Dodaj do ulubionych

Agresywni uczniowie będą bokserami

IP: 217.153.26.* 15.03.06, 09:56
Jednak niektórzy powinni mieć swój boks nadzorowany przez klawisza
Obserwuj wątek
    • Gość: bigos Widać po całokształcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:58
      Boks szkodzi.
    • Gość: słoik Re: Agresywni uczniowie będą bokserami IP: *.nat.student.pw.edu.pl 15.03.06, 10:22
      Może niektórym to pomoże ale co z uczyciem potęgi po takich zajęciach?
      Chodziłem na boks i widziałem jak niektórzy reagowali po zajeciach. Mieli
      ochotę wszysto rozwalić a przecież nie o to chodzi, tym bardziej, że są to
      osoby agresywne. Myśle, że na początek trzeba ich nauczyć odpowiedzialności
      doppiero potem umożliwać trenowanie boksu, żeby potem się nie okazało że po
      zajeciach kogos pobito (chodzi mi odyskoteki i takie tam...)
    • wissenwertes W Malezji panstwowa religia jest Islam! 15.03.06, 10:26
      Bicie kobiet amatorsko im juz za malo, teraz chca za to dostawac pieniadze.
      • Gość: Emeryt Re: W Malezji panstwowa religia jest Islam! IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:43
        Muzlumanie tez maja takie same problemy z mlodymi-agresorami jak my.Niektorym
        to nie przechodzi z wiekiem izostaja tam terorystami a u nas
        gangsterami.Twierdze,ze najlepszy sposob na wyladowanie nadmiernej energii to
        akmienilomy,albo kopalnia.Nie,nasi demokraci na to nie pozwola.Ci mlodociani
        bandyci musza isc do domu poprawczego,gdzie poprawia sie ich zawod bandyty.Jak
        dlugo amamy my zwykli ludzie glaskac po glowkach tych ktorzy nas okradaja i
        bija.Minelo juz prawie pol roku i co Pan zrobil Panie Ziobro?Czyzby Miler mial
        racje nadajac Panu przydomek "Zero"?Czy Pan wie,ze Zero to przeciwienstwo Zorro.
    • Gość: ciekawy Re: Andrzej Lepper... IP: *.sympatico.ca 15.03.06, 11:01
      "za mlodu amatorsko boksowal"?
      nie sadze,gdyby tak bylo - to obilby nie jednemu oponentowi rylo!
    • johnny-kalesony Lepper był bokserem? 15.03.06, 11:07
      Ciekawe ile ciosów odebrał w głowę ...

POzdrawiam
      Keep Rockin'
      • Gość: derobson Re: Lepper był bokserem? IP: 5.5R* / 193.194.132.* 15.03.06, 11:15
        a wlasciwie dlaczego kura przebiegla szose , bo chcialbym wiedziec wszystko co
        Lepper wie , a w tym temacie jestem niedoksztalcony
    • lol76 Nie lubie Leppera ale.... 15.03.06, 11:59
      ale umeiszczanie jego fotografii przy tym artykule jest czystem nonsensem. To
      jest ponizej zasad gentlemanskich, nie ma absolutnie nic wspolnego z artykulem.
      Jest to zwyczajnie na poziomie nieprofesjonalnej gazety lokalnej.
    • jmcfee Wpływ MAO 15.03.06, 12:23
      Ludzie! Ratunku! Co tu się wyrabia???
      Niedługo założą wszystkim mundurki z krzyżykami (ale nie harcerskimi) i pognają
      do kościoła.
      A w telewizji od rana do wieczora będzie leciał folklor i Mazowsze.
      Nawyraźniej trza stąd spadać - jeśli taka ma być moja Polska - to ja już nie
      chcę być Polakiem - wolę być Amerykaninem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka