Dodaj do ulubionych

Zabawki dla dzieci w różnym wieku

06.03.06, 19:48
sliczne

www.europepascher.org/
Obserwuj wątek
    • Gość: mama chrzestna Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:52
      Ja kupuję w jednym sklepie internetowym, mam bardzo duży wybór, szybką dostawę.
      • miss_molly Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 03.08.12, 09:05
        Kupiłam swojej siostrzenicy nietypowy prezent - walizka Trunki!
        Naprawdę niesamowita sprawa, Mania chodzi z nią nawet na zakupy :)
        • kristina_barcelona Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 14.08.12, 09:54
          Widziałam ją ostatnio w Toys"R"Us wydaje się być super gadżetem i zabawką dla dziecka!
    • Gość: Mama Julki (5) Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.softlab.gda.pl 30.09.06, 19:43
      Dzien dobry,
      Nie wiem kto dobiera ranking zabawek na Panstwa stronie, prawdopodobnie
      producent tych zabawek, albo osoba ktora dzieci widzi na obrazku albo u
      znajomych. Na pewno nie swiadomi rodzice, ktorzy chca zeby ich dziecko sie
      rozwijalo!To, co proponujecie Panstwo dla dziewczynek w wieku do 8 lat to jakas
      porazka...Moje dziecko, ktore jak obserwuje nie wyroznia sie od swoich
      kolezanek, bawilo sie takimi zabawkami w wieku 3-4 lat. Abstrahuje juz zupelnie
      od cen.
    • Gość: ella Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 20:45
      po co kupowac drogie zagraniczne zabawki skoro mamy piekne i madre polskie!
      czemu nie ma na liscie nic z Kalimby? Szczerze polecam sklep z zabawkami na
      Mierosławskiego w Warszawie (sa tez chyba aukcje na allegro). trzeba jakos
      walczyc z inwazja made in china!
      • Gość: Melik Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.compi.net.pl 28.11.07, 22:22
        Merlin ma chyba największy wybór zabawek, także polskich :) A przynajmniej ze
        sklepów internetowych, z których zwłaszcza teraz korzystać się przydaje, by
        uniknąć wielkich kolejek w sklepach...
      • slavko100 Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 09.10.12, 08:15
        Dobry rodzić nie kupi takiego chłamu swojemu dziecku, a to, że takich rodziców jest coraz mniej mnie przeraża.
    • Gość: WWW.GIMMIK.PL zabawki dla chlopcow IP: *.lanet.net.pl 25.04.09, 12:45
      fajne te zabaweczki
      • free.wrangler Re: zabawki dla chlopcow 15.11.11, 23:33
        Szukając prezentu dla córki odkryłam stronę internetową kidek.pl gdzie znalazłam fanatyczne pomysły na prezenty dla najmłodszych, prezenty są dla dzieci w różnym wieku, i o różnym stopniu zaawansowania ale wszystkie są ciekawe, edukacyjne i bez agresji!! Ceny bardzo przystępne!
    • sunline77 Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 25.04.09, 17:45
      pozwolę soebie dodac jeszcze jeden ciekawy adres
      www.husbao.pl - najstarsza gra planszowa świata z rodziny
      mancala. Przeznaczona zarówno dla dorosłych jak i dzieci od lat.
      Uwaga! Bardzo wciąga!!!
      • eff_ula Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 26.04.09, 22:58
        sunline77 napisała:

> pozwolę soebie dodac jeszcze jeden ciekawy adres
        > www.husbao.pl - najstarsza
        gra planszowa świata z rodziny
        > mancala. Przeznaczona zarówno dla dorosłych jak i dzieci od lat.
        > Uwaga! Bardzo wciąga!!!

NIE OTWIERAJCIE TEGO LINKA- TO SPAM, W DODATKU Z WIRUSEM!!!!!
        • Gość: ania Re: Zabawki, Prezenty, Gadżety, Upominki.. :) IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.11, 12:06
          bardzo fajne rzeczy są na Gadżeteo Polecam! :)

----------------
          Deskorolka prosto z USA !
          DESKOROLKA SKRĘTNA 360 stopni WAVEBOARD - NOWOŚĆ I HIT 2011 !
    • Gość: e-mail EE tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 08:16
      Nasze maleństwo dostało prawdziwe cudo do zabawy. happyhop.pl, kupiliśmy zamek
      za 1250zł i mamy spokój na dłuugi czas. Jakby ktoś chciał to facet, który nam
      to przywoził- 787-130-117.
      Pozdrawiam.
    • Gość: www.yattashop.pl Tutaj są fajne zabawki IP: *.siedlce.vectranet.pl 10.07.09, 14:21
      www.yattashop.pl
      • Gość: muszka Re: Tutaj są fajne zabawki IP: *.jmdi.pl 14.12.11, 09:16
        A co powiecie na taka fajna pianke cobi.pl/zabawki/moon-dough-pianka/
        mysle ze spokojnie mozna sprawić tez i taki prezent-nawet sobie ;)
    • Gość: ewcia9 fajne i tanie zabawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 22:24
      mozna dostac w sklepie internetowym szkrabolandia.pl. Maja ciekawa oferte.
    • Gość: Czarek Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.181.191.131.static.crowley.pl 06.09.09, 23:13
      Też się dopiszę :) Kupujemy niedługo małemu taką zabaweczkę -
      www.youtube.com/watch?v=xRTOe1S6uw0 Po długich naradach stwierdziliśmy z
      żoną, że to lepsze niż spędzone godziny przy komputerze. Pozdrawiam
    • motorona Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 13.09.09, 00:30
      www.koszulki.com/?id=3670
    • adaboro Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 13.10.09, 20:48
      Zupełnie nowy sklep i wreszcie tylko inteligentne zabawki
      www.e-inspiracje.pl
      • Gość: Sabinka Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.res.pl 25.06.10, 12:04
        My naszemu małemu kupiliśmy ostatnio koparko ładowarkę w e-sklepie Grene. Jest
        nią zachwycony.
        Zobaczcie jak fantastycznie dzieciaki się bawią:
        www.youtube.com/watch?v=L935Q2wK9WY&feature=player_embedded
    • Gość: Janek Orb Factory IP: *.elpos.net 25.10.09, 17:26
      Nasza pociecha uwielbia wyklejać mozaiki Orb Factory.
      • Gość: mc Re: Orb Factory IP: *.krucza.exorigo.pl 25.10.09, 18:21
        Gdzie to można kupić?
        • Gość: janek Re: Orb Factory IP: *.elpos.net 25.10.09, 20:12
          ja znalazłem na allegro:
          allegro.pl/search.php?sg=0&string=orb+factory
    • dobra_ciotunia Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku 12.11.09, 12:08
      ja również ostatnio polubiłam kupowanie zabawek na merlinie:-) głównie dlatego,
      że nie ma kolejek, co niestety już powoli widać w "normalnych" sklepach... i
      jest ich tam naprawdę spory wybór:-)
    • Gość: DoDaDo Polecam zabawki Drewniane! IP: *.centertel.pl 11.06.10, 16:20
      www.dodado.pl
      www.polskiezabawkidrewniane.pl
      • Gość: Inga Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.res.pl 30.12.10, 15:06
        Ja kupuję zabawki dla dzieci w sklepie e-inspiracje.pl Dzieciaki są zawsze zadowolone i radosne.
        • szaraczek_beauty Re: Polecam zabawki Drewniane! 31.12.10, 09:57
          Ja ostatnio kupiłam córeczce wózek na allegro po atrakcyjnej cenie:)
      • Gość: Anna81 Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 12:46
        www.solostocks.pl/sprzedaz-produkty/zabawki/inne-zabawki/blo-wooden-toy-hedgehog-jerzy-883756
      • Gość: Natalia Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.olsztyn.mm.pl 03.08.11, 12:53
        Ja osobiście polecam zabawki firmy AKUKU , które mozna znaleźć na stronie www.drewniane-zabawki.com/, ceny sa optymalne, jakość naprawdę wysoka, a zainteresowanie tego rodzaju zabawkami u dzieci wzrasta i pozytywnie wpływa na ich rozwój. Sama od lat zamawiam te zabawki i nie zmienie tej firmy na żadną inną.
        • Gość: Janek Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 23:20
          ja kupuje od kilku lat w tym sklepie: wapex.com.pl/index.html Bardzo fajne - zreszta polecają go na Onet.pl biznes.onet.pl/polska-konkurencja-dla-slynnych-klockow-lego,18494,5021084,1,news-detal
          • beata.83 Re: Polecam zabawki Drewniane! 25.04.12, 09:29
            Mruczę, więc jestem:)
            Kotek gryzak, idealny dla ząbkującego maluszka:) W sprzedaży od 29 kwietnia.
            www.blo-toys.com/zabawki/mruczek/

Więcej polskich zabawek z drewna marki blO Toys na www.blo-toys.com/
      • Gość: Julia Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.10.11, 18:45
        Ja pewnego razu kupiłam mojej córeczce zestaw drewnianych koralików do nawlekania, zabawka pochłonęła ją jak żadna inna. Teraz zamierzam kupować jej głównie zabawki drewniane. Znalazłam ostatnio fajny sklep Tekst linka i mam tam upatrzony ciasteczkowy kuferek - słodziutki :)
      • Gość: Sobus Polecam zabawki Drewniane! IP: *.igloonet.pl 27.01.12, 19:42
        www.sobus.cba.pl
      • Gość: małgosia Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 18:39
        A ja polecam drewniane puzzle przestrzenne. Co o nich sądzicie dla 5-letniego dziecka?
      • Gość: Karolina Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.play-internet.pl 07.10.12, 22:15
        Witam,

Polecam zabawki drewniane edukacyjne. Wiele ciekawych zabawek znalazłam tutaj: www.edumaxi.pl/zabawki-drewniane-c-34.html
        • Gość: mama Re: Polecam zabawki Drewniane! IP: *.play-internet.pl 31.10.12, 09:24
          jestemeco.pl/2012/ekologiczne-zabawki-madre-zakupy-dla-dzieci/ tutaj jest dobry artykuł, dla tych wszystkich, którzy zastanawiają się jeszcze jakie zabawki wybrać dla swoich dzieci :) Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy, że zabawki które mamy w sklepach - w większości made in china- mogą być tak niebezpieczne... a przecież w większości są atestowane...
    • Gość: Asia dla 3 latków IP: *.183.189.193.dsl.dynamic.eranet.pl 09.03.11, 15:01
      Ja bardzo polecam zabawki od Adamigo. Zwłaszcza "Buziaki Śmieszaki"
      • Gość: martuska300 Re: dla 3 latków IP: 81.15.160.* 17.03.11, 09:58
        Ja polecam zabawki z drewna swiatmatki.pl/26-zabawki-drewniane
        Szczególnie fajne kolejki dla chłopców.
    • desirea gry klocki 06.04.11, 12:07
      u nas sprawdzaja sie zwykle, klasyczne klocki z drewna, klocki z puzzlami obrazkowe i gry rowniez bardzo sie podobaja corci, szczegolnie te ze zwierzakami i zgadywanki jak "Bystre Oczko" ;)
    • Gość: Emilia23 zabawki dla malców IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 19:16
      polecam www.mychild.pl ! :D świetna strona :D
    • pracowniamalegoczlowieka.tk Re: Zabawki wspierające rozwój :) 07.08.11, 15:06
      Zabawki starannie wybrane przez terapeutów dziecięcych i pedagogów:

sklep.e-si.pl/pl/
      Zapraszamy!
    • Gość: kasia Re: Deskorolka dla dzieci na dwóch kółkach.. :) IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.11, 12:02
      polecam taką Deskorolkę dla dzieci lub rolki. Puki jeszcze wakacje i ciepło.. kupiłam taką dla mojego dziecka i jest dość ciekawa bo na dwóch kółkach.. a dziecku sie to głównie podobało
    • Gość: mamciaZ Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:38
      Ja kupuję zabawki dla swoich pociech na www.minibobas.pl
    • Gość: mama33 a ja tu: <a href="http://www.mamissima.pl" target="_blank" rel="no IP: *.aster.pl 27.09.11, 21:49
    • Gość: mama 33 a ja tu www.mamissima.pl - polecam IP: *.aster.pl 27.09.11, 21:50
    • Gość: nata Re: Zabawki dla dzieci w różnym wieku IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 21:44
      polecam zabawki dla dzieci ze sklepu internetowego Berney-toys
      oryginalne extra polecam
    • natalixirl fajne zabawki 04.10.11, 18:37
      kupuję w sklepie Berney-toys.pl jestem bardzo zadowolona, to już mój kolejny zakup.
      Polecam w 100% zabawki dla dzieci pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka