zymzyk 06.03.06, 19:48 sliczne www.europepascher.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama chrzestna Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:52 Ja kupuję w jednym sklepie internetowym, mam bardzo duży wybór, szybką dostawę. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_molly Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 03.08.12, 09:05 Kupiłam swojej siostrzenicy nietypowy prezent - walizka Trunki! Naprawdę niesamowita sprawa, Mania chodzi z nią nawet na zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kristina_barcelona Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 14.08.12, 09:54 Widziałam ją ostatnio w Toys"R"Us wydaje się być super gadżetem i zabawką dla dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Julki (5) Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.softlab.gda.pl 30.09.06, 19:43 Dzien dobry, Nie wiem kto dobiera ranking zabawek na Panstwa stronie, prawdopodobnie producent tych zabawek, albo osoba ktora dzieci widzi na obrazku albo u znajomych. Na pewno nie swiadomi rodzice, ktorzy chca zeby ich dziecko sie rozwijalo!To, co proponujecie Panstwo dla dziewczynek w wieku do 8 lat to jakas porazka...Moje dziecko, ktore jak obserwuje nie wyroznia sie od swoich kolezanek, bawilo sie takimi zabawkami w wieku 3-4 lat. Abstrahuje juz zupelnie od cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 20:45 po co kupowac drogie zagraniczne zabawki skoro mamy piekne i madre polskie! czemu nie ma na liscie nic z Kalimby? Szczerze polecam sklep z zabawkami na Mierosławskiego w Warszawie (sa tez chyba aukcje na allegro). trzeba jakos walczyc z inwazja made in china! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melik Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.compi.net.pl 28.11.07, 22:22 Merlin ma chyba największy wybór zabawek, także polskich :) A przynajmniej ze sklepów internetowych, z których zwłaszcza teraz korzystać się przydaje, by uniknąć wielkich kolejek w sklepach... Odpowiedz Link Zgłoś
slavko100 Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 09.10.12, 08:15 Dobry rodzić nie kupi takiego chłamu swojemu dziecku, a to, że takich rodziców jest coraz mniej mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW.GIMMIK.PL zabawki dla chlopcow IP: *.lanet.net.pl 25.04.09, 12:45 fajne te zabaweczki Odpowiedz Link Zgłoś
free.wrangler Re: zabawki dla chlopcow 15.11.11, 23:33 Szukając prezentu dla córki odkryłam stronę internetową kidek.pl gdzie znalazłam fanatyczne pomysły na prezenty dla najmłodszych, prezenty są dla dzieci w różnym wieku, i o różnym stopniu zaawansowania ale wszystkie są ciekawe, edukacyjne i bez agresji!! Ceny bardzo przystępne! Odpowiedz Link Zgłoś
sunline77 Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 25.04.09, 17:45 pozwolę soebie dodac jeszcze jeden ciekawy adres www.husbao.pl - najstarsza gra planszowa świata z rodziny mancala. Przeznaczona zarówno dla dorosłych jak i dzieci od lat. Uwaga! Bardzo wciąga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eff_ula Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 26.04.09, 22:58 sunline77 napisała: > pozwolę soebie dodac jeszcze jeden ciekawy adres > www.husbao.pl - najstarsza gra planszowa świata z rodziny > mancala. Przeznaczona zarówno dla dorosłych jak i dzieci od lat. > Uwaga! Bardzo wciąga!!! NIE OTWIERAJCIE TEGO LINKA- TO SPAM, W DODATKU Z WIRUSEM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zabawki, Prezenty, Gadżety, Upominki.. :) IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.11, 12:06 bardzo fajne rzeczy są na Gadżeteo Polecam! :) ---------------- Deskorolka prosto z USA ! DESKOROLKA SKRĘTNA 360 stopni WAVEBOARD - NOWOŚĆ I HIT 2011 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-mail EE tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 08:16 Nasze maleństwo dostało prawdziwe cudo do zabawy. happyhop.pl, kupiliśmy zamek za 1250zł i mamy spokój na dłuugi czas. Jakby ktoś chciał to facet, który nam to przywoził- 787-130-117. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.yattashop.pl Tutaj są fajne zabawki IP: *.siedlce.vectranet.pl 10.07.09, 14:21 www.yattashop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszka Re: Tutaj są fajne zabawki IP: *.jmdi.pl 14.12.11, 09:16 A co powiecie na taka fajna pianke cobi.pl/zabawki/moon-dough-pianka/ mysle ze spokojnie mozna sprawić tez i taki prezent-nawet sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia9 fajne i tanie zabawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 22:24 mozna dostac w sklepie internetowym szkrabolandia.pl. Maja ciekawa oferte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.181.191.131.static.crowley.pl 06.09.09, 23:13 Też się dopiszę :) Kupujemy niedługo małemu taką zabaweczkę - www.youtube.com/watch?v=xRTOe1S6uw0 Po długich naradach stwierdziliśmy z żoną, że to lepsze niż spędzone godziny przy komputerze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
motorona Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 13.09.09, 00:30 www.koszulki.com/?id=3670 Odpowiedz Link Zgłoś
adaboro Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 13.10.09, 20:48 Zupełnie nowy sklep i wreszcie tylko inteligentne zabawki www.e-inspiracje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabinka Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.res.pl 25.06.10, 12:04 My naszemu małemu kupiliśmy ostatnio koparko ładowarkę w e-sklepie Grene. Jest nią zachwycony. Zobaczcie jak fantastycznie dzieciaki się bawią: www.youtube.com/watch?v=L935Q2wK9WY&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Orb Factory IP: *.elpos.net 25.10.09, 17:26 Nasza pociecha uwielbia wyklejać mozaiki Orb Factory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Orb Factory IP: *.krucza.exorigo.pl 25.10.09, 18:21 Gdzie to można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Orb Factory IP: *.elpos.net 25.10.09, 20:12 ja znalazłem na allegro: allegro.pl/search.php?sg=0&string=orb+factory Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_ciotunia Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 12.11.09, 12:08 ja również ostatnio polubiłam kupowanie zabawek na merlinie:-) głównie dlatego, że nie ma kolejek, co niestety już powoli widać w "normalnych" sklepach... i jest ich tam naprawdę spory wybór:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoDaDo Polecam zabawki Drewniane! IP: *.centertel.pl 11.06.10, 16:20 www.dodado.pl www.polskiezabawkidrewniane.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.res.pl 30.12.10, 15:06 Ja kupuję zabawki dla dzieci w sklepie e-inspiracje.pl Dzieciaki są zawsze zadowolone i radosne. Odpowiedz Link Zgłoś
szaraczek_beauty Re: Polecam zabawki Drewniane! 31.12.10, 09:57 Ja ostatnio kupiłam córeczce wózek na allegro po atrakcyjnej cenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna81 Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 12:46 www.solostocks.pl/sprzedaz-produkty/zabawki/inne-zabawki/blo-wooden-toy-hedgehog-jerzy-883756 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.olsztyn.mm.pl 03.08.11, 12:53 Ja osobiście polecam zabawki firmy AKUKU , które mozna znaleźć na stronie www.drewniane-zabawki.com/, ceny sa optymalne, jakość naprawdę wysoka, a zainteresowanie tego rodzaju zabawkami u dzieci wzrasta i pozytywnie wpływa na ich rozwój. Sama od lat zamawiam te zabawki i nie zmienie tej firmy na żadną inną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 23:20 ja kupuje od kilku lat w tym sklepie: wapex.com.pl/index.html Bardzo fajne - zreszta polecają go na Onet.pl biznes.onet.pl/polska-konkurencja-dla-slynnych-klockow-lego,18494,5021084,1,news-detal Odpowiedz Link Zgłoś
beata.83 Re: Polecam zabawki Drewniane! 25.04.12, 09:29 Mruczę, więc jestem:) Kotek gryzak, idealny dla ząbkującego maluszka:) W sprzedaży od 29 kwietnia. www.blo-toys.com/zabawki/mruczek/ Więcej polskich zabawek z drewna marki blO Toys na www.blo-toys.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.10.11, 18:45 Ja pewnego razu kupiłam mojej córeczce zestaw drewnianych koralików do nawlekania, zabawka pochłonęła ją jak żadna inna. Teraz zamierzam kupować jej głównie zabawki drewniane. Znalazłam ostatnio fajny sklep Tekst linka i mam tam upatrzony ciasteczkowy kuferek - słodziutki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobus Polecam zabawki Drewniane! IP: *.igloonet.pl 27.01.12, 19:42 www.sobus.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 18:39 A ja polecam drewniane puzzle przestrzenne. Co o nich sądzicie dla 5-letniego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.play-internet.pl 07.10.12, 22:15 Witam, Polecam zabawki drewniane edukacyjne. Wiele ciekawych zabawek znalazłam tutaj: www.edumaxi.pl/zabawki-drewniane-c-34.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.play-internet.pl 31.10.12, 09:24 jestemeco.pl/2012/ekologiczne-zabawki-madre-zakupy-dla-dzieci/ tutaj jest dobry artykuł, dla tych wszystkich, którzy zastanawiają się jeszcze jakie zabawki wybrać dla swoich dzieci :) Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy, że zabawki które mamy w sklepach - w większości made in china- mogą być tak niebezpieczne... a przecież w większości są atestowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia dla 3 latków IP: *.183.189.193.dsl.dynamic.eranet.pl 09.03.11, 15:01 Ja bardzo polecam zabawki od Adamigo. Zwłaszcza "Buziaki Śmieszaki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuska300 Re: dla 3 latków IP: 81.15.160.* 17.03.11, 09:58 Ja polecam zabawki z drewna swiatmatki.pl/26-zabawki-drewniane Szczególnie fajne kolejki dla chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
desirea gry klocki 06.04.11, 12:07 u nas sprawdzaja sie zwykle, klasyczne klocki z drewna, klocki z puzzlami obrazkowe i gry rowniez bardzo sie podobaja corci, szczegolnie te ze zwierzakami i zgadywanki jak "Bystre Oczko" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia23 zabawki dla malców IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 19:16 polecam www.mychild.pl ! :D świetna strona :D Odpowiedz Link Zgłoś
pracowniamalegoczlowieka.tk Re: Zabawki wspierające rozwój :) 07.08.11, 15:06 Zabawki starannie wybrane przez terapeutów dziecięcych i pedagogów: sklep.e-si.pl/pl/ Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Deskorolka dla dzieci na dwóch kółkach.. :) IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.11, 12:02 polecam taką Deskorolkę dla dzieci lub rolki. Puki jeszcze wakacje i ciepło.. kupiłam taką dla mojego dziecka i jest dość ciekawa bo na dwóch kółkach.. a dziecku sie to głównie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamciaZ Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:38 Ja kupuję zabawki dla swoich pociech na www.minibobas.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama33 a ja tu: <a href="http://www.mamissima.pl" target="_blank" rel="no IP: *.aster.pl 27.09.11, 21:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 21:44 polecam zabawki dla dzieci ze sklepu internetowego Berney-toys oryginalne extra polecam Odpowiedz Link Zgłoś
natalixirl fajne zabawki 04.10.11, 18:37 kupuję w sklepie Berney-toys.pl jestem bardzo zadowolona, to już mój kolejny zakup. Polecam w 100% zabawki dla dzieci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś