matematyka była łatwiejsza" - buahahaha, chyba za czasów neandertalczyka. Cytat roku, bez dwóch zdań!
Obserwuj wątek
    • Gość: iGrek No cóż, za to kocha go żona, IP: 217.153.26.* 28.02.06, 13:26
      która nie umie czytać
      • jimmyjazz A bo to pierwszy sportowiec przygłup? 01.03.06, 09:47
        Taka cecha zawodowa - nie było czasu się uczyć, trzeba było trenować. Wśród
        studentów na AWF też takich typków nie brakuje.
        To są sportowcy a nie naukowcy. Płaci im się za fikołki czy kopanie piłki.

Z drugie strony chwalenie się tym przed dziennikarzami dowodzi szczególnego
        typu głupoty.
    • black_magic_women Beckham nie umie liczyć 28.02.06, 13:26
      kiedys jego rownie blyskotliwa zona przyznala sie,ze nie przeczytala w zyciu
      ani jednej ksiazki,trafil swoj na swego...
      • gladiatorr1 Re: Beckham nie umie liczyć 28.02.06, 13:51
        to jest chwyt medialny,zeby o nim mówiono(nie ważne co ale zeby mówiono).nie
        wyobrażam sobie zeby facet, który zarabia miliony nie umiał rozwiązywać zadań
        na poziomie 6-latka
    • Gość: zawiedziona Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:48
      a czemu nie napisali jak victoria poradzila sobie z wyzsza matematyka jakiej
      teraz ucza dzieci?
      • Gość: Duckkiller Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.aster.pl 28.02.06, 14:03
        Victoria nie miała z nią problemu bo doktoryzowała się z topologii algebraicznej
        na oxfordzie.
      • Gość: jazzy Re: Beckham nie umie liczyć a Victoria czytać IP: *.lodz.mm.pl 01.03.06, 00:08
        Victoria nie przeczytala po prostu tego zadania ;>
    • Gość: Blase Re: Beckham nie umie liczyć IP: 81.210.82.* 28.02.06, 14:22
      Pan piłkorz to po prostu głąb. Jeżeli oni (piłkarze) mają tak rozwinięty
      intelekt to i nie dziwne że mają po kilku agentów do negocjowania kontraktów.
      Jakieś prowizje, procenty.... jak oni kończyli szkoły uczyli czegoś innego, a
      oni i tak tych szkół nie kończyli... Ależ wielkoformatowa gwiazda ten Beckham...
      • lucky81 Re: Beckham nie umie liczyć 01.03.06, 04:40
        Masz kompleks niższości.
    • Gość: furino Re: Beckham nie umie liczyć IP: 213.227.78.* 28.02.06, 14:23
      Victoria Beckham pyta męża:
      - David, która jest godzina ?
      - Za trzy minuty będzie jedenasta
      - Ale je nie pytam która bedzie za trzy minuty, tylko która jest teraz !!!
    • Gość: JCK Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.biol.us.edu.pl 28.02.06, 14:26
      Mam jedno pytanie
      Skad dziennikarze o tym sie dowiedzili??
      Od syna, ktory zaraz potym jak tata go odeslal do mamy polecial do redakcji
      zeby o tym fakcie poinformaowac?
      jest napisane w artukule ze podczas wywiadu o tym powiedzial, ale co tak ni
      zgruch ni z pietruchy z tym wyskoczyl?
      • black_magic_women Re: Beckham nie umie liczyć 28.02.06, 14:29
        o ile pamietam casus Victorii sama powiedziala dziennikarzowi o swoim
        czytelnictwie;)czemu on mial byc gorszy?!
      • Gość: qnk Otóż (podobno) była to ironiczna odpowiedź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:49
        ...na zadane przez dziennikarza pytanie.

Niestety, nie czytałem wywiadu i nie mogę zweryfikować tej wiadomości.
    • Gość: macio coraz więcej jest debili-milionerow IP: *.pl / *.devs.futuro.pl 28.02.06, 14:48
      przodują w tym oczywiscie gracze NBA - duża czesc z tych Murzynków to
      analfabeci. Jak widać Europejczycy nie pozostają w tyle. Podejrzewam, że
      Bekham, który jest kretynem nie jest odosobniony.
      No. To sie człowiek pocieszył i wykazał swoją wyższość!!Cha, cha, cha.
    • Gość: BobiF Zadanie nie jest łatwe! IP: 217.8.188.* 28.02.06, 14:53
      "Bet wyszedł do sklepu o 11:45". Zdanie zawieran błąd. Powinno być wyszedł ze
      sklepu czy też wszedł do sklepu?
      Piłkarz odpuścił.
      • Gość: dry Re: Zadanie nie jest łatwe! IP: *.ikea.com 28.02.06, 23:53
        Wyszedl (w domysle np z domu) do sklepu. Nie ma znaczenia kiedy wszedl czy
        wyszedl ze sklepu. Dla mnie jest OK. Ale i tak nie wiem o ktorej godz wrocil.
    • Gość: goran Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.02.06, 15:17
      On tylko liczy od miliona w górę.
    • Gość: jontek Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 28.02.06, 15:29
      nie tylko liczyc, ale i gra przecietnie. Niestety slawa wytworzona przez media i
      ladna buzke. Ale coz, zawsze to jakis sukces ;)
    • jumar1 Re: Beckham nie umie liczyć 28.02.06, 15:53
      David Beckham ..."skonczył"... się wraz z momentem odejścia z Man Utd.
      ...niestety ..jego obecne przebłyski formy i dobrej piłki
      zdarzają się niezmiernie rzadko...szkoda!
      ...a pismaki?
      ...o czyms muszą pisać..

Pzdr.
    • Gość: levelx Ciekawe czy Victoria rozwiązała he,he.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:52
    • Gość: cwir Wolałbym nie umieć liczyć a kręcić piły jak on.:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:55
    • Gość: antykretyn Z matmy zero ale miliony na koncie IP: *.fbx.proxad.net 28.02.06, 17:02
      Taki sie zrobil teraz ten pojeb,,ny swiat
      • Gość: Zzennekk Re: Z matmy zero ale miliony na koncie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:27
        To nie swiat tylko ludzie sa poj....
      • lucky81 Re: Z matmy zero ale miliony na koncie 01.03.06, 04:43
        A Ty jesteś faszystą i chcesz rozdzielać pieniądze świata za znajomość matematyki?
    • Gość: graf statystyczny Polak nie jest lepszy od Beckhama IP: *.com.pl 28.02.06, 17:08
      wiekszosc zadan dla maluchow jest prostych, ale bywaja takie ze dorosle osoby
      znajace matematyke wpadaja w konsternacje przy ich rozwiazywaniu (i to nie z
      powodu braku wiedzy). Jakbym kazal polowie "czytaczy" forum narysowac graf
      (ktory wprowadzadza sie na poczatku szkoly podstawowej) to by nie wiedziala o co
      chodzi.
      • Gość: mycha Re: statystyczny Polak nie jest lepszy od Beckham IP: *.pronet.lublin.pl 01.03.06, 07:05
        O bardzo prosciutkie sa zadanka w podstawowce.Zwlaszcza w nauczaniu
        poczatkowym.Przyklad z I semestru III klasy podstawowej.
        Kasia i Ania chcialy obejrzec zachod slonca,ktory jest o 17.55.Droga do pounktu
        widokowego zajmuje 15 min.Kasia szykowala sie 10 min.O ktorej powinny wyjsc z
        domu zeby zdazyc obejrzec zachod slonca?................czekam na rozwiazanie
        zadania,ale ptosze wziac pod uwage wszystkie dane z zadania!
        Drugi kwiatek.Tez III klasa.
        Wydawnictwo "Vistula" wydaje 345 ksiazek i 460 czasopism rocznie.Jak dlugo
        istnieje wydawnictwo?
        Zadan tych nie wymyslilam.Znajduja sie w cwiczeniach z matematyki dla klasy
        III,podrecznika zatwierdzonego przez MEN.To tylko najsliczniejsze kwatuszki.Caly
        czas sie zbieram,zeby napisac paszkwila do ministerstwa opisujace bubel
        podrecznikowy jakim jest i "Wesela Szkola".
    • Gość: Vitanai I pomyśleć... IP: *.atol.com.pl 28.02.06, 17:28
      I pomyśleć, że ja teraz muszę się uczyć wyróżnika trójmianu kwadratowego (nie
      twierdzę, że to jest trudne), prawa podwójnej negacji czy liczenie pola
      powierzchni oraz objętości stożka, gdy dany jest cos i sin jakiegoś kąta i
      ledwie wiążę koniec z końcem, a ten wymoczek zarabia miliony i nie wie, że
      jeżeli wyjdzie do sklepu o 11:45 i wróci za pół godziny, to będzie 12:15.
      Skandal!!!
      • Gość: David B. Re: I pomyśleć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:58
        WOW jestes genialny ja bym nie policzyl tego zadania z godzina. Uwazam ze
        skandalem jest to ze wiekszosc matematykow nie umie grac w pilke nozna na
        swiatowym poziomiw!
        • Gość: ok Re: I pomyśleć... IP: 80.51.176.* 28.02.06, 21:24
          dokladnie
        • Gość: iota Re: I pomyśleć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:23
          ale ją kopnąć potrafi
      • lucky81 Re: I pomyśleć... 01.03.06, 04:45
        Przecież to zadanie z godziną to było wymyślone przez gazetę, jego syn miał inne.
    • Gość: ??? Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:42
      Coś mi się nie chce w to wierzyć poniewarz tekst ten posiada kilka błędów.
      Np. Jest napisane "przykladowe zadanie dla brytyjskich dzieci", a przecież syn
      beckhama uczy się w Hiszpani w prywatnej szkole. Jak takie błędy popełnili przy
      pisaniu tego textu to reszta też nie musi byc prawdą
    • Gość: FreakyMisfit Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.02.06, 18:17
      Też mi nowina. Nie od dziś wiadomo, że sportowcy tytanami intelektu nie są...
      • Gość: Inteligent no, ale moment - wyszedł do sklepu o 11:45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:36
        a o której wrócił do domu , przecież nie wiemy gdzie jest jego dom i skąd wyszedł - Beckham to jest ścisłowiec, nie śmiejcie się to nie jest łatwe zadanie
    • Gość: Komp Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:28
      Dzieci Beckhamów mają opiekunki i nie sądze żeby mały Brooklyn przychodził do
      tatusia z zadaniem z matmy. od tego są w takich rodzinach inne osoby. David miał
      pecha chyba, że akurat w momencie, gdy dzieciak nie umie rozwiązać zadania, był
      w domu (wyjątkowo). Kto te bzdury wymyślił???
      Pozdrawiam
    • Gość: kkkkkk Re: Beckham nie umie liczyć IP: 80.51.176.* 28.02.06, 21:23
      wazne ze umie kopac futbolowke!!
    • Gość: 3xziom Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:29
      a sonda jak zwykle jest beznadziejna...
    • lakare Re: Beckham nie umie liczyć 28.02.06, 21:44
      Jak na faceta, który nie umie liczyć to całkiem nieźle zarabia...
      • Gość: Przemas A ja umie liczyc IP: *.telia.com 28.02.06, 22:04
        I co jeszcze powinien umiec pilkarz ? Mowic po arabsku,chinsku, znac sie na
        kulturze Somalijczykow itp.
        Co z tego ze on nie potrafi liczyc. Ja z checia zamienilbym moje matematyczne
        umiejetnosci na to aby grac w pilke tak jak Beckham i posiadac taka kase.
        Z moja duza matematyczna wiedza bede i tak zawsze tylko golasem ktorego stac
        tylko na cienkie wino i to w domu.
        • Gość: poliglota Re: A ja umie liczyc IP: *.sympatico.ca 28.02.06, 22:30
          Nie wrocil za pol godziny , ale wrocil po pol godzinie
    • Gość: Bolek Re: Beckham nie umie liczyć IP: *.sympatico.ca 28.02.06, 22:28
      Anna Nicole Smith tez nie umie liczyc - a ile teraz ma forsy!?
    • piotr7777 Re: być może to dyskalkulia 28.02.06, 23:26
      Wcale nie powód do śmiechu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka