Dodaj do ulubionych

Czarny South Park

13.04.06, 15:22
Kupic DVD, blagac rodzine.... a co z emulem ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Chuck D Czarny South Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:23
      Public Enemy No.1 !!!!
    • roar Czarny South Park 13.04.06, 15:25
      ...albo ściągnąć z p2p, ale ściąganie z p2p jest fuj, nieładne i się za nie idzie do piekła, więc Gazeta przemilczy. Brawo. Wszyscy to doceniają. :D
      • heartpumper Re: Czarny South Park 13.04.06, 15:27
        roar napisał:

> ...albo ściągnąć z p2p, ale ściąganie z p2p jest fuj, nieładne i się za nie idz
        > ie do piekła, więc Gazeta przemilczy. Brawo. Wszyscy to doceniają. :D
        >

Jest politycznie niepoprawne. A na pewno nie finansowo fair wobec megakoncernow :)
        • zymzyk Re: Czarny South Park 13.04.06, 15:49
          Jest politycznie niepoprawne. A na pewno nie finansowo fair wobec megakoncernow
          > :)hahahhahahahahahah Pozdrawiam

13 marca 1956

Przed IX Wyścigiem Pokoju
          • Gość: 3 FAMILY GUY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 17:24
            powinni ten serial animowany wykupić, not some fuckin crappy southpark reissue
            • roar Re: FAMILY GUY 14.04.06, 00:32
              Gość portalu: 3 napisał(a):

> powinni ten serial animowany wykupić, not some fuckin crappy southpark reissue

Amen, bracie! :D
          • Gość: art-s Re: Czarny South Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:57
            Jeżeli ten serial nie ma dystrybutora w Polsce to sciżganie go z neta jest
            legalne:P Samo sciąganie nielegalnych rzeczy tez nie jest przestępstwem.
      • el_p Re: Czarny South Park 13.04.06, 15:33
        Swoja droga, to czy DVD z regionem US bedzie u nas dzialac? I czy taki przemyt
        jest legalny?
        I czy nagranie odcinka w tv i wyslanie go komus jest legalne?
        A tak do ankiety, to kogo w Polsce obchodza problemy czarnych? Moze nadejdzie
        wreszcie dzien, w ktorym w polskiej tv beda leciec seriale o naszej
        rzeczywistosci, a nie klony i licencje.
    • Gość: Popijając piwo... Czarny South Park IP: *.us.kpmg.com 13.04.06, 15:34
      Jak każdy serial w US: wyjdzie na DVD. A wtedy nawet w Polsce będzie można
      kupić...
      • Gość: niepoprawny Rasizm czarnych? IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 13.04.06, 16:07
        A gdzie w tym serialu jest reprezentant dobrej części społeczeństwa która nie kradnie, nie ćpie, umie czytać i pisać, i co najważniejsze potrafi podciągnąć portki !!!!!! No pytam się gdzie!!!!! Parszywi czarni rasiści....:/
    • Gość: Haggis Re: Czarny South Park IP: *.ire.pw.edu.pl 13.04.06, 16:22
      Albo bittorrentem ... cos autor tego tekstu jest staromodny, wszystko w necie mozna znalezc, jezeli tylko sie chce. Juz znalazlem i sciagam 1 odc :P.
    • Gość: camel a co nam do bambusow z usa? IP: 81.19.200.* 13.04.06, 16:34
      a tak na serio... to po co mamy puszczac jeszcze jeden debilny serial z usa.
      ten jest adresowany do polglowkow z przedmiesc... i to czarnych. niestety
      wiekszosc filmow i seriali w zsa jest adresowana do czarnych bo to najlepsi
      odbiorcy (a i do gospodyn domowych). Ogolnie nie masla..tylku kupuja i chlona
      to co w TV... No ale o czym my tu mowimy..w Polsce przeciez jest to samo....
      • Gość: huey freeman [...] IP: *.iwacom.net.pl 13.04.06, 17:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: r. Re: a co nam do bambusow z usa? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.04.06, 14:59
        Akurat ten serial jest o czarnych, ale może niekoniecznie adresowany do
        czarnych. Za to poniekąd pasuje do naszych realiów (a mało to u nas podobnych do
        tamtejszych niggazów?). Tylko że najpierw trzeba obejrzeć chociaż jeden odcinek
        i choć trochę z niego zrozumieć.
    • dhl01 PiSiaki i tak ocenzuruja... 13.04.06, 17:02
    • xpander Re: Czarny South Park 13.04.06, 17:07
      Przykro mi, ale do Sauth Parku to ten serial sie nie umywa.
      A narysowany jest bardziej jak jakas Manga, a nie SP...
    • Gość: JArek Ogladajcie Family Guy IP: *.clv.wideopenwest.com 13.04.06, 17:40
      najsmiszniejsze z smiesznych
      • Gość: polska forewer [...] IP: *.adsl.alicedsl.de 13.04.06, 18:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • sekuritate Re: Czarny South Park 13.04.06, 18:16
      Ten artykuł zainspirował mnie to pewnego pomysłu:
      Jak uratować Polskę przed zagładą? To proste, trzeba Jarosławowi Kaczyńskiemu znaleźć kobitę! :))
      • Gość: homek Re: Czarny South Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:09
        i tak nic znia nie uczyni bo jest zakamuflowanym gejem wszyscy z branzy wiedza
    • Gość: qba simpsonowie IP: *.chello.pl 13.04.06, 18:28
      Dawać mi do polskiej TV Simpsonów, a nie jakieś gó.. o gangsta hiphopowcach.
      • Gość: kk Re: simpsonowie IP: 128.196.212.* 13.04.06, 19:17
        Ten serial jest niestety o klase gorszy od SouthParku. Animacja jest ciekawa, ale mnie drazni. W sumie zaczalem ogladac ze 2 odcinki, ale zaden mnie nie przykul na dluzej.

Faktem jest za to, ze Cartoon Network W USA po 11pm nadaje w pasmie Adult Swim na prawde ciekawe programy, zdecydowanie na dle dzieci.
    • Gość: Ickis Re: Czarny South Park IP: *.tbcn.telia.com 13.04.06, 19:18
      To nie jest az taka rewelacja. I nie ma co porownywac do SP... O niebo jest
      familly guy ;)
      • Gość: Kenny McCormick :) Głowa rodziny :) IP: *.system.szczecin.pl 13.04.06, 20:33
        macie rację, Miasteczko Southpark i opowieści o małym Stewim są genialne

akurat mam głeboko gdzieś drażliwe tematy i polityczną poprawność

wolę wiedzieć dlaczego nie ratować lasów deszczowych i dlaczego ludzie boją się
        pielęgniarki z martwym płodem na twarzy :)

a ponad wszystko uwielbiam śpiewającego i wrażliwego szatana ;)

• smakoszcial Re: Czarny South Park 14.04.06, 07:43
        Nie nażekajcie na ten nowy serial, w ameryce to kolejna produkcja jesli sie
        sprzedaje i jest fajny reklamowany i itedy jet popularny jesli nie to nikt go
        niezna stanach wszystkim rządzi jeden bog i jest nim dochod.
        A fani South Parku (jestm wielkim fanem SP ogladalem wczoraj 4odcinek 10 sezonu
        i jest jednym z najlepszych od początku) pamietacie jak wrzucano na South Park
        ja wchodził na ekrany, swiat sie kreci zawsze bedzie cos nowego lepszego lub
        gorszego to zależy tylko od zgryzoty oceniających.

Pozdrawiam

P.S.: Familly Guy jest nieciekawi i wymyslają go morświny :)
        • Gość: Miguel Re: Czarny South Park IP: *.pythia.waw.pl / *.crowley.pl 17.04.06, 11:59
          Nie morświny, tylko manaty...
    • Gość: ja The Simpson's IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.06, 04:43
      Krotko, zwiezle, na temat. Reszta, az tak, "nie rusza". Echhh.. nuda;P
    • bosman_plama Re: Czarny South Park 14.04.06, 10:05
      Ten "niepoprawny politycznie" serial z opisu wygląda mi na mocno lewicowy,
      czyli właśnie poprawny politycznie w artystyczno-filmowym środowisku
      USA. "South Park" dowala każdemu, nie tylko republikanom.
    • Gość: figazmakiem Re: Czarny South Park IP: *.ghnet.pl 14.04.06, 11:42
      Widziałam odcinek, porównanie do South Parku zupełnie spudłowane, to raczej
      kreskówka dla dzieciaków, pozdrawiam małolaty
      • Gość: r. Re: Czarny South Park IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.04.06, 14:47
        > Widziałam odcinek, porównanie do South Parku zupełnie spudłowane, to raczej
        > kreskówka dla dzieciaków, pozdrawiam małolaty

Już widzę dzieciaki rozumiejące tyradę dr. Kinga wyzywającego niggasów od
        lubiących narzekać leni...

r.
    • Gość: bb Boondocks na Google Video IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:59
      ktoś wrzucił:
      video.google.com/videoplay?docid=182886397379087754
    • krytyka.org Re: Czarny South Park 17.04.06, 00:25
      serial nie ma sie nijak do south parku, szczerze mowiac, jak wierny fan sp
      powinienem podac autora artykulu do say za obraze uczuc religijnych. a o south
      parku mozna poczytac tu:
      krytyka.org/pokaz_artykul.php?id=14
    • Gość: Christoffer Re: Czarny South Park IP: *.tn.glocalnet.net 17.04.06, 09:52
      Wielkim fanem SP nie jestem, ale mimo wszystko podobnienstwa nie widze zadnego.
      The Boondocks jest na pelnym wypasie. Zadnej poprawnosci politycznej. Pierwsszy
      sezon byl super, oby drugi utrzymal poziom. Pozdro
    • old.european A moze jednak Bolek i Lolek? 17.04.06, 11:46
      Czy naprawde w Polsce musi amerykanski, prymitywny kretynizm dominowac nad
      rodzimymi produkcjami? Czy nie stac polskich producentow na stworzenie serialu
      dla zakompleksionych prowincjonalnych kretynkow, ktorzy nawet g.. zliza, jesli
      tylko bedzie Made in USA?
    • jacek.jarecki Re: Czarny South Park 17.04.06, 14:12

Hej szmaciarze ! Ja CHCĘ PRAWDZIWY SOUTH PARK W TV !!! czarny też może być ale
      większość do czego porówna skoro nie zna słodkiego Cartmana ?
    • Gość: :) Sharpton - "konserwatywny protestant"? Buuuhaha... IP: *.slkc.qwest.net 17.04.06, 19:39
    • Gość: HM? Re: Czarny South Park IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 18.04.06, 03:41
      czy tylko ja mam wrażenie, że to jest po prostu nudne? southpark to co innego - southpark kicks ass, ale to?
      amerykańce zamiast pozostać przy swojej kreskówkowej manierze pokusili się o animację i stylistykę ujęć rodem z Japonii, i wyszedł im nudny gniot, słaba namiastka porządnego widowiska.
    • Gość: zly_ Family Guy, Futurama, An american Dad... IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 18.04.06, 08:25
      to kreskowki o niebo lepsze poza tym ze w nich PC raczej nie obowiazuje sa z "naszego" (czyt. bialego) kregu kulturowego....
    • Gość: s Re: Czarny South Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:13
      torrent :]
      • konstatacja Re: Czarny South Park 18.04.06, 22:46
        Coz, naszy polskcy tworcy i obywatele nadal zdaja sie byc na tyle mentalnie
        skopani, ze nie sa w stanie wyjsc z zadna kreatywna, smieszna i trafna krytyka
        spoleczna na masowy rynek. A amerykanskie seriale tego typu przydaja sie chocby
        po to, ze stamtad wlasnie uczymy sie, ze tak wlasnie mozna!!!!
        W Polsce nadal panuje jakies tworcze zbutelkowanie i jedyne, o czym wszyscy
        zdaja sie pisac i krecic to jakies wariacje na temat starego hasla emigracji
        wewnetrznej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka