Dodaj do ulubionych

Najseksowniejsze kobiety świata

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:09
doprawdy nie wiem, jak komus może się podobać Jolie, z tymi wargami jak opony jelcza...
Obserwuj wątek
    • zieeew Re: Najseksowniejsze kobiety świata 27.04.06, 16:19
      Mnie się podoba. Ma bardzo seksowne te wargi, choć nie zawsze to widać. Jedna z
      moich znajomych ma podobne rysy twarzy do Joli i mnie osobiście ciężko od niej
      oderwać wzrok. Po prostu masz inny gust. Są ludzie, którzym podoba się coś
      innego niż Tobie. Uwierz.

Ogólnie takie konkursy to farsa. Znajomi dają nagrody znajomym, jedna sitwa.
      Gó.. to warte, znam conajmniej 5 ładniejszych kobiet niż wszystkie tam
      wymienione, a jestem dopiero w klasie maturalnej LO. Zresztą, nie tylko ja, bo
      dużo osób tak mówi. Takie festiwale i konkursy to jak wręczanie nagród
      pieniężnych w KGHM...
      • Gość: PiJaK Re: Najseksowniejsze kobiety świata IP: 80.54.90.* 28.04.06, 09:25
        Mnie też się podoba. I to nie tylko po pijaku :D
        To super babka.
        • frant3 Re: Najseksowniejsze kobiety świata 28.04.06, 10:17
          Andżelina może się podobać, ale z aktorek najseksowniejsza jest Jenna Elfman.
          Jenna na filmach gra seksowne kobiety, a gdy się uśmiecha i robi te swoje minki, to chciałoby się ją schrupać.
          Natomiast najładniejszą kobieta jaką widziałem w filmie, była Helena Trojańska, która przypominała mi z urody Anchesenamon (córkę Neferetiti). Boska twarz Heleny doprowadziła mnie do ekstazy.

--
          Frant - humor, satyra, krytka
      • caramboll Re: Najseksowniejsze kobiety świata 28.04.06, 11:43
        Dla mnie najseksowniejsza aktorką jest Kate Winslet. Ma bardzo kobiece ciało :D
    • Gość: Fun Monika Bellucci IP: *.pio.uni-heidelberg.de 27.04.06, 16:21
      A potem dopiero pare innych. No i Luba i erotycznych blogow ;).
      • caramboll Re: Monika Bellucci 28.04.06, 11:44
        Monika też jest OK. Ta sama kategoria "ładności" ;D
    • Gość: fan Renata Beger IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 16:41
      • kaczomowa Danuta Hojarska 28.04.06, 06:39
        Przebija urodzą nawet ku..ki.
    • rjata !!!!! JESICA ALBA !!!!! 27.04.06, 17:09
      wiadomo, że Jesica Alba jest najlepsza :D
    • krytyka.org 2/3, nie jest zle. 27.04.06, 17:24
      Dwie na trzy panie z pierwszej trojki zasluguja na swoje miejsca. Gdyby tylko
      nie ta jedna, ktorej nie wymieniam z nazwiska, ale fajnie byloby, gdyby sie
      pogodzila z ojcem...
      • Gość: StaTom ciakawie jak narazie wygladaja wyniki IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.06, 17:30
        Widac wiekszosc docenia swoje polowki i tak jak ja na nie glosuje, niezle.
    • Gość: mtm Wiekszość to amerykanki IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:33
      W pierwszej 10 większość to amerykanki... nie żebym kwestionował urode ale bez
      przesady...totalny brak obiektywizmu
      • Gość: kpsting Re: Wiekszość to amerykanki IP: 12.152.252.* 27.04.06, 17:46
        Wiekszosc tak, nie wszystkie. Te kobiety pojawialy sie najczesciej w mediach w
        roznej postaci w ostatnich miesiacach wiec tez i sa najlepiej pamietane, ludzie
        glosuja na te ktore pamietaja, nie?. Wspomniana Jessica Alba ostatnio nie
        goscila zbyt czesto w TV/plotkach/tabloidsach...
        • Gość: ASD CREW Re: Wiekszość to amerykanki IP: *.parkitka.prenet.pl 27.04.06, 17:54
          a ja bym wybrał Christine Milian
      • Gość: Calineczka Re: Wiekszość to amerykanki IP: *.onlink.net 27.04.06, 23:09
        bo nikt nie widzial mnie a ja jestem skromna i siedze cicho w kacie i czekam
        az mnie odkryja. :)
    • matheus.baere Re: Najseksowniejsze kobiety świata 27.04.06, 18:00
      E tam, najpiękniejsza i najseksowniejsza jest moja żona.<br/>
      Haiku o żonie
    • Gość: XXX Re: Najseksowniejsze kobiety świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:00
      Isabelle Adjani!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: konishiko Re: Najseksowniejsze kobiety świata IP: 134.76.70.* 27.04.06, 18:18
        Isabelle Adjani nie jest seksowna. Ona jest nieziemska. I do tego sie w ogole
        nie starzeje.
        • wsekowski Re: Najseksowniejsze kobiety świata 27.04.06, 18:43

lewish:

najseksowniejsza jest ADRIANA LIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciemnobrazowe wlosy
          (prawie czarne) ciemnoniebieskie oczy(w reklamach maybelline ma jasnoniebieskie
          soczewki)
    • Gość: Man 100 % Scarlet jest z pewnościa najsexowniejsza, rzadko IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 19:16
      spotyka się taką kobietę. Nasze dziewczyny myślą, że jak założą stringi i pokażą
      pępek to już będą sexi.
    • Gość: koneser damskich.. Re: Najseksowniejsze kobiety świata IP: *.rockefeller.edu 27.04.06, 19:20
      albo taka Scarlett Johansson o wyrazie "pyszczka" przypominajacym peruwianska
      lame...
    • Gość: parapluie Re: Najseksowniejsze kobiety świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:29
      dlaczego na tej liscie mnie nie ma???:P
    • edoras Re: Najseksowniejsze kobiety świata 27.04.06, 19:42
      charlize byla od dawna moja faworytka, ale od 3 la Keira rzadzi !! Jest fenomenalnie ladna !!
      • Gość: chmurka az swiata ? IP: *.ipm5.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:47
        najseksowniejsze ? ... one nie sa nawet ladne... a gdyby im zedrzec te kilo
        tapety to pies z kulawa noga by sie za nimi nie obejrzal
    • Gość: Jagiellonia Fan Angelina i Keira to dupcie jakich malo....a szkoda IP: *.orange.pl 27.04.06, 19:58
    • Gość: Alexandra najseksowniejsza? Scarlett? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:00
      NO BEZ PRZESADY....LITOśCI....
      • Gość: Mirek Zazdrosne te kobiety, że nie są tak inteligentne IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 20:37
        i sexowne jak Scarlett Johansson.
    • memhos Nieszczesliwy Ci, co do fotek tesknia 27.04.06, 20:04
      bo w domu sie krzywic zawsze beda ;-)

p.s.
      Angelina i Aria Giovanni
      --
      Kobiety są, polityków BRAK!
      • Gość: kama Re: Nieszczesliwy Ci, co do fotek tesknia IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 22:03
        To może zatem - trochę kobiet do polityki, przynajmniej ładniej będzie w tym
        cyrku!?
    • Gość: babeczka Re: Najseksowniejsze kobiety świata IP: *.chello.pl 27.04.06, 20:23
      ciekawe jak wygladały w gimnazjum zanim mamusie posłały je na pierwszą operację
      plastyczną uszu,czy noska?????? powinniśmy unikać plastiku - jest
      rakotwórczy :)
      • Gość: Fan Moniki ;) jest kilka cudownych IP: *.system.szczecin.pl 27.04.06, 20:48
        ale modelki jednak wygrywają

Monica Belucci to mój ideał ;) dalej Leatitia Casta

Alessandra Ambrosio, Adriana Lima... polecam sprawdzić Tatianę Korsakovą ;)

nie zapominajcie o naszych kobietach też ;) nasza Miss Polonia Malwina Ratajczak
        ma śliczną twarz... zresztą takim Agnieszkom Włodarczyk czy Aniom Przybylskim
        niczego nie brakuje... a to że po polskich ulicach chodzi mnóstwo pięknych
        kobiet ? to jest fakt niepodważalny i cudowny :)
        • Gość: xxx Re: jest kilka cudownych IP: *.profiant.sk 27.04.06, 21:09
          Nie no ta Kiera jest paskudna
          Ta żuchwa wystająca
          FUJ!
        • Gość: fan Re: jest kilka cudownych IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 22:02
          Znam jedną taką - nie ma innych seksowniejszych kobiet - to piekna, mądra i
          inteligentna mieszkanka Łodzi- ale to tajemnica!
          • daniel40 Re: Emmanuelle Beart!!! 27.04.06, 23:52
            Ale najinteligentniejsza i najseksowniejsza jest i tak moja partnerka!
        • d_arek_d Re: jest kilka cudownych 28.04.06, 01:36
          Gość portalu: Fan Moniki ;) napisał(a):

> Alessandra Ambrosio, Adriana Lima... polecam sprawdzić Tatianę Korsakovą ;)

Będę wdzięczny za informacje gdzie i kiedy można sprawdzać Tatianę Korsakovą.
    • Gość: antykretyn Ta Angelina Jolie ma juz obwisle cycki-na zdjeciu IP: *.fbx.proxad.net 27.04.06, 21:10
      to widac.
      Mloda baba a juz cycki ma juz jak wymietolone klapouchy.
      • Gość: Kama Re: Ta Angelina Jolie ma juz obwisle cycki-na zdj IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 22:01
        Ale za to naturalne palancie!
        • Gość: antykretyn Re: Ta Angelina Jolie ma juz obwisle cycki-(kamie) IP: *.fbx.proxad.net 27.04.06, 22:07
          Gość portalu: Kama napisał(a):

> Ale za to naturalne palancie!

Naturalnie to ona jest juz zrypana jak dziewica po stopierwszym.
    • Gość: rafels Re: Najseksowniejsze kobiety świata IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 22:03
      Ale co ona może zrobić z tymi wargami :D
    • Gość: snake MARIA Katschynska !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:12
      Jej uroda wymiata!!!! na dodatek załapała się do II części "Chcę być piękna".
      I pewnie piękną zostanie - forever!!!!
      • Gość: Polska I Smutek Re: MARIA Katschynska !!!!!!!!!!!!! IP: *.oc.oc.cox.net 27.04.06, 22:27
        Tylko Polki Katszynki dobrze uwendzone
    • Gość: znawca Re: Najseksowniejsze kobiety świata IP: *.oc.oc.cox.net 27.04.06, 22:20
      te lale to krem puder szminka i gym sex z nimi nawet w czarnej dziurze to
      totalna rozpacz
    • Gość: Maxs Keira jest najlepsza IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.04.06, 22:55
      tylko slabe zdjecie dali...
    • Gość: as Re: Najseksowniejsze kobiety świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:12
      Moja żona
      • d_arek_d Re: Najseksowniejsze kobiety świata 28.04.06, 01:39
        Gość portalu: as napisał(a):

> Moja żona

I co? Wierzyć tak na słowo? A gdzie zdjęcia, fragmenty filmów z domowej
        biblioteczki??
    • Gość: ekspert oczywiscie Ameryka albo W. Brytania... IP: *.archidiom.com.au / *.perm.iinet.net.au 28.04.06, 00:13
      A mojej sasiadce nawet do piet nie dorastaja
    • ignus Re: Najseksowniejsze kobiety świata 28.04.06, 00:46
      a gdzie paris hilton? przeciez ona jest ladna i "wogle"....
      a serio - bez sensu sa takie rankingi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka