brezly 10.03.06, 11:01 Zielona herbata z jakims kaktusem figowym. Polpracownik ma na biurku. Literki stylizwane na japonskie nawet ze z umlautami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabellee1 Re: Karton z herbata "Geisha" 10.03.06, 11:15 No tak polpracownicy powinni dostawac figowo. Strasznie pachnie.Umlauty w japonskim to ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Karton z herbata "Geisha" 10.03.06, 12:33 a jak twygląda taki umlałt stylizowany na japoński??? bo po polskiemu to są półumlałty, ale po japońskiemu to dzie i nad czym są te umlałty??? da się zaskanować takie opakowanie??? bom bardzo go ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Karton z herbata "Geisha" 10.03.06, 12:44 pl.wikipedia.org/wiki/Kr%C3%B3tki_kurs_kana#Znaczki_w_prawym_g.C3.B3rnym_rogu_znaku Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Karton z herbata "Geisha" 10.03.06, 13:04 Jagutka, postaram sie na drugi raz, bo ten prosiak wypil litr od rana i wyrzucil karton. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Karton z herbata "Geisha" 10.03.06, 13:55 w każdym razie jak by 1/2pracownik rozpoczął drugi karton, który udałoby Ci się zeskanować, to ślij na zakład, bo mi prywatę na stałe pozamykali... wszystkie dojścia do tej prywaty konkretnie... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Karton z herbata "Geisha" 13.03.06, 09:58 mam nadzieje, ze pil stosownym kubeczku smakowym:-) pra pracownik Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Karton z herbata "Geisha" 14.03.06, 01:45 viki2lav napisała: > mam nadzieje, ze pil stosownym kubeczku smakowym:-) pra pracownik --> a wiecie, ze kubeczki smakowe nipponskie herbaciane, maja na glazurze zaznaczone gdzie usta do pucharu? Nie ma uszka, to nie wiadomo by bylo skad souczyc. Cwane bestie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Karton z herbata "Geisha" 14.03.06, 07:53 To jakies ze stolowki wojskowej? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Karton z herbata "Geisha" 14.03.06, 01:43 Anchan, jakie piekne zawijaski! Przysiadam sie do herbatkowego towarzystwa. Przynioslam ciasteczka ryzowe z wodorostami i sosem sojowym. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Karton z herbata "Geisha" 14.03.06, 09:05 O, szanowne sembei mogę w każdych ilościach. Podobnie jak większość smakołyków, z wyjątkiem chirimenjako, które pachnie jak kiszone szwedzkie śledzie potraktowane rospuszczalnikiem nitro, a wyglada tak upload.wikimedia.org/wikipedia/ja/c/ce/Chirimenjako.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Karton z herbata "Geisha" 14.03.06, 18:15 To gillyweed z Harrego Pottera. Po tym rosno czlowieku skrzela! To nie jedz. Odpowiedz Link Zgłoś